چیز برگر داخل خمیر جادویی
موادلازم:
گوشت چرخ کرده 800 گرم(میتونیدیه پیازهم رنده کنید تومخلوط گوشت بریزید )
نمک 1ق چ
فلفل 1ق چ
پونه 1ق چ
خمیرجادوییر660 گرم
سی کچاپ نصف پیمانه
پنیر مازارلا دو سوم پیمانه
سوسیس پپرونی 2تکه(تند)
کره، سیر، جعفری نصف پیمانه
طرزتهیه:
گوشت وفلفل و نمک وپونه راباهم مخلوط کرده ورزشان دهید ومثل کلیپ سرخ کنید.
یک گلوله ازخمیرپیتزابرداشته وپهنش کرده وبه ترتیب همبرگرسرخ شده،گوجه وپنیرموزارلا،دوبرش ازسوسیس ودرآخردوباره یک همبرگر گذاشته وطبق کلیپ خمیررادور موادبپیچید.
نان هاراروی کاغذ روغنی درقالب قرارداده
وروشونوباقلمو (مخلوط کره ذوب شده وسیرخرد شده)مالیده ودرفر180 درجه سانتی گراد بمدت 30 دقیقه قرارشان دهید. 😁خمیر_جادویی
ازاین خمیرمیتونید برای اشترودل وپیراشکی وپیتزا و.. استفاده کنید.
بافت این خمیرفوق العاده میشه.
موادلازم:
نمک نصف ق چ
پودرخمیرمایه 1 ق م
شیرولرم نصف پیمانه
شکر 1ق م
آرد 2_1لیوان
تخم مرغ 1عدد
روغن مایع 3ق غ
طرزتهیه:
شیرروباشکروخمیرمایه مخلوط کنید وبذارید یه ربع بمونه تاعمل بیادبعد روغن ونمک وتخم مرغ رویه کم هم بزنیدوخمیرمایه عمل اومده رواضافه کرده همشون بزنید.آردروکم کم اضافه کنید تاخمیربه دستتون نچسبه وخمیرروبمدت دوساعت تومحیط آشپزخانه بذاریدوبعدش میتونید استفادش کنید.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃
🎥 #فیلم_کاچی
💢✍ کامل با تمام نکات
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
تزئین گوجه.وخیار🌸😍
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_مقوی
#تغذیه_دانش_آموز
برای برای بچه هاوخوشمزه برای بزرگترها.😍😍
خیلی خوبه مخصوصا برای بچه مدرسه ای ها که نیازبه انرژی دارن
دوستای گلم میتونید از انجیر تازه که قیمتش مناسبتره هم استفاده کنید امایه کم نرمتره
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#طعم_خوش_آشپزی
#شیرینی_قطاب_بدون_فر
شیرینیای عیدتا خودت درست کن😍☺️
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌸امروزتون معطر
به عطر خوش صلوات 🌺🍃
ﷺ🌺ﷺ🌼ﷺ🌺ﷺ
اللهم صل ؏ محمد وآل محمد
ﷺ🌺ﷺ🌼ﷺ🌺ﷺ
اللهم صل ؏ محمد وآل محمد
ﷺ🌺ﷺ🌼ﷺ🌺ﷺ
اللهم صل ؏ محمد وآل محمد
ﷺ🌺ﷺ🌼ﷺ🌺
اللهم🌺عجل 🌼لوليك🙏🏻الفرج
💚💚💚
هر وقت زمان كم داشتيد و حبوباتتون خيسونده نيستند ميتوانيد حبوبات ها را شسته و با اب جوش در فلاكس بگذاريد و بعد از ٥ يا ٦ ساعت حبوباتا پر از اب ميشن و سريع تر پخته ميشن
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آشپزی
👈یک روش راحت و جالب برای سیخ کشیدن #کباب
🍡🍛🍡🍛🍡🍛🍡🍛
حتما این کلیپ آمـوزشی و ببینید و ایده بگیرید و کباب خوشمزه درست کنید❤️☝️
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#پنیر_پیتزا_خونگی
ببینید من کللللی فیلم دانلود کردم اخرش با ده بار امتحان کردن یاد گرفتم خیلیم اسون بوده به این صورت که مثلا یک کیلو شیر خام محلی (دقت کنید که شیر باید خام و محلی پرچرب باشه )را روی گاز بذارید تا گرم بشه تا حدی که روش رویه ببنده و داغ باشه و نشه انگشت توش نگه داشت بعد که داغ شد حدود سه چهار قاشق غذا خوری آبلیموی طبیعی یا اب یک عدد لیموی ترش تازه رو با دو قاشق آب مخلوط کنید و بریزید توش و بلافاصله با یه قاشق چوبی همش بزنید تا ببره و به تیکه های بزرگ جدا بشه و همونطور روی حرارت هم بزنید تا کش بیاد ولی دقت کنید که آبش نجوشه دو دیقه هم بزنید و در بیارید تو ابکش و با دستاتون ورز بدید تا اب اضافیش در بیاد و کش بیاد وقتی که سفت و لاستیکی شد دو تیکه کنید و بذارید نیم ساعت تو اب سرد بعدشم رنده کرده فریز کنید 😊فقط دوستان برام دعا کنید ارزوم براورده شه🙏🙏🙏
یک تجربه عالی👌👌👌
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#آشپزی
#استيك_مرغ 🍗🥓
استيك مرغ به همراه سس گوجه فرنگي با سبزيجات
مرغ رو مزه دار ميكنيم از قبل با نمك و فلفل و زرچوبه و پياز ميزاريم تا دو ساعت تو يخچال و بعد تو تابه گريل سرخش ميكنيم زمان پخت خيلي سريعه حدودا ٥ دقيقه هر طرفش تو اين زمان نبايد مرغو جابجا كنيد چون خشك ميشه و بعد از پنج دقيقه طرف ديگه اش...زير مرغ لبوي سرخ شده اس ...
تو فنجون سوپ رشته اس
كنارش یک سس كه با چندتا گوجه فرنگيِ رنده شده و نمك و فلفل پاپريكا و كمي شكر و سركه پخته شده...
سيب زميني آبپز شده و بعد با نمك و فلفل تو روغن زيتون كمي تفت خورده و جعفري خرد شده هم روش بریزید
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند_خانه_داری
🍋🍋از لیموترش چگونه در نگهداری مواد و تمیزکاری منزل استفاده کنیم؟
فیلم را ببینید ☝️
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#آشپزی
#پلو_میگو_قالبی 🍚🥐🍤
سه چهارتا پیاز رو خلال کنید،توی ماهیتابه سرخ کنید و بردارید بگذارید کنار.توی همون ظرف یک پیمانه کشمش شسته شده رو سه چهار دقیقه تفت بدین و بردارین.بعد حدود ششصد گرم میگوی پاک شده رو بریزین داخل ماهیتابه و ده دقیقه(تا زمانی که آبش کشیده بشه)تفت بدین..بهش دو قاشق گرد لیمو،نمک،فلفل،کمی زردچوبه و یک قاشق چایخوری فلفل قرمز اضافه کنید،پیاز و کشمش رو به ظرف برگردونید و زیرشو خاموش کنید.
این مواد رو لای پلو زعفرونی آبکش شده بریزید و بگذارید دم بکشه و بعد نوش جان کنید..
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ته_چین _مرغ
زرشك 2 ق غ
تخم مرغ 1عدد به اضافه 1عدد زرده تخم مرغ
زعفران آبکرده به میزان لازم
نمک، فلفل،دارچین به میزان لازم
روغن مایع یک سوم پیمانه
ماست چکیده ۴ ق غ
مرغ پخته و ریش شده ۲۰۰ گرم
برنج ۲ پیمانه
خلال پسته ب میزان لازم
گوشت مرغ رو که پخته و ریش کردید با کمی کره و زعفران و دارچین سرخ کنید.
برنجی را که از قبل با نمک خیس کنید بعد بپزید و آبکش کنید. برنج رو یکم زنده تر بردارید بعد از ابکش بذارید کامل سرد بشه.
تخم مرغ و زرده رو به همراه ماست، زعفران، نمک و فلفل و کمی دارچین و روغن خوب هم بزنید تا مایع یکدستی بدست بیاد.
بعد برنج آبکش شده ای که از داغی افتاده بهش اضافه کنید. ته قابلمه رو چرب کنید و از مخلوط برنج بریزید حالا روش مقداری از گوشت مرغ و دوباره برنج بریزید تا قالب پر شه با پشت قاشق کمی فشار بدید تا جایی از قالب خالی نمونه.( به جای مرغ از گوشت و یا حتی گوشت چرخکرده سرخ شده هم میتونید استفاده کنید و همینطور تو لایه ی میانی میتونید زرشک و خلال پسته هم بریزید.)
روی حرارت ملایم بذارید ب مدت یک ساعت تا کامل ته چین تغییر رنگ بده.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
طرز تهیه شلک.(پلیل ).
بستگی به خودتون داره.
نیم کیلو گندم.نیم کیلو ماهی.نیم کیلو سبزی ماهی.ادویه جات(زرد چوبه..فلفل..نمک.پودر لیمو عمانی.سیر.).فلفل سبز.
طرز تهیه:
گندم را از شب قبل خیس میکنیم. بعد گندم با اب میزاریم بپزه..بعد در ظرف دیگر ماهی میزاریم جوش بخوره بعد که خوب جوش خورد استخوان ماهی را بیرون می اوریم.بعد گوشت ماهی را نرم میکنیم.بعد گندم که پخت میریزیم روی گندم تا باز بپزد.بعد سبزی ماهی ریز شده وسیر نرم شده وبقیه ادویه جات ومقداری نمک اضافه میکنیم. ودوقاشق غذا خوری روغن روی ان میریزیم.وبا شعله ملایم میگذاریم بپزد.
نکته :اگر ابش کم بود دولیوان اب بهش اضافه میکنیم.
موقع خوردن پیاز را با روغن سرخ میکنیم روی ان میریزیم. در صورت تمایل میشود همراه با پیاز داغ رب انار هم روی بریزید.......
نوش جان☺️😋
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#ترفند_آشپزی
#غذای_شور
اگر یک قاشق سرکه و یک قاشق شکر به غذایی که شور شده اضافه کنید فورا شوری آن گرفته می شود
همچنین اضافه کردن سیب زمینی خام نیز در این مورد مناسب می باشد
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#مربای_کیوی 🥝 😋
▫️ 1 کیلو کیوی نسبتا نرم
▫️ 1 کیلو شکر
▫️١/٤ آب ليمو
▫️ 1 قاشق چایخوری وانیل
▫️۳-۳/۵ لیوان آب
▫️ 1 قاشق مرباخوری کره
🔸 آب ، شکر را در قابلمه خود ریخته و هم بزنید، آب لیمو را اضافه کرده و کمی بجوشانید
کیوی ها را پوست بکنید، قسمت های سخت سر و پایین آن را بگیرید و آنها را به صورت مکعب خرد کنید.
کیوی و کره خود را به شربت در حال جوش اضافه کنید، آن را با حرارت کم به مدت 40 دقیقه بجوشانید، ممکن است کمی کف کند در اینصورت گهگاهی هم بزنید و با یک قاشق کف ها را بردارید.وانیل را نیز اضافه کرده ، 5 دقیقه دیگر آن را بجوشانید و سپس آن را از اجاق گاز بردارید. مربا پخته شده خود را در قابلمه ای که پخته اید به مدت 3-4 ساعت نگه دارید، و سپس آن را در شیشه های مد نظر ریخته و در یخچال نگه دارید
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
سیر داغ
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
سیر داغ . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورو
"درست کردن سیر داغ به روش شمال کشور😁😍
دون دون و ترد و خشک هست و به مدت دوسال(حتی بیشتر) داخل کابینت قابل نگهداری طولانی مدت هست.(مطمعن باشید زیر یک سال خورده میشه😁)
سیر داغ🌺
سیر یک کیلو
روغن جامد دو قاشق
نمک یک قاشق ابتدا سیرها را پوست گرفته، قسمت سفت ته آنها را جدا کنید . داخل غذاساز یا چرخ گوشت بریزید تا ریز ریز بشن.
سپس روی یک دستمال نخی پهن کنید تا آب آنها گرفته شده و کاملا خشک شوند.(من یک شب تاصبح گذاشتم خونمون بوی سیر گرفته بود😁میتونید کمتر بذارید بمونه ولی نباید آب داشته باشه و کاملا خشک بشه وگرنه چسبنده میشه)
ماهیتابه با دیواره بلند یاقابلمه را روی حرارت قرار دهید. تا روغن داغ شود و وقتی از داغ شدن روغن مطمئن شدید نصف قاشق چایخوری زردچوبه به آن اضافه کنید تا سیر داغ شما رنگ طلایی پیدا کند.(زردچوبه اختیاری هست)
سیرها و نمک را در روغن ریخته، حرارت را کمی زیاد کنید و هر چند ثانیه یکبار هم بزنید.
(میتونید دو نوبت جداگانه سرخ کنید و یا اینکه یکباره بریزید)
سیرها از اطراف به سمت مرکز در حال سرخ شدن هستند پس مرتب هم بزنید و آنها را جابجا کنید تا به صورت یکنواخت سرخ شوند. حرارت رو ملایم کنید.
سیرها در ابتدا چسبنده هستند ولی هر چه سرخ شوند سبک شده و از چسبندگی آنها کم میشود.
حرارت ملایم باشد و مدام هم بزنید. وقتی رنگ سیرها طلایی شد، ماهیتابه را از روی حرارت برداشته و سیرها را سریع روی دستمال آشپزخانه یا دستمال نخی تمیز پهن کنید تا خنک شوند و روغن آنها کاملا گرفته شود.
روغن سیرها باید کاملا گرفته شود به صورتی که اگر آن را در دست گرفتید، دست چرب نشود و کاملا ترد باشد.
سیر داغ را پس از آماده شدن در ظرف شیشهای در دار ریخته، درب آن را محکم ببندید و داخل کابینت به مدت دوسال و حتی بیشتر نگهداری کنید.
(میتونید روغن رو کمی بیشتر بریزید ولی درنهایت باید روغن آنها کاملا گرفته شود وگرنه چسبنده میشه و دون دون نیس)
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک بدون فر🎂
سلام عشقا
با یه کیک خوشمزه وبدونفر
خدمتتون رسیدم🤗
.
.
بیسکويیت پتی بور ۲بسته و نیم
کره ۱۲۵گرم آب شده
شیر یک لیوان
پودر کاکائو ۴ق غ خ
موز دوعدد
ارده یک سوم لیوان(اختیاری)
شکلات چیپسی یک سوم لیوان
موادلازم برای #گاناش
۸۰گرم شکلات آب شده
۸۰گرم خامه (یک سوملیوان)
خامه رو به صورت بنماری آب کنید وشکلات رو اضافه کنید و مخلوط کنید...
————————
درست کردنش هم خیلی راحته،فیلم رو ببینیند،فقط کافیه مواد رو توی کاسه ی بزرگیبریزیدوبا هم مخلوط کنید و بعد توی قالب مورد نظر بریزید و انقدری فشار بدید تا منسجم بشه و گاناش رو روش بریزید و تزیینش کنید....
بعد اینکه تو قالب ریختید،چند ساعتی تو یخچال استراحت بدید و از قالب در بیاریدوسروکنید....
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#دنت_خانگی 🍫 😋
▫️کرم کارامل ۲ عدد
▫️پودرخامه ۳ قاشق غذاخوری
▫️شیر خشک نصف لیوان
▫️پودر کاکائو ۳ قاشق غذا سر پر
▫️نشاسته ۱ قاشق غذا خوری(به جاش میتونید ازپودرکستر هم استفاده کنید)
▫️شکر ۲ قاشق غذاخوری
▫️خامه صبحانه نصف پاکت
▫️آب ۲ لیوان
🔸همه مواد روباهم مخلوط کنید وبزارید روی شعله گاز باحرارت ملایم ومرتب هم بزنید تاکمی غلیظ بشه وتمام بریزید داخل ظرف سروتون وبزارید خنک بشه ونوش جان کنید
♦️میتونید شیر خشک وآب وحذف کنید وبه جاش از ۲ لیوان شیر پاکتی استفاده کنید
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
بسبوسه شیر خشک کرم دار
اندازه گیری با قوطی قشطه یا لیوان دسته دار ۰ ۳/۴لیوان روغن 🍽️ یک لیوان شکر 🍽️ یک قوطی قشطه یا یک عدد خامه صبحانه 🍽️ یک ونیم لیوان سمید 🍽️ یک ق غ بگین پودر 🍽️ شیر خشک بو داده یک لیوان .🍽️ نصف قوطی شیر عسلی 🍽️ نصف لیوان شیر مایع تمام مواد بغیر شیروشیر عسل باهم مخلوط میکنیم ته قالب چرب کرده نیمی ازمایع بسبوسه رو درقالب ریخته درفر میزاریم تا نیم پز بشه دراین مرحله کرم میانی درست میکنیم دو ق غ نشاسته ذرت یک پیمانه شیر دو ق شیر خشک دو ق شکر باهم مخلوط روی حرارت میزاریم کیک نیم پخت مون بیرون میاریم کرم باقیف روی سطح ریخته باکاردک پهن کنید باز به الباقی مایع کیک نصف شیر مایع اضافه کنید روی کرم ریخته باز درفر میزاریم تا پخته شود بعد پخت بسبوسه همینطور که داغ شیر عسلی روش ریخته با شیر خشک بوده داده وکاکاو تزیین میکنیم
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@banooye_nemoone
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
هدایت شده از آموزشگاه بافتنی نازبانو( بباف وایده بگیر)
اینم #جاجیم که میخواستین 😌😍
آموزشش رو گذاشتیم😍
راحت میشه #درآمد_زایی کرد💪
آموزشش حرف نداره👌
راحت و بی دردسر
همه ی مراحلش با #فیلم و #توضیح و #رفع_اشکال😍
✅ #تخفیف داریم این دوره😍
✅برای #ثبت_نام_دوره_سیزدهم
#جاجیم_بافی
به آیدی زیر پیام بدین
@Naasiiin
✅#سفارش_بافت_پذیرفته
#میشود😍
#آش_دوغ 🍲 😋
▫️دوغ ٢ لیتر ( ٨ لیوان )
▫️آب یک لیتر
▫️برنج سه چهارم پیمانه (کمتر از یک پیمانه ) ▫️سبزی آشِ دوغ ( گشنیز , شوید , تره ) نیم کیلو خرد شده
▫️سیر ۴ حبه
▫️نخود کاملا پخته یک پیمانه
🔸دوغ , آب و برنج رو روی حرارت ملایم بگذارید , هر چند دقیقه اونو هم بزنید تا جوش بیاد . سبزی , سیرهای له شده و نمک رو اضافه کنید تا زمان پخت سبزی , گاهی اونو هم بزنید و بعد نخود کاملا پخته رو اضافه کنید و آشو ازروی حرارت بردارید
♦️اگر طعم ترش این آشو دوست ندارید , حتما دو لیوان ماست شیرین با دوغتون مخلوط کنید
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#کنسرو_قارچ
#کنسرو_کردن_قارچ
#بلاننچ_کردن_قارچ
#فریزر_کردن_قارچ
#فریز_کردن_قارچ
سه کیلو #قارچ رو تمیز بااسکاج شستم و اصلا قبلش نخیسوندم قارچ رو و به دلخواهم خورد کردم و سی لیوان آب رو (اندازه لیوان دسته دار فرانسوی) گذاشتم جوش که اومد یک پیمانه و نیم #آبلیمو یا #سرکه_سفید اضاف کردم و پنج قاشق غذاخوری پررر #نمک اضاف کردم و گذاشتم باز آب جوشید قارچ رو ریختم توی آب در حال جوش و سر قابلمه رو گذاشتم روش حالت نیمه باز و تایم گرفتم پنج دقیقه و بعد از آب درآوردم و گذاشتم کامل هم قارچها و هم آب سرد شدن و بعد ریختم توی شیشه و بعد از همون آب ریختم روش و سرشو محکم بستم و گذاشتم یخچال تا سه ماه قابل نگهداری توی یخچاله و موقع استفاده با یه قاشق تمیز ازش درمیاریم ،
از همین روش هم برای بلانچ و فریز کردن استفاده میکنیم و فقط وقتی آبکش کردیم سریع میریزیم توی آب سرد یخکی که پختش سریع متوقف بشع و بعد از دو دیقه و آبکش میکنیم و فریز میکنیم😍
نوش جان❣
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭