فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ماکارونی_پنیری😍😋
250 گرم اسپاگتی لوله ای
1.5 قاشق غذاخوری کره
2 قاشق غذاخوری آرد
2.5 لیوان شیر (500 میلی لیتر)
2 عدد پیاز کاراملی شده (میتونید حذف کنید)
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
جوز هندی
نمک
لایه پنیری👇
125 گرم پنیر فتا
پنیر پیتزا یا موزارلابه میزان لازم
پاستا را بدون اینکه زیاد نرم شود در آب نمک بجوشانید و بعد آبکش کنید،برای سس بشامل، کره و آرد در قابلمه تفت دهید سپس شیر را به آن اضافه کنید ومرتب هم بزنید تا به غلظت مورد نظر برسد و در نهایت نمک و فلفل و جوز هندی رنده شده را اضافه کرده و از روی اجاق بردارید،سس بشامل را روی اسپاگتی بریزید و خوب مخلوط کنید در صورت نیاز کمی نمک اضافه کنید،سپس نیمی از اسپاگتی را کف ظرف پخت بریزید و یک لایه مخلوطی از پنیر فتا و پنیر پیتزا بریزید بعد پیازهای کاراملی شده (در صورت تمایل)را بریزید و باقی اسپاگتی را اضافه کنید و در نهایت پنیر پیتزا بپاشید و ظرف را در فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه قرار دهید تا روی پنیر برشته و طلایی شود بعد از 5-10 دقیقه استراحت به صورت گرم برش دهید و سرو کنید
♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزه جذاب بدون فر و فوری
ایده ی جالب به روش خاص 🤩🤩
🌟
11.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ماهی_شکم_پر
طرز تهیه.
ماهی را از شب قبل نمک زدم وشستم روی پوست ماهی چند شیار ایجاد کنید توی شکم ماهی را زردچوبه وفلفل سیاه و گرد لیمو بزنید حشو را توی شکم ماهی بذارید ویا بدوزید یا مثل من دروش گره بزنید
زردجوبه وفلفل سیاه وپودر سیر وپودر پیاز و کمی دارچین وپودر پایریکا وپودر زیره وپودر تخم گشنیز را مخلوط کردم شما میتونید هر ادویه ای که خودتان استفاده می کنید باشه با کمی ارد مخلوط کردم ودوطرف ماهی را توی روغن سرخ کردم وبعد اب نارنج روش ریختم وحرارت را کم کردم ودر تابه را کمی کج کردم تا عرق نکنه وماهی نرم بشه واجازه دادم تا با اب نارنج ارام پخته بشه و گاهی هم زیر رو کردم تا دوطرفش طعم نارنج بگیره بعد که پخت سر تابه را برداشتم تا ماهی نرم نشه
درست کنید تا فصل نارنج است واز خوردنش لذت ببرید با هر نوع ماهی که دوست دارید میتونید درست کنید
5.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک شکلاتی کافی شاپی😍😋
مواد لازم :
وانیا ½ ق چ
شکر ¾ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
آرد ۱ و ¾ پیمانه
بیکینگ پودر ۱ ق چ
جوش شیرین نوک ق
روغن مایع ¾ پیمانه
آب جوش ¾ پیمانه
پودر کاکائو ۲ ق غ
مواد کرم شکلاتی :
شکلات ۲۵۰ گرم
خامه ۲۰۰ گرم
کره ۳۰ گرم
#کیک_شکلاتی
🌟
11.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک یزدی😍😍😋
کیک امروز یکی از راحت ترین و
خوشمزه ترین کیک هایی که باهاش
خاطره داریم
مواد لازم🪴
تخم مرغ. 3عدد
شکر. 200گرم
آرد. 300گرم
شربت بار یا عسل. 60گرم
روغن مایع. 180گرم
شیر. 150گرم
جوش شیرین. 1/2قاشق چایخوری
بکینگ پودر. 1قاشق چایخوری
پودر هل. 1و1/2قاشق چایخوری
🪴🪴
برای درست کردن این کیک ابتدا فر رو روشن میکنیم تا گرم بشه چون خمیر این کیک خیلی سریع درست میشه(دمای200درجه)
حالا داخل کاسه ی همزن شکر و تخم مرغ ها و کمی وانیل وشیر و روغن و عسل وآرد و بکینگ پودر وجوش شیرین که سه بار الک کردیم را هم اضافه کردم و ابتدا 4دقیقه با دور 4هنزن مخلوط کردم وبعد 2دقیقه هم با دور 6همزن مخلوط کردم ودر آخر داخل قالب ریختم وداخل فر گرم شده قرار دادم
(البته روی کیک ها رو به دلخواه خلال بادوم ویا کنجد بپاشید)
مدت تقریبی 15تا18دقیقه
#کیک_یزدی
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چنجه خودمونی🫠🍢🤌😍😋
چه موادی لازم داریم؟!🤔
راسته گوسفندی ۱ کیلو
دنبه گوسفند ۱۵۰ گرم
پیاز درشت ۱ عدد
روغن زیتون ۴-۵ ق غ
انجیر خشک ۸ الی ۱۰ عدد
فلفل سیاه، فلفل قرمز، نمک
1️⃣ انجیر خشک بذار تو آب ولرم تا خیس بخوره (۳-۴ ساعت)
2️⃣ گوشت هارو به اندازه ۴ سانتی برش بزن، انجیر که نرم شد با روغن زیتون و آب پیاز و فلفل سیاه و فلفل قرمز بریز تو غذاساز و خوب میکس کن یا این کار با هاون انجام بده
3️⃣ مواد بریز روی گوشت ها و ۷۰-۶۰ دقیقه بذار کنار (طولانی تر نباشه این زمان)
4️⃣ گوشت هارو بزن به سیخ و دنبه یادت نره (نمک و فلفل و لیمو هم بپاش روش)
5️⃣ روی ذغال کباب کن با قارچ کبابی و فلفل سبز کبابی بریز رو یه کاسه روش کنجد و کره محلی آب شده بریز و نوش جان
#چنجه_خودمونی
🌟