eitaa logo
آشپزخانه من 👩‍🍳
16.9هزار دنبال‌کننده
7.5هزار عکس
26.8هزار ویدیو
2 فایل
کانال تبلیغات 👇 http://eitaa.com/joinchat/4068671501C5a5c494ab3 آیدی آدمین: @felfeli96
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•سالاد🥗• سالاد خوراش بیان جلو که چه سالاد جذابی اوردم براتون🤌🏻 ~❤️‍🔥موادلازم ذرت پخته شده فلفل دلمه ای گوجه جعفری پیاز آبلیمو تازه پنیر چدار یا پارمزان ترديلا سس مايونز +ماست+سس خردل نمك+فلفل+آويشن+پودر سیر 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
داش کلم آشی ⁨ کلم قمری ۳ عدد پیاز یک عدد متوسط رب یک قاشق زردچوبه و فلفل پوره ۳ عدد گوجه فرنگی برنج و بلغور گندم برابر یک پیاله عصاره مرغ یا گوشت سبزی تره و جعفری که من اینجا تره پیدا نکردم ساقه پیازچه ریختم حدودا سه پیاله نعناخشک دو قاشق غذاخوری آبغوره ماست و سیر و نعنا داغ برای تزیین 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توپک مقوی مواد لازمش خرما ۶ تا، کره بادوم زمینی دو قاشق‌غذاخوری، شیره خرما سه قاشق‌غذاخوری، بادوم زمینی سه قاشق‌غذاخوری، رایس کیک سه‌تا، شکلات تلخ آب شده 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
7.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اسلایس خوشمزه و راحت😍 برا لایه ی اول ۴ بسته بیسکویت پتی بور گردو یک پیمانه شیرعسلی یک قوطی کره ۱۵۰ گرم کره و شیر عسلی رو بذارین گرم بشه و به بیسکویت ها اضافه کنین بذارین یخچال تا یه کم سفت بشه حدود ۳۰ دقیقه لایه ی دوم یک بسته شعریه ۵۰ گرم کره یک سوم قوطی شیرعسلی شعریه ها رو خورد کنین با کره تفت بدین شیرعسلی اضافه کنین و روی لایه ی اول بریزین بعد از دو ساعت که تو یخچال کامل خودش رو گرفت برش بزنین 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
5.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•کاچی😋• ~💗میزان مواد : آرد ۱۴۰ گرم یا ۷ ق غ گلاب ۱/۳ پیمانه نبات ۲۵۰ گرم آب ۴/۵ پیمانه کره یا روغن حیوانی یا روغن مایع ۱۵۰ گرم من صد گرم کره ریختم ۵۰ گرم روغن ~❤️ادویه ها : زردچوبه . پودر هل . پودر دارچین . پودر زنجبیل 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیره ی انگور خونگی😍😋 مواد لازم: انگور 🍇 خاک سفید یا همون خاک شیره نکات اصلی درست کردن شیره انگور وقتی خاک سفید رو با اب انگور مخلوط کردین مثل ویدیو باید کف روش باشه و چند ساعت استراحت بدین تا کاملا ضلال بشه . کف روش بردارین تو یک ظرف بریزید آب زلال رو حتما اگه مقدار زیاد بود دو سطل دو سطل بپزید و این راز خوش رنگ بودن شیره هست . اگه مثل رب یک جا بپزید شیره شما سیاه میشه پس حتما کم کم تو دیگ کوچیک تر بپزید . وقتی کف روی آب انگور برداشتیم تو ظرفی با مواد ته نشین آب انگور مخلوط میکنیم و تو گونی کوچیک میریزیم و آویزون میکنیم از جایی تا آبش باز جدا بشه و شفاف و تبدیل به شیره بشه . وقتی غلیظ شد تو یک ظرفی حتما امتحان کنید بذارید خنک بشه اگه غلیظ شد از حرارت بردارید . وقتی خواست غلیظ بشه حتما حرارت کم کنید . توضیح مختصر در مورد خاک شیره : خاک شیره موجب ته نشینی سریع املاح جامد مانند تفاله انگور شده و به آب انگور شفافیت می‌دهد، وجود کربنات کلسیم (آهک) که یک ماده ضد عفونی کننده است، موجب حذف باکتری‌ها و آنزیم‌های مضر شده و در حین حرارت باکتری‌ها و کپک‌های مضر را از بین می‌برد 🌟