eitaa logo
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
26.6هزار دنبال‌کننده
26.5هزار عکس
44.9هزار ویدیو
145 فایل
✨﷽✨ وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُون وماهوَاِلّا ذِکرلِلعالَمیِن تبلیغات https://eitaa.com/joinchat/725549078Cc8bb97b557 کپی برای همکاران محترم #حرامه🔥
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: 2 کیلوگرم بال 3 قاشق غذاخوری ماست 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه و قرمز تند و پاپریکا نمک به میزان لازم 1 قاشق غذاخوری سرکه سفید آب یک عددلیموترش بگذارید 5 ساعت یا بیشتر در مخلوط بماند برای سس: 1 و1/2 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی یک تکه کوچک کره 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری پر از باربیکیو 1 قاشق غذاخوری سس فلفل تیز کمی نمک و فلفل سیاه ممنون میشم لا.یک کنید♥️ هر سوالی داشتید کامنت بزارید حتما جواب میدم ♥️ پیجی پر از کلیپ های اموزشی رایگا .ن غذاهای خوشمزه با تک تک جزئیات👌 کافیه یه بار سر بزنی عااااشق پیج میشی👇🏻👇🏻 ♥️♥ . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کامل با تمام نکات . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کامل با تمام نکات👌 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥟 بفرستید واسه همه کدبانوها😍 کلیپ های این کانال رو از دست ندید😋 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🥘 😋 🔸مرغ بدون استخون رو با غذاساز در حد دو دقیقه چرخ کردم. بهش یه پیاز رنده شده و آب گرفته اضافه کردم. برنج نیم پز و لپه نیم پز ( با پشت چنگال یه کم لهش میکنم) و یه قاشق سرپر ترخون خشک رو بخش اضافه میکنم. دو قاشق آرد نخودچی یا! آرد نشاسته ذرت بهش اضافه میکنم و همه مواد رو با سرِ خمیرزن همزن، حدود سه چهار دقیقه ورز میدم. نمک فلفل زردچوبه دارچین و زنجفیل رو هم میریزم. اگر با دست کار میکنیم هم لازمه حتما پنج شش دقیقه ورز بدیم. 🔸بعد سس یا آب کوفته رو درست میکنم: پیاز داغ، کمی ترخون خشک، رب، دارچین.و نمک.و فلفل و زردچوبه. توی کوفته پیاز داغ و زرشک و یه دونه بادوم درختی گذاشتم و بعد کوفته ها رو آروم گذاشتم تو سس در حال جوش! نیم ساعت اول با در باز، بعد هم نیمساعت با در بسته! . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍊 😋 🔸۱- برای تهیهٔ رب نارنج باید نارنج را از وسط ببریم. 🔸۲- نارنج را از وسط نصف کنیم و آب آن را با آبمیوه‌گیری بگیریم و پس از آن آب نارنج را از صافی رد کنیم تا هسته و پوسته آن گرفته شود. 🔸۳- آب نارنج را می جوشانیم تا غلیظ شود. سپس آن را به بطری‌های تمیز و خشک منتقل می‌کنیم. 🔴سایر نکات🔻 ♦️یک چاشنی خوشمزه و ترش، مناسب انواع غذاها مخصوصاً خوراک و خورشت های ایرانی. این چاشنی عطر بسیار اشتها آوری نیز دارد. نارنج ترشی به خصوصی دارد که مزهٔ بسیار خوبی به غذا می‌دهد. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کامل با تمام نکات . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کامل با تمام نکات . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کیک گراتن بادمجون پوره ی سیب زمینی_ بادمجون حلقه شده ی سرخ شده_ گوشت چرخکرده که با پیاز و سیر و رب تفت داده شده_ پنیر پیتزای رنده شده و اگه دوست داشتید برای روش فلفل دلمه ای های رنگی نگینی شده لازم داریم. یه قالب کمربندی با اندازه ی مناسب موادتون بردارید و کف و دیواره هاشو با روغن چرب کنید. حالا پوره ی سیب زمینی رو دو قسمت کنید و یه قسمت رو کف قالب بریزید و فشرده کنید. روش مایه ی گوشتی رو بریزید. روش پنیر پیتزا بریزید. حالا بادمجون های حلقه شده رو بچینید. باقی پوره ی سیب زمینی رو بریزید و فشرده کنید. روش پنیر پیتزا بریزید و اسپری آب کنید. اگه دوست داشتید فلفل دلمه های رنگی رو بریزید. حالا بره توی فر یا آون در حدی که اول پنیرها آب بشه و بعد روش گریل بشه و پنیر کمی برشته بشه. درآوردید بزارید کمی خنک بشه. با چاقو دورشو آزاد کنید و کمربند قالب رو باز کنید. کیک گراتن بادمجونتون حاضره. روشو با سس کچاپ تزیین کنید و مثل کیک برش بزنید. بسیاااار خوشمزه است👌👌👌😊😊😊😊😊 اگه قالب کمربندی نداشتید توی ظرف های پیرکس هم میتونید درست کنیدضمنا میتونید برای لابلاش و روش از سس بشامل هم استفاده کنید. این ورژن یه کم رژیمی تره . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
زرشك_پلو من براي درست كردن زرشك پلو با مرغ مجلسي يه دونه پياز درشت رو رنده ميكنم و با كره يه خورده تفت ميدم تا به اصطلاح سبك شه ادويه جات شامل ( نمك، فلفل سياه و قرمز، زردچوبه و گاها مقداري زيره) به اضافه ي يك قاشق رب و يخورده زعفرون و يه دونه فلفل دلمه اي كه نسبتا درشت خرد شده ( كه بعد از پخت بتونم راحت از آب مرغ خارجش كنم) رو به پياز اضافه ميكنم و بعد هم تكه هاي مرغ رو اضافه ميكنم و اجازه ميدم تا با پياز و ادويه جات يخورده سرخ شن . در مرحله آخر ١ الي ١/٥ ليوان آب به تابه حاوي مواد اضافه ميكنم و زير شعله رو كم ميكنم و اجازه ميدم مرغهام خوب بپزه و جا بي افته . ده دقيقه قبل از سرو مقداري زعفرون دم كرده روي مرغها ميريزم و تموم🙌🏻 پ.ن : من واسه پخت مرغ از تابه ي درب دار به جاي قابلمه استفاده ميكنم علتش هم اينه كه اگه تو تابه باشه و فضاي كافي داشته باشم مرغها روي هم قرار نميگيره و در نهايت هر تكه از مرغ يه حالت سرخ شده و خوشرنگ پيدا ميكنه و ديگه نياز نيست مجددا سرخ بشه. پ.ن ٢: در صورت تمايل مقداري هويج خرد شده هم ميتونيد به موادتون اضافه كنيد،خوشمزه تر ميشه😋👌🏻 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
سمبوسه تند و تیز و خوشمزه ‎۲تا پیاز رو خلال کردم تو روغن تفت دادم زردچوبه فلفل فراوون اویشن ونمک زدم سبزی(گشنیز جعفری تره و کمی پیازچه ک ساطوری کرده بودم) اضافه کردم سیب‌زمینی رو ک کوبیده بودم بهش اضافه کردم و تمام.نون لواش نرم رو از طول برش زدم ۲ق ازمواد گذاشتم لاش و پیچیدم.توی ظرف گود روغن ریختم و سمبوسه هارو گذاشتم تو روغنی ک داغ شده تا کاملا ترد و طلایی بشه و بعد بذارین یا روی دستمال یا روی توری تا روغنش بر . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
كوبيده مرغ : گوشت سينه مرغ ٤٥٠ گرم پياز سه عدد متوسط نمك فلفل ريحون بمقدار لازم . . اول پيازها رو رنده كرده ميگذاريم داخل سبد كه اب پياز گرفته بشه. گوشت مرغ رو دوبار چرخ ميكنيم و با پياز و ادويه ها كاملا ورز ميديم نكته مثبت كوبيده مرغ اينه كه استرس ريختن از سيخ رو وقت پخت نداره . يكمي رو هم با ريحون ساطوري مخلوط كردم. اين مقدار گوشت شش عدد سيخ كوبيده شد. . كوبيده مرغ و ريحون طعم جالبي داره حتما امتحان كنيد. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
املت سیب زمینی خوشمزه😋😋😋 مواد لازم: روغن سیب زمینی تخم مرغ سوسیس فلفل سیاه و نمک پنیر پیتزا . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
کباب تابه ای مجلسی😋😋😋 کباب تابه ای برا سی و هفت نفر😍 گوشت چرخ‌کرده ترجیحا (راسته گوسفندی) سه و نیم کیلو پیاز رنده شده هشت عدد نسبتا بزرگ سیب‌زمینی متوسط خام ریز رنده شده برای نرمی و تردی کباب یک عدد (هیچ تاثیری تو طعمش نداره) فلفل و نمک به میزان کافی زعفران دم کرده یک الی دو قاشق غذاخوری همه مواد و خوب باهم مخلوط میکنیم و ورز میدیم و چن ساعت میذاریم داخل یخچال و سه ساعت قبل از اومدن مهمونا رو کیسه فریزر به اندازه مناسب صافش میکنیم و در روغن سرخشون میکنیم وقتی یکم سرخ شد نصف فنجان آب جوش به ماهیتابه اضافه میکنیم تا کبابا نسوزن و مغز پخت بشن نکته مهم ✔️کبابا رو به محض اینکه یکم سرخ شدن بردارین تا سفت و خشک نشه سرخ کردن زیاد کباب باعث سفت و خشک شدنش میشه. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
کوکوی گل ریواس مواد لازم گل ریواس: یک کاسه متوسط تخم مرغ: 4 یا 5 عدد سبزی های معطر به دلخواه: یک پیاله کوچک پیاز و سیب زمینی: از هر کدام یک عدد آرد: یک قاشق غذا خوری سر پر سیر: یک حبه نمک، فلفل و زرد چوبه: به اندازه دلخواه گل های ریواس را خیس کنید و خوب شست وشو دهید. اجازه دهید آب آن کاملا گرفته شود. در این حین سیب زمینی و پیاز را رنده کنید. سپس گل های ریواس را چرخ کنید و بقیه مواد را به آن اضافه کنید. در آخر مخلوط به دست آمده را مانند سایر کوکوها در روغن سرخ کنید. فوت کوزه گری: در صورت تمایل می توانید میزان پیاز را دوبرابر کرده و از سه حبه سیر استفاده کنید. این کوکو را همچنین می توانید داخل ظرف کیک در فر و با روغن کمتری تهیه کنید. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
به به😋😋😋 كيك مرغ يه غذاي سرد و خوشمزه و شيك، كه ميتونيد از روز قبل براي مهمونيتون آمادش كنيد... مواد لازم ؛ نون تست به ميزان لازم سينه مرغ ٤ عدد ساقه كرفس جوان ٥ عدد جعفري تازه ١ دسته پيازچه ٣ عدد گردو نصف پيمانه ليمو تازه ٢ عدد سس مايونز به ميزان لازم پودر آويشن ٢ قاشق غذاخوري نمك و فلفل سياه طرز تهيه؛ > سينه هاي مرغ رو بپزيد و بعد كاملا ريش ريش كنيد، > ساقه هاي كرفس رو ريز ريز خرد كنيد، > جعفري و پيازچه رو هم ساطوري ريز كنيد، > همه مواد رو داخل كاسه اي بريزيد و با چاشني ها و مايونز كامل مخلوط و گردو ريز خرد شده رو هم اضافه كنيد، > لبه هاي نان تست رو جدا كنيد و يه لايه بچينيد كف ظرف و بعد يه لايه از مواد روي نون ها يكدست به ماليد، > اين كار رو ادامه بدهيد تا لايه آخر نون باشه > حالا با مايونز روي كيك رو بپوشونيد > در آخر باجعفری و زیتون يا چيز هاي ديگه تزئین کنید. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
‌ کیک ژله_ای پرتقالی 🍰🍊 🍴مواد لازم🍴 تخم مرغ ۳ عدد شکر ۳/۴ لیوان روغن مایع نصف لیوان پودر ژله پرتغال ۱ بسته آرد ۱ و نیم لیوان آب پرتقال یا شیر یا ماست نصف لیوان بیکینگ پودر ۱ ق مرباخوری اسانس و رنگ خوراكى به میزان دلخواه ‌‌ 🔥طرز تهیه🔥 اول قالب رو چرب کرده کف قالب کاغذ روغنی میندازیم،فر رو با دمای ۱۸۰ درجه گرم میکنیم.تخم‌مرغ،شکر و اسانس پرتقال رو با دور تند همزن میزنیم تا کشدار و حجیم بشه،روغن و آب پرتقال یا شیر یا ماست رو اضافه کرده و مجدد با همزن میزنیم.در آخر آرد و بکینگ پودر رو الک کرده به همراه پودر ژله به مواد اضافه کرده و با لیسک خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شه،در صورت نیاز میتونین چند قطره رنگ خوراكى هم اضافه کنید که رنگ دلخواهو بهتون بده، مواد و داخل قالب ریخته داخل فر به مدت ۳۵-۴۰ دقیقه قرار میدیم. ‌✔ پودر ژله باعث میشه عطر و طعم کیک قوی بشه و رنگ قشنگی بگیره. ✔اگر بدون اسانس میخواید درست کنید جاش وانیل بریزید. ✔به غیر از پرتغال میشه از میوه های دیگه استفاده کرد فقط باید آبمیوه های متناسب با پودر ژله را انتخاب کنیم یا به جای آبمیوه شیر یا ماست بریزیم. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
خورش ریواس خورش ریواس یکی از مشهورترین انواع خورشت بهاری ترش و خوشمزه است که با ساقه ترش ریواس تهیه میشود.ریواس از جمله سبزی‌های کوهی مخصوص فصل بهار است مواد لازم جعفری : 750 گرم نعنا : 250 گرم پیاز متوسط : 3 عدد گوشت : 500 گرم ریواس : 500 گرم نمک : به مقدار لازم زردچوبه : به مقدار لازم فلفل : به مقدار لازم روغن : به مقدار لازم ابتدا پیاز و سبزی ها را خرد کرده روی حرارت ملایم با روغن سرخ می کنیم قسمت سبز وتلخ ریواس را دور می ریزیم و قسمت سفید را پوست کنده به اندازه 3 سانتی متر 3 سانتی متر خرد می کنیم. گوشت را پخته ، پیاز و سبزی و فلفل و زردچوبه ونمک را به آن می افزاییم. وقتی آب گوشت تقریبا به طور کامل بخار شد و گوشت کامل پخت ، ریواس ها را روی آن می چینیم و حرارت را کم می کنیم. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
هدایت شده از پست آشپزی سلامتی 🔰🔰🔰🔰🔰🔰
خورش ریواس خورش ریواس یکی از مشهورترین انواع خورشت بهاری ترش و خوشمزه است که با ساقه ترش ریواس تهیه میشود.ریواس از جمله سبزی‌های کوهی مخصوص فصل بهار است مواد لازم جعفری : 750 گرم نعنا : 250 گرم پیاز متوسط : 3 عدد گوشت : 500 گرم ریواس : 500 گرم نمک : به مقدار لازم زردچوبه : به مقدار لازم فلفل : به مقدار لازم روغن : به مقدار لازم ابتدا پیاز و سبزی ها را خرد کرده روی حرارت ملایم با روغن سرخ می کنیم قسمت سبز وتلخ ریواس را دور می ریزیم و قسمت سفید را پوست کنده به اندازه 3 سانتی متر 3 سانتی متر خرد می کنیم. گوشت را پخته ، پیاز و سبزی و فلفل و زردچوبه ونمک را به آن می افزاییم. وقتی آب گوشت تقریبا به طور کامل بخار شد و گوشت کامل پخت ، ریواس ها را روی آن می چینیم و حرارت را کم می کنیم. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
قارچ کاراملی😋 🍜 طرز تهیه این دورچین خوشمزه و زیبا رو با قارچ های درسته دکمه ای کوچیک درست کنید . یک چهارم پیمانه سس سویا و یک چهارم پیمانه سرکه بالزامیک یا سرکه خرما و کمی نمک و فلفل و یک ق غ عسل یا دوشاب رو با هم مخلوط کنید . قارچ های شسته و خشک کرده رو داخل بریزید و زیر و رو کنید . دو‌دقیقه بمونه داخلش کافیه . حالا داخل تابه روغن زیتون رو با دو عدد سیر رنده شده بریزید و قبل از اینکه رنگ سیر تغییر کند ، قارچ ها رو با همون سس داخلش بریزید و اجازه بدید تفت بخورند و هرازگاهی هم بزنید تا طلایی شوند . حرارت رو کم نکنید چون قارچ ها آب میندازند . با حرارت تند قارچ ها نرم میشن و سس غلظت میگیره. یک ق مرباخوری پودر نشاسته ( هر نشاسته ای که باشه ) رو با آب سرد مخلوط کنید و هم بزنید و در انتها روی قارچ ها بریزید و هم بزنید تا سس قارچ ها غلطت بگیره . روش سبزی خرد شده به دلخواه بپاشید . این قارچ کاراملی با سسش برای استیک و خوراک های گوشتی و مرغ مناسبه .حبه سیرها رو ‌میشه از درازا دو نصف کرد و استفاده کرد .عسل یا شهد همراه با سس سویا بهش رنگ قشنگ کاراملی میده. بجای سس سویا از سس ورچستر هم میشه استفاده کرد . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام دوستان اینم طرز تهیه سالاد بینظیر امیدوارم استفاده کنید و لذت ببرید موادشم که تو کلیپ کاملا مشخصه و نیازی به توضیح نداره برای سس هم سلیقه ای هستش تو کلیپ از مایونز ساده استفاده کرده شما میتونید طعم دار ترش کنید. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
سلام سلام. امروز قیمه درست کردم با برنج قالبی. توی این پست میخوام نکات قیمه ی خوشمزه رو با هم به اشتراک بزاریم. لطفا شما هم ترفندهاتونو بگید؛ هم من هم سایر دوستان استفاده کنیم. و اما نکاتی که من به ذهنم میرسه: لپه رو حتما با آب بجوشونید و اون کف بیریخت و بدبو رو دور بریزید. هم خورشت خوش رنگ تر هم خوشمزه تر میشه. . رب رو با روغن تفت بدید تا قشنگ رنگش باز بشه. حالا لپه رو بهش اضافه کنید+زعفرون دم کرده و لپه رو کمی تفت بدید. اینطوری توی خورشت وا نمیره. . . پیاز رو رنده ی ریز کنید و سرخ کنید. اینطوری به خورشت لعاب میده. از معجزه ی عرقیات و طعم دهنده ها غافل نباشید: من عرق هل و دارچین استفاده میکنم و خودِچوب دارچین و کمی پودر گلسرخ. ادویه ی خورشت قیمه ی "هاتی کارا" محشره. واقعا یه خوشمزگی خاصی به غذا میده. لیمو هارو هم تلخی گیری کنید. من چندتا سوراخ میکنم و با آبجوش چند قل میزارم بجوشه و آبشو دور میریزم و بعد به خورشت اضافه میکنم. نکته ی آخر هم اینکه این خورشت خیلی آبکی نباید نباشه. مقدار آب رو از اول به اندازه بریزید. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
بورک لاهماجون مواد لازم یوفکا : ۳ عدد شیر : ۱/۲ پیمانه ماست : ۱/۲ پیمانه تخم مرغ : ۱ عدد بیکینگ پودر : ۱۰ گرم ‌ برای توش : گوشت چرخکرده : ۳۰۰ گرم فلفل دلمه ای، ریز خرد شده : ۱ عدد پیاز : ۱ عدد سیر : ۲ حبه آب : ۱/۲ پیمانه نمک و فلفل سیاه ‌ 👩‍🍳طرز تهیه👩‍🍳 برای مواد داخلش،همه موادو ریز خرد کنید و تفت بدین. برای سس، همه موادو مخلوط کنین. سپس، یکی از یوفکا هارو داخل سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین بزارین، طوریکه بیرون از قالب باشه کناره هاش، و از سس روش بمالین بعد بقیه یوفکا هارم اینجوری بزارین روی هم و بینشون سس بمالین، سپس آخر از همه مواد گوشتی رو بریزین و یکنواخت کنین و کناره هاشو به داخل تا کنین و در فر گرم شده ۱۸۰ درجه بپزین، بعد که از فر درآوردین، ۵ دقیقه اینا صبر کنین بعد با کمک کاغذ روغنی رول کنین، و رشو با حوله بپوشونین ۱۰ دقیقه، بعد ببرین و سرو کنین. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا‌ باگت 🍕😋🥖❤️ مواد لازم: : ۴-۳ عدد آبپز شده: ۱ عدد نگینی آبپز شده: ۱ عدد نگینی آبپز شده: ۱ عدد آبپز شده: به مقدار لازم مواد : : ۱ قاشق غذاخوری سرپر : ۱ قاشق غذاخوری سرپر : ۲ لیوان (می توانید ۱ لیوان شیر و ۱ لیوان آب سینه مرغ رو اضافه کنید) : ۱ قاشق چایخوری : ۱ قاشق چایخوری برای روی نان ها: به میزان لازم طرز تهیه: داخل یک ظرف کوچک کره را آب کنید، آرد را افزوده و تا زمانی که بوی خامی اش از بین برود تفت دهید. شیر را کم کم اضافه کنید و تند تند هم بزنید. نمک و فلفل سیاه را بریزید و بعد از بجوش آمدن زیر گاز را خاموش کنید. در یک ظرف سس آماده شده، چاشنی و سینه مرغ را مخلوط کنید. اگر بخواهید داخل نان ها می توانید سس گوجه بمالید. مواد آماده شده را داخل نان بریزید و رویش پنیر ورقه ای یا رنده شده بریزید. و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تا زمانی که روی نان ها سرخ شود بپزید. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭