فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب تندوری
ادویه تندوری یه ادویه هندی خیلی معروفه که بالاخص برای مرغ استفاده میشه. من این ادویه رو اولین بار توی خود هندوستان خوردم و خیلی خوشم اومد. از همونجا برای خودم مقداری از این ادویه خوشمزه رو خریدم و اوردم. مطمئنم این ادویه انقدری معروف هست که اینجا هم پیدا بشه. امشب سینه و بال و کتف و گردن مرغ ، هرچی داشتیم رو با روغن زیتون و ادویه تندوری مخلوط کردم و گذاشتم چند ساعتی موند. نهایتا روی گریل پختمشون و با برنج و گوجه خوردیمش. جاتون هم خالی.
خود هندیها مرغ تندوری رو با سیخ و توی یه تنور شبیه تنور نون های دهاتی درست میکنن، شما هم میتونین مثل جوجه کباب سیخشون کنید و با منقل یا باربکیو بپزید.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیز برگر استامبولی
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هر چقدر بگم خوشمزه اس بازم کم گفتم. حتما امتحان کنید ببینید غذاهای بدون دردسر چقد خوشمزه هستند😂
خوراک_مرغ_آلو
مواد لازم برای ۳ نفر👇
مرغ نیم کیلو (بدون پوست)
پیاز خلالی ( خلال نازک) ۳ عدد متوسط
رب گوجه فرنگی ۳ قاشق
آلو ۶ عدد
نمک ۱ قاشق مرباخوری پر
فلفل سیاه یا قرمز ۱ قاشق چایخوری
کاری ۱ قاشق مرباخوری
زردچوبه ۱ قاشق مرباخوری
آب برای تهیه سس ۱ لیوان
اول از همه سس رو آماده میکنیم.
رب گوجه و ادویه ها و آب رو ترکیب میکنیم.
بعد در یه قابلمه مرغ ها رو میچینیم پیاز و آلو رو اضافه میکنیم و در آخر سس رو ترکیب میکنیم. کمی مواد رو هم میزنیم تا ب خورد هم برن و ب مدت ۴۰ دقیقه روی حرارت خیلی خیلی کم میزاریم تا مواد ب همراه سس و آب مرغ ک خارج میشه پخته بشه. بعد ۲۰ دقیقه برای اطمینان از اینکه ته نگیره کمی بهم میزنیم و دوباره ۲۰ دقیقه دیگه روی حرارت میزاریم تا کاملا جا بیفته و پیاز ها نرم بشن.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیاز سوخاری
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
کباب برگ مجلسی و بسیار خوشمزه
گوشت مورد استفاده برای تهیه کباب برگ سلطانی مجلسی حتما باید گوشت فیله باشد. برخی برای درست کردن کباب برگ از گوشت راسته گوسفند یا گوساله هم استفاده میکنند اما گوشت فیله به خصوص فیله گوسفند طعم لذیذتر و بافت نرمتری دارد. برای طعمدار کردن کباب برگ با جای پودرهای موسوم به پودر نرم کننده گوشت، از رزماری، سرکه قرمز، کره آب شده، روغن زیتون، برگ بو، میخک، جوز هندی و سیر استفاده کنید. این مواد عطر و بویی فوقالعاده به کباب برگ شما میبخشند
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه مرغ ساده و میشه گفت رژیمی (پنیرشو میتونید حذف کنید) با سس پستو... که به سادگیش نگاه نکنید.. حرف ها داره برای گفتن😁😁
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد آمریکایی
نخود فرنگی پخته یاکنسروی 1/2پیمانه
3تا4 عدد هویج آبپز
4 عدد سیب زمینی .
خیار شور خرد شده 1/2پیمانه
ماست1/2پیمانه سس مایونز1/2پیمانه
نمک و فلفل
ذرت مقداری
طرز تهیه:
هویج و سیب زمینی و جداگانه میزاریم تا ابپز بشن
بعد از پختن وخنک شدن نگینی خرد کرده
خیارشور را هم خرد کرده نخود فرنگی و سیب زمینی و هویج را هم اضافه کرده با هم مخلوط میکنیم
سس مایونز و ماست و نمک و فلفل را به موادمان اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم
بمدت 2 یا 3 ساعت داخل یخچال بگذارید تا مواد جذب هم شود. .من چون خیار شور نمک داره دیگه نمک اضافه نکردم .شما چک کنید اگر نیاز داشت اضافه کنید.نوش جان.🤩😍😘♨️♨️ ✨نیایش شبانه✨🦋
🌸خدایا کیست که شیرینی محبت تو را چشیده باشد و جز تو آهنگ دیگری را بکند 🌸خدایا قرار ده ما را از زمره کسانی که برای عبادتت او را لایق کردی و در ارادت خویش دل خوشش کردی و برای مناجات خویش انتخابش کردی و بریدی از او هر چه را که موجب بریدنش از تو میگردد. 🌷شبتون آرام 💖💖💖💖💖💖💖💖
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوراک لوبیا چیتی
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده خوشمزه
مواد لازم:
سینه مرغ.سفیده تخم مرغ.اردونمک.اردسوخاری.طبق فیلم انجام داده ومیزاریم فر ۱۸۰درجه ازپیش گرم شده
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لازانیا
ابتدا لازانیاهارو چند دقیقه تو آب جوش ریخته تا کمی نرم بشن،سپس طبق فیلم ابتدا سس بشامل می زنیم وسپس مایع گوشتی ورول کرده داخل ظرف گذاشته ،روشو سس بشامل وپنیر چدار ریخته ،درفر 200درجه میزاریم تاروش طلایی بشه
سس بشامل:دو قاشق ارد رو تودو قاشق کره تفت میدیم ودولیوان شیر ریخته ونمک وفلفل میجوشونیم تا غلیظ بشه طرز تهیه مایع گوشتی:پیاز رو سرخ کرده نمک وادویه می زنیم.رب گوجه وگوجه رنده شده اضافه کرده تفت میدیم تا ابش کشیده بشه وگوشت چرخ کرده میریزیم ودوباره تفت میدیم
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بدون شرح
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موهیتو (موخیتو) خانگی
مواد لازم👇
۳ عدد لیمو ترش متوسط
۲ لیوان آب معمولی یا گازدار
برگ نعناع تازه ۲ مشت
۶ ق غ شکر
یخ به مقدار زیاد
دستور تهیه 👇
لیمو هارو هسته گیری میکنیم،با پوست خورد میکنیم، میریزیم داخل مخلوط کن بعد شکر و نعناع رو اضافه میکنیم و کمی آب گازدار اضافه میکنیم و میکس میکنیم، میکس که شد بقیه آب گازدار و یخ هارو اضافه میکنیم و دوباره میکس میکنیم، یخ ها که قشنگ خورد و میکس شدن موهیتو آماداست.
موهیتو چیست؟
موهیتو یا موخیتو (mojito) نوعی نوشیدنی خنک که ترکیب آب گازدار ، برگ نعناع، شکر و آبلیمو تهیه میشود، اصل موهیتو کوبایی است، اما در مورد زمان و چگونگی به وجود آمدن این نوشیدنی، اطلاعات دقیقی در دست نیست، اما هرچه باشد وجود مزارع وسیع نیشکر و فراوانی گیاه نعناع در کوبا، عامل اصلی به وجود آمدن این کوکتل مشهور و پرطرفدار بوده است.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
میگو سوخاری به روش سامورایی ها 🎌😀
.
مواد لازم :
میگو نیم کیلوگرم
نمک، فلفل سیاه، پودر سیر به میزان دلخواه
آرد 1 پیمانه
پاپریکا به میزان دلخواه
تخم مرغ زده شده 2 عدد
پودر سوخاری 1 پیمانه
.
.
طرز تهیه :
.
● ابتدا میگو ها را پوست گرفته، بشویید و با نمک، فلفل و پودر سیر مزه دار کنید. در یک ظرف آرد و پاپریکا، در ظرفی دیگر تخم مرغ و در ظرفی دیگر پودر سوخاری بریزید. حالا میگوها را اول در مخلوط آرد، سپس تخم مرغ و بعد پودر سوخاری بغلتانید. میگوها را در روغن داغ تا زمانی که طلایی رنگ شوند سرخ کنید.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
ژله
میوه های مورد نظرتون رو به سلیقه خودتون تهیه کنید و به سلیقه خودتون برش بزنید. هر بسته ژله آلورا رو با یک لیوان و نیم لیوان آب جوش درست کنید.(آب سرد نریزید که شفاف دربیاد) یه مقدار کم از ژله آلورا رو ته ظرف بریزید و بذارید نیم بند بشه در حدی که چسبناک بشه، میوه ها رو بچینید و با قاشق روشون از ژله بریزید. و یخچال بذارید تا فیکس بشن. این کار رو تا پر شدن قالب ادامه بدید.
✔️نکته برای میوه هایی که به دیواره چسبیدن یه مقدار از ژله رو روی دیواره بریزید وقتی چسبناک شد میوه ها رو بچسبانید.
✔️نکته. میوه های، کیوی، آناناس، نارنگی انبه و پرتقال های ترش نمیذارن ژله ببنده پس قبلش با دو قاشق شکر و آب کم یه مقدار کم اونها رو بجوشانید.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سمبوسه_خوزستانی
این مقدار مواد حدود ۲۰ تا ۲۵ سمبوسه کوچیک میده
ـ
ـ زردچوبه
ـ فلفل
ـ پودر نعناع خشک
ـ نمک
ـ تره و جعفری
ـ سیب زمینی آب پز
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این نوع مرغو اول میپزیم (نمک فلفل زردچوبه یه پیاز اب و وسطای پخت رب گوجه و ابغوره با اب نارنج یا ابایمو )وبعد سرخ میکنیم
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه چیزی بگم
گوشت حالا واسه باقالی پلو یا چلوگوشت یا لوبیا پلو یا دیگه نمیدونم
اول با ادویه سرخ میکنم بعد پیا داغ بعد ابجوش همین خیلی خوب میشه
برنجم که کته میذاریم با نیم بند اب کمتر ابش که خشک شد لابلا برنجو و مواد میذاریم
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه نوع ته چین هست که مرغ رو درسته زیر پلو قرار میدیم.
تا همراه با دم کشیدن برنج مرغمون هم پخته میشه..
باسترما به معنی دفن شده است.
غذای آستارا واردبیل هستش.
زعفرون دم کرده یا خشک فرقی نمیکنه مهم اینه که دستت نلرزه تا میتونی بریز... 😍 😍
مرغ سینه و ران به تعداد نفرات
نمک
برنج چلو کش شده
سیب زمینی
خوب ترجیحاً مرغ تازه باشه بهتره. ولی فریزری هم میشه که یخش آب شده باشه ومرغتون کاملا تمیز شسته بشه والبته آبش کاملاً خشک شده باشه، برنج مون رو که آبکش کردیم کنار میذاریم، کف قابلمه روغن میریزیم، نمک میپاشیم وزعفران میریزیم، شعله مون هم روشنه...
مرغ ها رو میچینیم وتمام جاهای خالی رو سیب زمینی میچینیم...
روی مرغ ها کمی نمک وبرنج چلو کش شده رو میریزیم وکمی فشردش میکنیم (نکته مهم اینه که هیچ آبی برای دم کشیدن برنج نمیریزید اصلاً) 😜
حرارتمون رو روی خیلی کم تنظیم میکنیم ویک ساعت و نیم زمان میدیم تا اینکه مرغها ته ظرف کاملا پخته بشه وبرشته بشه. فقط زمانی که دم داد وبخار بلند شد کمی زعفران با روغن یا کره میریزیم روی پلو.
این غذا خیلی لذیذه، درست کنید و لذت ببرید.
نکته : مرغ ها رو از قبل توی مواد پیاز نمک و فلفل بخوابونید
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هر چقدر بگم خوشمزه اس بازم کم گفتم. حتما امتحان کنید ببینید غذاهای بدون دردسر چقد خوشمزه هستند😂
خوراک_مرغ_آلو
مواد لازم برای ۳ نفر👇
مرغ نیم کیلو (بدون پوست)
پیاز خلالی ( خلال نازک) ۳ عدد متوسط
رب گوجه فرنگی ۳ قاشق
آلو ۶ عدد
نمک ۱ قاشق مرباخوری پر
فلفل سیاه یا قرمز ۱ قاشق چایخوری
کاری ۱ قاشق مرباخوری
زردچوبه ۱ قاشق مرباخوری
آب برای تهیه سس ۱ لیوان
اول از همه سس رو آماده میکنیم.
رب گوجه و ادویه ها و آب رو ترکیب میکنیم.
بعد در یه قابلمه مرغ ها رو میچینیم پیاز و آلو رو اضافه میکنیم و در آخر سس رو ترکیب میکنیم. کمی مواد رو هم میزنیم تا ب خورد هم برن و ب مدت ۴۰ دقیقه روی حرارت خیلی خیلی کم میزاریم تا مواد ب همراه سس و آب مرغ ک خارج میشه پخته بشه. بعد ۲۰ دقیقه برای اطمینان از اینکه ته نگیره کمی بهم میزنیم و دوباره ۲۰ دقیقه دیگه روی حرارت میزاریم تا کاملا جا بیفته و پیاز ها نرم بشن.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از خوشمزهترین خورشهایی که تو خونه ما همه حتی خواهریم که بادمجون نمیخوره دوستش دارن...
اصلا معرکه است این خورش😋
مواد لازم:
نصف مرغ یک کیلو و دویست تا چهارصدگرمی
بادمجان 5 عدد متوسط
غوره یک پیاله
پیاز خرد شده 1 عدد
گوجه فرنگی رنده شده نیم کیلو
نمک، فلفل، زردچوبه 📝طرز تهیه:
مرغ را باکمی زعفرون و نمک یه ساعت میزاریم استراحت کنه، بعد درکمی روغن تفت میدهیم، دو طرف مرغ را تا طلایی شدن سرخ میکنیم، بعد مرغ را خارج میکنیم، در همان ظرف پیاز را تفت میدهیم، نمک،فلفل و ادویه را همراه گوجه فرنگی اضافه میکنیم چنددقیقه دیگر تفت دادن را ادامه میدهیم، مرغ را به قابلمه برمیگردانیم، در ظرف را گذاشته باحرارت ملایم میگذاریم مرغ پخت شه، در این فاصله بادمجان ها را حلقه حلقه کرده و سرخ میکنیم و روی دستمال تمیز میگذاریم تا روغن اضافه آن گرفته شود، وقتی مرغ پخت بادمجان ها را همراه غوره اضافه میکنیم و 30 تا 40 دقیقه میگذاریم تا خورشتمون جا بیافتد.
من چون بادمجونام کوچولو بودن با چاقو یه چاک وسطش زدم و درسته تو روغن سرخش کردم... نوش جان
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
امروز کباب چوبیمو به اینصورت درست کردم😍 .
گوشت چرخ شده روبایه دونه پیاز درشت رنده ریز که آبشو کاملا گرفته بودم ویه مشت ازسبزیجات معطر که درمجموع همون جعفری وگشنیز وسبزیهای محلی(زلنگ_اناریجه)ونعنا وتره وسیرفراوون و... فریز شده وفلفل قرمز تند چرخ شده ونمکو زعفرون خوب ورز دادم وبعد یه ساعتی گذاشتم تویخچال استراحت کنه وبعد دوباره ورزش دادم وسیخ چوبیامو که یه نیم ساعتی توآب خیس دادم که توروغن حین سرخ شدن نسوزه روبرداشتم واندازه یه نارنگی ازمواد برمیداریم وسیخ روداخل مواد میزاریم وسروتهشوخوب فیکس می کنیم وکف تابه می چینیم وکمی روغن میریزیم وبه آرومی باحرارت ملایم سرخ می کنیم
وقتی کبابامون سرخ شد ازتابه خارج وتوهمون تابه چند حبه سیر رنده شده روکمی تفت میدیم ویه قاشق ازرب گوجه فرنگی روژین هم میزنیم تنگش کمی آب جوش هم اضافه می کنیم که رب واشه وکمی نمک وکباب چوبیامونو انتقال میدیم داخلش وسیب زمینی سرخ کرده وگوجه فرنگی گوگولیای سرخ شدمونو هم بهش اضافه می کنیم😋 .
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساده راحت و خوشمزه
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد لاغری
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سبزی پلو با ماهی
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
آش تره کوهی
گشنیز و اسفناج: 200 گرم
پیاز(نگینی خرد شده): 1 عدد متوسط
بلغور گندم: نصف پیمانه
عدس: نصف پیمانه
برنج: نصف پیمانه
آب مرغ: 2 پیمانه
هویج (نگینی خرد شده): 2 عدد
ماست: 1 پیمانه
روغن مایع: 4 ق س
آب: به مقدار لازم
پیاز داغ: به مقدار لازم
نمک و فلفل قرمز: به مقدار لازم
طرز تهیه:
در تابه ای پیاز را تفت دهید تا طلایی رنگ شود، سپس برنج و بلغور را به آن اضافه کنید.
عدس را از 30 دقیقه قبل خیس کنید، سپس با مخلوط بالا تفت دهید و آب مرغ و کمی آب را به آن اضافه کنید. پس از اینکه جوش آمد هویج را اضافه کرده و به مدت 30 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد و لعاب دار شود.
تره کوهی، گشنیز و اسفناج خرد شده را به همراه نمک و فلفل قرمز را به آش اضافه کرده و مجدد 45 دقیقه زمان دهید تا آش جا بیافتد.
در آخر ماست هم زده را به آش اضافه کنید و پس از چند جوش حرارت را خاموش کنید و در ظرف مورد نظر با ماست و پیاز داغ سرو کنید.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭