⚘࿇༅┅┅
الهی ادای شکر ترا هیچ زبان نیست
و دریای فضل ترا هیچ کران نیست
و سر حقیقت تو بر هیچکس عیان نیست،
هدایت کن بر ما
رهی که بهتر از آن نیست🕊
࿐ᭂ⸙🕌⸙ᭂ࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چو حال نوبهاری
خشمگین و مهربان باهم
سلام ای روزِ
گاهی آفتابی، گاه بارانی!
👤حسین منزوی
سلام صبح بخیر❤️
♥️
آشپزخانه من 👩🍳
#دسر_کرم_خرما .
#دسر_کرم_خرما
#دسر_میوه_ای
این یه دسر خوشمزه و عاالیه و تموم شیرینیش از خرما تامین میشه . برای افطار خیلی عالیه .
خرما 20 تا 25 عدد
شیر 3.5 لیوان
پودر ژلاتین 35 گرم (3.5 ق غ)
خامه صبحانه یا خامه قنادی 100 گرم
شکلات تخته ای 70 گرم
پودر کاکائو 1 ق م
روی خرماها یه کم آب جوش ریختم و بعد از یکی دو دقیقه پوستش رو به راحتی جدا کردم . هسته هاش رو هم بیرون آوردم .
داخل میکسر خرما و 3 لیوان شیر رو با هم ترکیب کردم . بعد از صافی رد کردم که صاف و یکدست بشه .
نصف لیوان شیر رو روش پودر ژلاتین پاشیدم و گذاشتم روی حرارت غیر مستقیم ذراتش به روش بن ماری حل بشه .
داخل موادم ژلاتین حل شده که خنک شده باشه ریختم و مخلوط کردم .
خامه صبحانه رو هم یه کم با چنگال زدم و اضافه کردم و مخلوط کردم .
(جای خامه صبحانه ، خامه قنادی بخواید بریزین توجه کنین که این خامه شیرین هست و به میزان خرماهاتون توجه کنین)
من این ترکیب رو 3 قسمت کردم .
یه قسمت رو بهش شکلات آب شده اضافه کردم .
به قسمت دیگه اش خیلی کم پودر کاکائو رو با آب حل کردم و ریختم تا رنگش تیره نشه و میانه رنگ شکلاتی و رنگ خود دسر بشه .
جنس قالب من پلاستیکی هست و چون این دسر خامه داره نیازی به چرب کردن قالب هم نیست اما می تونین با دو قطره روعن مایع چرب کنین .
من داخل حباب های این قالب اول از دسر ام که شکلاتیش کردم ریختم و مابقیش روخود دسر رو ریختم و گذاشتم یخچال تا یه کم ببنده . و بعد روی اون دسررو که خیلی کم پودر کاکایو ریخته بودم یه لایه ریختم و باز یخچال گذاشتم .
و لایه بعدیش دسر که شکلاتی شده بود و آخرین لایه خود مواد دسر رو ریختم .
نکته : همیشه بین ریختن لایه ها فاصله طولانی ایجاد نکنین تا لایه ها به هم بچسبن . وقتی که یه کم از نیم بند سفت تر شد لایه بعدی ریخته بشه .
در اخر کل دسر در یخچال حدودا 5 ساعتی بمونه و بعد دورش روبا چاقو آزاد کردم و دیدم که حسابی از جاش آزاد شده ، یه دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم .
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_فوری_نارنگی😍😋
نارنگی به تعداد لازم
پودر ژلاتین یا آگارآگار ۲۰ گرم(۲ونیم الی ۳ قاشق غذاخوری)
خامه ترش یا خامه ۳۵۰ گرم(حدود دو بسته)
شیرعسلی ۱۰۰ گرم(بجاش شکر میتونید استفاده نمایید)
آب یا آب میوه یک لیوان برای حل شدن ژلاتین
خامه و شیر عسلی(یا شکر به مقدار شیرین شدن) رو داخل ظرفی ریخته و با هم ترکیب میکنیم.سپس وانیل را اضافه کرده و مخلوط میکنیم.(آب لیمو تازه چند قطره لخواه میتونید اضافه نمایید)اکنون پودر ژلاتین رو داخل آب یا آب میوه ریختیم و روی بخار کتری گذاشتیم تا پودر ژلاتین در آن شود. پس از خنک شدن ژلاتین رو به موادمون اضافه نموده و ترکیب میکنیم.(بهتره ابتدای کار ژلاتین رو در آب حل نماییم تا فرصت خنک شدن داشته باشه)اکنون مطابق ویدئو یک سیخ چوبی رو داخل نارنگی ها گذاشته و اونهارو داخل یک بطری(نوشابه یا آب) قرار داده و ترکیب ژله ای رو اطراف نارنگی داخل بطری میریزیم.بهتره ۵یا ۶ ساعت داخل یخچال بزاریم تا خوب ببنده.اکنون بطری رو قیچی زده و دسر مون رو به آرامی برش میزنیم.
.
6.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سالاد سیبزمینی پر ملات😋
مواد لازم🔻
800 گرم سیب زمینی آبپز شده
6 قاشق غذاخوری ماست
4 قاشق غذاخوری سس مایونز (مقدار دلخواه)
1 قاشق چایخوری خردل
1 قاشق غذاخوری آب لیمو
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 قاشق چایخوری نمک
1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1/2 قاشق چایخوری شکر(اختیاری)
2_3 عدد خیار شور خرد شده
3_4 قاشق غذاخوری ذرت
1/2 پیاز خرد شده
طرز تهیه🔻
سیب زمینی های آبپز شده پوست بگیرید و بعد از خنک شدن مکعبی خرد کنید و داخل کاسه بریزید سپس ذرت ، پیاز و خیار شور خرد شده را هم اضافه کنید.در یک کاسه ی دیگر ماست ، مایونز ، خردل ، شکر ، نمک ، فلفل ، روغن و آب لیمو را برای سس مخلوط کنید و به سالاد اضافه کنید کامل مخلوط کرده و سرو کنید.
6.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#کیک_مرغ🥘
نان تست ۱ بسته
سینه مرغ ۲ عدد
گردو ۱۰۰ گرم
پیازچه ۱۰۰ گرم
سس مایونز ۱ پیمانه
خردل ۱ ق.غ
نمک و فلفل به میزان لازم
به سلیقه خودتون میتونید داخلش خیارشور،ذرت،هویج و جعفری هم بریزید.
برای سس هم میتونید به میزان نصف از ماست چکیده و سس مایونز استفاده کنین.
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
8.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوکو_متفاوت😍😋
2 لیوان شیر گرم
نصف لیوان آب گرم
1 لیوان روغن
1 قاشق غذاخوری کره (در دمای اتاق)
تقریباً 1 قاشق غذاخوری نمک
3 قاشق غذاخوری شکر
2 عدد تخم مرغ (یکی از زرده ها برای مالیدن روی خمیر)
1.5 قاشق غذاخوری مخمر خشک
8 لیوان آرد قنادی
یک کف دست شوید خورد شده
چند قاشق کره برای مالیدن
مخمر و دو ق شکر و اب ولرم و شیر ولرم را درون یک کاسه بریزید تا ده دقیقه روش. و بپوشونید بزارید جای گرم تا تخمیر شود. مواد دیگر را اضافه کنید ، آرد را به تدریج اضافه کنید و یک خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد (به مدت 10 دقیقه ورز دهید) و شوید را اضافه کنید و دوباره ورز دهیدخمیر را به مدت نیم ساعت بپوشانید و در جای گرم استراحت دهیدده قسمت کنید و روی هر قسمت یک قاشق کره بزنید (برای جلوگیری از چسبیدن آن) چانه را با دست پهن کنید. کره نرم شده را بمالید. نوارهایی به شکل رول درست کنید. و گرد کنید . آن را روی سینی فر مرتب بچینید. زرده تخم مرغ را با 1 قاشق چایخوری شکر مخلوط کرده و روی خمیرها ها بزنیدبزارید تو فر به مدت نیم ساعت با دمای 180-190 درجه. به محض بیرون اوردن روش پارچه بزارید تا خشک شود