مینی پیتزا با یوفکا
مواد لازم:
1 عدد یوفکا
مخلوط روغن مایع و شیر به مقداری که یوفکا را خیس کنید
فلفل سبز
کالباس و یا سوجوک (از فرآورده های گوشتی شبیه سوسیس)
زیتون
گوجه فرنگی
برای سس:
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی و رب فلفل
آویشن ، فلفل سیاه ، نعناع ، پودر فلفل قرمز ، نمک
تمام مواد سس را با هم مخلوط کنید.
❣اگر سس گوجه فرنگی دارید اونم میشه
طرز تهیه:
ابتدا یوفکا را به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید (یوفکای ترکیه گرد و بزرگ است) مخلوط شیرو روغن را روی یوفکا بمالید و از طرف بزرگ رول کنید، وقتی به قسمت باریک رسیدید 3_2 سانتی متر مانده به آخر دو سر یوفکا را به شکل دایره به سمت داخل تا کنید و با هم یکی کنید و نوک یوفکا را به سمت داخل تا کنید. مواد سس رب را با هم مخلوط کنید و به شکل نازک روی یوفکا بزنید و مواد داخل را اضافه کنید. در فر 180 درجه از قبل گرم شده بپزید. نزدیک به پخت کامل ، پنیر پیتزا رنده شده اضافه کنید و تا وقتی که پنیر آب شود در فر نگه دارید. سپس از فر بیرون آورید و سرو کنید. نوش جان
.
.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مینی پیتزا با یوفکا
.
.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیراشکی گوشت👨🍳
مواد لازم :
آب ۱ لیوان
شیر ۱ لیوان
خمیر مایه (مخمر) ۱ ق غ
شکر ۱ ق غ
نمک
آرد ۵۰۰ گرم
پیاز
سیر 2حبه
گوشت چرخ شده ۳۵۰ گرم
فلفل
سیبزمینی
پودر پاپریکا
پنیر پیتزا
.
.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این بادمجون خیلی خوشمزه اس میتونید برای مجالس وومهمانی استفاده کنید و هنرتونو ب نمایش بگذارید.
ابتدا بادمجونا رو طبق کلیپ به دو نیم تقسیم کنید
تلخی اونا رو بگیرید .
سرخشون کنید .
ودر ظرفی مناسب بچینید با ته کف گیر حالتش بدین. مواد گوشتی (میتونید از گوشت چرخ شده هم استفاده کنید)رو داخلش بریزید و پنیر روش بزارید.
سس مورد نظر ک شامل رب و آب و زعفران و نمک هستش بریزید روش.
ودر فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه به مدت15دقیقه بزارید .
.
.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ناگت مرغ در کیسه فر
8 قطعه ران مرغ
9 یا 10 سیب زمینی کوچک
10 پیاز کوچک 1 تکه هویج
3 عددفلفل دلمه ای متوسط
1 قاشق غذاخوری روغن
1 قاشق چای خوری فلفل
1 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی
نصف فنجان آب
پاپریکا ، نمک.
تهیه کیسه مخصوص فر برای تهیه ران مرغ در کیسه فر ، ابتدا ران های مرغ را به زیبایی شسته و تمیز کرده سیب زمینی ها را بشویید ، پوست کنده و نصف کنید.
پیازها را پوست بگیرید و آنها را به اندازه دلخواه خرد کنید
هویج شسته شده ، گرد و خرد شده و فلفل ها شسته می شوند ،
تمام سبزیجات خرد شده در یک ظرف کنار بگذارید
رب گوجه فرنگی ، نصف فنجان آب ، روغن ، ادویه جات نمک اضافه می شود و به مخلوط کنید .
سپس سبزیجات را اضافه کنید ، مخلوط کنیدو مخلوط آماده شده درون کیسه فر پر کنفد و محکم ببندید.
کیسه فر را با یک چنگال یا خلال دندان از 3-4 مکان سوراخ می شود.
در فر از قبل گرم شده 190 درجه سانتیگراد پخته می شود تا سبزیجات نرم شوند (45 دقیقه). وقتی سبزیجات نرم شدند ، از فر خارج کنیدو داغ سرو کنید.
.
.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی ها را پوست می کنیم و حلقه ای برش میدیم. 1 قاشق غذاخوری روغن کف سینی ریخته وسیب زمینی هارو کف سینی چیده و نمک اضافه کرده وبعد مایع گوشتیمونپ روش پهن مینیم و 10 تا 15 دقیقه داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه میپزیم.
مواد لازم:
سیب زمینی
نیم کیلو گوشت چرخ کرده
1 پیاز
فلفل دلمه سبز ورنگی
جعفری
1 قاشق رب گوجه
نمک
فلفل سیاه و سفید
ادویه
گوجه
فلفل ها را با چاقو ریز ریز میکنیم و آنها را با کباب های گوشتی مخلوط کنیم
.
.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
هدایت شده از پیشنهاد ویژه 😍 👇👇👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میخوای پوستت شاداب و سالم بشه؟😜💋
میخوای لکه های جوش هات بره؟😍
از دست لکه ها و تیرگی وگرفتگی پوستت خسته شدی؟😍❤️
هزینه های سرسام آور و بدون نتیجه لوازم آرایشی شیمیایی اذیتت میکنه؟💄💄
میخوای پوستت جوان بمونه؟💖💖
پس یه سر بزن به این کانال معجزه 👸👸
https://eitaa.com/joinchat/2631926078Ccf5d00c30a
پررضایت ترین کانال،معتبروگیاهی
#تزیین_الويه
.
.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#اسکاچ_مرغ
طرز تهیه:
گام اول: ابتدا تخم های بلدرچین را آب پز کنید و پس از آن پوست آنها را جدا کنید.
گام دوم: پیاز ها را رنده کنید و آب اضافی آن را بگیرید. سپس مرغ چرخ شده، سیر له شده، سس خردل، سس فلفل، نمک و فلفل سیاه را در ظرفی مناسب با پیازهای رنده شده مخلوط کنید.
گام سوم: ۳ قاشق کنجد را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.
گام چهارم: مقداری به اندازه یک گردو از مخلوط بردارید و آن را به شکل کروی شکل دهید. سپس یک تخم بلدرچین را به آرامی داخل آن جای دهید و با مایه مرغ دور تخم بلدرچین را کاملا پر کنید.
گام پنجم: اسکاچ ها را درون تابه ای محتوی روغن داغ سرخ نمایید. اسکاچ مرغ شما آماده است. می توانید اسکاچ ها را با گلهایی از هویج تزيين کنید.
امیدوارم از تهیه اسکاچ مرغ با تخم بلدچین لذت برده باشید
.
.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
حدود 10تا خرما رو پوست و هستشو جدا کرده کمی پودر دارچین و هل اضافه میکنیم سپس 5عدد بیسکوییت پتی بور رو پودر و اضافه میکنیم سپس گردو خرد شده اضافه و از مواد اندازه گیلاس برمیداریم و گرد میکنیم و توی کنجد و نارگیل میغلتانیم.
.
.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#تزیین_سالاد
.
.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سمبوسه_پیتزایی
میزان مواد رو بنا به سلیقه میتونید کم و زیاد کنید
معمولا سمبوسه پیتزایی بیرون فقط سوسیس کالباس داره...من ترجیح میدم گوشت چرخکرده هم استفاده کنم...
و البته مقداری سوسیس ریز خرد شده
به نظرم اینجوزی طعمش خیییلی بهتره
ولی باز به سلیقه شما بستگی داره😙☺
دقت کنید پنیر پیتزا رو بعد از خنک شدن مواد اولیه اضافه کنید
میتونید به تعداد زیاد سمبوسه رو بپیچید و لابلای اون کیسه فریز یا کاغذ روعنی بذارید فریز کنید...سپس برای یخ زدایی در یخچال قرار بدید و بعد سرخ کنید
من از یوفکای مخصوص سمبوسه استفاده کردم...میتونید نان لواش رو به صورت نواری برش زده و استفاده کنید
حتما روغن کاملا داغ باشه تا جذب روعن کمتر بشه...بهتره بعد از سرخ کردن،سمبوسه ها رو روی دستمال قرار بدید تا روغن اضافیشون گرفته بشه
.
.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تقدیم به نگاه زیباتون 😍
#کوکو_شکم_پر
برای 8 تا 9 عدد کوکو
سیب زمینی 3 عدد
پیاز 1 عدد
گوشت چرخ کرده 100 تا 150 گرم
فلفل دلمه ای نصف عدد
تخم مرغ 2 عدد
نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا به میزان لارم
رب گوجه به میزان لازم
سیب زمینی رو آبپز کردم .
مواد داخلش دل خواهی هست .
من پیاز رو خرد کردم تفت ددم گوشت رو اصافه کردم و تفت دادم فلفل دلمه هم اضافه کردم . نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه اضافه کردم .
سیب زمینی ها که از دما افتاد کمی خنک شد پوستش رو کندم . رنده کردم و بهش نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا اضافه کردم . تخم مرغ رو هم ریختم و مخلوط کردم اگر مواد شل بود یه کم آرد بریزین .
یه کم دستم رو چرب کردم از مواد سیب زمینی یه گوله برداشتم وسطش مواد گوشتی قرار دادم و پیچیدم و پهن کردم و داخل روعن توی تابه با حوصله با حرارت ملایم رو به کم سرخش کردم .
.
.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکو شکم پر
.
.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک لیمو
.
.
.
.
.
.
╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗
@Culinary_love
╚══════════════╝
#کیک_لیمو
4 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر (اندازه لیوان 250 میلی لیتر)
1 لیوان شیر
1 لیوان روغن
1 بسته بیکینگ پودر (1قاشق مرباخوری)
3/4 لیوان آب لیمو تازه(میتونید تا1لیوان بریزید) پوست رنده شده 1عدد لیمو
2/5 لیوان آرد
برای سس لیمو:
1 لیوان پودر قند
آب نصف لیمو ( 7 قاشق چایخوری)
طرزتهیه :
ابتدا تخم مرغ و شکرراباهمزن میزنیم تا حجم آن دوبرابرشود. شیر، روغن وپوست لیمو را اضافه کردن ودرحدمخلوط شدن هم میزنیم.
آرد و بیکینگ پودر راکه ازقبل الک کرده ایم را اضافه ومخلوط میکنیم ودرآخر آب لیمو را ریخته وکمی هم میزنیم.
قالب کیک را با کره یامارگارین چرب کرده ومایه را درقالب ریخته ودر فرازقبل گرم شده بادمای 170 درجه به مدت 40تا45 دقیقه گذاشته تا پخته شود وبعد این تایم باخلال چوبی تست کنید واگه مایه کیک به خلال چسبید 10تا 15 دقیقه بزارید تا کاملأ کیک پخته وطلایی شود. (دمای فرها باهم متفاوت هست) .
تهیه سس:
1 لیوان پودرقندیا شکر رابا آب لیمو مخلوط وهم بزنیدتا سس آماده شود. وبعد اینکه کیک خنک شد واز قالب خارج کردید برای تزیین سس لیمو را روی کیک بریزید وبه دلخواه تزیین کنید.
تا 30 دقیقه اول درب فر راباز نکنید چون پف کیک میخوابه.
جایگزین شیر از ماست استفاده نکنید چون بافت کیک خشک میشه.
.
.
.
.
.
.
╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗
@Culinary_love
╚══════════════╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورش_مرغ
🔴آب زیاد نریزین نصف گوشتها داخل آب خورش باشه کافیه
🔴درتابه رو بزارین وبا شعله ی پایین بزارین خورش بپزه
🔴میتونین داخل خورش بهمراه پیاز یکی دوحبه سیر رنده کنین ویا از پودر سیر استفاده کنین کاملا سلیقه ای هست اما به نظرم بدون سیر خوشمزه تره🥰
..
⬅️هردو طرف تکه های گوشت مرغ روبا کمی روغن وزرچوبه سرخ میکنم
⬅️یه پیاز بزرگ رو رنده میکنم کمی آبش رو میگیرم ولی دور نمیریزم نگه میدارم وبعدا داخل خورش میریزم
⬅️توهمون تابه پیازرو تفت میدم تا سبک بشه.
⬅️ادویه هاشامل نمک،زردچوبه،فلفل قرمز،فلفل سیاه،پودرگل سرخ،پودرلیموعمانی وتخم گشنیز رو به پیاز اضافه میکنم وتفت میدم تا بوی ادویه ها بلند بشه.
⬅️فلفل دلمه ای قرمز وسبز رو خلالی برش زدم اضافه کرده وتفت میدم بعد هویج خلال شده رو میریزم وتفت میدم.
⬅️آخرسرهم یه قاشق رب پرخونگی ریختم وتفت دادم.
⬅️۲یا۳لیوان آبجوش میریزم ومرغهارو روش میچینم درظرف رو میزاریم با شعله ی کم تا خورش بپزه.
⬅️بعد از یک ساعت مرغهارو برگردوندم تا طرف دیگش هم خوب رنگ بگیره حدود دوساعت زمان دادم تا خورش خوب جابیوفته.
.
.
.
.
.
.
╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗
@Culinary_love
╚══════════════╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک مرغ
.
.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#کیک_مرغ
کیک مرغ خوشمزه به روش من ،دستورش رابراتون می نویسم امیدوارم درست کنیدوخوشتون بیاد :
نان تست یا نان اسنک یک بسته
سینه مرغ پخته شده 1عدد
خیارشور 150تا 200 گرم میزانش رابه دلخواه می تونید کمتریا بیشترکنید،
ژامبون یاکالباس 6_5ورق،دوست نداشتین حذف کنیدیاازکالباس خونگی استفاده کنید
گردوخردشده نصف لیوان
جعفری یاپیازچه ساطوری شده به دلخواه نصف لیوان
(بعضیها طعم جعفری را می پسندن بعضی ها هم پیازچه،هرکدوم باب ذائقه وسلیقه خودتون هست)
یا حتی می تونید مخلوط نصف لیوان جعفری +4 ق غ پیازچه ساطوری شده بریزید من فقط جعفری ریختم
سس مایونز یک لیوان ،تقریبا یک شیشه کوچک میشه
ماست خامه ای یاماست چکیده ی 2/3لیوان (بعضیها پنیر خامه ای میزنن، باب سلیقه من نیست )
نمک وفلفل به مقدارلازم
درابتداسینه مرغ رااب پزکنیدبه این روش که روی مرغ یک پیازخردشده، یک حبه سیر ،نمک،فلفل وزردچوبه ریخته وباحرارت کم اجازه دهیدتامرغ بااب پیازطعم دارو پخته شود،سپس ان راخیلی ریز خردکنید،
خیارشور وکالباس رانیز خردکنید، جعفری یاپیازچه را هم ساطوری
سس مایونزوماست رامخلوط وبه ان کمی نمک وفلفل بزنید،،من ازماست چکیده استفاده کردم،ماست معمولی راداخل کیسه نخی ریختم وچندساعتی اویزون کردم تا اب ماست چکه چکه کاملا خارج بشه وماست چکیده وسفت بشه
چون ماست اگر شل باشه کیک مرغ خمیر میشه
همه موادشامل مرغ خردشده،کالباس خردشده،خیارشورریزشده،جعفری یاپیازچه ساطوری شده رامخلوط کنید نصف سس را به ان بیفزاییدنمک وفلفل رامیزان کنید
به دلخواه به آن گردو نیز اضافه کنید
دورتادورنانهای تست راباچاقوبگیرید،چهارعددنان کنارهم قراردهیدازمخلوط مرغ یک لایه روی ان بکشیدسپس یک ردیف دیگرنان ومایه،این عمل راتکرارکنیدتادرنهایت سه ردیف ازنانهاراباموادپرکنید،دست اخرروی لایه اخرمواد،یک ردیف دیگرنان پچینیدوروی کل کیک واطراف ان رابا مقداردلخواه از مابقی سس کاور کنید،
برای این شکل ازکیک مرغ سه ردیف مایه وچهارردیف یاشانزده عددنان استفاده شده،
درنهایت کیک رابه دلخواه تزیین کنید ازاضافه های نان برای تزیین دورکیک نیز می توان استفاده کرد،
دو سه ساعتی درون یخچال بگذارید وسپس سرو کنید،
ازذرت پخته شده یا هویج پخته وریزشده و..... نیزبه دلخواه می توان درمایه کیک استفاده کرد،
.
.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک مرغ
.
.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلیم
.
.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک مرغ
.
.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
نکاتی در مورد حلوا
شربت حلوا باید داغ داغ باشه
اگر حلوا چسبنده وشله شربت زیاد بوده
اگر حلوا بعد از سرد شدن دون دون وخشکه شربتش کم بوده این نوع حلوا گلو گیره
روزی که میخواید حلوا درست کنید بر اعصابتون مسلط وصبور باشید😊 چون تفت دادن آرد زمان میبره از نیم ساعت تا یکساعت آرد باید با شعله کم تفت داده بشه تا بوی خامی آرد گرفته بشه ارد با شعله بالا تفت بخوره زود میسوزه وحلوا طعم خوبی نخواد داشت
این مقدار اندازه مقدار حلوای است تو ماهی تابه س میتونید دوبرابر یا نصف کنید
عزیزان برای درست کردن حلوا بهتره هم از روغن جامد هم از مایع استفاده کنید اگه ندارید از مایع استفاده کنید ولی هردو بهتره
اخر سر که کره میریزیم برای خوش طعم شدن حلوا ست (اختیاریه)
هم آرد نانوایی یا سنگک میشه هم آرد سفید با ارد سفید خوش طعمتره
مواد لازم
آرد سفید یک لیوان ونیم
روغن مایع یک چهارم لیوان
روغن جامد نصف لیوان روغن جامد نداشتید دو سوم لیوان روغن مایع بریزید .
شکر یک ویک چهارم لیوان تا تا یک ونیم لیوان دوست دارید شیرین باشه یک ونیم لیوان بزنید من یک ویک چهارم لیوان زدم
گلاب نصف استکان
آب سه لیوان تا سه لیوان ونیم البته بستگی به آب خوری آردها داره
کره یک قاشق پر
زعفران دم کرده به مقدار لازم
پودر هل ویا زنجبیل یک دوم قاشق چایخوری (اختیاریه)
آرد رو الک کرده وبا حرارت کم تفت میدهیم تا رنگش قهوه ای کم رنگ بشه ودوباره الک میکنیم وکنار میزاریم
آب وشکر وگلاب وزعفران رو رو گاز گذاشته تا بجوش بیاد. فقط یک الی دو جوش بزنه کافیه گاز رو خاموش کنید
روغن رو آرد تفت داده شده والک شده. دوباره میریزیم داخل ماهی تابه روغن میریزیم هم میزنیم ارد وروغن با هم قاطی بشن رنگ حلوا اینجا به ذائقه خودتونه میخواید کم رنگ باشه ویا تیره مقداری تو پیاله میریزیم وکمی شربت روش آگه رنگ دلخواه بود هل ویا زنجبیل رو اًاگه کرده شربت رو کم کم بهش اضافه میکنیم و مدام هم بزنید تا گلوله گلوله نشه حدود یک ده الی پانزده دقیقه میزنیم حرارت کم باشه اخر سر کره میزنیم کره که توش حل شد وبه خوردش رفت حلوا که جمع شد وبه راحتی از ماهی تابه جدا شد گاز رو خاموش میکنیم تو ظرف مورد نظر میریزیم وبه سلیقه خود تزیین میکنیم.
.
.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
حلیم
به ازای 1 کیلو بلغور گندم
🥩گوشت قرمز (انتخاب خودتون، گوساله یا گوسفندی): 300 گرم
🍗سینه مرغ: 150 گرم .
(البته میتونید از سینه بوقلمون هم استفاده کنید)
نمک: 3 قاشق غذا خوری (بچشید)
روغن: 4 قاشق غذا خوری
آب: زیاااد
شیر: 2 لیوان
گوشت و مرغ رو با آب و پیاز بذارید تا بپزه.
بلغور گندم رو یک دور بشورید و در آب در حال جوش بریزید. نمک و روغن رو بریزید و یک ساعت بعد با گوشت کوب برقی اون رو صاف کنید (البته حرکت گوشتکوب برقی اختیاری هست)، هرجا حس کردید سفت شده آب بریزید. و مدام حواستون به این باشه که تَه نگیره.
یک ساعت بعد گوشت و مرغ رو که ریشریش کردید به همراه آب گوشت اضافه کنید و بازهم با گوشت کوب برقی اونارو صاف کنید. 2(تا 3) ساعت بعد شیر رو اضافه کنید و 10 دقیقه بعد از ریختن شیر، کار آمادهس.
از تاپینگهای زیر برای تزیین حلیم استفاده کنید:
روغن حیوانی (یا گیاهی)
کره
کنجد
دارچین
شکر
نمک
شیرهخرما
شیره انگور
گوشت قیم
.
.
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭