eitaa logo
آشپزخانه من 👩‍🍳
16.7هزار دنبال‌کننده
7.6هزار عکس
27هزار ویدیو
2 فایل
کانال تبلیغات 👇 http://eitaa.com/joinchat/4068671501C5a5c494ab3 آیدی آدمین: @felfeli96
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
9.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 400 گرم گوشت چرخکرده 4 قاشق غذاخوری آرد سوخاری 1 پیاز کوچک رنده شده 1 حبه سیر 1 تخم مرغ کوچک 4-5 شاخه جعفری ، ریز خرد شده 1 قاشق چایخوری نمک 1/2قاشق چایخوری زیره 1/4قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز 10-12 سیب زمینی ریز 1 قاشق غذاخوری روغن 1/2 قاشق غذاخوری کره 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1/2قاشق غذاخوری رب فلفل 1/2 قاشق چایخوری آویشن 1.5 لیوان آب نمک،فلفل مواد کوفته را در یک کاسه بریزید و خوب ورز دهید. با دست نم دار به اندازه گردو برداشته ،فرم دهید و در سینی فر بچینید سپس سیب زمینی های کوچک را از وسط نصف کنید و بین کوفته ها قرار دهید،برای آماده کردن سس، کره و روغن را در قابلمه کوچکی گرم کنید،رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و با هم تفت دهید آب و ادویه ها را اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد،بعد از روی حرارت بردارید و روی کوفته و سیب زمینی بریزیدسینی را در فر از قبل گرم شده با حرارت 190 درجه برای حدود 40 دقیقه گذاشته تا سیب زمینی ها نرم شوند،سپس 10 دقیقه گریل را روشن کنید تا روی آن برشته شود و گرم سرو کنید 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
8.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•غذاى فوري😋• هم اقتصادی هم خیلی خوشمزه🤩 🌟
13.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قیمه بادمجون 😍😋 برای یک قیمه خوشمزه و خوش عطر اضافه کردن گوجه تازه و پوره شده رو توصیه میکنم😍 یه عطر و رنگ خوبی میگیره 🤌🏻 و بادمجون سرخ شده رو نیم ساعت اخر بزارید روی خورشت که جا بیوفته ❤️ اصلا از پودر دارچین استفاده نکنید که خورشتتون تیره میشه،یک تیکه چوب دارچین کوچیک با لپه ها تفت بدین❤️ زعفران فراوون فراموش تون نشه🥰 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
11.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 کنار هر غذایی ،این سوپ خوشمزه و مقوی رو از دست نده،بهترین انتخاب برای روزهای سرد👌 1 پیاز، 1 عدد هویج، 1 عدد کدو سبز، 1 فنجان اسفناج، 3 فنجان ماست، 2 قاشق آرد، 1 عدد تخم مرغ، نیم لیتر آب روی سوپ رب ۱ قاشق، گوشت چرخکرده ۲۰۰ گرم، نمک فلفل، زردچوبه سبزی ها را به مدت 2 تا 3 دقیقه در کمی روغن تفت می دهیم و در آخر اسفناج را اضافه می کنیم و نیم لیتر آب اضافه می کنیم و 5 دقیقه تفت می دهیم. سپس مخلوط تخم مرغ و آرد و ماست را اضافه کرده و مرتب هم می زنیم و با توجه به میزان غلظت می توانید آب اضافه کنید. در آخر مواد سس رو سرخ کرده و روی سوپ بریزین و میل کنین. 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
30.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کرم کارامل تخم مرغ ۵ عدد کامل شکر نصف پیمانه وانیل ۱ ق چ خامه ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم شیر ۱ لیوان مواد سس کارامل شکر ۸۰ گرم+۳۰ گرم اب سرد آب جوش ۴۰ گرم نکات ۱- برای اینکه یه قالب ۳۰ سانتی با ارتفاع ۱۲ سانت پر بشه اندازه مواد و دوبرابر کنید ۲- از کاسه یا قالب ۱ نفره هم میشه استفاده کرد ۳- برای سس کارامل مراقب باشید شکر نسوزه ۴-شکر و با ملاقه هم نزنید، ظرف و جابجا کنید ۵- اگه قالب کوچکتر استفاده کردین زمان پخت هم کوتاه‌تر 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
9.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برای ۳ نفر تکه های مرغ (هم می تونید از ران و هم از سینه مرغ استفاده کنید) پیاز ۱ عدد آرد سفید ۱ ق غ فلفل دلمه ۱ عدد رب گوجه فرنگی ۱ ق غ پونه یا نعنا خشک ۱ ق م چاشنی های آلس پایس من از ران مرغ استفاده کردم و گوشت مرغ رو تکه تکه خرد کردم ، البته سینه مرغ خیلی راحت خرد میشه ولی چون من ران مرغ رو دوست دارم ازش استفاده کردم . توی تابه کمی روغن ریختم و قطعات مرغ رو توش تفت دادم . تکه های مرغ رو از تابه بیرون اوردم . داخل تابه یه پیاز رو نگینی خرد کردم و تفت دادم. فلفل دلمه رو هم نگینی خرد کردم و تفت دادم . بهشون رب گوجه، و کمی نعنا خشک اضافه کردم و کمی تفت دادم من از ترکیب دو تا چاشنی استفاده کردم، چاشنی شاندیزی و چاشنی زعفرانی که بسیار خوشمزه می کنه این غذا رو . یه مقدار آب ریختم و گذاشتم جوشید، بعد تکه های مرغ رو بهش اضافه کردم. گذاشتم روی حرارت ملایم تا خوب بپزه و قوام بیاد، حدود یک، یک و نیم ساعتی روی گاز موند . و بعد آماده است. پ.ن : به دلیل استفاده از چاشنی ها دیگه نیازی به هیچ نمک و اویه ای نمی باشد 🌟