فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزیین حلوا قالبی
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
🍍 #آناناس 🍍
📌 خواص درمانی :
#پیام_سلامتی 🍋
⏪ ضد کرم - #خون ساز - سوزاڪ - #کمر درد - مسهل قوے - درمان ڪننده #چاقی « #لاغر ڪننده »- تقويت #استخوان - تقويت ڪننده نيروي جنسے - بےاشتهايے - سوء #گوارش - زخم #روده و #معده - تصلب شرائين و...
📌 آناناس دارای :
🍍 ويتامينهاے A,B1، B2، PP، C
🍍 حاوے موادے چون #آهن ، #کلسيم، #قند، پروتئين مےباشد.
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#میوه_آرایی
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_چیلی
این خوراک تند و آتشین بسی خوشمزه ست😉
✍دستور👇👇
عزیزان چیلی فلفل قرمز تنده ، قارچ هم میتونید بریزید با برنج هم سرو میشه. شب کمی لوبیا رو خیس کنید چیتی یا قرمز هر کدوم رو دوست داشتید بعد از خیس خوردن بذارید بپزه.
یک عدد پیاز رو ریز خورد کرده و با کمی روغن تفت دهید. پیاز که تفت داده شد. دو حبه سیر رنده شده اضافه میکنیم.
گوشت چرخ کرده(حدود چهارصد گرم) اضافه و با پشت قاشق بزنید تا از هم جدا شه در ماهیتابه رو بزارید تا چرخ کرده کم کم سرخ شه وقتی که سرخ شد ادویه جات ، نمک، فلفل قرمز و فلفل سیاه ، زردچوبه ، آویشن ، پاپریکا بزنید.
یک عدد فلفل دلمه ای رو خرد کرده و اضافه میکنیم و با هم تفت میدهیم. دو عدد گوجه فرنکی رنده شده هم اضافه کنید دوباره سرشو بذارید تا گوجه فرنگی سرخ بشه در انتها یک قاشق رب اًضافه و اب میریزیم وقتی اب جوش اومد حدود یک کاسه لوبیای چیتی پخته شده اضافه میکنیم. یکی دو عدد چیلی اضافه میکنیم(این قسمت یادم رفت فیلم بگیرم) درشو میزاریم تا بپزه وجا بیفته.
این خوراک تا تند باشه خوشمزه تره دستمال کاغذی دم دستتون باشه. اگه بچه کوچک دارید نمیخواید تند باشه فلفل(چیلی) رو کم یا حذف کنید.
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
#ترشی_یونانی
و اما این دلبر که بشدت مورد علاقه منه طعم خاصش بخاطر وجود روغن زیتون و فلفل های رنگی خیلیم شیک و مجلسی همیشه باید باشه 😁
✍ برای درست کردنش ۲ پیمانه زیتون شور سبز و سیاه رو صاف کردم و گذاشتم آبش خشک بشه ... سبزیجات دیگه مثل گل کلم ۳ پیمانه و فلفل دلمه رنگی ۱ پیمانه و قارچ ریز ۲ پیمانه که با کمی سرکه و اب جوشوندم و صاف کردم و نصف پیمانه موسیر خورد شده. نصف پیمانه سیر خورد شده و نصف پیمانه فلفل تند خورد شده. ۱ پیمانه هویج و ۱ پیمانه بی بی کورن حلقه شده(یا ذرت کنسروی صاف شده).
همه مواد خشک بشن و بعد باهم مخلوط بشن ۱ پیمانه روغن زیتون و ۱ پیمانه سرکه و ۲ قاشق نمک و ۱ قاشق فلفل قرمز کمی زردچوبه و سیاه دونه حدود ۲ قاشق هم شد چاشنی ترشی همه این مخلوط رو تو طرف تمیز درب دار ریختم و تو یخچال برای ۲ هفته زمان دادم😍
💮اگه ظرف ترشیتون تا روی مواد خالی بود حتما سرکه اضافه کنید.
💮اگه تا بحال امتحان نکردین تاکید میکنم حتما تو برنامتون داشته باشید😍
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مربای_به
✍مواد لازم
به : ۱ کیلوگرم
شکر : ۱ کیلو و ۳۰۰ گرم
آب : به مقدار لازم
گردو : ۱۰۰ گرم
✍طرز تهیه
ابتدا به را بصورت نگینی در اندازه ۱ تا ۱.۵ سانتیمتر همراه با پوست ریز میکنیم. قابلمه را روی شعله قرار داده شکر را اضافه کرده، آب را تا حدی که روی شکر را بپوشاند میریزیم هم میزنیم بعد حل شدن شکر و جوش آمدن آب به را اضافه میکنیم درب قابلمه را میگذاریم و شعله را کم میکنیم.
بعد از حدود دو ساعت تا دو ساعت و نیم به تغییر رنگ داده و قرمز میشود. شعله را زیاد کرده هر یک ربع مقداری از آب مربا را داخل ظرف کوچکی ریخته درون یخچال قرار میدهیم بعد سرد شدن غلظت آن را تست میکنیم.
بعد از اینکه مربا غلیظ شد گردوی خرد شده را اضافه کرده بعد از دو دقیقه مربا ی ما آماده هست.
🔴حسن مربای به این هست که به هیچ افزودنی از قبیل گلاب و پوست پرتقال ... برای رنگ و طعم بهتر نیاز ندارد.
🔴برای پخت مربا به با توجه به مقدار به، سه تا پنج ساعت زمان نیاز هست با کمی حوصله به خرج دادن مربای خوشرنگ و لذیذی خواهید داشت.
🔴اضافه کردن گردو اختیاری هست.
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
#کتلت نخود که نگم از طعمش😍
✍مواد لازم
گوشت چرخ کرده : 250 گرم
نخود : 1 فنجان
لپه : 1 فنجان
تخم مرغ : 3 عدد
پیاز رنده شده : 1 عدد
آرد سوخاری : 1 قاشق غذاخوری
پیازچه چند ساقه سبز ریز خورد شده
نمک... فلفل ...زردچوبه....روغن....به مقدار لازم
✍مراحل پخت
ابتدا نخود و لپه را از شب قبل خیس میکنیم میذاریم ابکش خوب که آب اضافه اش رفت دو بار چرخ میکنیم.
بعد از این کار تمامی مواد به غیر از روغن را به نخود و لپه چرخ کرده اضافه میکنیم و با هم خوب ورز میدهیم.
دقت کنید که مایع کتلت نباید شل باشه تا بتونید خوب توی دست فرم بدید.
در نهایت کتلت های فرم داده شده را تک تک داخل روغن سرخ میکنیم.
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سبزی_مناسب_آش_رشته
تره فراوان ، جعفری و گشنیز و اسفناج یا برگ چغندر. برخی فصول اسفناج موجود نیست که برگ چغندر جایگزین میشه و این دوتا برگ پهن رنگ قشنگ سبزی به غذاها میدند. کمی شوید که البته برخی بدون شوید آش رشته رو درست میکنن. سبزی آش رشته رو خیلی ریز نمیکنند که ساطوری بشه. اما بازم به سلیقه شما بستگی داره.
در شهرهای مختلف ذائقه ها و سلیقه ها متفاوت هستند این دستور تقریبی است. مقدار سبزی به طور کل و مخلوط برای تهیه آش برای هر ۴ تا ۶ نفر حدود ۱ کیلوگرم سبزی است که مقدار تک تک آن میتواند بر حسب ذایقه شما متغیر باشد.
برای یک کیلو سبزی مناسب آش رشته:
تره ۳۰۰ گرم
جعفری ۲۰۰ گرم
گشنیز ۲۵۰ گرم
اسفناج یا چغندر ۲۰۰ گرم
شوید ۵۰ گرم
اگه شوید نخوام بریزم بجاش گشنیز رو بیشتر میکنم. در فصل زمستان ساقه های روشن سیر تازه هم داخلش خرد میشه کرد.
بعضیا داخل آش رشته چغندر هم خرد میکنند و این آش رو در اینصورت با سرکه میخورند.
شما چه سبزی برای آش رشته میریزید ؟ از هرکدوم چقدر ؟ بعد با چی میخورید ؟ کشک یا سرکه ؟
در آذربایجان بعضیا به این آش رب گوجه هم اضافه میکنند و با کشک سرو میکنند.
آش رشته اصولا با سیرداغ و نعناداغ و پیازداغ تزیین و سرو میشه.
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
می دونستید #آدامس از نفت تهیه میشه؟
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
#سالاد_برنج_قهوه_ای
مواد لازم:
برنج قهوه ای طبخ شده: 2فنجان
پاستای پخته شده: 1فنجان
ذرت بخارپز: 1/2فنجان
مرغ پخته وخردشده: 1فنجان
گوجه فرنگی خردشده: 1فنجان
روغن زیتون: 5ق ع
زیتون خرد شده: 2ق غ
آبلیمو:2ق غ
ادویه لیمو فلفلی ونمک: به مقدار دلخواه
همه مواد رو با هم مخلوط کرده وسپس روغن زیتون وادویه رو بهش اضافه وبه مدت 1ساعت در یخچال قرار دهید وسپس نوش جان کنید.
برنج قهوه ای(سبوسدار)سرشار از ویتامینهای گروه B،آهن،سدیم،وآنتی اکسیدان است
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
#سس_براق_نیوچاشنی
.
شکلات سفید:۷۵ گرم
خامه صبحانه:یک چهارم پیمانه
پودر ژلاتین:یک دوم ق سوپخوری
شکر:یک سوم پیمانه
گلوکز:یک چهارم پیمانه
آب:یک سوم پیمانه
.
.
پودر ژلاتین را روی۳ ق سوپخوری آب بپاشید و کمی هم بزنید و با حرارت متوسط روی شعله ی گاز قرار بدید تا حل بشه(می تونید روی بخار آب هم بنماری کنید)بعد ژلاتین حل شده رو از صافی رد کنید و داخل ظرفی بریزید و بزارید خودشو بگیره و خنک بشه.
آب و شکر و گلوکز رو باهم ترکیب کنید و کمی هم بزنید و روی حرارت بزارید،زمانی که از دور قابلمه شروع به جوشیدن کرد از روی حرارت برداشته و شکلات ذوب شده و خامه صبحانه رو اضافه کنید و هم بزنید،حالا ژلاتین مس گرفته شده رو که درست کردید به برش های کوچیک تبدیل کنید و به سس اضافه کنید و با گوشکوب برقی بزنید و رنگ مورد نظرتون رو هم در اخر اضافه کرده و بعد از ترکیب شدن رنگ،کف های سطح سس رو بگیرید و روی دسرتون بریزید.
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
کپی ممنوع⛔️
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
#_کتلت_رژیمی
مواد لازم:
سیب زمینی 4 عدد متوسط
پیاز 2 عدد
پودر سوخاری 2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، ادویه و زردچوبه به مقدار لازم
ریحان و مرزه خشک شده 1 قاشق غذاخوری پودر شده
روغن کنجد برای سرخ کردن به مقدار لازم
✍طرز تهیه :
در این غذای رژیمی خوشمزه گوشت ، روغن و تخم مرغ وجود ندارد و در نتیجه کسانی که کلسترول یا اضافه وزن دارند می توانند آن را براحتی میل کنند.
برای سرخ کردن این کتلت هم حتما باید از روغن کنجد طبیعی استفاده کنید که فواید خیلی زیادی هم دارد.
حتی گیاهخواران هم می توانند با خیال راحت این غذای رژیمی را میل کنند.
همچنین شما می توانید هر سبزی دیگری را به دلخواه به این کتلت اضافه کنید.
در اولین مرحله برای تهیه این غذای رژیمی باید سیب زمینی ها را پوست کنده و با رنده ریز رنده کنید.
سپس پیاز را هم مانند سیب زمینی رنده کنید. در مرحله بعدی سیب زمینی رنده شده، پیاز رنده شده، نمک و فلفل و ادویه، ریحان خشک شده و پودر سوخاری را با هم مخلوط کنید. حالا آنها را حسابی ورز دهید تا به خورد هم بروند. از این ترکیب به اندازه گردوهای بزرگ بردارید و در روغن کنجد سرخ کنید. میتوانید برای تزیین روی آن از کنجد استفاده کنید.
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
#دسر_موز 🍌🍮🍌🍮🍌 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#دسر_موز 🍌🍮🍌🍮🍌
2 پیمانه خامه صبحانه
1 پیمانه شیر
1/4 پیمانه شکر
۲ عدد زرده تخممرغ
۲ قاشق س غ نشاسته ذرت
وانیل شکری یا عصاره وانیل به مقدار لازم
کیک یا بیسکوییت پتی پور خورد شده به مقدار لازم
2 عدد موز
✍ اول از همه زرده تخم مرغ رو با دو قاشق شکر هم میزنید تا کرم رنگ شود، بعد نشاسته و نصف شیر سرد رو اضافه میکنیم و هم میزنیم که مخلوط شود.
در یک شیر جوش نسبتا بزرگ مابقی شیر و شکر و خامه صبحانه رو بریز و روی شعله کم هم میزنیم، تابه جوش بیاد، زیر شیرجوش رو خاموش کنید و وانیل رو اضافه کنید وهم بزنید.
در مرحله بعد همانجور که شروع به همزدن مایه تخم مرغ میکنیم باهمزن مواد شیرو خامه رو به صورت ردهای باریک داخل مواد تخممرغ میریزیم باید کم کم اضاف کنیم که زرده تخم مرغ پخته نشود بعد از این کار که تموم شد مواد رو به آرومی میریزیم.
در یک ظرف مناسب و روی شعله ملایم میگذاریم و مدام هم میزنیم تا کرم بخوبی غلیظ شود و یک دقیقه بجوشه، بعد از این کار باید ۲ ساعت باید در یخچال قرار دهید و روی اون رو با سلفون بپوشانید که کرم سفت نشود و بعد از دو ساعت به ترتیب مواد کرم بیسکوییت و موز را بچینید تا لایه آخر و یک روز در یخچال.
🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃
@ashpazisalamati
#دیگچه_مشهدی
📝مواد لازم
برنج ۲ پیمانه
آب ۱٫۵ پیمانه
شیر (معمولا دو برابر و نیمه پیمانه برنجمون شیر رو میریزیم) ۴پیمانه
شکر نیشکر ۲ پیمانه
هل، گلاب، زعفرون به اندازه دلخواه
روغن زرد یا شحم ۳ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
ابتدا برنجمون رو میشوریم و توی قابلمه میریزیم. بهتره که از برنج ایرانی استفاده کنیم چون عطر و طمع بهتری داره و مخصوصاً اگر از این برنجای مخلوط (نمیه و درشت) باشه بهتره. اگر نیمه کامل باشه دیگچمون خمیر میشه.
برنج و که پاک کردیم و شستیم داخل قابلمه میزیریم (بهتره از قابامه تفلون استفاده کنیم چون دیگچه شیرینه ممکنه ته بگبره).
سپس ۱٫۵ پیمانه آب میریزیم و میگذاریم تا برنجمون نیم پز بشه با حرارته خیلی کم. وقتی برنج نیم پز شد و موادمون هنوز شل و آبکی بود شیر زو اظافه میکنیم. یکم حرارت و بیشتر میکنیم تا برنج تو شیر شروع کنه به جوش ریز زدن سپس روغنمون رو هم اضافه میکنیم.
یک مقدار که جوشید شعله رو کم کرده و شکر رو اضافه میکنیم. اندازه شکر دلخواه اول ۲ پیمانه میریزیم تا مزه پیدا کنه میچشیم اگر شیرین تر دوست داشتیم باز شکر اضافه میکنیم.
درضمن تمام مدتی که شکر رو ریختیم یکسره هم میزنیم تا ته نگیره. یکمی که نزدیکه شفته شدن بود زعفرون رو اضافه میکنیم. البته زعفرون هم دلبخواهه بعضی دیچگه سفید دوست دارن هم میزنیم تا شفته بشه و هل و گلاب رو اضافه میکنیم
سپس با حرارت خیلی کم دم میکنیم (دم کن فراموش نشه)
دیگه این تیکش مثل برنج باید ته دیگش بگیره. وقتی آماده شد قابلمه رو یا توی ظرف اب سرد یا توی ظرفشویی گذاشته و آب رویش میریزیم تا بتونیم راحت قالبی در بیاریم
هدایت شده از گسترده چمران
خوشگل خانوما چند نوع ته دیگ بلدین❓😁
میدونی کدبانوگری به ته دیگ حرفه ای دراوردنه❓😎
میتونی ته دیگ #زعفرونی_مجلسی درآری؟😋
ته دیگ #طرحدار چی⁉️😉
ته دیگ با #برگ_کاهو یا #جعفری چی ⁉️😌
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
بیا کلی مدل ته دیگ زدم هرروز با یکی کدبانو گریتو به رخ بکش😝🏃🏃
هدایت شده از تبلیغات بانو
#بارداری_شب_ازدواج_همسرم
۹ سال بود از زندگیمون میگذشت و از بچه خبری نبود تااینکه مادرشوهرم با همکاری شوهرم دست بکار شدن برای راضی کردن من واسه #همسر_دوم و اوردن نوه😏
بخودم اومدم دیدم #دارم_میرم_خاستگاری #واسه_شوهرم
بعد از یه ماه خون گریه کردنام بلاخره شوهرم از یه خانم مطلقه خوشش اومد و قرار شد توافقی عروسی کنن و بعد از بچه دار شدن خانمه بره
دنیا رو سرم خراب شد
شب عروسیشون به خواست همسرم رفتم شهرستان خونه مادرم و....
http://eitaa.com/joinchat/2238513161C70e8a50686