eitaa logo
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
26.6هزار دنبال‌کننده
26.5هزار عکس
44.9هزار ویدیو
145 فایل
✨﷽✨ وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُون وماهوَاِلّا ذِکرلِلعالَمیِن تبلیغات https://eitaa.com/joinchat/725549078Cc8bb97b557 کپی برای همکاران محترم #حرامه🔥
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍭 ✨ روش درســت ڪــردن پاچینی 😍😋 🏡 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍭 ✨ روش درســت ڪــردن 😍 ••••❥ 🏡 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه ساندویچ متفاوت سینه مرغ وپیازوفلفل دلمه سبزو قرمز روباهم تفت بدین نمک وفلفل وسیر هم اضافه کنیدوکمی خامه داخل نون هارو پنیربزارین ازموادپرکنیددرفر ۱۸۰ درجه بزارین تاپنیرهاآب بشه 🍰🥪🍕🌭🍖🍗🥩🥞 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موقع پخت ذرت .توش یک لیوان شیر بریزید ..هم زودتر میپزه هم طعمی عالی میگیره😋😋😋 🌽🌽🌽🌽🌽🌽🌽🌽 ❤️ . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیر 🍰🥪🍕🌭🍖🍗🥩🥞 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍰🥪🍕🌭🍖🍗🥩🥞 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نعلی بدون فر . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
#شیرینی نعلی بدون فر . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا
که طعمش عالیه. میتونید مثل من به شکلهای دیگه ای هم درآورد وبرای مهمونی مناسب تر باشه شکلش🙈 💞💞شیرینی آسونیه ولی ازمراحلش عکس گرفتم 💞مواد لازم برای خود شیرینی 🌺آرد سفید170 گرم (که باپیمانه اندازه کردم 1 پیمانه+3 ق غ استاندارد) ⚡️⚡️آرد چند قاشق هم کنار دستتون باشه ممکنه لازم بشه 🌺کره 70 گرم(دردمای محیط نرم شده) 🌺پودرقند 50 گرم(که من الک کردم شد 1/2پیمانه) 🌺تخم مرغ 1 عدد(خنک باشه بهتره) 🌺هل یا وانیل یک چهارم قاشق چای خوری 🌺بکینگ پودر به اندازه نوک کارد(خیلی خیلی کم) بااین دستورشمااگر همه ی شیرینی هارو شکل نعل درست کنین تقریباهجده عددشیرینی خواهیدداشت ولی من بعضی هاش رو شکل یا همون درآوردم بیشتر شد 18 تا شکل سکه ای شد 8 تا شکل نعلی شد 💞💞💞💞💞 💞💞مواد لازم برای تزئین 🌺شکلات تخته ای 🌺کنجد یا پودر نارگیل یا پودر پسته 💞کره را در ظرف بریزین با پودرقند مخلوط کنید بعدش تخم مرغ را اضافه کنید بعد وانیل یا پودرهل بعد خیلی خوب بزنید باهمزن برقی تا کاملا پوک بشه حدود 4 الی 5 دقیقه سپس آرد وبکینگ پودررو اضافه کنید وموادرو با قاشق هم بزنید تا حالت خمیر پیدا کنه بعدموادروجمع کنیدوبدون ورزدادن داخل نایلون بذاریدو نیم ساعت توی یخچال بهش استراحت بدید خمیر من بعد نیم ساعت هنوز نرم بود کلا 40 دقیقه استراحت دادم 💞💞💞💞💞💞 ⚡️⚡️اون چند قاشق آرد کنار دستتون باشه اگر دیدین هنوز خمیرتون چسبناکه ونمیشه باهاش کارکرد بهش آرد بزنین خیلی کم بانوک انگشت ورز بدین ⚡️⚡️زیاد آرد نزنین نهایتا 4 ق اضافه بر مقداری که توی دستور گفتم برای فرم دادن وتهیه ی شیرینی یه گلوله ازخمیر برمیداریم وکف دستمون گردمی کنیم .بعد به صورت لوله ای دربیارین و بعد خم کنید مثل نعل اسب یا مثل من داخل دستتون گرد کنید یه کوچولو پهن کنین زیاد نه بعد بچینید داخل سینی روشو باچنگال خط بندازید . بعد توی سینی فر با فاصله مناسب بچینیدچون شیرینی هاکمی پف می کنند . بعدسینی شیرینی رو درطبقه ی وسط فرکه یک رب قبل با حرارت 175 سانتیگراد گرم شده به مدت یه رب تا 20 دقیقه بذاریدتابپزه من خودم 13 دقیقه گذاشتم برای درس کردن بدون فر 30 تا 35 دقیقه کافی میباشد .بعد شکلات بن ماری کردم ,و شیرینی هارو زدم داخلش و با پودر پسته و پودر نارگیل تزیین کردم . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍭 ✨ روش درســت ڪــردن فینگرفود 😍 🏡 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃 🎥 💢✍ کامل با تمام نکات . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🥗 نان ماستی مواد لازم: 1 پیمانه ماست 1 پیمانه آب 2 سفیده تخم مرغ 1 زرده تخم مرغ 100 گرم کره 1 پیمانه روغن مایع 1 قاشق خمیر مایه 1 قاشق شکر 5 پیمانه آرد خشخاش مقداری طرز تهیه: خمیر مایه، شکر و آب ولرم رو مخلوط کنین و روشو بپوشونین و 5 دقیقه صبر کنین. سپس سفیده ها، زرده، کره، ماست چکیده، روغن مایع و یه ذره نمک اضافه کنین و مخلوط کنین. آرد رو کم کم اضافه کنین و ورز بدین تا خمیر نرمی بشه، روشو با دستمال نم بپوشونین و بزارین تا بیاد. خمیر رو به توپهای به اندازه نارنگی تقسیم کنین و هر کدومو به اندازه 15 سانتیمتر دراز کنین، بعد دور خودش بچرخونین و شکل گل بدین و روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین، بچینین و روشون زرده تخم مرغ بمالین و خشخاش بپاشین و در فر گرم شده 175 درجه بپزین تا سرخ بشن. ‌‏ . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍮 😋 ▫️شیر 275 گرم ▫️شکلات 350 گرم ▫️پودر ژلاتین 10 گرم ▫️آب 2 ق س ▫️خامه فرم گرفته 350 گرم 🔸اب و ژلاتين رو بادهم مخلوط میکنیم و روی بخار کتری قرار میدیم تا ذرات ژلاتین در آب حل بشه. شير رو ميجوشونيم و از روی حرارت برمیداریم. ژلاتين اب شده رو به شیر اضافه ميكنيم. حالا این شير رو به شكلات های خرد شده اضافه ميكنيم. هم ميزنيم تا شكلات حل بشه. بعد صبر ميكنيم تا كمي سرد بشه. خامه رو ميزنيم تا فرم بگیره و كم كم خامه رو به شكلات اضافه ميكنيم. فقط دقت كنيد كه بايد خامه رو به شكلات اضافه كنيم. نه اینکه شکلات رو روی خامه بریزیم. اگه دیدین مخلوطتتون یکدیت نشده، یک بار از صافی ردش کنید. بعد توي قالب سیلیکونی میریزیم و براي حداقل 12 ساعت توي فريزر قرارش میدیم تا کامل یخ بزنه. بعد هم از فریزر در میاریم. دسرها به راحتی از قالب در بیارید و دوساعت داخل یخچال بزارید و بعد سرو کنید موس ها کاملا قابلیت فریز شدن دارن •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
. . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
#سس_براق #عشق . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط
مواد لازم 👇👇 1_آب 250گرم 2_پودر ژلاتین 60گرم ابتدا پودر ژلاتین و آب را در ظرف فلزی ریخته و روی بخار به مدت 20دقیقه قرار میدهیم بعد حل شدن در این زمان میگذاریم تا خنک شود یک روز در یخچال قرار میدقیم مرحله دوم 1_شکر 150گرم 2_گلوگز 150گرم 3_آب 75گرم 4_خامه صبحانه 100گرم 5_شکلات آیدین سفید طلایی یا کارات 150گرم رنگ به دلخواه توجه🔴 اگر رنگی خواستید درست کنید 2 قاشق بریلو صدفی به مواد اضافه کنید برای شکلاتی حتما از شکلات تلخ استفاده شود☺ مرحله سوم شکر گلوکز آب را باهم مخلوط کرده و روی شعله میگذاریم داغ شود توجه.🔴 نباید بجوشد دور ظرف حاوی مواد حباب زد یعنی میخواهد شروع به جوشیدن کند از روی شعله برمیداریم شکلات را خرد کرده و داخل مخلوط میریزیم کمی هم میزنیم تا کامل آب شود و بعد از آن خامه و زنگ را به آن اضافه میکنیم و با بلندر (گوشت کوب برقی) دو دقیقه هم میزنیم تا مواد کامل بهم مخلوط شود 120الی 150گرم از ترکیب ژلاتنی که از قبل آماده کردیم را تکه تکه کرده داخل مخلوط میریزیم و به آرامی هم میزنیم تا حباب داخل مواد نشودو ژلاتین در آن حل شود و در آخر هم سس آماره شده از صافی رد میکنیم توجه 🔴سس نباید حباب داشه باشد بعد صافی دوباره بمدت دو دقیقه با بلندر هم میزنیم بلندر را تکان ندهید چون مواد هاوی حباب های ریز مشود سس را میگذاریم تا کمی از دما بیوفتد توجه🔴حتما کیک را روز قبل خامه کشی کنید و بمدت 24ساعت فریز کنید سپس کیک را از فریز بیرون آورده و سس براق را روی آن ریخته روکش میکنیم نکته🔴 دلیل اصلی براق بودن سس گلوکز هست پس حتما احتیاط کنید که مواد اولیه سس نجوشد دور ظرف حباب زد از روی شعله بردارید . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیز برگر داخل خمیر جادویی . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
چیز برگر داخل خمیر جادویی موادلازم: گوشت چرخ کرده 800 گرم(میتونیدیه پیازهم رنده کنید تومخلوط گوشت بریزید ) نمک 1ق چ فلفل 1ق چ پونه 1ق چ خمیرجادوییر660 گرم سی کچاپ نصف پیمانه پنیر مازارلا دو سوم پیمانه سوسیس پپرونی 2تکه(تند) کره، سیر، جعفری نصف پیمانه طرزتهیه: گوشت وفلفل و نمک وپونه راباهم مخلوط کرده ورزشان دهید ومثل کلیپ سرخ کنید. یک گلوله ازخمیرپیتزابرداشته وپهنش کرده وبه ترتیب همبرگرسرخ شده،گوجه وپنیرموزارلا،دوبرش ازسوسیس ودرآخردوباره یک همبرگر گذاشته وطبق کلیپ خمیررادور موادبپیچید. نان هاراروی کاغذ روغنی درقالب قرارداده وروشونوباقلمو (مخلوط کره ذوب شده وسیرخرد شده)مالیده ودرفر180 درجه سانتی گراد بمدت 30 دقیقه قرارشان دهید. 😁خمیر_جادویی ازاین خمیرمیتونید برای اشترودل وپیراشکی وپیتزا و.. استفاده کنید. بافت این خمیرفوق العاده میشه. موادلازم: نمک نصف ق چ پودرخمیرمایه 1 ق م شیرولرم نصف پیمانه شکر 1ق م آرد 2_1لیوان تخم مرغ 1عدد روغن مایع 3ق غ طرزتهیه: شیرروباشکروخمیرمایه مخلوط کنید وبذارید یه ربع بمونه تاعمل بیادبعد روغن ونمک وتخم مرغ رویه کم هم بزنیدوخمیرمایه عمل اومده رواضافه کرده همشون بزنید.آردروکم کم اضافه کنید تاخمیربه دستتون نچسبه وخمیرروبمدت دوساعت تومحیط آشپزخانه بذاریدوبعدش میتونید استفادش کنید. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃 🎥 💢✍ کامل با تمام نکات . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
تزئین گوجه.وخیار🌸😍 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای برای بچه هاوخوشمزه برای بزرگترها.😍😍 خیلی خوبه مخصوصا برای بچه مدرسه ای ها که نیازبه انرژی دارن دوستای گلم میتونید از انجیر تازه که قیمتش مناسبتره هم استفاده کنید امایه کم نرمتره . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینیای عیدتا خودت درست کن😍☺️ . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌸امروزتون معطر به عطر خوش صلوات 🌺🍃 ﷺ🌺ﷺ🌼ﷺ🌺ﷺ اللهم صل ؏ محمد وآل محمد ﷺ🌺ﷺ🌼ﷺ🌺ﷺ اللهم صل ؏ محمد وآل محمد ﷺ🌺ﷺ🌼ﷺ🌺ﷺ اللهم صل ؏ محمد وآل محمد ﷺ🌺ﷺ🌼ﷺ🌺 اللهم🌺عجل 🌼لوليك🙏🏻الفرج 💚💚💚
­هر وقت زمان كم داشتيد و حبوباتتون خيسونده نيستند ميتوانيد حبوبات ها را شسته و با اب جوش در فلاكس بگذاريد و بعد از ٥ يا ٦ ساعت حبوباتا پر از اب ميشن و سريع تر پخته ميشن . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👈یک روش راحت و جالب برای سیخ کشیدن 🍡🍛🍡🍛🍡🍛🍡🍛 حتما این کلیپ آمـوزشی و ببینید و ایده بگیرید و کباب خوشمزه درست کنید❤️☝️ . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
ببینید من کللللی فیلم دانلود کردم اخرش با ده بار امتحان کردن یاد گرفتم خیلیم اسون بوده به این صورت که مثلا یک کیلو شیر خام محلی (دقت کنید که شیر باید خام و محلی پرچرب باشه )را روی گاز بذارید تا گرم بشه تا حدی که روش رویه ببنده و داغ باشه و نشه انگشت توش نگه داشت بعد که داغ شد حدود سه چهار قاشق غذا خوری آبلیموی طبیعی یا اب یک عدد لیموی ترش تازه رو با دو قاشق آب مخلوط کنید و بریزید توش و بلافاصله با یه قاشق چوبی همش بزنید تا ببره و به تیکه های بزرگ جدا بشه و همونطور روی حرارت هم بزنید تا کش بیاد ولی دقت کنید که آبش نجوشه دو دیقه هم بزنید و در بیارید تو ابکش و با دستاتون ورز بدید تا اب اضافیش در بیاد و کش بیاد وقتی که سفت و لاستیکی شد دو تیکه کنید و بذارید نیم ساعت تو اب سرد بعدشم رنده کرده فریز کنید 😊فقط دوستان برام دعا کنید ارزوم براورده شه🙏🙏🙏 یک تجربه عالی👌👌👌 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @ashpazisalamati کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭