eitaa logo
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
26.6هزار دنبال‌کننده
26.5هزار عکس
44.8هزار ویدیو
145 فایل
✨﷽✨ وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُون وماهوَاِلّا ذِکرلِلعالَمیِن تبلیغات https://eitaa.com/joinchat/725549078Cc8bb97b557 کپی برای همکاران محترم #حرامه🔥
مشاهده در ایتا
دانلود
طرز تهیه💭 یک قاشق مربا خوری زنجبیل کوبیده شده دارچین و لیمو در یک قوری با دو لیوان آب سرد به همراه مقداری نبات خواص💭 افزایش فشار خون ضد ضعف اعصاب خون ساز مسکن . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
داخل پرتقال هارو خالی و به شکل سبد برش بده و داخل رو با ژله پرتقال پر کن و برای تزیین سفره های مهمونی و یخچال عروس استفاده کن . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
هفت تخم مرغ دو لیوان +یک دوم لیوان آرد یک لیوان شیر یک لیوان روغن مایع یک لیوان شکر دو ق مرباخوری بکینگ پودر مغز گردو پودر شده نصف لیوان یک ق م پودر کاکائو همه مواد به دمای محیط رسانده در ابتدا تخم مرغ ها را با شکر و وانیل زده تا حجم آن دو برابر و کش دار شود شیررا افزوده و همچنان هم میزنیم وبعد روغن مایع را افزوده مخلوط میکنیم سپس پودر گردو و در آخر آرد ،بکینگ پودر و‌پودر کاکائو را که از قبل الک کرده ایم به مواد اضافه و به صورت دورانی فولد میکنیم و در قالبی که از قبل چرب و آرد پاشی شده ریخته و در فر که از قبل داغ شده با دمای180درجه به مدت حدودا 45تا55دقیقه میپزیم . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
چ با سلیقه😍 رسپی خاصی هم نداره که خدمتتون بگم فقط موادمیانی که من برادلمه استفاده میکنم پیازداغ،گوشت چرخ کرده،باقالی،سبزی معطر ،کشمش،لپه وبرنج به همراه ادویه های دلخواه . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
ی ژله ی لایه ای اریب هر لایه ای که داخل قالب میریزیم رو به حالت کج در یخچال میزاریم نیم بند شد لایه ی بعدی تا آخر این ژله ی سیب دارچین هست و ژله بستنی آلوورا. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نکته هارو مینویسم بادقت بخونین👇👇👇 . ۰ ۰ 👈برنج حتما،حتما حداقل ۲تا ۳ساعتی خیس خورده باشه . . 👈آب رو بزارین جوش بیاد بهش نمک کافی بریزین وبعد برنج رو اضافه کنین. 👈برنج رو نزارین زیاد بپزه که دراینصورت شفته میشه از وسط نصف کنین باید داخل برنج کمی سفید باشه وسفت. 👈برا تهدیگ از هرنونی میشه استفاده کرد . . 👈نون سنگک ونون مدیترانه ای خیلی خیلی برشته وترد میشن 👈نونی که من استفاده کردم نون مدیترانه ای بود اکثراً همه ی سوپریها دارن 👈برا اینکه پلو قالبی دربیاد مقداری از برنج رو که ریختین با پشت قاشق ویاکفگیر کمی روی برنج فشار بدین 👈روغن پلو رو بعد از بخار کردن اضافه کنین تا ته قابلمه جمع نشه. 👈قبل از برگردونن ، ازروی پلو یه کفگیر بردارین وبهش زعفران بزنین وبرا تزیین استفاده کنین. 👈آب اضافه شده تهدیگ رو نرم نمیکنه. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
و تقدیم به همه شما برنج (۱ پیمانه برای هر نفر) رو بعد از پاک کردن، با آب سرد به خوبی بشورید و حداقل نیم ساعت داخل آب نگه‌دارید. چند دقیق بعد از ریختن برنج داخل آب‌جوش، اون رو آبکش کنید. زمانی باید برنج رو آبکش کنید که سفت نباشه، نباید بزارید تا نرم بشه چون شفته میشه. مثل من با ناخون برنج رو نصف کنید اگه مثل فیلم شد، آبکش کنید. بعد از اینکه دم کشید، در دقایق نهایی کره یا روغن روی برنج قرار بدید و لذت ببرید. . دوپیازه: (موارد سلیقه‌ای و قابل حذف هستند) روغن: ۳-۴ قاشق غذاخوری پیاز : ۲ عدد گوشت: ۱۸۰ گرم زردچوبه، فلفل‌سیاه و پودرسیر: نصف قاشق چای‌خوری نمک: ۱ قاشق چا‌ی‌خوری (سرخالی) رب‌گوجه: ۱ قاشق چای‌خوری گوجه (خشک یا تازه): ۱ عدد درشت سیب‌زمینی: ۱ عدد (خلال یا نگینی) . بعد از ریختن سیب زمینی، نصف فنجون آب بریزید تا ۱۵ دقیقه بپزه و آماده بشه. امیدوارم که حالشو بیرید. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
_تل کادایف مواد لازم : تل کادایف : 1 بسته روغن : 4 قاشق غذاخوری نمک : 1 قاشق چایخوری برنج : 4 پیمانه آب : به میزان لازم طرز تهیه ابتدا 4 پیمانه برنج رو شسته (من همیشه برنج هام رو به صورت کته درست میکنم و همیشه چشمی آب به برنج ام اضافه میکنم ) و به اندازه یک بند انگشت آب رو به برنج اضافه کنید یا میتونید اگر از 4 پیمانه برنج استفاده کند 5 پیمانه آب اضافه کنید 1 پیمانه آب بیشتر بریزید اینجوری هم عالیییییی میشه و سپس روی حرارت گذاشته و 1 قاشق چایخوری نمک و 4 قاشق روغن رو به برنج تون اضافه کنید و سپس در قابلمه دیگه روغن رو اضافه کرده و به اندازه 1 سانت از رشته تل کادایف رو به قابلمه تون اضافه کنید و روی هم فشار بدید تا یکدست بشه و بعد برنج تون که به مرحله نیم پخت رسید کم کم به قابلمه اصلی تون اضافه کرده و بازم با قاشق روی هم فشار بدید که موقع برگردوندن برنج تون راحت از قابلمه خارج بشه اگر آب برنج تون کم شده نصف استکان آب دور تا دور برنج تون بریزید و روی حرارت کم و از شعله پخش استفاده کنید تا برنج تون دم بکشه و سپس به راحتی تو ظرف مورد نظر برگردونید . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
_ لبوی پخته شده ۳۰۰ الی ۴۰۰ گرم _تربچه ۱۵۰ الی ۲۰۰ گرم _ پیاز قرمز کوچک ۱ عدد _پنیر فتا ۱۵۰ گرم مواد سس: _ماست نصف لیوان _سس مایونز دو ق غ _روغن زیتون یک ق غ _آب لیمو ۲ ق غ _سرکه بالزامیک ۱ الی ۲ ق غ (به دلخواه) _عسل نصف ق چ _نعنای تازه خرد شده ۱ ق غذا خوری _نمک و فلفل به میزان لازم . در ابتدا لبو ها را کاملا بپزید . بعد از اینکه کمی خنک شد آن را برش بزنید سپس ترکیبات سس را با هم کاملا مخلوط کرده و در ظرفی بزرگ لبو ، تربچه ،پنیر فتا ، پیاز را با هم ترکیب کرده و به آن سس را اضافه کرده و نوش جان کنید😋 ‌ . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @banooye_nemoone کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
پاستای جامبوروحدود ۱۵دقیقه بانمک وروغن بجوشونیدتانرم‌بشه.اگه خواستیدتوآبجوش رنگ غذابزنیدتارنگی بشه محتویات داخل ازژامبون،ذرت شیرین،خیارشور وسس هزارجزیره استفاده شده. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. خوشمزه باسینه مرغ ومارچوبه . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برای دو نفر: جوجه کوچک : ۱ عدد (وزن تقریبی ۱ تا ۱.۳ کیلوگرم) پیاز متوسط: ۱ عدد زردچوبه : ۲ قاشق چایخوری فلفل_سیاه : ۱ قاشق چایخوری فلفل_قرمز : ۱ قاشق چایخوری ادویه_کاری : ۱ قاشق چایخوری نمک : ۱ قاشق غذاخوری کره : ۱۰۰ گرم روغن_مایع : به مقدار لازم رب_انار : به مقدار لازم طرز تهیه: ابتدا جوجه را نصف کرده و پوست آن را جدا نمی کنیم جوجه را همراه با پیاز، نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه داخل قابلمه آب جوش قرار داده حدود بیست دقیقه صبر می کنیم تا جوجه رنگ و مزه بگیره و بوی زهم جوجه از بین برود. بعد داخل ماهیتابه روغن مایع و کره را اضافه می کنیم هر چه مقدار روغن بیشتر بهتر😅😅😅 جوجه ها را قرار داده شعله را کم می کنیم با توجه به سایز جوجه بین یک تا یک ساعت و نیم زمان لازم هست تا جوجه طلایی شود. در این مرحله ابتدا جوجه آب می اندازد و بعد خشک شدن سرخ می شود. حال اکبرجوجه را همراه با کته و رب انار سرو می کنیم. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭ 🥦 کانال آشپز خونه
‌❤️ 👇 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌❤️ 👇 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 📽 آموزش 🥖 😋👆 ‌❤️ 👇 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‌❤️ 👇 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
#خورشت_کرفس ‌❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی
با کته موادلازم سبزی کرفس (نعنا، جعفری، کرفس) پیاز یک عدد نسبتا درشت گوشت خورشتی نمک،زردچوبه، فلفل آبغوره نصف استکان (اگه نداشتین دو سه عدد لیموعمانی و‌کمی آبلیمو) طرزتهیه پیاز رو‌ ریز خورد کنید و‌تفت بدین کمی که سبک شد گوشت رو اضافه کنید و تفت بدین بعد زردچوبه، نمک و فلفل و سبزی کرفس(که از قبل سرخ شده) رو بریزین یه هم بزنید و بعد آب گرم بریزید و بزارید بجوشه وقتی جوش اومد زیرش رو‌کم کنید بزارییییید تا خوب خوب جا بیافته و لعاب بندازه میتونید برای ترش شدنش دو سه تا لیمو عمانی بریزید یا اواخر پخت آبغوره اضافه کنید اینم معمولا از اون دسته خورشتاس که حداقل هفت هشت ساعت رو گازه و هیچ وقت یهویی درست نمیکنم چون معتقدم خوب باید جابیافته و لعاب بندازه و اب و دونش جدا نباشه . . .🔴چاشنی این خورشت آبغوره س.😊. .🔴بعضی ها رب میزنن معمولا نمیزنم اگه خواستید بزنید ترجیحا یک قاشق چایخوری😊. .🔴بعضی ها لوبیا میریزن ولی من نمیریزم😊. .🔴بعضی ها سبزی قرمه میریزن اینم من نمیریزم چون پیوندی دوس ندارم 😊 .🔴خیلیا در مورد سبزی سوال میکردن تو پستهای قبلی عزیزان من نسبتش رو دقیق نمیدونم همیشه سبزی فروشمون خودش ترکیبش رو‌ جدا میکنه نعنا و‌جعفری رو‌ پاک میکنم برگهای کرفس هم جدا میکنم بعد از شستن نعنا و‌جعفری و‌برگ‌کرفس رو ریز خورد میکنم و با هم تفت میدم ساقه های کرفس هم بعد از خورد کردن و‌شستن جداگونه تفت میدم در اخر همه شو مخلوط میکنم و‌بسته و‌بندی و فریزر. ‌❤️ 👇 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍛 😋 🔸یدونه پیاز رو نگینی خورد و سرخ کردم.گوشت گوسفندی رو قیمه ای خورد کردم به پیاز داغ اضافه کردم و تفت دادم. رب گوجه،نمک،فلفل سیاه ،زردچوبه،دارچین و کمی ادویه ی مخلوط اضافه کردم و تفت دادم.به مقدار کافی آب اضافه کردم و زمان دادم تا خورشتم‌جابیفته.این غذا نباید آبدار بشه پس اجازه میدیم آبش کاملا کشیده بشه و قوام بیاد. بعد هم زعفران فراووون اضافه میکنیم و‌چند دقیقه بعد شعله رو خاموش میکنیم. پلو رو به دلخواه کته یا آبکشی درست میکنیم. خلال بادام و پسته و زرشک رو جدا جدا تفت میدیم. ‌❤️ 👇 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🌮😋 این دستور به اندازه 9 تا کرپ رو میده البته با تابه کوچیک. 😊 دستور تهیه کرپ: ● دو تا تخم مرغ رو خوب هم بزنید و بهش یه قاشق غذاخوری پیازچه و یه قاشق غذاخوری جعفری خرد شده رو اضافه کنید. نمک، فلفل، ادویه و یه لیوان شیر اضافه کنید و هم بزنید. نصف لیوان آرد رو الک کنید توی مواد و خوب هم بزنید تا یکدست بشه. ● تابه نچسب رو کمی چرب کنید و بذارید داغ بشه، بعد با ملاقه از مواد کرپ بریزید تو تابه و بذارید با حرارت ملایم بپزه. وقتی راحت از تابه جدا شد، کرپ رو پشت و رو کنید تا هردو طرفش طلایی بشه. ‌❤️ 👇 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭