فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دمی بادمجون با نیمرو
.
اول یدونه پیاز رو با ادویههای زیر بریزید تو روغن
زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری(سرخالی)
زیره سیاه: ۱ قاشق چایخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
بعد از ۶-۷ دقیقه یدونه سیبزمینی مکعبی رو به ترکیب پیاز اضافه کنید،
اون طرف داخل یک ماهیتابه، بادمجون رو بُرش بدید و سرخ کنید و بزارید روی دستمال جذب روغن.
یک لیوان برنج شسته شده رو به ترکیب پیاز و سیبزمینی اضافه کنید، مخلوط کنید، بادمجونهارو هم اضافه کنید و به آرومی مخلوط کنید. آب بریزید، تست نمک بگیرید اگه نیاز داشت بزنید و اجازه بدید تا بجوشه و آب تبخیر بشه.
آب که رفت در رو ببندید تا روی حرارت کم دم بکشه.
بعد از حدود ۴۰ دقیقه که آماده شد، یک نیمرو هم برای هر بشقاب بزنید و نوش جون کنید.
#دمی_بادمجون_با_نیمرو
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک مربای به😍😋
مواد لازم:
آرد🥡 دو لیوان
شکر🍚 نصف فنجان چایخوری
آب مربای به یا همون شیره باقی مونده
تخم مرغ🥚 چهار عدد
شیشه مربا یک فنجان
شیر🥛 نصف فنجان چایخوری
وانیل 🌸یک قاشق چایخوری
کره آب شده🧈دویست گرم
بیکنیک پودر🥄 دو قاشق مربا خوری
نمک🧂 نوک قاشق چایخوری
مربای به🍎 سه قاشق غذا خوری
تکه های مربا به داخل این کیک عالیه عالی بشدت پیشنهاد میکنم
فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۵۰ دقیقه بذارید بپزه
و در آخر با سیه چوبی تست کنید
#کیک_مربای_به
🌟
11.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر خرمایی
خرما نارگیلی:
خمیر خرما (یا خرما) ۱۰۰ گرم
پودر نارگیل ۶۰ گرم
کره بادام زمینی ۴۰ گرم
#دسر_خرمایی
🌟
7.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان برنجی
آرد ۵۵۰ گرم
تخم مرغ یک عدد
برنج حدود ۱۰۰ گرم که میشه نصف لیوان
آب برای پخت برنج ۲۰۰۰ میلی لیتر که میشه ۴/۵لیوان
شیر گرم ۳۰۰ میلی که میشه یک لیوان +یک پنجم لیوان
شکر یک ق غ
نمک یک ق م
روغن زیتون دو تا سه ق غ
خمیر مایع یک ق غ
#نان
#نان_برنجی
🌟