6.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان پفکی
۱ لیتر آب ولرم(۴ لیوان دسته دار)
پودر خمیر فوری ۱ بسته(۱۱ گرم)
نمک و شکر هر کدوم ۱ ق چ
آرد سفید تقریبا ۱۵۰۰ گرم
آب ولرم و نمک وشکر و پودر خمیر فوری رو مخلوط و آرد الک شده رو به تدریج اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم به مدت ده دقیقه
در ظرف در بسته در جای گرم یکساعت استراحت میدیم داخل تابه رو با روغن نباتی چرب و خمیر رو پهن میکنیم و روی شعله خیلی کم یکساعت قرار میدیم(توجه کنید خیلی خیلی کم حرارت باشه)
و سپس برمیگردونیم و ۳۰ دقیقه دیگه بدون در میذاریم تا بپزه و یکساعت دور حوله بپیچید تا خنک شود
#سرگنجشکی 🥘 😋
▫️گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
▫️سیب زمینی دو عدد
▫️پیاز دو عدد
▫️نمک، فلفل، زردچوبه و تخم گشنیز به میزان لازم
▫️آرد نخودچی یک ق س
▫️رب گوجه فرنگی دو ق س
▫️روغن به میزان لازم
▫️هویج یک عدد درصورت دلخواه
🔸گوشت چرخ کرده (بهتر مخلوط قلوه گاه گوسفندی و ران گوساله باشه) به همراه یک پیاز رنده شده و ادویه ها و آرد نخودچی خوب مخلوط کرده و ورز میدهیم و به صورت قلقلی های کوچک درمیاورم .
پیاز دیگری را ریز خرد کرده داخل قابلمه به همراه روغن تفت میدهیم تا طلایی شود گوشت قلقلی را اضافه کرده تفت میدهیم حین تفت دادن کمی دیگر زردچوبه اضافه میکنیم و رب را نیز اضافه کرده تفت می دهیم سپس دو لیوان آب اضافه میکنیم و سیب زمینی و هویج نگینی را اضافه کرده با حرارت ملایم اجازه میدهیم بپزه و جا بیفته
📤فوروارد یادتون نره 👇
خوراک رشته عدس سقزی
عدسی با رشته یکی از غذاهای محلی شهر سقز در کردستان ِ
این غذا ظاهری بسیار شبیه به عدسی معمولی داره ولی با رشته و چاشنی کشک یا آب لیموی تازه پونه و نعنا👍🏼
مواد لازم:
عدس آشی: یک پیمانه
نمک. فلفل. زردچوبه. نعناع و پونه:به مقدار لازم
رشته آشی ریز خرد شده:نصف فنجان و نصف فجان هم خرد شده ی متوسط
پیاز:یک عدد
کشک یا لیمو ترش برای چاشنی
طرز تهیه :
عدس رو بعد از پاک کردن ،چند ساعت در آب خیس کنین بعد با مقداری آب بپزین.
بعد از اینکه مقدار کمی از آب باقی موند،پیاز رو خرد کنیبن تفت بدین ، بعد از طلایی شدن به اذون زردچوبه ، فلفل ،پونه و نعناع اضافه کنین و بعد داخل عدسی بریزین.
رشته ها رو هم به صورت ریز و متوسط خرد کردین به عدسی اد کنین و بعد پیاز و ادویه ی سرخ شده رو داخل عدسی بریزین و اجازه بدین با شعله کم رشته ها بپزن و عدسی لعاب بندازه👍🏼
سپس #خوراک_رشته_عدس_سقزی رو از روی حرارت بردارین و در ظرف مورد نظرتان بریزین.
پ ن:کرمانشاهی های عزیز این خوراک رو با کشک میل می کنن👍🏼
پ ن:عدس در عدسی باید کاملا پخته باشه ولی مثل حلیم وا رفته نشه👍🏼
پ ن : برای خوشمزه شدن عدسی هیچ وقت از گوشت استفاده نکنین چون دیگه اصلا عدسی نیست.
پفک_خونگی
مواد لازم:
۳ عدد سیبزمینی متوسط
نشاسته ذرت ۱۰۰ گرم
۲ ق غ خ روغن مایع
نمک ۱ ق غ خ
فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر، پودر پیاز و زردچوبه از هر کدوم یک ق چ خ
طرز تهیه:👩🏻🍳
سیبزمینی ها رو آب پز کرده بعد توی یک کاسه رنده میکنیم و با دست به خوبی ورز میدیم تا کشدار بشه. حالا بهش تمامی مواد گفته شده (نشاسته، روغن، نمک و ادویه ها)رو اضافه کرده و به خوبی ورز میدیم تا اینکه تمامی مواد با هم یکی بشن.
حالا روی سطح یه کیسه فریزر پهن میکنیم توسط یک وردنه، و با کاتر مد نظرمون که میتونه لبه لیوان و ماسوره هم باشه به موادمون شکل میدیم و یکی یکی توی روغن داغ گذاشته و سرخ میکنیم.
✅حواستون باشه یکی یکی به روغن اضافه کنید تا کمی پف که کرد دوباره بعدی رو اضافه کنید که به هم نچسپن.
دسری با کدو حلوایی
مواد لازم:
کدو حلوایی 400 گرم
پودر آگار-آگار 2 تا 3 قاشق چایخوری
عسل 4 تا 5 قاشق چایخوری
.
طرز تهیه:
ابتدا کدو را تمیز شسته و پوست بگیرید به صورت مکعبی خرد کنید. درون قابلمه ریخته یک لیوان آب روی آن بریزید و به مدت 20 تا 30 بذارید بپزه.
درون قابلمه دیگر حدود 300 میلیلیتر آب بریزید و بذارید تا جوش بیاد وقتی به جوش رسید پودر آگار-آگار را اضافه کرده و هم بزنید تا کامل حل شود.
کدو پخته شده را به همراه عسل و محلول آگار_آگار درون مخلوط کن بریزید و چند مرتبه مخلوط کنید. سپس درون قالب سیلیکونی ریخته و به مدت 20 تا 30 دقیقه درون فریزر بگذارید.
نوشجان 🌹
نکته:
پودر آگار-آگار یک ماده ژلاتین گیاهیه هست که میتونید از لوازم قنادی ها تهیه کنید.
#مسقطی_شیر 🧈 😋
▫️نشاسته 3 ق غ
▫️شکر 4 ق غ
▫️شیر 2 لیوان
▫️گلاب 1 ق غ
▫️وانیل نوک ق چ
▫️کره 1 ق غ
🔸ابتدا نشاسته رو تو شیر سرد حل مکنیم-بعد روی اجاق گاز گذاشته تا گرم بشه و کمی غلظت پیدا کنه
سپس کره و وانیل و گلاب رو اضافه میکنیم و مرتب هم می زنیم که غلیط بشه و مواد ته نگیره
به غلظت دلخواه که رسید توی ظرف سرو بریزید بدارید خنک بشه بعد در یخچال بذارید