eitaa logo
آشپزخانه من 👩‍🍳
16.7هزار دنبال‌کننده
7.6هزار عکس
27هزار ویدیو
2 فایل
کانال تبلیغات 👇 http://eitaa.com/joinchat/4068671501C5a5c494ab3 آیدی آدمین: @felfeli96
مشاهده در ایتا
دانلود
7.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جوری بعد از تمیزکردن، جاروبرقیمون خوب شد که خودمونم باورمون نمی شد چون هیچ وقت فک نمی کردم که تو لوله و سری اینقدر آشغال جمع بشه . ⭕⭕⭕چند تا نکته رو خدمتتون عرض کنم که تو ویدیو و عکس نشد که بذارم. . 👈من خودم همه تجهیزات جاروبرقی رو با پارچه و برس تمیز کردم چون امیدی نداشتم که درست شه اما میشه با اب ولرم و مایع ظرفشویی خیلی خوب وسایلی که فلزی نباشند رو تمیز کرد. . 👈فیلترها رو حتما مطابق با کاتالوگ تمیز کنید . 👈می تونید پنبه ای رو آغشته به عطر کنید و داخل کیسه جاروبرقی بندازید این باعث میشه فضای خونه معطر بشه . 👈حتما زمانی که کیسه نصفه پر شد تمیزش کنید. . 👈کیسه های یک بار مصرف رو دوبار استفاده نکنید. . 👈طولانی مدت از جاروبرقی استفاده نکنید و حتما در حین کار بهش استراحت بدید. . 👈برای کارای بیرون ازش استفاده نکنید. 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
10.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوشمزه ۱ ق غ مخمر خشک(۱۰ گرم) ۱ ق غ شکر(۲۰ گرم) ۲ و نیم لیوان آب ولرم ۵ لیوان آرد گندم الک شده ۱ ق چ نمک(۸ گرم) برای سس: ۲ ق غ ماست ۱ عدد زرده تخم مرغ سایر موارد: کنجد، سیاهدانه کره ذوب شده یا روغن جعفری و شوید ابتدا مخمر و شکر و آب ولرم رو با هم مخلوط میکنیم، و بعد آرد الک شده و نمک ریخته و درش رو میذاریم و در جای گرم یکساعت استراحت میدیم ، سطح کارو آرد پاشی کرده و خمیرو ورز میدیم و به چونه های مساوی تقسیم میکنیم، برای سس، ماست و زرده تخم مرغ رو مخلوط کرده و هر چونه رو پهن میکنیم و با سس رومال کرده و کنجد و سیاهدانه میپاشیم و در فر ۱۸۰ درجه ۳۰ الی ۴۰ دقیقه بپزید و بعد کره ذوب شده با روغن و شوید و جعفری بریزید😋 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
6.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بلانچ_کردن_قارچ☝️🎥 طرز تهیه........ قارچ را هم میتونید پوسته نازک روی اونو بردارید که خیلی سفید می شه وهم میتونید بابرس یایه دستمال شنهای قارچ را پاک کنید بستگی به خودتان داره هر روشی که راحتید بعد دونه دونه زیر شیر اب بگیرید فشار اب خیلی کم باشه وبا برس ویا دست ارام بشورید هرگز قارچ را توی ظرف پر اب نریزید وبعد بشورید چونکه کلی اب بخودش جذب می کنه وبعد سریع خشک کنید که سیاه نشه ادامه کار... توی قابلمه اب را جوش بیارید ونمک وسه قاشق ابلیمو وقارچ خرد شده یا درسته می تونید اسلایس نکنید وبعد بلانچ کردن خرد کنید فرقی نداره حدود سه تا پنج دقیقه بجوشه کافیه وابکش کنید وبذارید خنک بشه وبسته بندی کنید 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
9.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم: ⚡ پیاز هویج فلفل قرمز و سبز ⚡ سوسیس ⚡ پیازچه ⚡ 6 تخم مرغ ⚡ نمک و فلفل 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
10.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. . از اين سس ميتونيد براي روي بعضي از غذاها مثل مرغ ، بلدرچين و .. يا حتي كيك و دسر و ....استفاده كنيد.. طعمش بي نظيره يعني محشره از رنگشم نگم براتووون😍😍 . من از زرشك تازه استفاده كردم شما اگه نداشتيد نصف ل زرشك خشك چند آب بشوريد و چند ساعت خيس كنيد، بعد آبكش كنيد ولي آبشو دور نريزيد... زرشكو بريزيد داخل غذا ساز تا پوره يا له بشه .. آبي ك نگه داشته بودينو بريزيد روش ( تقريبا ١ ل باشه خوبه )و بزاريد روي حرارت تا ١٠ دقيقه بجوشه... و بعد از صافي رد كنيد و با پشت قاشق خوب له كنيد ... دوباره بزاريد روي حرارت و يك قاشق مربا خوري بهش نشاسته ذرت بزنيد... كمي ك جوشيد ٢٥ گرم كره ، دو سه قاشق شكر( براي اينكه ملس بشه .. دوست نداشتيد ميتونيد شكر حذف كنيد) و مقداري فلفل هم اضافه كنيد غليظ ك شد از روي حرارت برداريد😁 ب همين راحتي ب همين خوشمزگي... . . نكته: اگه براي روي كيك و دسر خواستيد استفاده كنيد يادتون باشه فلفل حذف كنيد😀....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا