eitaa logo
آشپزخانه من 👩‍🍳
16.7هزار دنبال‌کننده
7.6هزار عکس
27هزار ویدیو
2 فایل
کانال تبلیغات 👇 http://eitaa.com/joinchat/4068671501C5a5c494ab3 آیدی آدمین: @felfeli96
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
10.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بخش دوم کوکو لوبیا سبز خوشمزه و خوشرنگ 😍 ❌نکات مهم توی کپشن 📍مواد لازم گوشت چرخ مرده یا مرغ ۲۰۰ گرم لوبیا سبز دو لیوان هویچ دو عدد سیب زمینی یک عدد متوسط پیاز یک عدد زرشک چهار قاشق غذاخوری گردو خرد شده چهار قاشق غذاخوری تخم مرغ چهار عدد نمک و فلفل سیاه و پودر سیر و پاپریکا به مقدار لازم زعفران به مقدار لازم تمام مواد رو خرد کنید یا خلالی یا ریز حبه قندی حتما جدا جدا سرخ کنید لوبیا سبز و با یه لیوان آب بپزید تا نرم بشه تمام مواد که خنک شدن با هم مخلوط کنید به تخم مرغ زعفران بزنید تا بوی زهم نده بعد از اینکه مواد رو داخل تابه ریختید درشو بزارید تا یه طرفش سرخ بشه بعد برگردونید تا طرف دیگه اش سرخ بشه کلی آموزش خوشمزه دیگه داریم بیا و همراهم باش🥰 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت ترش واش یا همون آبکی خورشت، غذای بهاری گیلانی هاست که برای من یادآور عطر و بوی روستا و طعم غذاهای خونه‌ی مادربزرگه ست. البته اینکه گفتم “قدیما” گیلانیا میرفتن ماهیگیری، واسه اینه که خودمون سالهاست که دیگه این کار رو نکردیم! مقدار مواد لازم خورشت ترش واش برای ۴ نفر: سبزی سرخ شده ترش واش: ۲۵۰ گرم مرغ: چهار تکه رب گوجه فرنگی: نصف قاشق غذاخوری نمک، فلفل و زردچوبه: یک قاشق چایخوری پیاز: یک عدد گوجه و بادمجان: به تعداد نفرات نکته: سبزی های آبکی خورشت اینهاست: ترش واش، گشنیز، جعفری، خالواش، چوچاق، وارنبو و بوانجیر. که مقدار ترش واش از همه بیشتره و بعد گشنیز و باقی سبزی ها هم به مقدار کمی توی این ترکیب استفاده میشن. در ضمن سه حبه سیر هم همراه سبزی ها چرخ میشه. نکته: ریختن پیاز توی خورشت ترش واش اختیاریه. نکته: این غذا رب نداره ولی فقط کمی رب گوجه، لعاب بیشتری به غذا میده. کدوم غذا شما رو یاد قدیما و خونه‌ی مادربزرگتون میندازه؟😍 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
10.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بخش دوم خورشت ترش واش یا همون آبکی خورشت، غذای بهاری گیلانی هاست که برای من یادآور عطر و بوی روستا و طعم غذاهای خونه‌ی مادربزرگه ست. البته اینکه گفتم “قدیما” گیلانیا میرفتن ماهیگیری، واسه اینه که خودمون سالهاست که دیگه این کار رو نکردیم! مقدار مواد لازم خورشت ترش واش برای ۴ نفر: سبزی سرخ شده ترش واش: ۲۵۰ گرم مرغ: چهار تکه رب گوجه فرنگی: نصف قاشق غذاخوری نمک، فلفل و زردچوبه: یک قاشق چایخوری پیاز: یک عدد گوجه و بادمجان: به تعداد نفرات نکته: سبزی های آبکی خورشت اینهاست: ترش واش، گشنیز، جعفری، خالواش، چوچاق، وارنبو و بوانجیر. که مقدار ترش واش از همه بیشتره و بعد گشنیز و باقی سبزی ها هم به مقدار کمی توی این ترکیب استفاده میشن. در ضمن سه حبه سیر هم همراه سبزی ها چرخ میشه. نکته: ریختن پیاز توی خورشت ترش واش اختیاریه. نکته: این غذا رب نداره ولی فقط کمی رب گوجه، لعاب بیشتری به غذا میده. کدوم غذا شما رو یاد قدیما و خونه‌ی مادربزرگتون میندازه؟😍 ♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
5.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تا فصل توت فرنگی تموم نشده اینو حتماً حتماً درست کن😋 شیر توت فرنگی بر وزن شیر موزلاته توت فرنگی هم بهش میگن👍 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از آموزش و ایده💞
عصرتون بخیر و خوشی 🔺🔻🔺🔻🔺
7.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•ژامبون مرغ و قارچ🥪• خوشمزه ترین و راحت ترین ساندویچ همینه😍 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا