eitaa logo
آشپزخانه من 👩‍🍳
16.8هزار دنبال‌کننده
7.6هزار عکس
27هزار ویدیو
2 فایل
کانال تبلیغات 👇 http://eitaa.com/joinchat/4068671501C5a5c494ab3 آیدی آدمین: @felfeli96
مشاهده در ایتا
دانلود
طرزتهیه ی چیزکیک👇👇👇 ابتدا ۱٠٠گرم بادام رو آسیاب کردم بعد۲بسته بسکویت پتی پور روخرد کردم وبادام آسیاب شده روبهش اضافه کردم ۱۵٠گرم کره (که به دمای محیط رسیده بود)به بسکویت اضاف کردم خوب مخلوط کردم وبادست ورز دادم تاخمیری بشه دراین مرحله۴٠٠گرم پنیرخامه ای ماسکار پونه یا(۴٠٠گرم پنیرخامه ای لبنه) رو داخل ظرفی ریختم وبهم زدم و۳_۴قاشق شیرعسلی به پنیراضافه کردم وهمینطور ۱قاشق پر عسل هم اضاف کردم ومخلوط کردم... بعد۳٠٠گرم خامه شیرین قنادی(خامه زده شده ) رو به پنیر... اضافه کردم وخوب مخلوط کردم... بعد۲قاشق ژلاتین رو روی بخارآب بن ماری کردم وبه ترکیب پنیروخامه اضافه کردم خوب بهم زد... دراین مرحله کف قالب کمربندی یه پلاستیک(نایلون فریزر)گذاشتم بسکویت روکف قالب ریختم کاملا فشاردادم بعدش مواد پنیروخامه رو روی موادبسکویتی ریختم صافش کردم گذاشتم توی یخچال تاخودشو بگیره دراین فاصله یه بسته ژله (هرطعمی که دوست دارین)رو با یک لیوان آبجوش خوب همزدم بعدنصف لیوان آب سرد ریختم ومخلوط کردم قالب رو ازیخچال بیرون آوردم ودرنهایت ژله رو روی موادپنیر وخامه ای، ریختم مجددا داخل یخچال گذاشتم تاژله ببنده وتمام 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
11.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تھیہ کالجوش خوشمزہ: دو تا پیاز متوسط رو نگینی خورد کنید و داخل روغن سرخش کنید طلایی رنگ کہ شد نعناخشک و نمک و زردچوبہ و فلفل رو اضافہ کنید و یہ تفت کوچولو بدید از طرفی ماستینہ یا کشک محلی رو با آب رقیق کردہ و بہ پیاز داغ اضافہ میکنیم و در آخر مقداری گردو خورد شدہ رو اضافہ میکنیم بعد از اینکہ دوتا قل زد آمادس و با نون خشک میل مینمایید😊😊😊 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
6.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترکی موز وآیس کافی موادلازم شیرموز دوقاشق قهوه فوری یا نسکافه گلد دوقاشق شکر دوقاشق آبجوش باهمزن هم بزنیدتا خامه ای بشه وفرم بگیره 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
5.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام همراهان خوشگلم🙋‍♀️ يه روش مرغ شكم پر براتون آوردم، هميشه براى درست كردنش بايد يه مرغ كامل رو استفاده ميكرديم و خب اينجورى به صرفه نيست🍂 اما با اين روش ميشه هر قسمت مرغ رو كه دوست داريد بدون استخوان كنيد و توش رو پر كنيد😍😋 خب همونطور كه گفتم بايد مرغ رو بي استخون كنيد. مواد داخل شكمش👇🏻 برنج پخته روغن زيتون سير پياز فلفل سياه فلفل دلمه اى . از ٢ ساعت قبل هم مرغ رو تو روغن زيتون و پودر پاپريكا و پودر سير ميخوابونيم. البته اين هم بگم كه مواد داخل شكم مرغ اختياريه و ميتونيد با هرچي دوست داريد پرش كنيد. 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا