14.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طعم مرغ رو اینجوری خوش طعمتر
کن👌🤩
مواد لازم :
مرغ ۶ تکه
سیب ترش ۳ عدد
رب ۲ ق غ
زعفران
زردچوبه
فلفل سیاه
پولبیبر
آب ۱ لیوان
شکر ۱ ق غ
🌟
هدایت شده از آموزش و ایده💞
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شبتون دلنشبن♥️
🌟🌟
14.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بی نقص ترین شله زرد رو اینجوری بپز😍🤌🏻
برنج نیم دانه هاشمی ۵۰۰گرم
شکر (دو برابر مقدار برنج) یک کیلو گرم
آب ۴-۵لیتر
زعفران غلیظ نصف استکان
کره ۵۰گرم
خلال بادام به میزانلازم
گلاب یک لیوان
برنج رو از شب قبل خوب بشورید و با چهار لیتر آب خیس بدید بعد با همون آب بذارید روی حرارت ملایم بذارید تا بپزه به هیچ وجه موقع پخت بهش آب اضافه نکنید چون شله زرد آب میندازه
وقتی برنج له شد و شکوفه زد و شل شد بهش شکر رواضافه کنید (حرارت باید ملایم باشه تا جا بیوفته )
بعد از حل شدن شکر ،بادام و گلاب رو مخلوط کنید و به شله زرد اضافه کنید ،حالا زعفران هم بریزید و خوب هم بزنید
برای جا افتادن شله زرد یه قالب کره رو در آخر بهش اضافه کنید و دم کنی بذارید تا بیست دقیقه دم بکشه و بعد نوش جان کنید
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند🦋
چند راهکار مفید و عالی 👍
برای نظم دادن به وسایل آشپزخانه🥰
.💓
7.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوشمزه ترین دسر رو اینجوری درست کن👇🧕
سه لیوان شیر کاکائو رو با سه قاشق
غذاخوری شکر و سه قاشق غذاخوری پودر کاکائو ترکیب کنید و بذارید روی حرارت بعد از اینکه کمی گرم شد یک بسته شکلات تلخ رو بهش اضافه کنید بعد پودر ژلاتینی (که با نصف لیوان آب
سرد مخلوط کردید و بن ماری کردید )رو
به مواد اضافه کنید و هم بزنیددر اخر پنجاه گرم خامه ی صبحانه بریو هم بزنید تا خوب ترکیب بشه و تویقالب مورد نظرتون بریزید و بذارید تویخچال تا پنج شش ساعتی بمونه و نوش جان 😍
♥️
13.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوفته_کشک😍😋
۱-گوشت ۴۰۰ گرم
۲-برنج آبکش ۱ پ
۳-سبزی کوفته ۱ پ
۴-پیاز ۱ عدد
۵-نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
۶-پیاز داغ برای سرو ۳ ق.غ
سس کوفته
۱-پیاز ۱ عدد
۲-روغن ۲ ق.غ
۳-نعنا خشک ۱ ق.غ
۴-برنج آبکش ۲ ق.غ
۵-نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
۶-سیر ۲ حبه
۷-آب ۳ پ
۸-کشک ۲۳۰ گرم
۹-گردو ۴ عدد
نکته:
اگه با غذا ساز مایه کوفته رو درست میکنید احتیاج به ورز دادن نداره. ولی اگه بدون غذا ساز انجام میدید حتما ۱۰ دقیقه ورز بدید که کوفته انسجام داشته باشه و وا نره.
برای سس کوفته همون دو قاشق برنج کافیه و به اندازه کافی به غذا لعاب میده.
🌟
13.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فوکاسیای_بادمجان😍😋
ابتدا ۳۰۰ گرم آرد، ۲قاشق چایخوری بکینگ پودر، ⅛ قاشق چایخوری نمک رو با الک مخلوط کنید.دوتا بادمجون رونگینی خرد کنید و سرخ کنید یک پیاز بزرگ (۴تا۶ قاشق غذاخوری ) رو رنده و سرخ کنید یک پیمانه ذرت پخته بدون آب رو با بادمجونها و پیاز داغ، ۸ حبه سیر له شده، ۱ قاشق چایخوری پودر آویشن، ۲ قاشق چایخوری گشنیز یا جعفری خشک و نمک و فلفل مخلوط کنید و بعد سه تا تخم مرغ ،یک سوم پیمانه شیر و ۱۰ قاشق غذاخوری روغن زیتون بهش اضافه ،خوب مخلوط کنید و به مواد آردی اضافه کنید ، هم بزنید تا یکدست بشه داخل قالب های مافین یا رکین یا ظرف های تکنفره مناسب فر رو چرب کنید مواد رو بریزید داخلشون به طوری که ۳سانت از سر هر ظرف خالی بمونه روش پنیر پیتزا بریزید بذارید تو فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه
🌟