7.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چند تا درب شیشه ای داری ؟!
پیاز سوخاری جذاب🥺
🧅
┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄
❌نکات مفیدی درباره ی نگه داری گوشت چرخی ❌🍖
⬅️گوشت رو همیشه کم حجم بسته بندی کنید👇👇
اگه بسته های گوشت پر حجم و ضخیم باشد احتمالی که گوشت های که در مرکز بسته بندی قرار دارند یخ نزند و این باعث میشود گوشت فاسد شود
⬅️بهترین روش برای عمل یخ زدایی گوشت👇👇
بر خلاف اینکه انجماد گوشت باید سریع انجام شود و فورا انتقال پیدا کند به فریزر ولی برای باز شدن یخ گوشت بایستی به تدریج انجام شود که خواص گوشت از بین نرود
⬅️برای تهیه گوشت چرخکرده از گوشت چرب استفاده کنید چون این چربی ها باعث چسبندگی گوشت و وا نرفتن هنگام پخت غذا میشود
⬅️میتوان از ادویه ها قبل از گذاشتن گوشت در فریزر استفاده کرد اکثر ادویه ها خاصیت ضد میکروبی دارند
#ژله_لیمو
طبقه اول:من دو لیوان و نصف شیر ریختم و دو ق غ نشاسته ذرت و چهار ق غ خوری شکر و نصف پیمانه گلاب و نصف ق چ خوری پودر هل و گذاشتم روی گاز بجوشه و مرتب همزدم.
یک ق غ خوری تخم شربتی رو از قبل توی اب خیسونده بودم تا حجم بگیره .به موادم اضافه کردم.و به همزدن ادامه دادم .وقتی مواد غلیظ شد و جوشید .دو ق غ روغن مایه ریختم و اجازه دادم کاملا حل بشه ..خوب حالا دسر شما اماده است بریزید توی ظرف سرو.
وقتی موادم توی ظرف سرو بست و سرد شد کمی شکلات چیپسی ریختم روش.
طبقه دوم رو ژله لیمو با یک لیوان اب درست کردم .و کمی تخم شربتی که حجم گرفته بود رو بهش اضافه کردم .و اجازه دادم کاملا سرد بشه و بعد روی مواد ریختم .و گذاشتم یخچال
طبقه اخرم خامه فرم گرفته با ماسوره زدم وکمی پودر قهوه یا کافی ریختم روش
#شيرينى_ملکه_بادام 😍😋
▫️آرد يک و دو سوم پيمانه
▫️پودر قند 50 گرم
▫️کره 100 گرم
▫️تخم مرغ يک عدد
▫️وانيل کمى
▫️خامه 25 گرم
▫️بکينگ پودر نصف ق چ
🔸مواد براى رويه ى شيرينى
▫️عسل 100 گرم
▫️خلال بادوم 100 گرم
▫️کره 50 گرم
▫️خامه 25 گرم
▫️زعفران کمى
🔸پودر قند رو با کره و تخم مرغ با همزن می زنیم سپس خامه و مواد خشک رو اضافه می کنیم.
داخل فر دماى 170 درجه 10 يا 15 دقيقه مى گذاريم.
مواد رويى را با هم مخلوط مى کنيم و 5 دقيقه مى جوشانيم روى خمير نيمه آماده می ريزيم.
با دماى 160 درجه حدود 20 تا 30 دقيقه مى پزيم و بعد از خنک شدن برش مى دیم
#خوراک_کلم_با_گوشت غذای خوشمزه ای که من همیشه وقتی مامانم درست میکرد نمیتونستم ازش بگذرم کلی منتظر بودم تا پاییز بشه و از این گل کلم خوشکلا بیاد تا باهاش این غذارو درست کنم.
میدونم شاید بعضیاتون کلم دوست نداشته باشید ولی اگه دوست داشتید این مدل رو امتحان کنید.
.
یک عدد پیاز رو تفت بدید گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه کنید و خوب سرخ کنید و ادویه جات شامل زردچوبه،ادویه،فلفل،رازیانه،زنجبیل و نمک رو بهش اضافه کنید و بعد از اون رب گوجه رو اضافه کنید رب که سرخ شد پوره یک عدد گوجه رو اضاف کنید و بزارید خوب سرخ بشه تا آب گوجه کاملا گرفته بشه و به روغن بیافته.
کلم رو به اندازه دلخواه خرد کنید و با کمی سرکه بشورید و بعد به همراه یک و نیم لیوان آب به گوشت اضافه کنید و بزارید برای ۴۵ دقیقه تا یک ساعت آروم بپزه و بعد هم اگه دوست داشتید در کنار برنج سرو کنید و نوش جانتون. 😋
.
بچه ها میتونید به این ترکیب هویج یا قارچ هم اضافه کنید و مواد رو از قبل به صورت جدا تفت بدید حتی کلم
🥒سیر باعث خوش عطر و طعم شدن خیارشور میشه پس کم اضافه نکنید.
🥒حدود ۱۵-۲۰ عدد نخود برای ترد بودن خیارشور میتونید اضافه کنید (من سالهای قبل نخود نمیریختم و خیارشورام تا سالگرد ترد میموندن)امسال امتحانی اضافه کردم.
🥒حتما حتما از خیار بوته ای استفاده کنید (خیار درختی مناسب خیارشور نیستن)
🥒خیار هر چی قلمی تر باشه آب داخلش جذب نمیشه
🥒ظرفی که برای خیارشور انتخاب میکنید اگه پلاستیکی هست دقت کنید هیچ سوراخی نداشته باشه،حتی یه سوراخ اندازه سر سوزن باعث میشه خیارشور کپک بزنه
🥒اگه ظرف شیشه ای انتخاب میکنید حتما از کیپ بودن درب ظرف مطمئن بشین که هوا نکشه
❤️#مافین رژیمی
جودوسر ۱پیمانه
تخم مرغ ۲عدد
موز کاملا رسیده و له شده ۱عدد
کره بادام زمینی بدون ۱/۴ پیمانه
عسل ۱/۴ پیمانه
گردو
شکلات تلخ
بکینگ پودر ۱ ق م
وانیل و دارچین کمی
گلاب ۱ق غذگ
تخم مرغ ها رو با هم زن چند دقیقه بزنید تا کاملا کرمرنگ بشه ،حالا کره بادام زمینی و عسل رو رو اضافه کنید کمی هم بزنید بعد موز کامل له شده و جو دوسر رو اضافه کنید ،هم بزنید ،حالا توی قالب مافین کاغذ روغنی بذارید و کمی چربشون کنید از مایع کیک بریزید روشون شکلات خرد شده و گردو بریزید توی فر ۱۸۰درجع از قبل گرم شده ۲۰دقیقه بپزید و لذت ببرید از این کیک فوق العاده خوشمزه و سالم
نكات #اشپزي و #خونه_داري 🤞🌱🏡
نکته اول 💎برای جلوگیری از کدر شدن قابلمه روحی مقداری پوست سیب را بیست دقیقه با اب درون قابلمه بجوشانید
نکته دوم 💎برای خلاصی از بوی فلفل به دست و نفوذ طعم تند ان به دست قبل از برش زدن فلفل دستتون را چرب کنید
نکته سوم 💎برای سالم در اوردن گردو از پوست دوازده ساعت گردو را درون اب نمک با پوست بزارید
نکته چهارم 💎برای تازه نگه داشتن نان یک ساقه کرفس کنارش نگه دارید
نکته پنجم 💎برای اینکه کیک به قالب نچسبه مقداری ارد و با روغن مایع مخلوط کنید و قالب رو باهاش چرب کنید
نکته ششم 💎برای اینکه رنگ سبزی ها موقع پخت حفظ بشه مقداری ابلیمو به ان اضافه کنید موقع پخت
بهترین دسر ترکی که میشه فوری و بدون نیاز به فر درست کنیم، همینه😋
موار لازم اين دسر:
٣٥٠ گرم رشته كادايف خشك🥮
٥٠ گرم کره🧈
۳ قاشق غذاخوری شکر🥄
پودر هل ۱ قاشق چایخوری🥣
زعفران دم کرده بمقدار دلخواه🍷
کمی روغن🥃
•
شکر یک پیمانه
آرد سفید ۵ قاشق غذاخوری🥡
نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوری🥣
شیر ۱ لیتر🍼
گلاب ٢ قاشق غذاخوری🥄
کره ۵۰ گرم🧈
خامه صبحانه ۱۵۰ گرم🍦
خلال پست و خلال بادام بمقدار دلخواه🥜
وانیل ۱ قاشق غذاخوری🍚
••••••••
*کادایف رو با شعله ملایم روی گاز میذاریم
*کرم دسر باید غلظتش مثل پودینگ باشه
*دسر رو بعد از حاضر شدن ۲ ساعت میذاریم داخل یخچال
این دسر رو درست کنید و نوش جان کنید که مطمئنم جزو دسرهایی میشه که همیشه درست میکنید🥰
#آلو_اسفناج مجلسی:
گوشت خورشتی یا گوشت مرغ۳۰۰ گرم
اسفناج ۵۰۰ گرم
تره ۲۰۰ گرم
سیر ۲ حبه
پیاز متوسط ۲ عدد
آلو خورشتی ۲۰۰ گرم
گردو چرخ شده ۲۰۰گرم
رب انار ۲قاشق غذا خوری بسته به سلیقه اگه دوست داشتین بیشتر
روغن مایع به اندازه کافی
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
دستور پخت:
اول یکی از پیازها رو به صورت ریز خرد کنیبن خرد با روغن کمی تفت بدین تا نرم و شفاف بشه .زرچوبه بزنیبن و گردوی چرخ شده رو هم اصافه کنیین و تفت بدین .گوشت قرمز یا گوشت مرغ روبه قابلمه اضافه کنین .
گوشت را خوب تفت بدین تا سرخ بشه و رنگش تغییر کنه بعد چند لیوان آب جوش اضافه کنین و اجازه دهید گوشت به طور کامل بپزه بقیه ی پیاز رو به همراه سیرها خرد کنین و توی تابه جدا تفت بدین تا نرم بشه.
اسفناج و تره رو ریز خر کنیبن و چند دقیقه تفت بدین .سپس از روی حرارت بردارین و کنار بگذارین .وقتی گوشت نیم پز شد سبزیجات را به قابلمه اضافه کنین . زیر خورش را کم کنین در اواسط پخت رب انار رو به خورش اصافه کنین و اجازه دهید کنید.
آلو ها را به مدت ۲۰ دقیقه در آب سرد خیس کنیبن و در ۳۰ دقیقه آخر پخت به خورش اضافه کنین . برای طعم دهی بهتر می توانین مقداری آبغوره یا آبلیمو هم به خورش اضافه کنین . بعد از اینکه خورش آماده شد آنرا به همراه برنج سرو کنین .