7.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍳🥚تخم مرغ آبپز رستورانی😍😋
این نوع تخم مرغ رو میتونید هم برای صبحانه وهم کنار غذاهای گوشتی استفاده کنید.
اگه بخواید تخم مرغ آبپز عسلی داشته باشید 3 تا 4 دقیقه کافیه.
مواد لازم :
تخم مرغ
آب، نمک، کره، نان تست
دستور تهیه :
ابتدا در یک قابلمه کوچک یا شیر جوش (کف قابلمه ضخیم باشه بهتره چون حرارت رو نگه میداره) آب ریخته ومیزاریم رو حرات تا بجوش بیاد وبعد کمی نمک (یک قاشق چایخوری) ریخته ووقتی آب شروع به قل زدن کرد شعله را خاموش میکنیم وتخم مرغ را دریک کاسه میشکونیم وبا همان کاسه خیلی آروم تخم مرغ را در آب جوش میریزیم وخیلی آروم کاسه رو بیرون میاریم ومیزاریم تا سفیده خودش رو جمع کند وشکل بگیرد (اگه دیدید سفیده داره پخش میشه خیلی آروم با یک قاشق سفیده رو کنار زرده جمع کنید) بعد که سفیده شکل گرفت شعله روباز روشن میکنیم ومیزاریم با حرارت کم تخم مرغ برای چند دقیقه پخته شود. خیلی آروم تخم مرغ را میاریم بیرون ومیزاریم روی نان تست که در کمی کره تفت دادهایم، کمی فلفل سیاه زده وکنار یک استکان چای میل میکنیم
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لازانیا😍😋
برای مواد گوشتی :
300 گرم گوشت چرخ کرده
1 پیاز
3-4 قاشق غذا خوری روغن
1 حبه سیر
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 گوجه فرنگی
3-4 فلفل
آب دلخواه(برای رقیق کردن رب گوجه فرنگی)
نمک
فلفل سیاه و سفید
فلفل قرمز
ورقه لازانیا
پنیر پیتزا
__
برای سس :
1 قاشق غذاخوری کره
1 قاشق غذاخوری آرد
1 بسته خامه (یا ۱/۵لیوان شیر)
آماده سازی:پیاز را سرخ کرده ، گوشت چرخ شده را اضافه کنید فلفل، گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی را ریخته هم بزنید. ادویه جات را اضافه کنید. ورقه لازانیا را به مدت 8 دقیقه جوشانده و با آب سرد آبکش کنید.
سس بشامل:
روی اجاق کره و آرد را هم بزنید تا خامی ارد گرفته شود بعد خامه را اضافه کنید هم بزنید، تا یکدست و غلیظ شود.
اگر خیلی سفت شد ، کمی شیر اضافه کنید و مخلوط کنید.
مطابق فیلم روی ورقه های لازانیا سس بشامل و مواد گوشتی رو گذاشته.در فر از قبل گرم شده به مدت 30 دقیقه در دمای 200 درجه حرارت دهید.در اخر برای طلایی شدن پنیر به مدت چند دقیقه شعله بالای فر را روشن کنید.
🌟
5.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم:
سیب زمینی بزرگ ۲عدد
پنیر پیتزا به میزان لازم
گوجه گیلاسی مقداری
فلفل سبز مقداری
ذرت پخته شده مقداری
پپرونی خرد شده به میزان لازم
سس کچاپ یا رب گوجهفرنگی ۲الی۳ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۲الی۳ قاشق غذاخوری
نمک،فلفل سیاه، پودر پاپریکا، پودر آویشن، پودر پیاز به میزان لازم
طرز تهیه:
👈سیبزمینی ها رو مطابق ویدئو برش بزن بعد روش شیار ایجاد کن و با برس روی اونو چرب کن بعد کمی نمک بپاش
👈حالا داخل ظرفی روغن، رب گوجه یا کچاپ، نمک، فلفل سیاه، پودر پاپریکا، پودر سیر، پودر آویشن رو اضافه کن بعد مخلوط کن و با برس روی سیبزمینی ها بمال بعد مطابق ویدئو با پنیر پیتزا،گوجه گیلاسی، فلفل سبز،پپرونی، ذرت و دوباره پنیر تزئین کن.
👈بره توی فر با دمای ۱۸۰درجه سانتیگراد به مدت ۳۰دقیقه تا پخته بشه.
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فقط با ۳ قلم مواد یه دسر خوشمزه
زمستونی درست کن🍌🍫
شکلات تخته ای
موز
پتی بور
#دسر_خوشمزه
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب کوبیده با تمام اصول🍢
مواد لازم :
نمک ۱۲ گرم
تفاله پیاز ۲۰۰ گرم
جوش شیرین ½ ق چ
گوشت قلوهگاه گوسفندی ۶۰۰ گرم
گوشت سر دست گوساله ۴۰۰ گرم
فلفل قرمز ۱ ق چ
آب پیاز ۲ ق غ
#کباب_کوبیده
🌟
6.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر مگنولیا توت فرنگی 😍😋
شیر:500 میلی لیتر
ارد:3 قاشق غذاخوری
شکر: 1 استکان
تخم مرغ:1 عدد
وانیل: 1 پاکت
کره: 1 قاشق غذاخوری
خامه صبحانخ:1 دوم پاکت
بیسکویت:بقدار لازم
توت فرنگی : مقداری
شیر،شکر،تخم مرغ و وانیل رو هم میزنیم روی حرارت میذاریم و تا وقتی غلیظ میشه هم زدن رو ادامه میدیم. وقتی به غلظت خامه رسید از رو حرارت برمیداریم و اجازه میدیم از حرارت اولیه بیفته.کره و خامه رو اضافه میکنیم و هم می زنیم.بیسکویت هارو آسیاب میکنیم.
تو ظرف های سرو یه لایه بیسکویت میریزیم.توت فرنگی های تکه شده رو کناره های ظرف میچینیم.کمی از محلبی رد میریزیم.چندتا توت فرنگی خرد شده.دوباره بیسکویت و بعد محلبی و با توت فرنگی تزیین میکنیم
#دسر_مگنولیا_توت_فرنگی
🌟