eitaa logo
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
25.2هزار دنبال‌کننده
28.1هزار عکس
48.4هزار ویدیو
155 فایل
✨﷽✨ وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُون وماهوَاِلّا ذِکرلِلعالَمیِن تبلیغات https://eitaa.com/joinchat/725549078Cc8bb97b557 کپی برای همکاران محترم #حرامه🔥
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر🍭🍰 #ترایفل_توت_فرنگی🍓🍓🍓 با موس شکلات سفید و مرنگ دستور تهیه مرنگ👇👇👇 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#سس_چيپس دو پيمانه ماست گشنيز خرد شده ٧ مكعب پنير كيب آب يك ليمو بزرگ يك حبه سير به دلخواه نمك همه را در ميكسر ريخته ميكس كرده سپس با سماق تزيين كنيد. 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
داخل فلفل دلمه رو خالی کن.لایه لایه ازموادگوشتی وماکارونی وپنیرپیتزا بریز.داخل تابه بزار. سس گوجه بریز و بزار روی اجاق یا داخل فر ۴۵تا۶۰ دقیقه دم بکشه ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
11.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نان_خانگي_فوری مواد لازم : آرد سفيد گندم ٣ ليوان بكينگ پودر يك قاشق غذاخوري نمك نصف قاشق غذاخوري (داخل ویدیو یادم رفت از نمک فیلم بگیرم) روغن مايع ٤ قاشق غذاخوري آب يك ليوان كامل طرز تهيه : اولين نكته اينو بگم كه توي اين مدل از نون نيازي به خمير مايه فوري نيست. آرد و نمك و بكينگ پودر و روغن مايع و آب رو با هم قاطي ميكنيم و ورز ميديم تا حدي كه يه خمير لطيف بدست بياد،خيلي ورز بدين،اگه ديدين به دستتون ميچسبه دستتون رو مدام روغن بزنين،بعد كه خمير لطيف شد بزارينش داخل كاسه و روشو پارچه بكشين بزارين توي محيط خونه نيم ساعت الي يك ربع بمونه. وردنه و سطح صافي كه نون رو ميخواين روش پهن كنين رو خوب آردپاشي كنين،يه چونه انداز از خمير رو وردارين(يعني به اندازه يه تخم مرغ)بعد با وردنه خووووب پهنش كنين،براي مرتب شدن دايره ي نون،وقتي خميرو پهن كرديم ميتونين با كاتر يا چاقو دورش رو دايره كنين ، تابه ي نسوز رو روي شعله تقريبا ملايم داغ كنين،داغ كه شد خمير رو بندازين داخلش،همين كه شروع به حباب انداختن كرد برگردونينش اون طرف كه اون سمت نون هم بپزه،📌بعد از پخت تـــاكيد ميكنم سريع و فوري نون رو داخل پارچه بپيچين(وگرنه خشك ميشه). اين نون رو براي عصرونه و صبحانه ميتونين مصرف كنين😊 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#مربای_گل_محمدی_خشک گل محمدی خشک ۵۰ گرم شکر یک کیلو آب ۵۰۰ میلی لیتر گلاب ۵۰۰ میلی لیتر جوهر لیمو ۱/۲ق م آب وشکر وگلاب رو داخل قابلمه بریزید وهم بزنید تا شکر حل بشه و روی حرارت ملایم بذارید تا بجوشه و قوام بیاد و جوهر لیمو رو اضافه کنید گل محمدی خشک را بریزید وبا قاشق فشار بدید تا تو شربت فرو بره سپس درب قابلمه را گذاشته تا با حرارت ملایم یک ساعت بپزه وشربت قوام بیاد رنگش به قشنگی مربا با گل تازه نمیشه اگه دوست داشتید چند قطره رنگ گل میتونید اضافه کنید 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#زرشک_پلو_با_مرغ 🍛 😋 🔸من مرغها رو از شب قبل با پیاز خلالی و سیر و نمک و فلفل و زعفران مزه دار میکنم و داخل زیپ کیپ میزارم بعد ی پیاز رو رنده میکنم و سرخ میکنم مرغها رو هم بهشون دوباره زعفرون میزنم و جدا سرخشون میکنم تو پیاز های سرخ شده رب میزنم و دو لیوان آب و مرغها رو میزارم تو این سس بپزه در آخر سر که مرغها پخته شده کمی ابغوره میزنم بهش و تمام ♦️زرشک رو همراه یک قاشق شکر در حد کم تفت میدم وبا زعفرون به برنج هم که دم کشیده و ی پلو خوووب با عطر محشر شده اضافه میکنم و مرغها رو میجیینم دورش شما هم بپزید و لذت ببرید 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
*** مواد لازم : پیمونه من لیوان فرانسوی دسته داره. آرد قنادی یک پیمانه + دو سوم پیمانه نشاسته ذرت یک سوم پیمانه ( اگر در دسترس نداشتید ، به همین نسبت ، آرد سفید جایگزین کنین ) زعفران دم کرده غلیظ سه قاشق غذاخوری وانیل یک چهارم قاشق چایخوری گلاب یک سوم پیمانه ماست دو سوم پیمانه بکینگ پودر سه قاشق چایخوری شکر یک پیمانه کشمش نصف پیمانه ( میتونین گردو خرد شده یا انواع مغزیجات رو جایگزین کنین ) یک قاشق غذاخوری آرد برای آغشته کردن کشمش روغن مایع نصف پیمانه تخم مرغ چهار عدد طرز تهیه : ابتدای کار به چند نکته مهم توجه کنین : تخم مرغ نباید یخ باشه . حتما بزارین یکی دو ساعت بیرون بمونه تا به دمای محیط برسه ( من خودم همیشه برای گرم شدن تخم مرغ ها ، توی کاسه ، آب گرم میریزم ، تخم مرغ ها رو داخلش میزارم تا گرم بشن ، بعد استفاده میکنم ) . این نکته تو بافت و پف کیک خیلی موثره . ماست یا شیر هم حتما کمی گرم بشه . تخم مرغ ، شکر و وانیل رو حدود هفت هشت دقیقه با همزن میزنیم تا خوب پف کنه و کامل سفید رنگ و کشدار بشه . بعد روغن رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم . بعد ماست ، گلاب و زعفرون رو اضافه میکنیم . مخلوط آرد ، نشاسته ذرت و بکینگ پودر رو سه بار الک کنین و در سه مرحله به مایه تخم مرغی اضافه کنین و بدون همزن برقی هم بزنین . در مرحله آخر همزن رو روشن کنین و مدت پونزده ثانیه هم بزنید تا گلوله های آرد باز بشه (بیشتر نباشه که پف کیک رو میگیره ) . شعله پخش کن رو روی شعله متوسط بزارین . اگه روی شعله کوچیک بزارین کیک خمیر میمونه و پف نمیکنه و اگه روی شعله بزرگ بزارین ، احتمال داره کیک بسوزه . بزارین شعله پخش کن روی شعله متوسط یک ربع بمونه تا خوب داغ بشه .حرارت هم باید کاملا ملایم باشه . من مواد رو داخل قابلمه به قطر بیست و سه ریختم . کف قابلمه رو چرب کنین . کاغذ روغنی حتما بندازین . ابتدا یک سوم مواد کیک رو داخل قابلمه بریزین . بعد یک سوم کشمش ها رو که اول مرطوب شده و بعد با آرد خوب مخلوط کردین بریزین روش . اصلا هم نزنید ، چون میره ته کیک و میسوزه . بعد دوباره نصف مایه کیک باقیمانده رو بریزین و کشمش بریزین روش . در آخر باقی مایه کیک رو بریزین و بعد کشمش ها روش . ( پس توی سه مرحله مایه کیک و کشمش ها ریخته میشه ، چون اینطوری کشمش ها بطور یکنواخت داخل بافت کیک ، بعد از پخت قرار میگیرن ) . اصلا هم نزنید . حالا قابلمه رو روی شعله پخش کن که گرم شده بزارین . درب قابلمه رو دمکنی بزارین و حرارت رو خیلی ملایم کنین . کیک من حدود یک ساعت و نیم طول کشید تا آماده شد . تا قبل از یک ساعت اصلا درب قابلمه رو برندارین ، چون پفش میخوابه . بعد از این زمان در رو بردارین ، اگر روی کیک خشک و پخته بود و دور کیک طلایی بود ، یا خلال دندون یا چاقو تست کنین ، اگه تمیز بیرون اومد آماده اس و گرنه که بزارین بازم بمونه . برای پخت داخل فر هم حدود 45 دقیقه ( البته بعد از نیم ساعت چک کنین چون دمای فرها متفاوته ) دمای 180 درجه قرار بدین . کیکی با بافتی عالی و سبک و طعم و عطر فوق العاده ای خواهید داشت . نوش جونتون عزیزانم.😍 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر🍰🍥🍫🍓 #ایده جعبه شکلاتی با خامه و توت فرنگی دنیای خلاقیت بی انتهاس😍 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#ترفند_آشپزی 🔸براى تهيه حلوايى بهتر🔻 آرد را بدون روغن ٢٠ دقيقه تفت دهيد،سپس الك كنيد و بعد با روغن انرا دوباره تفت دهيد 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
🔺از آنجایی که بازار و مایکت، ایتا را (به دلیل کم بودن رتبه) در دسته پیام رسان های محبوب ایرانی قرار نمی دهند! از تمامی اعضای کانال تقاضا داریم اگر مایکت دارید به مایکت و اگر بازار دارید به بازار بروید و ۵ ستاره به ایتا بدهید تا در دسته محبوب ها قرار بگیرد. ✅ رتبه ایتا در پرطرفدار های بازار از ۴۹ به ۳۹ ارتقا پیدا کرد پس همه با هم یا علی بگید و محبوبیت ایتا را به رخ پیام رسان ها بکشید. 🔗 ایتا در مایکت: yon.ir/DuSO7 🔗 ایتا در بازار: yon.ir/SyVUf #ارتقا_رتبه_ایتا 💪 نشر دهید @baftan