eitaa logo
آشپزخانه من 👩‍🍳
16.7هزار دنبال‌کننده
7.6هزار عکس
27هزار ویدیو
2 فایل
کانال تبلیغات 👇 http://eitaa.com/joinchat/4068671501C5a5c494ab3 آیدی آدمین: @felfeli96
مشاهده در ایتا
دانلود
رولت خامه ای
😋 گوشت گردن بدون استخوان 250 گرم ماست چکیده بی نمک 2.5 کیلو شکر 1 پیمانه سرخالی زرده تخم مرغ 2 عدد آب 2 تا 3 پیمانه پیاز 1 عدد گلاب، زردچوبه، نمک، زعفران ساییده به اندازه کافی خلال پسته، بادام و زرشک به اندازه کافی (برای تزیین) 🔸گوشت گردن را با پیاز، زردچوبه، نمک و آب کاملاً بپزید. استخوان ها را جدا کرده و گوشت را با گوشت کوب، درون یک ظرف مسی یا تفلون خوب بکوبید تا سفید و یکدست شود (این بخش کار بسیار اهمیت دارد). زرده های تخم مرغ، ماست و شکر را خوب مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید. مواد را خوب به هم بزنید تا جوش بیایند. هنگامی که مایه جوش آمد، گوشت گردن کوبیده شده را در تابه ریخته و مخلوط ماست، زرده تخم مرغ و شکر را بدان بیفزایید و خوب مخلوط کنید. اگر مراحل را به خوبی انجام دهید، غذایی به دست می آید که حسابی کش می آید. حالا زعفران آب کرده و در صورت تمایل گلاب را به آن اضافه کنید. خورش ماست به دست آمده را با زرشک، خلال بادام و پسته تزیین نمایید. بهتر است خورش را24 ساعت پیش از سرو کردن تهیه کرده و در یخچال بگذارید تا جا بیفتد. این خورش سرد سرو می شود.
🥮 😋 ▫️شکر : یک سوم پیمانه ▫️بیسکوییت پتی بور : دو بسته و نصفی ▫️شیر : یک پیمانه سرخالی ▫️کره : ۱۵۰ گرم ▫️پودر کاکائو : سه ق غ(بستگی به رنگ پودرتون کم و زیاد میشه) ▫️گردو خورد شده یا خلال پسته یا خلال بادام : نصف پیمانه(اختیاری)من نریختم(من مواد و دو برابر کردم) 🔸پودر کاکائو و شکر و با هم مخلوط کنید تا گلوله ای از پودر کاکائو باقی نمونه کره و شیر بهش اضافه کنید،میزاریم رو حرارت کم تا کره ذوب بشه بعد زیر شعله را خاموش کنید و بزاریدکاملا خنک بشه بعد مغزیجات و اضافه کنید. بیسکوییتها رو به چهار قسمت(پودرش نکنید)تقسیم کنی شکلات تخته ای رو بنماری کنید دیواره های قالب سیلیکونی و آغشته به شکلات کنید و بزاریدش یخچال تا ببنده موادتون که کاملا خنک هست و داخل قالب بریزید و پر کنید.بعد بزارید داخل یخچال تا سفت بشه بعد یکساعت له آرومی از قالب در بیارید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با چند برش می تونید فلفل دلمه ای را به شکل گلی زیبا تزیین کنید.😍😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من اومدم با شیرینی پیچ دوله مخصوص عید مواد لازم خمیر هزار لا برای شربت شکر 2.5 لیوان آب 2لیوان آب لیموترش 1/2 خمیر هزارلا رو طبق ویدیو برش میزنیم و داخل روغن داغ سرخ شان می کنیم و بعد از روغن خارج می کنیم و می تونیم روی دستمال کاغذی تا روغنش گرفته بشه برای شربت شکر آب و آب لیمو ترش رو با هم مخلوط میکنیم و پنج دقیقه می جوشانیم و میذاریم خنک بشه بعد از خنک شدن شیرینی هامون رو داخلش غوطه ور می کنیم و بعد سروش می کنیم نوش جاااان🙋‍♀️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوراکیهای باحال دو سه دقیقه ای با مایکروویو مخصوص تنبلا 😁 ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‎‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‎‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‍‌‍‌‌
حلیم
حلیم گندم پوست گرفته یک کیلو گوشت گوسفندی ۷۰۰ گرم نمک،روغن،دارچین و پودر پسته گندم رو از شب قبل خیس میکنیم تا کاملا خیس بخوره و نرم بشه،بعد از ۱۲ساعت آبش رو خالی میکنیم و داخل یک قابلمه بزرگ میریزیم و سه چهار برابر گندم روی اون آب میریزم و روی شعله میزاریم،اگر در طول پخت حس کردم هلیم سفت شده حتما مجددا آب اضافه میکنم. گوشت گوسفند که بهتره تازه و غیرمنجمد باشه رو میشوییم و به همراه دو سه چوب دارچین داخل گندم میزاریم تا همراه با اون پخته بشه.حدودا نصف قاشق نمک هم اضافه میکنیم. بعد از پخت كاملِ گندم، گوشت رو خارج میکنیم و کنار میزاریم و هليم رو داخل یه آبکش میریزیم وبا یه گوشتکوب بزرگ کاملا گندمها رو له میکنیم تا آب و عصاره گندم خارج بشه و فقط پوسته هاش بمونه كه پوسته هاشو كنار ميزاريم (ميتونيم به جاى اينكار هليم رو با بلندر كاملا ميكس كنيم).حالا نوبت به گوشت میرسه که بوسیله گوشتکوبِ دستى کاملا له بشه وبه عصاره گندم اضافه بشه.گوشت رو به هيچ وجه چرخ نميكنيم چون هليم كشدار نميشه.حتما با گوشت كوب دستى و به حالت ساييدن گوشت رو ميكوبيم تا كاملا ريش ريش بشه.حالا چند قاشق روغن و گوشت رو به هلیم اضافه میکنیم رو روی شعله ملایم کاملا شروع به هم زدنِ مداوم هلیم میکنیم تا گوشت داخل هلیم کاملا باز بشه ویه هلیم کشدار و خوشمزه بدست بیاد. درپایان روی هلیم رو با دارچین ، روغن و پودر پسته تزیین میکنیم.توصیه میکنم حتما از روغن کرمانشاهی در پخت هلیم استفاده کنید که طعم بینظیری ایجاد میکنه.
6.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان پفکی ۱ لیتر آب ولرم(۴ لیوان دسته دار) پودر خمیر فوری ۱ بسته(۱۱ گرم) نمک و شکر هر کدوم ۱ ق چ آرد سفید تقریبا ۱۵۰۰ گرم آب ولرم و نمک و‌شکر و‌ پودر خمیر فوری رو مخلوط و آرد الک شده رو به تدریج اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم به مدت ده دقیقه در ظرف در بسته در جای گرم یکساعت استراحت میدیم داخل تابه رو با روغن نباتی چرب و خمیر رو پهن میکنیم و روی شعله خیلی کم یکساعت قرار میدیم(توجه کنید خیلی خیلی کم حرارت باشه) و سپس برمیگردونیم و ۳۰ دقیقه دیگه بدون در میذاریم تا بپزه و یکساعت دور حوله بپیچید تا خنک شود