🍘فلافل لبنانی، خوشمزه و متفاوت
🔸مواد لازم :
300 گرم باقالی خشک
300 گرم نخود
2 حبه درشت سیر کوبیده
یک عدد پیاز درشت
4 عدد پیازچه
یک عدد فلفل سبز تند
یک قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
2 قاشق غذاخوری آرد گندم
یک فنجان جعفری خرد شده
یک قاشق مرباخوری پودر تخم گشنیز
5/1 قاشق مرباخوری پودر زیره سبز
نمک
فلفل
🍘دستور تهیه:
باقالی و نخود را از دو روز قبل خیس کنید تا آماده پختن شوند. برای تهیۀ فلافل لبنانی ابتدا باقالی و نخودهای خیس خورده را با گوشتکوب یا چرخگوشت له کنید تا کاملاً یکدست شوند. توجه نمایید که پوست باقالیها را پس از خیس خوردن جدا نمایید. پس از آن که نخود و باقالیها آماده شدند، سیر، پیاز، پیازچه را ریز خرد کنید و به همراه جعفری، آرد، بیکینگ پودر و ادویهها، به مواد له شده اضافه کنید و سپس به مدت 5 دقیقه ورز دهید تا کاملاً مواد باهم مخلوط شوند. بعد از این مرحله، مواد را به مدت حداقل یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا آماده سرخ کردن شوند.پس از بیرون آوردن مواد از یخچال آنها را با دست یا قالب فلافل به شکل گرد دربیاورید و درون تابهای پر از روغن قرار دهید تا کاملاً سرخ شده و آمادۀ سرو شود.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍜ماکارونی خامهای
🍥مواد لازم:
کره 4 قاشق غذاخوری
آرد 3 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق چای خوری
پودر خردل 2 قاشق چای خوری
فلفل نصف قاشق چای خوری
شیر کم چرب 3 پیمانه
خامه 1 پیمانه
پنیر چدار یک و نیم پیمانه
پنیر پارمیسان یک پیمانه
پنیر خامه ای 115 گرم
ماکارونی پروانه ای 500 گرم
آرد سوخاری ادویه دار نصف پیمانه
🍜روش تهیه:
ابتدا ماکارونی را در آب بجوشانید تا کاملاً پخته شود. سپس آن را آبکش نمایید.دمای فر را روی 350 درجه فارنهایت تنظیم نمایید.کره را روی حرارت متوسط، ذوب کنید.آرد، نمک، خردل و فلفل را داخل آن بریزید و هم بزنید. وقتی آنها کمی نرم شدند، به آرامی شیر و خامه را بیفزایید و حدود 10 دقیقه، مرتب آنها را روی حرارت ملایم، به هم بزنید تا ترکیب آنها غلیظ شود.آن را از روی حرارت بردارید. پنیر را به تدریج به سایر مواد اضافه کنید و آنها را به هم بزنید تا کرم یکدستی مهیا شود و پنیر ذوب گردد.سپس ماکارونی را در ظرف بزرگی بریزید و ترکیب شیر و خامه را به آن اضافه نمایید.مواد را کاملاً به هم بزنید. ظرف مورد نظرتان را ابتدا چرب کنید و بعد ترکیب ماکارونی را به آن منتقل نمایید.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍲خوراک مرغ و سبزیجات قفقازی
🍗مواد لازم :
▫️سینه مرغ پخته شده: نصف سینه
▫️لوبیا سبز: 300 گرم
▫️ بادمجان: نیم کیلو
▫️ پیاز متوسط: 2 عدد
▫️هویج:1 عدد
▫️فلفل دلمه ای:2 عدد
▫️ماست سفت شیرین:1 پیمانه
▫️سس مایونز:2 قاشق
▫️گردو: نصف پیمانه
🍲طرز تهیه :
همه سبزیجات را خلالی خرد کنید و مرغ را هم به شکل سبزیجات خرد کنید.لوبیاها را بپزید.پیازها را داخل روغن سرخ کنید.لوبیاها را داخل روغن تفت بدهید.روی بادمجان ها نمک پاشیده و بگذارید 1 ساعت بماند تا تلخی آن از بین برود. با این روش روغن کمتری هم جذب خواهد کرد. سپس روی آن آب گرفته و داخل روغن سرخ کنید.هویج را سرخ کنید و زمانی که نرم شده، فلفل دلمه ای را اضافه کرده و تفت دهید.مرغ را اضافه کرده و کمی آن را تفت دهید.باقی سبزیجات را اضافه کرده و نمک و فلفل بزنید و از روی حرارت بردارید.خوراک را در ظرف مورد نظر بریزید.ماست و سس مایونز را مخلوط و روی خوراک بریزید. گردو را کمی خرد کنید و روی خوراک را با گردوها تزیین کنید.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍘پنکیک سیب زمینی خوشمزه و مخصوص با پنیر پارمزان
🥔مواد لازم
پیاز 1 عدد
تخم مرغ 1 عدد
سیب زمینی 4 عدد
پنیر پارمزان ¼ لیوان
آرد 6 قاشق غذاخوری
روغن مایع به اندازه کافی
جعفری 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
🍘طرز تهیه
ابتدا سیب زمینی ها را آبپز میکنیم. در این حین ،پیاز را رنده ریز می کنیم و آب آن را کاملا می گیریم و در کاسه ای بزرگ می ریزیم و جعفری خرد شده را به آن می افزاییم و تخم مرغ را به مواد اضافه می کنیم و مواد را مخلوط می کنیم و سپس نیمی از آرد را با پنیر پارمیزان و نمک،فلفل سیاه به مواد می افزاییم و خوب مواد را زیر و رو می کنیم تا ادویه به خورد کل مایه برود. سیب زمینی های آبپز شده را پوست می گیریم و با گوشتکوب له می کنیم تا شبیه به پوره شود و آن وقت به مایه پن کیک اضافه می کنیم و مواد را مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.در تابه ای روغن می ریزیم و حرارت را کم می کنیم تا داغ شود و آن وقت کمی از مایه را بر می داریم گرد کنیم و یا تخت کنیم و در باقی آرد مانده می غلتانیم و داخل روغن داغ قرار دهیم تا سرخ شود سپس بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🥪نان فرنچ تست
🍞 مواد لازم
🔸تخم مرغ 3 عدد
🔸شیر 1 فنجان
🔸شکر 1 فنجان
🔸وانیل 1 قاشق چای خوری
🔸نان تست 1 بسته
🔸دارچین 1 قاشق چای خوری
🔸عسل برای تزئین به میزان لازم
🔸میوه ی فصل برای تزئین
🥪طرز تهیه
ابتدا تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید و با مفتول دستی خوب هم بزنید و شیر را اضافه کنید هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند.شکر، وانیل و دارچین را به مخلوط شیر و تخم مرغ اضافه کرده و باز هم، هم بزنید.نان های تست را یکی یکی در مایع بیندازید و در بیاورید. همه نان تست را به همین ترتیب آماده کنید. تست های آغشته به مایع را بر روی توری بگذارید تا مایع اضافه آن گرفته شود.در یک ماهی تابه نچسب، با مقداری روغن کف تابه را چرب کنید و زمان دهید تا داغ شود. سپس نان تست ها را در تابه بگذارید تا سرخ شود. برگردانید تا هر دو طرف نان تست ها سرخ شود.بعد از سرخ شدن، نان فرنچ تست شما آماده است و می توانید در ظرف مورد نظر سرو کنید و به همراه عسل و میوه ی فصل تزئین کرده و نوش جان فرمائید.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک عریان
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در طول روز اگر 1/2 بار میوه ها رو زیر و رو کنید طرف دیگر ان هوا میخوره و 2 روز اگر نور کافی بهش بخوره خشک میشن
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#تزیین _ماکارونی
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#فینگر_فود🍢😍
🌀نان تست را قالب بزنید با کوکتل لقمه ایى وپنیر چدار سرو کنید
🌀کالباس را برش بزنید،سالاد الويه روى ان بمالید و رول کنید
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#تزیین _ماست
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
30.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⬇️👨🏻🍳بریم سراغش👨🏻🍳⬇️
چه موادی لازم داریم؟!🤔
فیله گوساله 300 الی 400 گرم
کره 50 گرم
پیاز کوچک 1 عدد
قارچ 200 گرم
سیر 1 حبه
آرد 1 ق غ
گالینابلانکا گوشت یا آب گوشت (1 لیوان سرخالی)
خامه صبحانه 200گرم
نمک نصف ق چ
فلفل سیاه نصف ق چ
سس باربیکیو 1 ق غ
سس خردل نصف ق م
____________________
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_اموزشی
#تزیین_میوه
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#تزئین_ فرنی
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#ماهی_شکم_پر اونم ازنوع سفید باسیر تازه یعنی خودِ خودِ زندگی .
پ.ن.اگه بدونین چی شده
جای دوستدارانش خالییییی .
این نکته رواضافه کنم درمنزل مارسم براین است ماهی شکم پر رو بابرنج زعفرونی ولی ماهی سرخ شده(کات نعلی شکل) روباسبزی پلو نوش جان می کنیم
طرزتهیه
ماهی سفید روقبل سرخ کردن شکمشو بازمی کنم وبانمک وفلفل وزردچوبه مزه دار وازمواد تفت داده شده تو شکمش می ریزم وبانخ وسوزن شکمشو می دوزم
مواد داخلیش
جداگانه یه پیاز وفلفل قرمز چرخ شده وچندحبه سیر له شده روتفت دادم وسبزی شکم پر(مخلوطی ازسبزیجات معطر بهمراه سیر هست)مخلوط وخوب تفت دادم وکمی گردوی ریز خرد شده ودونه انار خشک(انارتیم😎) وآلوجنگلی وچند تا دونه آلو بخاراکه ازقبل خیسونده بودمش روبهش اضافه ورب انارترش بهمراه دونه انارمخلوط توش ورب انارملس زدم بهش نمکشو هم میزون کردم وقتی خوب تفتیده شدبهش یه کوچولو نه زیاد آب اضافه کردم اندازه ته استکان درشو هم گذاشتم تا رب کمی باز شه وداخل شکم ماهی ودوختمش ورفت واسه سرخ شدن مابقی مواد اضافه اومده روهم بعد سرخ شدن کامل ماهی ریختم دورش .
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با یه مرغ_آلو خوشمزه اومدم اگه از طعم مرغ زده شدی و میخوای طعمش رو متفاوت کنی حتما با این دستور درستش کن
مرغ: 400 گرم
رب گوجه فرنگی: 2 ق غ
آلو: 15 عدد
زعفران: 5 ق غ
نمک،فلفل،زنجبیل،دارچین،پاپریکا: به میزان لازم
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با یه مرغ_آلو خوشمزه اومدم اگه از طعم مرغ زده شدی و میخوای طعمش رو متفاوت کنی حتما با این دستور درستش کن
مرغ: 400 گرم
رب گوجه فرنگی: 2 ق غ
آلو: 15 عدد
زعفران: 5 ق غ
نمک،فلفل،زنجبیل،دارچین،پاپریکا: به میزان لازم
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#کیک_دورنگ 🥮 😋
🔸طبق معمول همه کیکها سه تا تخم مرغ را با یک لیوان شکر بزنید تا کرمی و کشدار بشه 1/8 ق چ وانیل نصف لیوان روغن مایع نصف لیوان شیر هم اضافه دو لیوان آرد به همراه دو ق چ بکینگ پودر را الک کنید و به مخلوط اضافه و فولد کنید مایه کیک را دو قسمت کنید به یکی کشمش هل و دو ق غ گلاب به یکی یک ق غ کاکائو که با دو ق غ آب جوش مخلوط کرده اید بیفزایید و داخل قالبی که چرب و آرد پاشی شده بریزید فقط باید سرعت العمل داشته باشید و مایه کیک ی دفعه و با هم بریزید داخل قالب دمای فر 180 پنجاه دقیقه اینطوری با ی دستور توی ی قالب دو مدل کیک دارین
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#كوكوي_لوبيا_چشم_بلبلي
🔸150گرم لوبيا چشم بلبلي رو ازشب قبل خيس كنيد .
صبح پوستش رو دربياريد تو ميكسر بريزيد و ميكس كنيد ،
150گرم فيله مرغ رو با پياز نمك فلفل زردچوبه. بزاريد بپزه .
فيله مرغ رو خرد كنيد ريز ريز چون فيله است پودري ميشه .
فيله مرغ خردشده ،لوبيا ميكس شده 200گرم سبزي جعفري خرد شده ،يك عدد تخم مرغ،يك قاشق غذاخوري پودر سوخاري و يك عدد پياز رنده شده .
به همراه أدويه هاش كه نمك فلفل. زردچوبه است
حسابي ورز بديد و تو روغن سرخ كنيد و نوش جان كنيد
.
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیتزا سیبزمینی خوشمزه😋
عالیه👌😍
1 عدد سیبزمینی متوسط
4 عدد تخم مرغ
1 ق غ آرد
نمک و فلفل سیاه و قرمز
جعفری مقداری
سیبزمینی هارو پوست بگیرید و خورد کنید و روی حرارت بگذارید و در رو قرار بدین تا بپزه و سرخ شه سفیده تخم مرغ رو جدا کرده و مقداری نمک اضافه کنید و با همزن بزنید تا رنگش سفید شه و پف کنه به زرده تخم مرغ آرد اضافه کرده و بعد داخل سفیده بریزید و مخلوط کنید و روی سیبزمینیها بریزید و جعفری و فلفل سیاه و قرمز رو اضافه کنید و درش رو بذارین وقتی که تخم مرغ گرفت برگردونین نوش جااان😋
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#تزیین _ته_چین
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍸یخ در بهشت تخمه شربتی
🍥 مواد لازم
▫️تخم شربتی 2 قاشق غذا خوری
▫️شکر 1/4 لیوان
▫️آب 1 لیوان
▫️آب لیمو تازه 1/8 لیوان
🍸طرز تهیه
ابتدا همه مواد را داخل ظرفی مناسب با هم مخلوط کنید. درب ظرف را بسته و به مدت 2 ساعت داخل فریزر قرار دهید.سپس ظرف را از فریزر خارج کرده و مواد را هم بزنید. دوباره ظرف را درون فریزر قرار دهید.این عمل را سه بار و هر 1 ساعت انجام دهید تا مخلوط مواد یخ در بهشت به کرم نرمی تبدیل شود.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍳املت پنیر
🥚مواد لازم
▫️پنیر سفید 1 لیوان
▫️تخم مرغ 4 عدد
▫️بكينگ پودر 1 قاشق چایخوری
▫️فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری
▫️جعفری خرد شده 1 قاشق سوپخوری
▫️آرد 3 قاشق غذاخوری
▫️کره 2 قاشق غذاخوری
🧀طرز تهیه
داخل ظرف پنیر(من پنیر خانگی استفاده کردم)، آرد، بکینگ پودر، فلفل و جعفری خرد شده را باهم مخلوط کنید.بعد دونه دونه تخم مرغ ها را اضافه کرده و هم بزنید تا مواد کاملا با هم مخلوط بشن. زیاد هم نمیزنیم اونوقت املت ما خوب پف نمی کنه.داخل ماهیتابه کره ریخته بعد مایع را داخل تابه می ریزیم.سطح املت را صاف کرده، وقتی سرخ شد طرف دیگشو بر می گردونیم تا سرخ بشه.املت پنیر را در ظرف مورد نظر قرار داده و به شکل دلخواه برش زده و تزیین می کنیم.
نوش جان
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🍘کتلت برنج با سویا😋😋😋
🫑گشنیز : 50 گرم
🫑جعفری : 50 گرم
🫑سویا : 50 گرم
🫑برنج : 2 فنجان
🫑هویج : 3 عدد
🫑تخم مرغ : 2 عدد
🫑پیاز متوسط : 2 عدد
🫑نعناع خشک : 1 قاشق غذاخوری
🫑روغن : به مقدار لازم
🫑نمک : به مقدار لازم
🫑فلفل : به مقدار لازم
🫑زردچوبه : به مقدار لازم
🫔مراحل پخت 🫔
ابتدا هویج و پیاز را رنده می کنیم.
گشنیز و جعفری را خرد کرده به مواد بالا می افزاییم.
سویا را که از قبل خیس کرده ایم ، آب آن را گرفته و به مواد اضافه می کنیم.
برنج را مقداری می پزیم تا جایی که به مرحله کته یا آبکش برسد (نمیگذاریم کامل بپزد).
سپس به باقی مواد اضافه می کنیم.
همه موادی را که با هم مخلوط کرده ایم چرخ می کنیم ویا با درجه پایین میکس می کنیم.
تخم مرغ ، نمک، فلفل ، زردچوبه ، دارچین و نعناع را به مواد چرخ شده اضافه می کنیم.
همه مواد را با هم ورز می دهیم تا ادویه و تخم مرغ ها با مواد به خوبی مخلوط شوند.
مایه آماده شده را نیم ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا استراحت کند.
سپس مقداری روغن داخل ماهیتابه ریخته ، پس از داف شدن روغن مقداری از مواد را برداشته داخل روغن می گذاریم تا سرخ شود.🥘
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@ashpazisalamati
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭