6.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کباب تابه ای😍😋
به نظر من کباب تابه ای رو قرتی کردن شده کباب لاپلو درسته؟😂
❌ریختم سماق داخل کباب کاملا اختیاریه❌.
چه موادی لازم داریم؟🤔
🌱۳۰۰گرم گوشت گوسفندی
🌱برنج ۴پیمانه
🌱پیاز بزرگ رنده ریز شده وآب گرفته یک عدد
🌱ادویه (نمک ،پولبیبر،سماق ،زردچوبه) به میزان لازم
🌱زعفران به میزان لازم
.
چطوری درستش کنیم؟!🤔
.
1️⃣گوشت چرخ کرده گوسفندی رو با ادویه ها و پیاز حسابی ورز بدین وداخل قابلمه سرخ کنید.
.
2️⃣گوجه ها رو هم سرخ کنید
.
3️⃣کف قابلمه رو روغن وزعفران دم کرده بریزید
.
4️⃣برنج آبکش شده رو ته قابلمه بریزید حسابی فشرده کنید
.
5️⃣کباب و گوجه ها رو روی برنج بذارید و باقی برنج رو روی کباب بریزید ۴۵دقیقه زمان بدین با حرارت کم تا دم بکشه
.
🟣نکات مهم
🔔 اگه گوشت چرب باشه نیاز به اضافه کردن روغن نیست وبا همون روغن سرخ میشه
🔔اضافه کردن سماق و پول بیبر اختیاریه
🔔میتونید برای کف قابلمه یک عدد تخم مرغ رو هم بزنید و یک پیمانه ماست پرچرب ویک قاشق غذاخوری زعفران دم کرده بامقداری روغن مخلوط کنید و یک پیمانه برنج آبکش شده رو بهش اضافه کنید تهقابلمه بریزید تا یک تهچین عالی داشته باشین
#کباب_تابه_ای
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر زعفرانی😎
مواد لازم :
شیر ۳۳۵ گرم
پودر ژلاتین ۱۵ گرم
شکر بین ۱۰۰ تا ۱۳۵ گرم
خامه صبحانه ۱۴۵ گرم
آب سرد ۱۳۰ گرم
زعفران ۴۵ گرم
گلاب ۳۰ گرم
#دسر_زعفرانی
🌟
5.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زرشک پلو با مرغ مجلسی🍖
مواد لازم :
پیاز چند عدد
هویج چند عدد
ساق مرغ ۱۰ عدد
زعفرون دم کرده
رب گوجه ۲ ق غ
نمک، فلفل سیاه
آبغوره ۲ ق غ
فلفل دلمهای
عصاره مرغ
مواد لازم نثار :
پوست نارنج
خلال بادام
خلال پسته
پودر هل
زرشک
شکر
گلاب
#زرشک_پلو_با_مرغ_مجلسی
🌟
6.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧑🏻🍳#کورن داگ پنیری👩🍳
مواد لازم:
آردذرت 🌽۱پ
آردسفید گندم🥡۱پ
شکر🍚۱ق سوپخوری
نمک🧂 نصف ق چ
بکینگ پودر🥄۱ق غ
تخم مرغ زده شده با چنگال🥚 ۱عدد
شیر🥛۱/۵پ
روغن مایع🥃 ۲ق غ
روغن جهت سرخ کردن🥃
🌟
17.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
0 ترشی نازخاتون قطعا یکی از لذیذترین و خوش خوراکترین چاشنی هایی که کنار غذاتون میتونید نوش جان کنیدِ و لذت غذا رو چندین برابر میکنه😋
مواد لازم👇
بادمجون ۴عدد متوسط
گوجه فرنگی ۲عدد
فلفل تند ۲عدد
سیر ۵حبه درشت
سبزی به اندازه یه مُشت(ریحون.نعنا و ترخون یا مرزه)
آبغوره ۱لیوان
سرکه نصف لیوان
نمکو فلفل سیاهو گلپر به اندازه کافی
پارت اول✅
┏━━━🍃🌟🍃━━━┓
@ashpazikhass
┗━━━🍃🌟🍃━━━┛
14.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بادمجونو فلفلو گوجه رو حسابی کبابی میکنیم.بعد روشونو یه کیسه فریزر میندازیمو میذاریم نیم ساعت بمونه تا پوست بادمجونا راحتتر کنده بشه(داخل آبو یخ هم میتونید بذارید)پوست گوجه رو هم میگیریم(در اصل داخل این ترشی باید از گوجه کال استفاده کنیم ولی چون در دسترس همه نیست گوجه کبابی هم طعم خوبی بهش میده)
حالا همه مواد ترشی رو خوب ساطوری میکنیم داخل کاسه میریزیمو بهش نمکو فلفل سیاهو گلپر میزنیم.برای ترشی ام از آبغوره و سرکه استفاده میکنیم که میتونید سرکه رو حذف کنیدو به جاش همون آبغوره یا آب انار ترش بریزید.
پارت دوم ✅
🌟