#دیزاین_ته چین
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️ 🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پلو ترکیبی ته چین و هویج پلو😋
ناهار امروز 😍👍
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
پلو ترکیبی ته چین و هویج پلو😋 ناهار امروز 😍👍 •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamat
مواد لازم🔻
4 پیمانه برنج
4 عدد هویج درشت خلال شده
2 عدد پیاز متوسط
400 گرم گوشت چرخ کرده
8 ق غ زرشک
1 ق غ رب
یک ق غ کره
زعفران دم کرده یک استکان در دو مرحله برای مواد و تهچین
شکر یک قاشق غذاخوری
ادویه ها : نمک، فلفل قزمز و سیاه، پاپریکا، تخم گشنیز، زردچوبه، پودر سیر، جوز هندی و دارچین هر کدام یک قاشق چای خوری سر پُر
طرز تهیه🔻
ابتدا پیاز ها رو سرخ کنید بعد گوشت را اضافه کنید کمی نمک بزنید و بزارید تفت ببینه حالا ادویه ها و یک قاشق رُب را اضافه کنید بعد خلال هویج رو اضافه کنید و درب ظرف رو ببندید تا با بخار هویج ها نرم و تفت داده شوند در این مدت چندبار مواد را هم بزنید(مراقب باشید له نشوند) یک قاشق کره را به همراه زرشک و شکر و زعفران دم کشیده با مواد مخلوط کنید و مجدد درب اونها رو ببندید و بزارید کنار
بریم سراغ تهچینمون🔻
دو عدد زرده تخم مرغ و یک سفیده را با کمی نمک همزده و یک ملاقه پر ماست به همراه زعفران، کره و روغن (یک پیاله) مخلوط کنید بعد از یک دست شدن و آبکش کردن برنج نصف برنج را به مایع تهچین اضافه کنید و ته قابله بریزید .
حالا مایع هویج و گوشت را روی لایه تهچین بریزید و صاف کنید و در آخر الباقی برنج را روی مواد ریخته و بزارید تا دم بکشه ما از پلو پز استفاده کردیم که یک ساعت و نیم زمان نیاز داشت اما برای روی گاز یک ساعت یا 45 دقیقه کافی میباشد
هویج پلو تهچین آماده است نوش جان
این غذا برای 8 نفر کافیه اگر تعداد کمتر هست مواد رو کم کنید.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد شوید سیبزمینی😋
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#گل با کالباس😍😍
فیلم اموزشی👌
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️ 🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
#پاستيل_خونگي😍😍
يك بسته پودر ژله را داخل دو سوم ليوان آب جوش ريخته و دو قاشق پودر ژلاتين هم اضافه ميكنيم و خوب هم ميزنيم تا حل بشه و اگر ديديد هنوز ذراتي از ژله مونده بود روي بخار كتري ميگذاريم تا كامل حل بشه و بعد داخل قالب پاستيل ميريزيم و البته از قبل كمي قالب را چرب ميكنيم به مدت دو ساعت داخل يخچال ميگذاريم و بعد نوش جان ميكنيم
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️ 🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یتیمچه کدو😋
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
یتیمچه کدو😋 •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــ
مواد لازم🔻
کدو پنج عدد متوسط نگینی درشت خرد شده
گوچه چهار عدد خرد شدن
پیاز دو عدد متوسط
سیر سه حبه
فلفل دلمه ای یک عدد
سیب زمینی یک عدد نگینی ریز خرد شده
رب ی ق غ پر
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه🔻
ابتدا پیاز ها رو نگینی خرد کرده و با روغن تفت میدیم تا طلایی رنگ بشه.
سیر ها رو ریز خرد کرده و همراه پیاز داغ کمی تفت میدیم .
زردچوبه و رب را هم میریزیم و کمی تفت میدیم تا رنگ رب باز بشه بعد به ترتیب گوجه نگینی خرد شده ، کدو ، سیب زمینی ، فلفل دلمه ای ریز خرد شده را هم میریزیم و همه رو با هم مخلوط میکنیم نمک و فلفل و نصف لیوان آب هم میریزیم و در تابه رو میبندیم که غذا با حرارت کم پخته بشه و جا بیفته.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک انگلیسی😋
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_آموزشی 🎞
📽 آموزش #کباب_فلفل 🌶 😋😍
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#سالاد_لبو و #پنیر_لبنه🥗
مواد لازم👇🏼
۳ عدد لبو متوسط
۳ عدد سیب زمینی متوسط
۲ حبه سیر رنده شده
۲ ق غ پنیر لبنه
۲ ق غ سس مایونز
۱ کاسه ماست بدون آب (یا ماست چکیده)
نمک
شوید برای تزیین
ترشی بیبی کرن
طرز تهیه👇🏼
سیب زمینی ها را نگینی و کوچک خرد کرده وسرخ کنید
لبو ها را رنده کرده و داخل تابه ای روغن زیتون بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود سپس لبو رنده شده را داخلش تفت دهید تا موقعی که نرم شود و آبش کشیده شود
وقتی هر دوی آنها خنک شدند با هم داخل یک ظرف بریزید
داخل کاسه دیگری پنیر لبنه و سس مایونز و سیر رنده شده و نمک و ماست را با هم خوب مخلوط کنید و سس آماده شده را روی سیب زمینی و لبوها بریزید و مخلوط کنید
سالاد را داخل ظرف های سرو تک نفره ریخته و با شوید و ترشی بیبی کرن تزیین کنید
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فینگرفود🍢🍡
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
سلام سلام 🙌
نون میپزم نون میپزم 😂
باز نون بدست اومدم پیشتون 🍞 😊
بچه ها یکی از نون های خوشمزه ایرانی اوردم براتون نون شیرمال یکی از نونهای سنتی و قدیمی ایران هستش و بین خانواده های ایرانی جایگاه خاصی داره .
کلیپ توی استوری وهایلایت میشه
🍞نان شیرمال کشمشی
آرد سفید :4پ
شیر ولرم :1پ
شکر :1پ
کره آب شده :6ق.غ
نمک یک چهارم: ق چ
خمیر مایه :1 ق.غ
تخم مرغ : 1یا 2 عدد (قابل حذف هستش)
کشمش به مقدار دلخواه
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
هدایت شده از سابقه گسترده طلایی💛
#الهه_بانوی_من
انگشت اشاره ام مثل فنر بالا اومد و تهدیدش کردم :
_خوب گوش کن حسام ... اگه فقط یه نفر غیر از خانواده هامون از نامزدی من و تو باخبر بشه ، همه چی رو بهم میزنم ... درضمن اینقدر نگو نامزد ...این مدت فقط آزمایشیه .
سرشو تکون داد و لباشو جمع کرد تا نخنده:
_آزمایشیه ! مگه من موشم ؟!
-نخیر ... من اینجا موشم ... موش آزمایشگاهی تو.
اخمی کرد که زیاد جدی نبود:
_الهه!
صدام فریاد شد:
_اینقدر به اسم صدام نکن.
خنده اش گرفت:
_چکارکنم پس ؟ با زبون ناشنوایان باهات حرف بزنم ؟
بعد درحالیکه اَدابازی در میآورد ، با انگشت اشاره اش به قلبش اشاره کرد و بعد سرانگشتان دستش رو به حالت قلب بهم چسبوند .
😍😍😍😍😍
https://eitaa.com/joinchat/2125529114Cdc33bb954c
به شخصه عاشق شخصیت حسام هستم ، شما هم عاشقش میشوید در #الهه_بانوی_من👆
هدایت شده از تبلیغات بانوی خَلّاق💕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 میخوای بری بیرون شارژ و بسته بخری😳
توی این وضع کرونا ؟! 😱
( از پرداخت ایتا #شارژ بخر👈🏻 😍
🔴الان خودپرداز ها پر از ویروس کروناس☹️ نمیتونی #قبضتو پرداخت کنی؟!
( از پرداخت ایتا پرداخت کن👈🏻😍
♻️کلی چیز دیگه توی( پرداخت ایتا ) جمع شده😍 (انتقال💰،خرید از فروشگاهها🛒)
خرید با پرداخت ایتا مطمئنه و معتبر👌
✅ از خدمات پرداخت ایتا استفاده کن
و از #پیامرسان_داخلی حمایت کن🇮🇷🌷
👌برای اطلاعات بیشتر👈 راهنمای جامع ایتا
👌برای مشاهدهی لینک شیشهای آپدیت کنید.
#پرداخت_ایتا
#حمایت_از_پیامرسان_داخلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_اموزشی
#صبحانه_ساده
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
#فیلم_اموزشی #صبحانه_ساده •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️
نصف شیرولرم +یک قاشق شکر+ خمیر مایع مخلوط کنید و روش بزارید و وقت بدید تا خمیر مایه عمل بیاد.
شکر+شیر +خمیر مایع +تخم مرغ+کره مخلوط کنید و آرد کم کم بهش اضافه کنید تا خمیر بدست بیاد و ورز میدیم اگر دیدیم خمیرمون شل و چسبنده داره آرد اضافه کنید . میتونید دستتون رو به آرد آغشته کنید و ورز بدید تا چسبندگیش از بین بره. زیاد آرد اضافه نکنید که خمیر لطافتش رو از دست میده .خمیر رو حسابی ورز بدید یاچند باری درون ظرف بکوبید بعد ورز دادن روی خمیر رو بپوشونید و در یه جای نسبتا گرم بزارید بمونه تا حجم خمیر دو برابر بشه .تقریبا یک تا دو ساعت طول میکشه.
بعد از این که حجم خمیرتون دو برابر شد پف خمیر رو میگیریم و دوباره ورز میدیم کشمش رو به خمیر اضافه میکنیم و بعد سینی فر آرد بپاشید یا کاغذ روغنی بندازید و کمی چرب کنید و چونه هایی به اندازه نارنگی کوچک کنار هم میچینید یا میتونید چونه هارو با وردنه پهن کنید و بصورت نواری برش بدید و حلزونی گردش کنید . هر شکلی دوست دارید میتونید خمیر رو اماده کنید و دوباره روی خمیر میزاریم حدود 20 دقیقه استراحت کنه و بعد خمیر رومال زرده تخم مرغ +روغن مخلوط کنید رومال کنید و داخل فر از قبل گرم شده با درجه 180 و به مدت 20 دقیقه و 10 دقیقه با گریل بالا برای روی نون تا طلایی بشه .
دمای پخت نون بستگی به فرتون داره . زیر نون طلایی شد نون حاضر هستش 😊
بفرمایید اینم نون شیر مال کشمشی 😋😋😋
توجه:
تخم مرغ قابل حذف هست و رومال از شیر استفاده کنید .
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_قلب_سوپرایز_شکلاتی
قسمت اول
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️ 🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
#کیک_قلب_سوپرایز_شکلاتی قسمت اول . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️ 🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع
#کیک_قلب_سوپرایز_شکلاتی
سلااام عزیزان
بریم سراغ آموزش این کیک خوشگل وپرطرفدار،،،،البته اول میخواستم کلیپها رابصورت آلبومی پشت سر هم داخل یک پست بگذارم ولی دیدم یک پست برای توضیحات ونکاتش جا نمیشه،به همین خاطر چندتا کلیپش کردم وبراتون میگذارم،اولین قسمت طرز تهیه شکلات قالبی این کیک هست که براتون دقیق توضیح میدم تهیش کنید وبگذارید داخل یخچال وبعد برید سراغ مراحل بعدی کلیپ بعدی هم ساعت دو امروز میگذارم نگران نباشید
#کیک_قلب_سوپرایز_شکلاتی
مرحله اول:
برای این مرحله به این روش عمل کنید:
درابتدا مقدار کافی از شکلات تخته ای را خرد کنید(بسته به سایز قالبی که دارید میزان شکلاتتون را انتخاب کنید) ودرون ظرف پیرکس بریزید،ظرف چرب و یا خیس نباشد کاملا خشک وتمیز،
ظرف شکلات را برروی بخار آب کتری با حرارت ملایم قراردهید(توجه کنید که فقط بخار آب با کف ظرف در تماس باشد و اب به هیچ عنوان موقع قل خوردن به ته ظرف نخورد وگرنه باعث پخته شدن شکلات وسفت شدن آن خواهدشد،
با یک قاشق تمیز شروع کنید به هم زدن،
باید مداااام هم بزنید تا شکلات کم کم ذوب شود وروان،داخل شکلات هم از روغن استفاده نکنید،
به هیچ عنوان ظرف یا قاشق خیس نباشد چون اب باعث سفت شدن شکلات میشه وحتما حتما شکلات را مدام هم بزنید نگذاریدش به امان خدا وبرید دنبال کارتون پخته میشه وسفت،
مارک شکلاتی که من همیشه استفاده میکنم و قیمت مناسبی هم نسبت به بقیه شکلاتها داره پارمیدا هست البته کارات هم خوبه ولی شکلات من شکلات تلخ پارمیدا هست
پس ازبنماری شدن شکلات اجازه دهید تا کمی ازدما بیفتد،
قالب پلاستیکی یا سیلیکونی را با کممی روغن مایع چرب کنید
قالب من پلاستیکی هست و مربوط به یه رنده قلبی شکلی که داشتم ازاون بعنوان قالب استفاده کردم.
مقداری از شکلات ذوب شده کف قالب ریخته و دایره وار بچرخانید تا همه جای قالب راخوب پوشش دهد،اضافه های شکلات را به ظرف برگردانید،قالب را داخل یخچال یا فریزر بگذارید تا شکلات ببندد،خارج کنید و دوباره یک لایه دیگر تکرار کنید،
قالب شکلات را درون فریزر یا یخچال بگذارید و اجازه دهید تا کاااملا منسجم شود سپس ازیخچال خارج کنید وبه ارامی از ظرف جدا کنید و شکلات رابرگردانید،
اگر می بینید که موقع برگرداندن شکلات نازکه یا ترک میخوره اصلا نگران نباشید دوباره چرخاندن شکلات راتکرار کنید یا با قلمو شکلات را ضخیم ترکنید،شکلات ضخیم شده راحت ازقالب جدا میشه،اگر نازک باشه برنمی گرده یاترک میخوره،
شکلات رااماده کنید بگذارید یخچال تا بریم سراغ مرحله بعدی........
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_قلب_سوپرایز_شکلاتی
قسمت دوم
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️ 🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
#کیک_قلب_سوپرایز_شکلاتی قسمت دوم . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️ 🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع
😍
دوستای گلم ،اینم قسمت دوم:
#کیک_قلب_سوپرایز_شکلاتی
مرحله اول این کیک پست قبلی هست،لطفا پست قبلی راهم ببینید:
بریم سراغ توضیحات مرحله دوم:
بعد ازاینکه شکلات قالبی این کیک راتهیه کردین،ته شکلات یک لایه سس تافی (که دستورش راهم براتون میگذارم) یا کرمفیل یا سس دلسه دلمه یا نوتلاو........به دلخواهتون بریزید،نداشتین هم نریزید😉
سپس یک لایه خامه فرم گرفته،روی خامه هم یک لایه کیک به سایز قالبتون،
👈هر کیکی به دلخواه و سلیقه خودتون میتونه باشه،شکلاتی،ساده،ردولوت من شیفون شکلاتی درست کردم که طرز تهیه کیک را هم براتون می گذارم،
روی کیک را کمی مرطوب کنید با ابمیوه،شیر،شیر کاکائو ،شیر نسکافه و.....ودوباره خامه وکیک،
درنهایت خامه سطح کار را با پالت خوب صاف ویکدست کنید وکیک رادرون یخچال یا کمی در فریزر بگذارید تا سطح خامه سرد ومنسجمترشود،
💖توجه کنید که نیم سانت یا دو سه میلی از انتهای شکلات خالی بمونه وبا کیک وخامه کامل پرنشه چون اون قسمت قراره شکلات ریخته بشه ولبه های شکلات قشنگ بهم متصل بشه،
درنهایت شکلات ازدما افتاده را خوب روی خامه ریخته وصاف کنید دریخچال بگذارید تا خوب ببندد،
تزیین کیک وکامل شده را پست بعدی براتون میگذارم
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️ 🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_قلب_سوپرایز_شکلاتی
قسمت سوم وآخر
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️ 🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
#کیک_قلب_سوپرایز_شکلاتی قسمت سوم وآخر . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️ 🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی
😍
عزیزان اینم قسمت سوم واخر تهیه این کیک خوشگل،
#کیک_قلب_سوپرایز_شکلاتی
(مرحله یک ودو در پستهای قبلی هست)
خواسته بودین طریقه خارج کردنش راهم بگذارم،خیلی راحت برمیگرده چون همون سری اول داخل کلیپ اول نشون دادم که اول از خارج شدن شکلات مطمئن میشیم بعد دوباره میگذارمیش داخل قالب و بقیه مراحل را انجام میدیم،
عزیزانی هم که مدام دنبال قالب پلاستیکی این کیک بودن پست قبلی آدرس سایت تهیش راگذاشتم ازاونجا تهیه کنید با قیمت خیلی کم،دارم دستور سس تافی راهم اماده می کنم ببینم چی ازاب دراومده از بس آرمیا اذیت کرد سر تهیش😁
مرحله سوم:
بعد ازاینکه شکلات کامل بسته شد،قالب رااز یخچال یا فریزر خارج کنید به آرامی ضربه بزنید تا دور قالب جدا شود سپس برروی ظرف سرو برگردانید،
بعد به دلخواه با انواع ترافلها،یا مرواریدهای خوراکی وشکلات و....تزیین کنید
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️ 🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
#ترفند😍😍
برای اینکه ژله سفت،شفاف و خوش رنگ بشه چیکار کنیم؟
بجای ۱لیوان ابجوش و ۱لیوان اب سرد، با ۲لیوان ابجوش ژله رو درست کنید
۳قاشق شکر به پودر ژله اضافه کنید
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️ 🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞
#مرغ_یونانی
یه #مرغ خوش عطر و خوشمزه .
نصف لیوان ماست یونانی یا ماست چکیده رو با یک حبه سیر له شده ، یک عدد پیاز رنده شده ، یک قاشق غذاخوری پر جعفری خرد شده ، دو قاشق غذاخوری آب لیموی تازه ، نوک قاشق رنده پوست لیمو ، نمک ، فلفل ، دو قاشق غذاخوری روغن زیتون رو مخلوط کردم . مرغ ها رو چهار ساعت توی این مواد گذاشتم . بعد مرغها و مواد رو توی ظرف کنار هم چیدم و توی فر صد و هشتاد درجه چهل و پنج دقیقه پختم . بعد کمی کره رو با برس روی مرغ ها کشیدم و پنج دقیقه گریل رو روشن کردم . تکه های مرغ بزرگ نباشه تا کاملا مغز پخت بشه .
در کنار برنج یا همراه نون خیلی خوشمزه میشه .
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭