آشپزخانه من 👩🍳
#چیز_کیک نیویورکی 👆👇
#چیز_کیک نیویورکی
پایه کیک ساچر
مواد پنیری:
پودر دارچین دو ق چ
پنیر ماسکارپونه 400 گرم
شکر 150 گرم
تخم مرغ 3 عدد
ماست خامه ای سبو یه لیوان
رنده پوست لیمو یک ق چ
وانیل یک ق چ
فر 170 درجه -45 دقیقه
کف و دیواره قالب کمربندی 23 سانت با فویل میپوشانیم
.
قالب را به مدت 5 دقیقه در فریزر قرار می دهیم.
پنیر خامه ای را خوب بزنید تا یکنواخت بشه.
تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه می کنیم.
شکر را اضافه می کنیم و رنده پوست لیمو و ماست را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم.
این مواد پنج دقیقه با همزن برقی می زنیم تا حباب ایجاد بشه و حجم مخلوط دو برابر بشه.
قالب کیک را توی ظرف بزرگتر دیگری قرار میدهیم.
مخلوط فیلینگ را توی قالب میریزیم و درون فر قرار میدهیم و ظرف زیری را تا نیمه قالب از آب پر میکنیم.
کیک باید برای 45 دقیقه در فر قرار بگیرد.
در هر صورت وقتی کیکتون کاملا پف کرد و روش زرد رنگ شد یعنی پخته.
*توجه داشته باشید که در هر حال بعد از خارج کردن از فر بازم کیکتون شله و میلرزد.
*وقتی پخته که اطراف چیز کیک تکون نخوره و وسطش ژله ای بلرزه
اجازه بدین چیز کیکتون تو فر بمونه و از حرارت بیافته.حالا روی کانتر آشپزخونه بزارید تا کاملا خشک بشه و سپس برای حداقل چهار ساعت در یخچال قرار بدید.
خیلی راحت فویل را جدا کرده و کمربند را باز کنید و کیک را به ظرف سرو منتقل کنید و اما برش کیک .. برای اینکار باید کاردتون گرم باشه تا برش تمیزی بدست بیاد.
*از قالب کمربندی 15 سانت استفاده کردم
*پخت مواد در فر من یکساعت و ربع زمان برد
*مهمه که چیز کیکتون ترک نخوره
کیک ساچر
کیک ساچر فاطمه رضاپور
زرده ۵ عدد
سفیده ۸ عدد
آرد ۲ پ ------------ 300 گرم
کاکائو۱/۴ پ -------- 40 گرم
شکر ۱ و ۱/۳ پ ---- 260 گرم
آب جوش ۳/۴ پ --- 190 گرم
ب پ ۳ ق چ
روغن مایع ۱/۲ پ – 95 گرم
وانیل مایع۲ ق(وانیل شکری۱/۲ ق چ وانیل خالص۱/۸ ق چ)
سفیده هارو فرم می دهیم و کنار می گذاریم.
زرده و وانیل و شکر و هم میزنیم تا سفید رنگ بشه. آب جوش رو اضافه کرده هم میزنیم .
روغن مایع و پودر کاکایو رو مخلوط کرده و آن را به اضافه کرده هم میزنیم.
آرد و ب پ رو ۳ بار الک کرده به مواد بالا اضافه میکنیم.در اخر سفیده هارو طی ۳ مرحله به مواد اضافه کرده وفولد میکنیم.
قالب ۲۶ سانت. یا توی سه تا۲۰ سانتی
کف قالب کاغذ می اندازیم. ۴۵ دقیقه. ۱۷۵ درجه.
روی کیک ساچر گاناش میریزیم.با شکلات تخته ای تزئین میکنیم.
* معمولا نباید پفش بخوابه.یه نیم ساعتی داخل فر خاموش بزارین باشه تا خنک بشه.در ضمن من تمام موادرو توقالب۲۵ یا توی سه تا۲۰ سانتی درست میکنم.
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اينم از كليپ آموزشى #پیاز_سوخاری ساده، ترد و خوشمزه😋😋😋 مواد لازم:
چرخ كرده:250 گرم
پياز:2 عدد متوسط
نمك،فلفل سياه،پودر فلفل،زيره،پنير چدار پيتزاي برش داده شده
تخم مرغ:1 عدد
آرد:1 پيمانه
آرد سوخاري:1 كاسه
روغن مايع به ميزان لازم
✍🏻طرز تهيه
به چرخ كرده نمك ،فلفل سياه،فلفل قرمز و زيره اضافه كنيد و با دست خوب مخلوط كنيد.
پياز هارا مانند ويديو به صورت حلقه برش داده و پياز هاي برش داده را از داخل هم جدا كرده و داخل هركدام مقداري چرخ كرده قرار داده و روي ان پنير پيتزا قرار دهيد و دوباره مقداري چرخ كرده قرار دهيد.
تخم مرغ را زده ،آرد و آرد سوخاري را در كاسه جدا قرار دهيد و پياز هارا اول داخل آرد و بعد در تخم مرغ زده شده و در آخر به آرد سوخاري آغشته كنيد و داخل روغن داغ با حرارت ملايم سرخ كنيد و بعد كمى حرارت رو زياد تا برشته و طلايى بشن. نوش جونتون😍
🌟
7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سوپ_جو 🍲🍲🥣🥣
#سوپ_قارچ
#سوپ_سفید
#سوپ_شیر
این سوپ جو شاید متفاوت ترین سوپ جویی باشه که امتحان میکنید،
دلیلش هم عطر ادویه هاش هست.
جوپرک ۱۰۰گرم، پیاز ۲ عدد، قارچ ۶ عدد
خوب دقت کنید که بعد از ۲۰ دقیقه که پیاز و قارچ و جو پرک جوشید، پیاز و قارچ با یه کم از آبش رو بریزید داخل یه ظرف، و ادویه هارو بریزید داخلش بعد کامل میکس کنید.
عصاره مرغ ۲ تا
فلفل سیاه
پودر سیر و پودر پیاز ۱ قاشق چایی خوری از هر کدوم.
جوز هندی، رازیانه و زنجبیل، یک سوم قاشق چایی خوری از هر کدوم،
بعد از میکس مواد با ادویه ها، اونو به جو پرک ها اضافه کنید، نصف هویج و ۴۰۰ گرم قارچ رو بهش اضافه کنید، ۲ لیوان شیر رو اضافه کنید و ۳۰ دقیقه بزارید بجوشه، ۱۰ دقیقه آخر ۱ قاشق خامه رو اضافه کنید. سوپ آماده هست 😇
با جعفری تزیین کنید و حالشو ببرید. .
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فردست_ساز
#فرخونگی
#شیرینی
#کیک
#شیرینی_خشک
اينم از فر دست ساز من، جنس قابلمه براي پختن كيك و شيريني مهم نيس من الان از قابلمه چدن سراميك مارك دسيني استفاده كردم بدون ريختن اب و هيچ مشكلي هم براي قابلمه پيش نيمده، جنس قابلمه مهم نيس روحي باشه و يا چدن مهم نيس ولي از قابلمه تفلون استفاده نكنيد ، ميبينيد كه☺️ اين پنجره فلزي هم توي مايكروفرم بوده ولي فك كنم ميتونيد از لوازم قنادي ها تهيه كنيد. جنس قالب سياه رنگ هم چدن هس قالب پيتزاس ، كلي كيك و شيريني ميتونيد با اين روش درست كنيد #كيك_بدون_فر_ و كلي شيريني هاي خشك #شيريني_بدون_فر_ كلا همه شيريني هايي كه لازم نيس روش طلايي بشه رو ميتونيد با اين روش درست كنيد، شيريني هاي عيد رو از همين الان درست كنيد و فريز كنيد، توي ظرف پلاستيكي در دار و دور تا دورش رو با سلفون يعني همون محافظ غذا بپيچيد ، تا هوا به داخلش نفوذ نكنه و براي استفاده از شب قبل شيريني ها رو از فريز در بياريد و بزاريد تو يخچال تا اروم اروم به حالت اول برگرده مزه و طعمش عاليه و هيچ تغييري نميكنه.
🌟
6.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نبات_طعم_دار
#خونگی #نبات #طعم
اینم یه ایده برای ماه مبارک رمضان
بچه ها هر ادویه ای که خودتون دوس دارین میتونین مصرف کنین ، شاید یکی دارچین دوس نداشته باشه میتونه نزنه ، هر دمنوشی که دلتون میخواد رو پودر کنین باهاش نبات درست کنین
🌟
7.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍫🍌طرز تهیه کیک شکلاتی با موز بدون فر و روی گاز👇🏻
📍مواد لازم:
🥚تخم مرغ ۳ عدد
🥡شکر ۱ لیوان
🥄روغن یک سوم پیمانه
🥛شیر ۱ لیوان
🥡آرد الک شده ۲ پیمانه
🍫پودر کاکائو ۲ ق غ
🥄بیکینگ پودر ۱ پاکت (حدود ۲ ق چ)
🥡شکر قهواه ای ۲ ق غ ( یا شکر معمولی)
🍌موز ۳ عدد
🍳پخت روی گاز در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت
⏰به مدت ۱ ساعت
۳۰ تا ۴۰ دقیقه که شد چک کنید اگر پخته بود کافیه.
🍩برای سس روش:
🥛شیر ۳ پیمانه
🌽نشاسته ذرت ۳ ق غ
🍫پودر کاکائو ۱ ق غ
🥡شکر ۱ پیمانه
🍪چیپس شکلات نصف پیمانه
🧈کره ۱ ق غ
🥄پسته خرد شده برای تزیین
.
نکته:
💠روی حرارت کم بذارین و سعی کنید تا ۳۰ دقیقه دربش رو باز نکنید.
💠قابلمه یا تابه مورد نظرتون بهتره از جنس تفلون یا چدن باشه.میتونید از شعله پخش کن هم استفاده کنید.
💠توی این دستور وانیل نداشت اما در صورت تمایل میتونید نوک ق چ وانیل بزنید.
💠اگر فکر میکنید کیکتون به ظرف میچسبه،قبلش ظرف رو چرب و آرد پاشی کنید..
🌟