eitaa logo
آشپزخانه من 👩‍🍳
16.8هزار دنبال‌کننده
7.6هزار عکس
27هزار ویدیو
2 فایل
کانال تبلیغات 👇 http://eitaa.com/joinchat/4068671501C5a5c494ab3 آیدی آدمین: @felfeli96
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❄️سلام صبح زیباتون بخیر ☕️براتـون صبحی آروم ❄️پُر از رحمت و ڪرامـت الهی ☕️پر از خیـر و برڪت ❄️پراز عشـق و مهربانی ☕️و خالی از غـم و غصه ❄️و نامهـربانی آرزومنـدم ... ┏━━━🍃🍋🌾━━━┓ @ashpazkhane_man ┗━━━🌾🍅🍃━━━┛
راتاتویی ┏━━━🍃🍋🌾━━━┓ @ashpazkhane_man ┗━━━🌾🍅🍃━━━┛
راتاتویی با نان خانگی منم همینو برای شام درست کردم البته یه کم زودتر درست کردم تا هم الان بشینم با خانواده منچ بازی کنم و هم عکس بگیرم پست بزارم تا به شما هم پیشنهاد بدم. . .اصلا بگید ببینم کیا غذاهای نونی اینطوری دوست دارند؟ خونه ما که هممون عاشقش هستید شما چطور ؟ . . طرزتهیه اش هم بسیار ساده و راحت هست. کدو،بادمجان،گوجه،سیب زمینی، پیاز برش های حلقه ای بزنید و بچینید داخل ظرف مناسب فر، من فلفل دلمه هم اضافه کردم. بعد داخل یک کاسه نصف ق غ رب گوجه، یک ق غ روغن زیتون یا روغن افتابگردان و نمک ریخته، مخلوط کرده و بریزید روی سبزیحات و انتقال بدین داخل فر با دمای ۱۸۰ حدود ۴۰ دقیقه. . نکته:۱ برای اینکه مدت زمان پخت و بیارید پایین و سیب زمینی ها هم خوب نفر پخت بشه بهتره یک ربع اول پخت روی مواد و فویل بکشید یا در تابه رو بزارید بعد از یک ربع بدون فویل بپزید تا خوب گریل بشه و جا بیافته. بعد از پخت گرانول فلفل سیاه ‌پاشیده و با نان سرو کنید که من با نان تست که چند روز پیش درست کرده بودم و داخل فریزر نگه داشته بودم سرو میکنم. . نکته:۲ اگر روی مواد فویل کشیدید دقت کنید که فویل با مواد داخل تابه تماس نداشته باشه که خوب نیست و سرطان زا هست. ┏━━━🍃🍋🌾━━━┓ @ashpazkhane_man ┗━━━🌾🍅🍃━━━┛
سالاد الویه توپی سیب زمینی دو و نیم کیلو سینه مرغ بزرگ سه عدد تخم مرغ دوازده عدد هویج خام یا پخته سه عدد ژامبون ۷۵۰ گرم کنسرو نخود فرنگی یک لیوان خیار شور یک کیلو مواد لازم برای سس سس مایونز یک کیلو آب مرغ یک لیوان نمک و فلفل قرمز و آویشن به مقدار کافی کلم بنفش و خیارشور و هویج و ژامبون و شوید برای تزیین به مقدار لازم سیب زمینی پخته و رنده شده رو توی یه ظرف بزرگ ریخته و سینه مرغ ریش ریش شده و تخم مرغ آبپز رنده شده و خیارشور نگینی خرد شده و هویج ریز رنده شده و نخود فرنگی رو بهش اضافه میکنیم حالا آب مرغ و سس مایونز و نمک و فلفل و آویشن رو مخلوط کرده و به موادمون اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم تا مزه ها به خوردش بره و بعد به اندازه پرتقال کوچیک از مواد برداشته و گرد میکنیم و به ترتیب دونه دونه توی هویج ریز رنده شده غلط میدیم یا توی کلم بنش ریز رنده شده و توی سینی سرو به ترتیب چیده و به همراه نون ساندویچ سرو میکنیم ┏━━━🍃🍋🌾━━━┓ @ashpazkhane_man ┗━━━🌾🍅🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍊 مواد لازم ژل نارنگی 3 فنجان آب نارنگی 1 فنجان شکر 3 قاشق غذاخوری نشاسته __ برای دسر کاستارد 1 لیتر شیر 1 فنجان شکر 2 قاشق غذاخوری آرد 2 قاشق غذاخوری نشاسته 1 بسته وانیل(نصف قاشق چایخوری) طرز تهیه: برای دسر نارنگی نشاسته ، آب نارنگی و شکر را در یک قابلمه بریزید و ضرب کنید تا شکر خوب حل بشه. روی حرارت متوسط ​​بپزید تا غلیظ شود. یک تکه نارنگی را مطابق فیلم در فنجان های مورد نظر گذاشته فنجان ها را خم کنید و کمی از ژل را در فنجان ها ریخته و اجازه دهید ژل خنک شود. _ برای دسر کاستارد ، نشاسته را با شیر و شکر در یک قابلمه تفت دهید.تا غلیظ شود اخر کار وانیل را اضافه کرده هم بزنید و از اجاق بردارید.کمی که خنک شد روی ژل ها ریخته و سرو کنید. نوش جان😍 ┏━━━🍃🍋🌾━━━┓ @ashpazkhane_man ┗━━━🌾🍅🍃━━━┛
6.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینم تقدیم با به شما عزیزان، بچه ها برای تهیه این ویدیو واقعا با جون و دل براتون زمان میزارم ممنون میشم لطف کنید با لایکاتون حمایت کنید سینه مرغ : یک کیلو نمک، فلفل، گرانول پاپریکا، پودر پیاز و جعفری، تخم گشنیز، آویشن: از هرکدوم ۱/۲ ق چ سیب زمینی: ۲ عدد 💜مایع مرغ روغن‌زیتون: ۲ ق غ نمک و فلفل سیاه: ۱ ق چ تخم مرغ : یک عدد شیر : ۳/۴ لیوان 💜روکش مرغ: پودر سوخاری: یک بسته پودر سیر، فلفل قرمز و سیاه، پودر جعفری: یک ق چ نمک: دو ق چ با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۵ دقیقه در فر اگه فر نداشتین تو روغن سرخش کنید ┏━━━🍃🍋🌾━━━┓ @ashpazkhane_man ┗━━━🌾🍅🍃━━━┛
7.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر موزی😜 لایه پایین: 2 بسته بیسکویت پتی بور 100 گرم کره ذوب شده . . لایه وسط: 1 لیتر شیر 2 فنجان شکر 2 قاشق غذاخوری نشاسته آرد 4 قاشق غذاخوری 1 عدد تخم مرغ 1 ق چ وانیل خامه نصف بسته . . لایه بالایی: خامه 1 بسته 100 گرم شکلات . . 2عدد موز ┏━━━🍃🍋🌾━━━┓ @ashpazkhane_man ┗━━━🌾🍅🍃━━━┛
آش مورد علاقه ی شماچیه؟؟؟ 🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂 آش آلو اول لوبیا چیتى با مقدار خیلی کم نخودو عدس از شب قبل خیس کنید بعد بزارید بپزه ،بهش پیاز داغ فراوان به همراه زردچوبه اضافه کنید ،وقتی حبوبات کاملا پخته شد آلو رو اضافه کنید که بهترین نوع آلو ،زردآلو می تونه باشه(من آلبالو و چند نوع آلو ريختم) ،کمی رب آلوچه و یه قاشق هم رب گوجه اضافه می کنیم وبعد از یک ساعت رشته آش رو اضافه کنید واجازه بدید که خوب جا افتاده بشه نمک هم در اواخر پخت اضافه کنید ┏━━━🍃🍋🌾━━━┓ @ashpazkhane_man ┗━━━🌾🍅🍃━━━┛
5.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مغزدار ┏━━━🍃🍋🌾━━━┓ @ashpazkhane_man ┗━━━🌾🍅🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☝️☝️ 🧀🍕🧀🍕🧀🍕🧀🍕 💞کلیــک کنیــد💞👇 ┏━━━🍃🍋🌾━━━┓ @ashpazkhane_man ┗━━━🌾🍅🍃━━━┛
سس سالاد ایتالیایی💮 ‌ مواد لازم: روغن زیتون، ¾ پیملنه سرکه قرمز، ¼ پیمانه پنیر پارمسان رنده شده، 3 ق غ آّب لیمو، 1 ق غ عسل، 1 ق چ جعفری خشک، 1 ق چ ریحان خشک، 1 ق چ نمک، ½ ق چ پودر سیر، ½ ق چ پرک فلفل قرمز، ¼ ق چ اورگانو خشک، ¼ ق چ فلفل سیاه، ¼ ق چ طرزتهیه: همه مواد را داخل یک شیشه بریزید، درب آن را ببنیدید و خوب تکان دهید. یا داخل یک کاسه بریزید و با همزن دستی هم بزنید. روی ظرف سس را بپوشانید و داخل یخچال بگذارید. این سس حداکثر تا دو هفته در یخچال قابل نگهداری است. هیشه قبل از استفاده سرو سس را خوب تکان دهید ┏━━━🍃🍋🌾━━━┓ @ashpazkhane_man ┗━━━🌾🍅🍃━━━┛
5.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوردی😳😋😋☝️☝️ حتما امتحان کن🌽🌽🌽 💎قبلش بلالها رو نیم ساعت داخل آب و نمک بپزید تا نیم پخت بشه👌 💞کلیــک کنیــد💞👇