eitaa logo
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
26.6هزار دنبال‌کننده
26.5هزار عکس
44.8هزار ویدیو
145 فایل
✨﷽✨ وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُون وماهوَاِلّا ذِکرلِلعالَمیِن تبلیغات https://eitaa.com/joinchat/725549078Cc8bb97b557 کپی برای همکاران محترم #حرامه🔥
مشاهده در ایتا
دانلود
#کوفته_یوفکا 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
#کوفته_یوفکا 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
☑️ برای 6 نفر ✍ مواد لازم 🔸گوشت گوساله (چرخ کرده): ۴۰۰ گرم 🔸گوشت گوسفندی (چرخ کرده): ۴۰۰ گرم 🔸خمیر یوفکا: به مقدار لازم 🔸فلفل قرمز (ریز خرد شده): ۱ عدد 🔸فلفل دلمه ای (ریز خرد شده): ۱ عدد 🔸برگ نعناع تازه (ریز خرد شده): ۳ عدد 🔸برگ جعفری (ریز خرد شده): ۵ الی ۶ عدد 🔸زیتون (خرد شده): ۱۵۰ گرم 🔸سیر (له شده): ۱ حبه 🔸نمک: به مقدار لازم 🔸فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم 🔸فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم 🔸روغن: به مقدار لازم 👌دستور تهیه : ۱. گوشت های چرخ کرده، فلفل قرمز، فلفل دلمه ای، برگ نعناع، برگ جعفری و زیتون خرد شده را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. سیر له شده، نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز پودر شده را اضافه کنید. ۲. مواد را به خوبی ورز دهید. سپس در سلفون بپیچید و حدود ۲۰ دقیقه در یخچال قرار دهید. پس از گذشت این زمان، خمیر یوفکا را روی سطح کار پهن کرده و مخلوط گوشت را روی یک طرف خمیر پخش کنید. ۳. خمیر را رول کرده و سپس برش هایی به اندازه ۳ سانتی متر روی آن ایجاد کنید و به سیخ چوبی بکشید. ۴. برش های خمیر را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند، سپس سرو کنید. 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#پیام_سلامتی🍋🍋 هویج عملکرد روده ها را منظم میکند و کمبود فیبر غذاهای گوشتی را جبران میکند؛ 👈 پس در کنار غذاهای گوشتی حتما هویج را مصرف کنید! هویج بدن را در برابر گرمازدگی و سردرد های تابستانی محافظت میکند. 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#سیب_زمینی_تنوری_با_قارچ_و_ماست 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
#سیب_زمینی_تنوری_با_قارچ_و_ماست 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
✍ مواد لازم 🔸سیب زمینی ۴ عدد بزرگ 🔸روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری 🔸قارچ ۲۳۰ گرم 🔸نمک ۱/۴ قاشق چای خوری 🔸فلفل سیاه به میزان لازم 🔸پنیر چدار ۲/۳ پیمانه 🔸ماست کم چرب ۱/۴ پیمانه 🔸پیازچه به میزان لازم 👌دستور تهیه : آماده کردن مواد برای تهیه سیب زمینی تنوری با قارچ و ماست: 1- وزن هر سیب زمینی حدود ۲۳۰ گرم باشد. پوست سیب زمینی ها رو تمیز بشویید. 2- قارچ ها رو خرد کنید. 3- از پنیر چدار سفید رنده شده استفاده کنید. 4- پیازچه رو به شکل حلقه های نازک برش بزنید. طرز تهیه: از قبل فر رو با حرارت ۲۳۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. سیب زمینی ها رو در سینی فر گذاشته و تا پوست آن ها برشته و سیب زمینی ها پخته و نرم شوند، برای حدود ۴۵ تا ۵۰ دقیقه بپزید. روغن رو در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط به بالا گرم کنید. قارچ رو اضافه کنید و برای حدود ۲ دقیقه تا قهوه ای رنگ بشه، تفت بدین. به قارچ ها کمی نمک و فلفل سیاه بزنید. سیب زمینی ها رو از بالا شکاف بزنید و با کمی فشار اون رو باز کنید. قارچ های تفت داده شده و پنیر چدار رو بین سیب زمینی ها تقسیم کنید. روی هر سیب زمینی مقداری ماست بذارید و روی اون ها پیازچه خرد شده بریزید. 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#ایده ته دیگ حصیری نان لواش نواری برش،بزنید و ته قابلمه بچینید 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
#کشک_بادمجون
✍ مواد لازم ▫️بادمجان ۶ عدد متوسط ▫️سیر ۴ حبه ▫️پیاز ۲ عدد ▫️کشک ۴ قاشق غذاخوری ▫️مغز گردو خرد شده ۳ قاشق غ ▫️نعناع خشک ۲ قاشق غ ▫️روغن مایع به میزان لازم ▫️فلفل سیاه به میزان لازم ▫️عصاره گوشت بره الیت ۱ عدد ▫️زردچوبه به مقدار لازم ✍طرز تهیه ابتدا باید بادمجان را پوست گرفته وسرخ کنید .۲ عدد پیاز وسیررا خرد کرده و آنها را جداگانه سرخ کنید.حالا سیر، پیاز داغ، نعناع داغ را به همراه بادمجان در یک ماهیتابه ریخته و سپس مقداری آب جوش (در حد یک لیوان) روی آن بریزید و اجازه دهید تا بادمجان ها اندکی له شوند و کاملا بپزند.زمانیکه آب اضافی تبخیر شد ادویه به همراه عصاره گوشت را به بادمجان اضافه کرده و برای مدت زمان کمی تفت دهید.حالا گردو را به همراه کشک رقیق شده به مواد اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید.درب ماهیتابه را ببندید و برای چند دقیقه اجازه دهید تا کشک کاملا با مواد بپزد.برای تزیین کشک بادمجان مجلسی می توانید از گردو، کشک رنگ شده و نعناع داغ استفاده کنید. 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
💜خدا کند 🌸در این صبح زیبا 🌸همه غرق در 💜باران اجابت شویم 🌸آن گونه که 🌸فقط خدا باشد و ما 💜و یک دنیا آرامش 🌸سلام صبحتون 🌸به زیبایی گــــل 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
🔴افرادی که شام میل نمیکنند صبح پس از برخاستن از خواب، به علت افت قندخون معمولا دچار خستگی، بی حوصلگی، میشوند ! 🔺و تمایل زیادی به خوردن صبحانه چرب و شیرین و پُر کالری پیدا میکنند. 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
غذای خوشمزه با #سیب_زمینی 😋 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
غذای خوشمزه با #سیب_زمینی 😋 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
غذا اوردم براتون خوشمزه هاااا...😋😋 طرز تهیه👈 من چهار عدد سیب زمینی رو خوب شستم با پوست چند قسمت کردم هر سیب زمینی رو تقریبا ۸برش دادم هر سیب زمینی رو بعد با ۴قاشق روغن و نمک و فلفل و پودر آویشن و پودر زیره و زرد چوبه مزه دارش کردم و با دستم حسابی سیب زمینی ها رو زیرو رو کردم تا مواد خوب بخوردشون بره بعد داخل سینی فر بافاصله چیدم و به مدت ۳۰ دقیقه گذاشتم بپزه بعد از پخت با سرو کردم 😇😜 و اما این سس خوشمزه که بیشتر در رستورانهای خاص سرو میشه و مزش فوق العادس👌😋 . ماست نصف پیمانه، سس مایونز نصف پیمانه،خامه نصف پیمانه،سیر له شده۲حبه،آبلیمو۱ق غ،نمک و فلفل به میزان لازم سرکه ۱ق غ، جعفری خرد شده تازه ۳ ق غ خب همه رو باهم مخلوط کردم و به مدت یه ربع داخل یخچال گذاشتم تا خوب خودشو بگیره و جا افتاده بشه محشر شد. 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#پلو_شاه_عباسی 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
#پلو_شاه_عباسی 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
_شاه _عباسی(قیمه لاپلو)😋 لپه دو پیمونه ۲عدد پیاز نگینی خرد شده متوسط ۳۰۰گرم گوشت قیمه ای خرد شده ۴قاشق رب گوجه زعفران غلیظ آب کرده روغن,نمک و فلفل و زردچوبه هل و گل سرخ و دارچین به مقدار لازم ✔️ابتدا برنج را با آب نمک غلیظ به مدّت حداقل یک ساعت خیس کنید. لپه رو هم با آب سرد، برای یکی دوساعت خیس کنید، دو سه بار آب آن را عوض کنید. پیاز را با روغن تا حدّی تفت دهید تا نرم، برّاق و کمی طلائی‌رنگ بشه ، گوشت را اضافه کنید، اجازه بدید تا آب‌گوشت کشیده و کمی تفت داده بشه . بعد لپه را اضافه کرده، هم بزنید. یک قاشق رب گوجه‌فرنگی و ادویه‌ رو‌اضافه کنید و هم بزنید، آب را اضافه کرده، بزارید تا بپزه اواسط پخت مابقی رب گوجه‌فرنگی رو اضافه کنید.زعفران ادویه و نمک و فلفل خورشت رو میزون کنید و اجازه بدید آبش کشیده بشه چون قراره این خورش لای پلو دم بکشه😍 برنج رو زنده تر آبکش کنید.ته دیگ رو ته دیگ بزارید برنج و خورش رو لا بلا بکشید تا تمام برنج و خورش تموم بشه روی گاز با شعله ی متوسط بزارید تا بخار کنه .دم کنی فراموش نشه 😁❌ وقتی برنج دم کشید روغن حیوانی و زعفرون رو برنج بدید 😍 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#پیام_سلامتی🍋🍋 آقایان بالای 45 سال، حتما روزانه یک گوجه فرنگی خام بخورند❗️ پروستات پس از سن 45 سالگی آغاز به رشد میکند و اثبات شده که لیکوپن موجود در گوجه، مانع ابتلا به سرطان پروستات میشود ! 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#فرني_خرما ✍ مواد لازم شير ۳ لیوان آرد برنج ۳ ق غ نشاسته ذرت ۲ ق غ خرما ۱۵ عدد دارچين ۱ ق م ✍طرز تهیه هسته خرماها رو درآورده و با كمي آب روي حرارت می گذاریم تا نرم شود وبعد خرما را با چنگال له می كنيم. آرد و نشاسته را به شير سرد اضافه کرده و هم می زنيم تا كامل تركيب شوند وبعد خرما و دارچين را نيز به شير اضافه کرده و روي حرارت ملايم مرتب هم می زنيم تا بجوشد و قوام آید .سپس در ظرف سرو ريخته وصبر می كنيم خنک شود وبه دلخواه تزيين كنيد. 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#_کوکوی_مرغ مواد لازم نصف سینه مرغ آبپز خورد شده سیب زمینی آبپز و رنده شده 2 عدد پیاز متوسط رنده شده1 عدد جعفری خورد شده به دلخواه مقداری آرد سوخاری 1 ق غ تخم مرغ 2 عدد نمک و فلفل پودر سیر مقداری زعفرون کمی ✍️طرز تهیه: تمام مواد را باهم مخلوط میکنیم و به مدت 45 دقیقه در یخچال قرار میدهیم و بعد قالب میزنیم و در روغن سرخ میکنیم. 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#کوکو_گوشت_کوبیده 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
#کوکو_گوشت_کوبیده 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
مواد لازم : . گوشت کوبیده ۵ قاشق غذاخوری .  تخم مرغ ۲ عدد . سیر رنده شده ۱ قاشق غذاخوری  .  نمک و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه : از باقی مانده گوشت کوبیده ای که از ابگوشت مانده است میتوانید کوکو ساده و خوشمزه ای تهیه کنید ، گوشت کوبیده را با تخم مرغ ها ، سیر رنده شده و نمک و فلفل مخلوط کنید. درون تابه ای روغن بریزید ، پس از داغ شدن روغن ۱ قاشق غذاخوری از مایه کوکو بردارید و درون تابه بریزید و به همین صورت تمام تابه را از تکه های کوکو پر کنید و با حرارت ملایم بگذارید سرخ شود. مقدار تخم مرغی که اضافه میکند باید به اندازه باشد ( نه زیاد شل و نه زیاد سفت ) ؛ همینکه با قاشق بتوانید راحت از مایه بردارید یعنی مقدار تخم مرغ کافی میباشد ، در صورت لزوم میتوانید تخم مرغ بیشتری مصرف کنید. پس از اماده شدن کوکوها را در نان قرار دهید و همراه با پیازچه ، سبزیجات ، گوجه و سس دلخواه سرو نمائید. 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
✍ژله رنگ دلخواه رو با یک لیوان آب جوش درست کنید و وقتی کاملا سرد شد یک لیوان بستنی وانیلی که از قبل بیرون یخچال گذاشتیم آب بشه بهش اضافه می کنیم. قالب های گل رو از این ژله پر کنید و بذارید کاملا ببندن .ژله آلورا رو با یک لیوان آب جوش و کمتر از نصف لیوان آب سرد درست کنید و چند سانت از ژله آلورا رو ته قالب بریزید . وقتی نیم بند شد، حالا ژله های گل رو از قالب جدا کنید و به حالت وارونه روی اون بچنید و سپس روی آنها مقداری ژله آلورا بریزید و بذارید تا فیکس بشن. بعد دوباره ژله آلورا بریزید. و بعد نیم بند شدن لایه های بعد رو از ژله رنگ دلخواه بریزید. ✔️نکته. برای خوشرنگ شدن ژله می تونید از رنگ خوراکی استفاده کنید. 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبح یعنی آغاز و آغاز یعنی... لبخندهایی ڪه از تهِ دل باشــد آغازتان بخیــر! لبخندهایتان ازتهِ دل ....🌹 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
#دیزاین #هویج_پلو 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
🍱آشپــــــزی & سلامتی🍓🍓
#دیزاین #هویج_پلو 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati
اول ازهمه یک پیاز رو خلالی خورد میکنیم بعد سینه مرغ رو نگینی خورد میکنیم بعد به همراه نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و دارچین و دوقاشق زعفران غلیظ مزه دار میکنیم و یه دوساعتی داخل یخچال میزاریم که مزه دار بشه بعد در کنارش حدود ۵۰ گرم کره رو داخل ماهیتابه میریزیم و هویج ها رو که با رنده بزرگ رنده کردیم داخلش میریزیم یه ۵ دقیقه تفت میدیم که رنگش عوض بشه بعد بهش یه قاشف مرباخوری شکر اضافه میکنیم و هم میزنیم تا شیشه ای بشن بعد بهش زرشک و خلال پسته اضافه میکنیم برنجمونم که قبلا با خیس خورده میزاریم بجوشه بهش کمی گلاب بزنید خوش عطر میشه آبکش میکنیم و بعد مرغ رو تفت میدیم با روغن و نصف لیوان آب بعد ردیفی میریزیم بین برنج و میزاریم دم بکشه به جای مرغ میتونید از گوشت چرخ کرده که بصورت قلقلی در آوردین استفاده کنید یا مرغ پخته شده رو هم میتونید ریش ریش کنید خیلی عالی میشه 🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃🍑🍃 @ashpazisalamati