eitaa logo
آشپزخانه من 👩‍🍳
16.9هزار دنبال‌کننده
7.6هزار عکس
26.9هزار ویدیو
2 فایل
کانال تبلیغات 👇 http://eitaa.com/joinchat/4068671501C5a5c494ab3 آیدی آدمین: @felfeli96
مشاهده در ایتا
دانلود
خب بریم سراغ اموزش امروز مواد لازم: سینه مرغ بدون استخون ۱ عدد بروکلی کوچیک ۱ عدد شوید تازه خورد شده ۲ ق غ خ تخم مرغ ۲ عدد آرد سوخاری ۲ ق غ خ نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پودر پیاز(در صورت تمایل میتونین از پیاز رنده شده بدون آب استفاده کنید) طرز تهیه👩🏻‍🍳 اول بروکلی رو خورد میکنیم و توی یه قابلمه که آب ریختیمو داره میجوشه بروکلی هارو میریزیم و میذاریم ۳ دقیقه بپزه سپس آبکش میکنیم و میذاریم خنک بشه و بعد از خنک شدن به قطعات کوچیک تبدیل میکنیم. سینه مرغ رو با غذا ساز چرخ میکنیم ولی دقت داشته باشین زیادی له نشه یخورده زنده بمونه بهتره. بعد توی یه کاسه بزرگ مرغ چرخ کردمونو بعلاوه پودر سوخاری، تخم مرغ، بروکلی، شوید و ادویه هارو میریزیم و به خوبی ورز میدیم تا کاملا یکدست بشه و سبس به کوفته های مساوی تقسیم کرده و به شکل کتلت در میاریم. من با روغن آووکادو سرخشون کردم تا هردو طرف به خوبی سرخ شدن با شعله ملایم که کاملا مغز پخت بشن. موقع سرو هم میتونین به صورت ساندویچ هم بخورین با سس ماست و سیر و سس گوجه خیلی بینظیر میشه مخصوصا یه سالاد شیرازی بینظیرم کنارش باشه😉
: موز 1عدد شکر 1 لیوان شیر نصف لیوان روغن مایع نصف لیوان تخم مرغ 3 عدد آرد 2 لیوان گردو (خرد شده ) نصف لیوان بیکینگ پودر 1.ق.غ سر صاف وانیل کمی دارچین یک قاشق چایخوری ادامه👇
آشپزخانه من 👩‍🍳
#کیک_موز_گردو #مواد_لازم: موز 1عدد شکر 1 لیوان شیر نصف لیوان روغن مایع نصف لیوان تخم مرغ 3 عد
: 💢تخم مرغ ها ، وانیل و شکر رو با هم زن می زنیم تا کشدار و کرم رنگ بشه موز رنده یا پوره شده رو بهش اضافه میکنیم باز با همزن می زنیم.روغن مایع و شیر رو اضافه میکنیم کمی می زنیم .آرد و دارچین و بیکینگ پودر رو سه بار الک میکنیم ومخلوط آرد رو در سه مرحله به مایه اضافه میکنیم در آخر گردو خرد شده رو ریخته با لیسک مخلوط میکنیم و در قالب چرب شده میریزیم . در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه بمدت ۳۵ الی ۴۰ دقیقه میزاریم بپزه.برای پخت این کیک حتما از قالب بانت (میان تهی)استفاده کنید تو قالب ساده خمیری میشود 🌟
: ماكاروني رو با نمك وروغن ريختم تو آب جوش تا مغزش نرم بشه،يك بسته كنسرو سبزيجات،كلم بروكلي ،فلفل دلمه،فيله گوجه،خيار شور رو با ماكاروني آبكش شده مخلوط كردم، ميتونين كالباس هم بريزين كه من نريختم، جعفري ريز خورد شده هم خيلي توش عالي ميشه، سس مايونز،ماست خامه اي،نمك و فلفل قرمز رو هم مخلوط كردم و مواد رو بهش اضافه كردم و چند ساعت گذاشتم تو يخچال،
: 💢اول یه پیاز کوچیک رو رنده ریز کردم و آبشو خوب گرفتم. بعد گوشت چرخکرده رو بهش اضافه کردم (من حدود صد و پنجاه گرم ریختم) اگه گوشت بیشتر میزنید پیاز هم بزرگتر باشه به مخلوط نمک و فلفل و زردچوبه و کمی پودر زیره و آویشن زدم. خووب باهم ورز دادم. حدود یک ساعت گذاشتم تو یخچال تا خودشو بگیره. بعد قلقلی کردم و توی تابه با شعله خیلی کم سرخ کردم تا معزپخت بشه. خودش موقع پخت اب میندازه و میپزه. بعد به سیخ چوبی کشیدم. میتونید از اول با سیخ چوبی تو تابه بذارید البته قبلش باید سیخ چوبی رو حدود یک ساعت تو اب بذارید تا خیس بشه و تو تابه نسوزه. البته کباب تسبیحی اصلش یکی درمیون گوشت قرمز و گوشت مرغ چرخکرده است.
12.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رولت سوئیسی 💛😍👌🏼 ࿐჻❥⸙🦋⸙❥჻࿐
🥯 😋 ▫️1 بسته بیسکوییت پتی بور 🔸برای کاستارد؛ ▫️شیر 1 لیتر ▫️1 لیوان شکر ▫️1 فنجان آرد + 2 قاشق غذاخوری آرد ▫️نیم بسته مارگارین ▫️1 بسته وانیل ▫️1 پاکت کرم شانتی ▫️1لیوان شیر سرد 🔸ابتدا بیسکویت را از طریق غذاسازخرد کرده وخوب پودر میکنیم. برای پودینگ ، تمام مواد را داخل قابلمه ریخته ، مخلوط کنیدو بپزید تا غلیظ شود. سپس به مدت 10 دقیقه با میکسر خوب میکس کنید تا صاف شود بیسکویتی را که خوب پودر کرده ایم رادر یک سینی بطور مساوی پخش کنید.سپس پودینگ را روی بیسکوییتها میریزیم و بگذاریم 1 ساعت در یخچال استراحت کند. کرم شانتی را با شیر هم میزنیم تا قوام خامه بگیرد سپس روی پودینگ بمالیدو به مدت 1 شب در یخچال نگه دارید. سپس برش دهید و رول کنید وسرو کنید
🫔 😋 ▫️سیب زمینی پخته رنده شده ۲عدد ▫️تخم مرغ کوچک ۱عدد ▫️سینه مرغ پخته و ریش شده نصف ▫️پیازچه ریز خورد شده چندعدد ▫️پنیر خامه ای ۲تا ۳ قاشق غذاخوری ▫️زردچوبه. فلفل. نمک. به میزان دلخواه ▫️پودر سوخاری ▫️کنجد ▫️روغن سرخ کردنی 🔸همه مواد و باهم مخلوط میکنیم. پنیر هم له میکنیم و خوب ورز میدیم. سپس به اندازه گردو از مواد برداشته توی دست حالت میدیم و به دلخواه تو پودر سوخاری یا کنجد میغلتونیم و تو روغن فراوون سرخ میکنیم. وقتی سرخ شد روی حوله کاغذی میزاریم تا روغن اضافه اون گرفته شه.
رول مرغ🍗 سینه مرغ رو بصورت ورقه های پهن با عرض یک سانت برش بزنید و اونو بین دو تا کیسه فریزر با گوشت کوب بیفتک خیلی اروم بکوبید تا کمی پهنتر و نازکتر بشه مراقب باشید سوراخش نکنید.. بعد با پودر سیر و کمی اب لیموی تازه و نمک و فلفل طعم دارش کنید و بذارید یک ساعت بمونه.. برای مواد میانی از هر نوع سبزیجاتی میتونید استفاده کنید یا مثلا اسفناج بخارپز شده و پنیر .. من اینجا از بامیه و هویج کمی پخته شده و برش گوجه استفاده کردم.. مواد میانی رو میگذارید لای فیله ها و اونو رول میکنید.. حالا میتونید اونو توی فویل بپیچید و تول فر بذارید یا با نخ یا خلال فیکس کنید و توی کمی روغن تفت بدید.. یا میتونید نیم ساعت توی فر بذارید تا ب مدت کم پخته بشه و در انتها توی تخم مرغ و ارد سوخاری بزنیدش و سرخش کنید.. من رول ها رو با کره خیلی کم سرخش کردم و با سبزیجات تف داده شده و پیاز سرخ شده کنار هم توی تابه گذاشتم به مدت نیم ساعت و بعد سروش کردم... نوش جان
سلام دوستان این هندونه های خوشگل هدیه دوست عزیزم هستش که تبدیل به ترشی شدن و اما طرز تهیه: ابتدا هندوانه ها رو شسته دم آنرا با قیچی گرفته و در آب سرد و نمک میریزیم و در یخچال به مدت ده روز نگهداری میکنیم و هر روز آب و نمک آن را عوض می کنیم تا تلخی شون گرفته بشه. بعد از این مدت هندوانه ها رو آبکشی کرده و در سرکه حدود یک تا دو دقیقه میجوشونیم✔ (نباید هندوانه ها نرم بشن). بعد از اینکه خنک شد در شیشه ریخته و مقداری سبزیجات معطر، سیر و فلفل اضافه میکنیم .بعد از دو هفته ترشی ما آماده ست. *این ترشی خواص فوق العاده ای داره از جمله درمان دردهای مفاصل، کاهش چربی خون و بهبود عملکرد کبد و به نوعی محافظ کبد محسوب میشه.
با طعمي متفاوت ١كيلو الو قرمز ١فنجان شكر ٢تا چوب دارچين ٢تكه كوچك زنجبيل تازه ١فنجان اب براي غلظت دادن به لواشك كه زودتر خشك بشه ١ق غذاخوري نشاسته ٣ق غذاخوری اب برای روی لواشک دوسوم ليوان گردوي ريز خرد شده طرز تهيه الوهارو بشوريد هسته رو جدا كنيد و از وسط نصف كنيد با زنجبيل و دارچين و شكر مخلوط كنيد و دوساعت در يخچال قرار دهيد..بعد از استراحت در قابلمه بريزيد و ١ليوان اب رو اضافه كنيد و تا زماني كه خوب نرم بشن بپزيد و بعد با ميكسر خوب له كنيد و از صافي رد كنيد .پوره ي الو وو دوباره در قابلمه ريخته و بزاريد بجوشه نشاسته و اب رو مخلوط كنيد به الو هاي در حال جوش ارام ارام اضافه كنيدوسريع هم بزنيد .در سيني فري كه كاغذ روغني پهن كرديد پوره رو بريزيد با تكون دادن سيني پوره رو پخش كنيد بدون قاشق و گردو ها رو روي الوها بپاشيد .در فر از قبل گرم شده با دماي ٧٥درجه بمدت ٣ساعت بپزيد .١ساعت اخر ميتونيد دمارو ٩٠درجه كنيد .وقتي داريد تو فر ميپزيد فراموش نكنيد بين در ي قاشق قرار دهيد.حتمابا انگشت خشك شدن لواشك رو زود زود زود كنترل كنيدنگذاريد زياد خشك و شكننده بشه .
میگما چقدر هوا یهو گرم شد😳😳 انگار همین دیروز بود از سرما یخ میزدیم😁 حالا چاره چیه☺️ دیگه وقتشه یه کارایی بکنیم💁‍♀️💁‍♀️🍸🍸 مواد لازم: پودر قهوه آماده/برای لیوان بزرگ ۴-۳ قاشق شیر سرد یخ خامه سس شکلات در صورت تمایل ۲-۱ اسکوپ بستنی وانیلی طرز تهیه:همه مواد به جز خامه و سس شکلات رو داخل بلندر بریزید و در لیوان ابتدا سس شکلات به دیواره ها بزنید و بعد از قهوه سردتون داخل لیوان بریزید و خامه روش بزنید و با سس شکلات تزیین کنید،نوش جان😋 ...