آشپزخانه من 👩🍳
موز گلاسه
موز گلاسه
موز گلاسه روزهای گرم و بلند تابستونی و احساس تشنگی و از دست دادن مایعات به واسطه گرما، فقط یک نوشیدنی خوب و مفیده که میتونه ما رو سرحال تر کنه و انرژی ما رو بالا نگه داره. فقط کافیه یک دستور خوب برای تهیه یک نوشیدنی سالم و خوشمزه خونگی داشته باشیم و یک مخلوط کن خوب! بعد می تونیم توی عصرهای طولانی تابستون و کنار باد خنک کولر توی خونه بنشینیم و از نوشیدنی دست ساز خودمون لذت ببریم. در ادامه با طرز تهیه موز گلاسه با ما همراه باشین.
مواد لازم برای تهیه موز گلاسه
موز دو عدد
شیر 1 پیمانه
بستنی وانیلی 5 اسکوپ
یخ 4-5 تکه چیپس شکلات به میزان لازم
سس شکلاتی برای تزئین خامه فرم گرفته برای تزئین
ترافل، اسمارتیز یا شکلات رنده شده برای تزئین
مراحل تهیه موز گلاسه
برای شروع موز ها رو پوست کنده و دو نیم تقسیمشون می کنیم و داخل دستکاه مخلوط کن می ریزم.
شیر سرد رو به موز ها اضافه می کنیم.
دستگاه رو روشن می کنیم و چند پالس می زنیم تا موز و شیر با هم مخلوط بشن.
و بعد بستنی رو اضافه می کنیم. طعم بستنی هم به ذائقمون بستگی داره. پس میتونیم اگر دلمون گلاسه شکلاتی خواسته باشه از بستنی شکلاتی هم استفاده کنیم.
و بالاخره تکه های یخ رو اضافه می کنیم.
حالا دستکاه رو روشن می کنیم و چند پالس می زنیم تا همه مواد حسابی یکدست بشن و طعم ها در هم میکس بشن. سپس لیوان های سرو رو آماده می کنیم. مقداری سس شکلاتی رو از داخل دیواره های لیوان های سرو رو به داخل می ریزیم.
حالا لیوان رو تا نیمه از موز گلاسه پر میکنیم.
مقداری چیپس شکلاتی روی لایه اول می ریزیم. می تونیم از اسمارتیز و یا حتی برش هایی از خود موز و یا مغز پسته یا هر آجیل مورد علاقمون هم استفاده کنیم.
سپس لیوان رو با مابقی موز گلاسمون پر می کنیم و نهایتاًروی اون رو با خامه ای که فرم دادیم و داخل قیف با ماسوره ریختیم پایپ می کنیم.
برای سرو هم میتونیم مجدداً با سس شکلاتی و ترافل های متنوعی که در بازار موجود هست تزئین و سرو کنیم و از نوشیدن یک گلاسه جذاب و هیجان انگیز لذت ببرید
🌟
آشپزخانه من 👩🍳
#دسر_هویج_بستنی
#دسر_هویج_بستنی
آب هویج ۲ لیوان
پودر ژلاتین ۲۵ گرم (حدودا ۲/۵ ق غ)
شکر ۲ تا ۳ ق غ
بستنی ۱ لیوان (می تونید از خامه هم استفاده کنید میزان دل به خواهی )
وانیل مقداری
آب سرد نصف لیوان
پودر ژلاتین رو روی آب سرد پاشیدم و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش حل بشه .
داخل مخلوط کن آب هویج و شکر (میزانش کاملا بستگی به ذایقه خودتون داره ) و ژلاتین خنک و بستنی و وانیل رو اضافه کردم و میکس کردم .
قالب من پلاستیکی هست اینجا خیلی جزیی با روعن مایع چرب کردم و مواد رو ریختم و گذاشتم یخچال تا دسر خوب بسته بشه . من یه شب تا صبح گذاشتم .
بعد از بسته شدن دورش رو با چاقو آزاد کردم و وقتی خوب از جاش آزاد شد ، روش یه دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم .
پ.ن : سوال های تکراری
چه طور دسر که کج بود صاف شد . دیس مرطوب همیشه باشه که وقتی دسر اون محلی که در نطر دارین نیفتاد بتونید با دست بکشید تا محل مورد نطرتون قرار بگیره .
پودر ژله با پودر ژلاتین فرق داره ، جایگزین نمیشه و پودر زلاتین در سوپر مارکت ها و لوازم قنادی هاهستش .
جنس قالب هر چی می تونه باشه . این قالب پلاستیکی ها ارزونن و من از پلاسکوفروشی چند مدت قبل خریدم
🌟
آشپزخانه من 👩🍳
خوراک سنگدان
خوراک سنگدان
مواد مورد نیاز:
۱_سنگدان مرغ
۲_پیاز
۳_پاپریکا(فلفل دلمهای)
۴_خلال هویج
۵_رب گوجه
۶_سیب زمینی
🌟
#حلوای_ترک 🥠 😋
▫️1 لیوان شکر
▫️نصف لیوان روغن
▫️نصف لیوان کره آب شده
▫️ 1.5 لیوان آرد
▫️نصف لیوان آب + نصف لیوان شیر
▫️مقداری گردو یا فندق
🔸 روغن و کره را در یک تابه بزرگ و عمیق ریخته و روی حرارت قرار دهید. آب ، شیر و شکر را در قابلمه دیگری بریزید و بگذارید بجوشد. آرد را به روغن داغ شده اضافه کرده و روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید. وقتی رنگ آن به قهوهای تغییر کرد و بوی آرد بیرون آمد ، اجاق گاز را خاموش کنید. شربت را به آرامی در قابلمه ای که آرد را در آن تفت دادهاید بریزید و به سرعت مخلوط کنید. مراقب باشید در این زمان دستان خود را نسوزانید. 2 الی 3 دقیقه دیگر مخلوط کرده و اجاق را خاموش کنید ، بنا به سلیقه خودتان گردو یا فندق را داخل آن بریزید و مخلوط کنید. میتوانید حلوا را در طرف ریخته و با قاشق شکل بدید و یا در قالب بریزید، فشرده کنید سپس در ظرف سرو برگردانید.
17.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽
فیلم طرز تهیه کامل کاچی 👆🏻👆🏻
24.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽
فیلم طرز تهیه کامل شیرینی مارمالادی 👆🏻
آشپزخانه من 👩🍳
کتلت شیرازی
کتلت_شیرازی
طرز تهيه اين كتلت خوشمزه كاملا از خودم هستش دستورات متفاوتی داره ک همرو امتحان کردم فقط همین دستور کتلت رو ترد و پوک و خوشمزه و کم چرب میکنه 😊😋😋 هر چي از تردي و خوشمزگي اين كتلت بگم كم گفتم دقيقا عين كتلت هاي بيرون شده .
براي اين كتلت خوشمزه ما نياز داريم به يك ليوان اب يك ليوان ارد گندم يا ارد كيك پزي كره يا روغن جامد بيست گرم يعني يك ق غ پر سيب زميني سه عدد متوسط تخم مرغ يك عدد ارد سوخاري سه تا چهار ق غ (كه حتما هم بايد خودتون ارد سوخاري رو درست كنيد نون باگت رو بزاريد خشك شه بعد اسیاب کنید)
نمك وفلفل مقداري - زرد چوبه يك ق چ- پياز يك عدد متوسط و اب گرفته
سيب زميني رو ابپز كنيد و پوست بگيريد و داغ داغ بكوبيد يا رنده كنيد بعد كنار بگذاريد، يك ليوان اب رو به همراه كره در قابلمه اي نچسب ريخته بعد زردچوبه را اضاف كنيد و بعد از اينكه روي اب يكم حباب ايجاد شد ارد رو اضاف كنيد و حرارت رو كم كنيد و سريع با قاشق هم بزنيد حسابي با پشت قاشق ارد رو سه دقیقه زير و رو كنيد تا بوي خامي ارد از بين برن و ارد به شكل يه گلوله يه جا جمع بشه. بعد از سه دقيقه حرارت رو خاموش كنيد اجازه بديد يكم خنك شه بعد سيب زميني هاي كوبيده شده اضافه کنید نمك و پودر سير و فلفل پياز اب گرفته و تخم مرغ را به خمير اضاف كنيد ومخلوط كنيد.بعد كم كم ارد سوخاري رو اضاف كنيد بايد يه خمير لطيف ونچسب بما بده و بعد اجازه بدید خمیر کاملا خنک شه ( نیازی نیست بزارید تو یخچال) یکم فقط یکم دستتون رو چرب کنید بعد از خمير به اندازه ي گردوي بزرگ برداشته و با دست شكل بديد و يه خط با چاقو وسط كتلت رو برش بديد تا موقع سرخ كردن پف نكنه و وسطش خمير نشه موقع شكل دادن در دست تمام ترك ها رو بگيرد صاف و يكدست و در روغن با حرارت متوسط سرخ كنيد يه دونه اول سرخ كنيد اگه وا رفت بازم ارد سوخاري اضاف كنيد.
نکته اگه حرارت زياد باشه كتلت زود ميسوزه و وسطش خام میمونه و مزش هم تلخ ميشه
اگه سیب زمینی ها رو حسابی نکوبید و له و یکدست نکنید کتلت وا میره مواد اگه داع باشه کتلت وا میره
باید حرارت متوسط رو ب کم باشه و اروم اروم سرخ و مغز پخت شه . با اين مقدار م
واد تقريبا هفده تا كتلت بما میده
🌟
16.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماهی شکم پر رو بدون فر هم میتونی درست کنی😍 بیا تا بهت بگم👇👇👇
مواد لازم ماهی شکم پر گیلانی🐬👇
سبزی شامل👇
(گشنیز،جعفری،شنبلیله، نعناع،ریحان، شوید چوچاق، خالیواش)
ماهی🐳 با اینا مزه دارش کن👇
(زعفران، آبلیمو، گلپر، نمک، فلفل، سیر، پیاز، زردچوبه)
پیاز🧅
سیر🧄
گردو
رب انار
نمک و فلفل و زردچوبه🧂🧂🧂
روش اول😍👇
داخل فیلم توضیح دادم بعد از اینکه موادت رو آماده کردی داخل شکم ماهی رو پر کن و شکمش رو با خلال دادن یا نخ بدوز و با دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه بزار توی فربعدشم که نوش جانت😇
روش دوم🤩👇
کسایی که فر ندارن یا میتونن داخل فر خونگی بزارن یا توی ماهیتابه کمی روغن بریزن و مثل ماهی سرخ کردن بزارن با شعله کم تا ۱ ساعت 🙋♀️