اموزش چند مدل صبحانه شیک باتخم مرغ👌
❤️🍳❤️🍳❤️
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده جالب برای
صبحانه 😻😻
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
36.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرزتهیه صبحانه رومی باتخم مرغ
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده ترفندهای زیبا برای صبحانه😍👌
🥦🍳🥦🍳🥦
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده
ماهی رو اینطور آماده کن
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آلاشینگ_مرغ
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#دلمه_به
مواد لازم
گوشت گوسفندی. 350 گرم
لپه 150 گرم
پیاز 3 عدد
نعنا. مقداری
زعفران به میزان لازم
روغن(محلی) به میزان لازم
آبلیمو 1 ق غ(اگه لیموی تازه باشد بهترست)
نمک و فلفل سیاه و فلفل تند و زرد چوبه و دارچین به مقدار مورد نیاز
طرز تهیه
گوشتهایی را که پخته شدند را به پیاز ها اضافه کرده و نمک و زرد چوبه و کمی فلفل سیاه ریخته و خوب تفتشان میدهیم تا رنگ گوشتها عوض بشوند. لپه را اضافه کرده و کمی دیگر تفت میدهیم. ادویه جات و نعنای خرد شده را اضافه میکنیم و زیر شعله را خاموش میکنیم. به ها را میشوییم و داخلش را خالی میکنیم و از مواد داخل به ها را پر میکنیم. در یک قابلمه دیگر یک عدد پیاز را تفت میدهیم و زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کرده و آبی که از پخت گوشتها باقی مانده بود را میریزیم و بعد شکر و آبلیمو را اضافه میکنیم و دلمه ها را داخلش میچینیم و در قابلمه را میگذاریم و اجازه میدهیم دلمه ها با حرارت ملایم به مدت 30 الی 40 دقیقه بپزند. در حین پخت زعفران را به دلمه ها اضافه میکنیم.فقط در مدت پخت دلمه ها را چک کنید که زیاد پخته نشوند و وا نروند
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آمــوزشــے 🍭
#ایــده_بــگــیــریــم ✨
روش درســت ڪــردن رولت شیرینی 😍
🏡
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آمــوزشــے 🍭
#ایــده_بــگــیــریــم ✨
ایده غذایی با گوشت چرخی😍
🏡
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آمــوزشــے 🍭
#ایــده_بــگــیــریــم ✨
روش درســت ڪــردن پاچینی 😍😋
🏡
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آمــوزشــے 🍭
#ایــده_بــگــیــریــم ✨
روش درســت ڪــردن #رولت_حلوا 😍
••••❥ 🏡
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه ساندویچ متفاوت
سینه مرغ وپیازوفلفل دلمه سبزو قرمز روباهم تفت بدین نمک وفلفل وسیر هم اضافه کنیدوکمی خامه داخل نون هارو پنیربزارین ازموادپرکنیددرفر ۱۸۰ درجه بزارین تاپنیرهاآب بشه
🍰🥪🍕🌭🍖🍗🥩🥞
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موقع پخت ذرت .توش یک لیوان شیر بریزید ..هم زودتر میپزه هم طعمی عالی میگیره😋😋😋
🌽🌽🌽🌽🌽🌽🌽🌽
❤️
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سوپ شیر
🍰🥪🍕🌭🍖🍗🥩🥞
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#تزیین_غذا
🍰🥪🍕🌭🍖🍗🥩🥞
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی نعلی بدون فر
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
#شیرینی نعلی بدون فر . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا
#شیرینی_نعلی
#شیرینی_عید
که طعمش عالیه. میتونید مثل من به شکلهای دیگه ای هم درآورد وبرای مهمونی مناسب تر باشه شکلش🙈
💞💞شیرینی آسونیه ولی ازمراحلش عکس گرفتم
💞مواد لازم برای خود شیرینی
🌺آرد سفید170 گرم (که باپیمانه اندازه کردم 1 پیمانه+3 ق غ استاندارد)
⚡️⚡️آرد چند قاشق هم کنار دستتون باشه ممکنه لازم بشه
🌺کره 70 گرم(دردمای محیط نرم شده)
🌺پودرقند 50 گرم(که من الک کردم شد 1/2پیمانه)
🌺تخم مرغ 1 عدد(خنک باشه بهتره)
🌺هل یا وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
🌺بکینگ پودر به اندازه نوک کارد(خیلی خیلی کم)
بااین دستورشمااگر همه ی شیرینی هارو شکل نعل درست کنین تقریباهجده عددشیرینی خواهیدداشت ولی من بعضی هاش رو شکل #شیرینی_سکه_ای یا همون #چنگالی درآوردم بیشتر شد 18 تا شکل سکه ای شد 8 تا شکل نعلی شد
💞💞💞💞💞
💞💞مواد لازم برای تزئین
🌺شکلات تخته ای
🌺کنجد یا پودر نارگیل یا پودر پسته
💞کره را در ظرف بریزین با پودرقند مخلوط کنید بعدش تخم مرغ را اضافه کنید بعد وانیل یا پودرهل بعد خیلی خوب بزنید باهمزن برقی تا کاملا پوک بشه حدود 4 الی 5 دقیقه
سپس آرد وبکینگ پودررو اضافه کنید وموادرو با قاشق هم بزنید
تا حالت خمیر پیدا کنه بعدموادروجمع کنیدوبدون ورزدادن داخل نایلون بذاریدو
نیم ساعت توی یخچال بهش استراحت بدید خمیر من بعد نیم ساعت هنوز نرم بود کلا 40 دقیقه استراحت دادم
💞💞💞💞💞💞
⚡️⚡️اون چند قاشق آرد کنار دستتون باشه اگر دیدین هنوز خمیرتون چسبناکه ونمیشه باهاش کارکرد بهش آرد بزنین خیلی کم بانوک انگشت ورز بدین
⚡️⚡️زیاد آرد نزنین نهایتا 4 ق اضافه بر مقداری که توی دستور گفتم
برای فرم دادن وتهیه ی شیرینی
یه گلوله ازخمیر برمیداریم وکف دستمون گردمی کنیم
.بعد به صورت لوله ای دربیارین و بعد خم کنید مثل نعل اسب یا مثل من داخل دستتون گرد کنید یه کوچولو پهن کنین زیاد نه بعد بچینید داخل سینی روشو باچنگال خط بندازید
. بعد توی سینی فر با فاصله مناسب بچینیدچون شیرینی هاکمی پف می کنند .
بعدسینی شیرینی رو درطبقه ی وسط فرکه یک رب قبل با حرارت 175 سانتیگراد گرم شده به مدت یه رب تا 20 دقیقه بذاریدتابپزه من خودم 13 دقیقه گذاشتم
برای درس کردن بدون فر 30 تا 35 دقیقه کافی میباشد
.بعد شکلات بن ماری کردم ,و شیرینی هارو زدم داخلش و با پودر پسته و پودر نارگیل تزیین کردم
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آمــوزشــے 🍭
#ایــده_بــگــیــریــم ✨
روش درســت ڪــردن فینگرفود 😍
🏡
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃
🎥 #فیلم_کاچی
💢✍ کامل با تمام نکات
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🥗 نان ماستی
مواد لازم:
1 پیمانه ماست
1 پیمانه آب
2 سفیده تخم مرغ
1 زرده تخم مرغ
100 گرم کره
1 پیمانه روغن مایع
1 قاشق خمیر مایه
1 قاشق شکر
5 پیمانه آرد
خشخاش مقداری
طرز تهیه:
خمیر مایه، شکر و آب ولرم رو مخلوط کنین و روشو بپوشونین و 5 دقیقه صبر کنین. سپس سفیده ها، زرده، کره، ماست چکیده، روغن مایع و یه ذره نمک اضافه کنین و مخلوط کنین. آرد رو کم کم اضافه کنین و ورز بدین تا خمیر نرمی بشه، روشو با دستمال نم بپوشونین و بزارین تا بیاد. خمیر رو به توپهای به اندازه نارنگی تقسیم کنین و هر کدومو به اندازه 15 سانتیمتر دراز کنین، بعد دور خودش بچرخونین و شکل گل بدین و روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین، بچینین و روشون زرده تخم مرغ بمالین و خشخاش بپاشین و در فر گرم شده 175 درجه بپزین تا سرخ بشن.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#موس_شکلات 🍮 😋
▫️شیر 275 گرم
▫️شکلات 350 گرم
▫️پودر ژلاتین 10 گرم
▫️آب 2 ق س
▫️خامه فرم گرفته 350 گرم
🔸اب و ژلاتين رو بادهم مخلوط میکنیم و روی بخار کتری قرار میدیم تا ذرات ژلاتین در آب حل بشه. شير رو ميجوشونيم و از روی حرارت برمیداریم. ژلاتين اب شده رو به شیر اضافه ميكنيم. حالا این شير رو به شكلات های خرد شده اضافه ميكنيم. هم ميزنيم تا شكلات حل بشه. بعد صبر ميكنيم تا كمي سرد بشه. خامه رو ميزنيم تا فرم بگیره و كم كم خامه رو به شكلات اضافه ميكنيم. فقط دقت كنيد كه بايد خامه رو به شكلات اضافه كنيم. نه اینکه شکلات رو روی خامه بریزیم. اگه دیدین مخلوطتتون یکدیت نشده، یک بار از صافی ردش کنید. بعد توي قالب سیلیکونی میریزیم و براي حداقل 12 ساعت توي فريزر قرارش میدیم تا کامل یخ بزنه. بعد هم از فریزر در میاریم. دسرها به راحتی از قالب در بیارید و دوساعت داخل یخچال بزارید و بعد سرو کنید
موس ها کاملا قابلیت فریز شدن دارن
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#سس_براق
#عشق
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
#سس_براق #عشق . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط
#سس_براق
مواد لازم
👇👇
1_آب 250گرم
2_پودر ژلاتین 60گرم
ابتدا پودر ژلاتین و آب را در ظرف فلزی ریخته و روی بخار به مدت 20دقیقه قرار میدهیم بعد حل شدن در این زمان میگذاریم تا خنک شود یک روز در یخچال قرار میدقیم
مرحله دوم
1_شکر 150گرم
2_گلوگز 150گرم
3_آب 75گرم
4_خامه صبحانه 100گرم
5_شکلات آیدین سفید طلایی یا کارات
150گرم
رنگ به دلخواه
توجه🔴 اگر رنگی خواستید درست کنید 2 قاشق بریلو صدفی به مواد اضافه کنید
برای شکلاتی حتما از شکلات تلخ استفاده شود☺
مرحله سوم
شکر گلوکز آب را باهم مخلوط کرده و روی شعله میگذاریم داغ شود
توجه.🔴 نباید بجوشد دور ظرف حاوی مواد حباب زد یعنی میخواهد شروع به جوشیدن کند از روی شعله برمیداریم
شکلات را خرد کرده و داخل مخلوط میریزیم کمی هم میزنیم تا کامل آب شود
و بعد از آن خامه و زنگ را به آن اضافه میکنیم و با بلندر (گوشت کوب برقی)
دو دقیقه هم میزنیم تا مواد کامل بهم مخلوط شود
120الی 150گرم از ترکیب ژلاتنی که از قبل آماده کردیم را تکه تکه کرده داخل مخلوط میریزیم و به آرامی هم میزنیم
تا حباب داخل مواد نشودو ژلاتین در آن حل شود و در آخر هم سس آماره شده از صافی رد میکنیم
توجه 🔴سس نباید حباب داشه باشد
بعد صافی دوباره بمدت دو دقیقه با بلندر هم میزنیم بلندر را تکان ندهید
چون مواد هاوی حباب های ریز مشود
سس را میگذاریم تا کمی از دما بیوفتد
توجه🔴حتما کیک را روز قبل خامه کشی کنید و بمدت 24ساعت فریز کنید
سپس کیک را از فریز بیرون آورده و سس براق را روی آن ریخته روکش میکنیم
نکته🔴
دلیل اصلی براق بودن سس گلوکز هست پس حتما احتیاط کنید که مواد اولیه سس نجوشد دور ظرف حباب زد از روی شعله بردارید
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیز برگر داخل خمیر جادویی
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭