9.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیتزا_با_نون_باگت😍😋
برای سس پایه
- گوجه ۱/۲
- رب گوجه ۱ ق غ
- نمک ۱/۲ ق چ
- فلفل قرمز ۱ ق چ
- آویشن (اوراگانو) ۱ ق چ
- پودر پیاز ۱ ق چ
- پودر سیر ۱ ق چ
- روغن ۱ ق ع
- آب سرد ۱/۴ پ
برای تاپینگ
- پنیر پیتزا ۱ پ
- نان باگت ۱ عدد
- سس پایه ۱-۲ ق غ
- قارچ
- فلفل دلمه
- زیتون
- به سلیقه خودتون ژامبون (یا هرچیزی دیگه) زمان پخت بسته ب نوع دستگاه گریل یا فر متفاوت می باشد با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۱۲ دقیقه (اگه فر از قبل گرم شده باشه).
🌟
هدایت شده از ❤استیکر❤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عصرتون دلنشین♥️
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توپک نارگیلی شیرعسلی
پودر نارگیل......200گرم
شیر عسلی......200گرم ( حدود 3/4 پیمانه)
شکلات تخته ای...... برای تزیین
شیر عسلی و پودر نارگیل رو داخل کاسه میریزیم و خوب خوب مخلوط میکنیم تا خمیری شه،دستمون رو چرب میکنیم یا خیس می کنیم و از مواد به اندازه گردو برداشته،می تونیم وسطشو گود میکنیم و مغز بزاریم و بعد دوباره گلوله میکنیم بهتر داخل یخچال بزارید تا یکم سفت بشه.بعد داخل شکلات تخته ای بن ماری شده،میغلتونیم و در آخر با هرچی خواستیم تزیین میکنیم
#توپک_نارگیلی_شیرعسلی
🌟
9.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌اگر عاشق ساندویچ و برگری از دستش نده❌
از لذیذترین برگراییه که تا حالا خوردم🤤🍔
بخش اوا
🍔چیا میخوایم:
قارچ ۴۰۰ گرم
مرغ ۲ عدد ران کامل+۲ عدد سینه کامل بدون استخوان
پیاز ۲ عدد متوسط
سیر ۲ حبه
نمک-فلفل-اورگانو
آرد سوخاری نصف لیوان
پنیر ورقه ای درصورت دلخواه
نان برگر-کاهو-گوجه-خیارشور-پیازجعفری-سس دلخواه
🍔طبق ویدیو پیش برو و درست کن😊میتونی فریز کنی و هر وقت خواستی درست کنی.
⭕️این مقدار ۵ عدد برگر ۲۵۰ گرمی (بزرگ) به شما میده
⭕️حتما ۱ ساعت داخل یخچال بذارید بعد سرخ کنید
⭕️اگر خواستین گریل کنید،تابه یا دستگاه کاملا داغ باشه و با روغن برس کنید
⭕️اگر میکسر ندارید،از چرخ گوشت هم میتونید استفاده کنید.یا اگر ندارید،با چاقوی تیز کاملا ساطوری کنید.
نوش جان
🌟
7.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برگر قارچ و مرغ
بخش دوم
#برگر_قارچ_مرغ
🌟
5.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•ذرت پنیری😍•
اینبار این مدلی امتحانش کن🦦به سبک کره ای
#ذرت_پنیری
🌟