eitaa logo
آشپزخانه من 👩‍🍳
16.8هزار دنبال‌کننده
7.6هزار عکس
27هزار ویدیو
2 فایل
کانال تبلیغات 👇 http://eitaa.com/joinchat/4068671501C5a5c494ab3 آیدی آدمین: @felfeli96
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزخانه من 👩‍🍳
سالاد سزار
سینه مرغ رو با بیفتک بکوبید تا کمی بافتش باز بشه سپس با چاشنی آلس پایس مخصوص جوجه کباب هستش مزه دار کنید من از دو نوع شاندیزی و بلوچی استفاده کردم معجزه میکنه هیچ ادویه دیگه ای لازم نداره سلفون بکشید وبزارید یخچال، ۱۰ دقیقه الی نیم ساعت. تا مرغمون مزه دار میشه سس مخصوص سالاد رو درست میکنیم مواد مورد ماست سفت یک قاشق سر پر سس مایونز یک قاشق سر پر سس خردل یک قاشق سر پر پنیر پارمزان یک قاشق سر پر آب لیمو دوقاشق سیر دوسه حبه روغن زیتون دو قاشق نمک وفلفل به میزان لازم سیر رو رنده کنید وهمه مواد بریزید تو کاسه وخوب بزنید تا یکدست شه بزارید یخچال تا سالاد آماده شه مواد سالاد سینه مرغ مزه دار شده کاهو ؛ نان تست ؛ دو سه حبه سیر ؛چند قاشق روغن ؛ کناره های نان تست رو جدا کنید ته یک حبه سیر رو بزنید وبمالید رو نون تستها سپس مکعبی خرد کنید نان تستها رو با کمی روغن زیتون سرخ میکنیم تا ترد بشن حال یک عدد تخم مرغ رو خوب بزنید آرد سفید قنادی تو یک ظرفی بریزید پودر سوخاری هم تو ظرف جداگانه سینه مرغ مزه دار شده اول تو آرد سفید خوب بغلتونید سپس تخم مرغ آخرین مرحله پودر سوخاری همه جای سینه رو به پودر سوخاری آغشته کنید روغن رو بزارید داغ بشه هر دو طرفشو سرخ کنید با شعله ملایم سپس رو دستمال تمیز بزارید تا روغن اضافیش کشیده بشه و برش بزنید کاهو رو بشورید کاملا آبش که رفت خرد کنید سینی مورد نظر بیارید کاهو رو توش بریزید من کمی جعفری خرد شده هم زدم( یکی دوقاشق ) سینه سوخاری شده نون تست سرخ شده رو رو کاهو بچینید سس روش بریزید توجه کنید سس باعث میشه نان تست ها نرم بشه خوشمزگی سالاد به قرچ قرچ زیر دندون نان تسته😉 سیب زمینی حتما با پوست باشه سیب زمینی بدون پوست وا میره سیب زمینی ها رو با اسکاج و آب خوب بشورید واز وسط نصف کنید مقداری آب رو بزارید تا بجوشه سیب زمینها ر وبندازید تو آب جوش کمی نمک بزنید حدود ده الی دوازده دقیقه بجوشه ونیم پز شن کافیه، سپس آبکش کنید وبریزید تا کاسه پیرکس ،قالب مستطیل هم میشه از چاشنی آلس پایس تند دزفولی بریزید روش😉 وخوب مخلوط کنید فر رو با دمای ۲۰۰ درجه گرم کنید وبزارید تو فر تا مغز پخت بشه حدود بیست وپنج تا نیم ساعت طول میکشه البته بستگی به دمای فر و برش سیب زمینها داره شاید زودتر یا دیرتر بپزن بعد از بیست دقیقه چک کنید 🌟
آشپزخانه من 👩‍🍳
#چیپس_فلفل_قرمز
مناسب برای 2 تا 3 نفر . 🔷مواد لازم 🔹3 عدد سیب‌زمینی 🔹1 قاشق غذاخوری روغن پخت و پز 🔹1 قاشق غذاخوری فلفل پاپریکا 🔹1 قاشق غذاخوری پودر چیلی 🔹2 قاشق غذاخوری شکر قهوه‌ای 🔹1 قاشق چای‌خوری پودر سیر 🔹1 قاشق غذاخوری نمک 🔹1 قاشق غذاخوری فلفل . ♨️طرز تهیه 1. از قبل دمای فر را روی 175 درجه سانتی‌گراد (350 درجه فارنهایت) تنظیم می‌کنیم تا گرم شود. 2. با استفاده از یک چاقوی تیز، سیب‌زمینی‌ها را به صورت حلقه‌های نازک برش می‌زنیم. 3. برش‌های سیب‌زمینی را در کاسه بزرگی ریخته و روغن، فلفل پاپریکا، پودر چیلی، شکر، پودر سیر، نمک و فلفل سیاه را به آن‌ها اضافه می‌کنیم. خوب مخلوط می‌کنیم. 4. سیب‌زمینی‌ها را در سینی مخصوص فر آغشته به روغن می‌چینیم. 5. به مدت 30 تا 35 دقیقه می‌پزیم. 6. نوش جان 🌟
6.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوراك مرغ آبدار وخوشمزه موادلازم : ران مرغ نمك به مقدار لازم ادويه مرغ شامل كارى ،پودرسير،آويشن،پودرتخم گشنيز، روغن زيتون سس خردل يه قاشق مربا خورى سس مايونز يه قاشق غذا خورى پر سيب زمينى گوجه نمك روغن زيتون پودر آويشن طرز تهيه : ران مرغ نمك ادويه روغن زيتون سس خردل سس مايونز همه را با هم مخلوط كرده به مدت نيم ساعت استراحت ميدهيم تا ران ها مزه داربشن در ظرفى ديگر سيب زمينى وگوجه را طبق كليپ برش ميزنيم نمك وروغن زيتون وپودر آويشن اضافه كرده تا مزه دار بشه كف سينى فر را كاغذ روغنى ميزاريم ران ها را توى سينى گذاشته وسيب زمينى وگوجه ها رو لابه لاى ران ها قرار ميدهيم سينى رو در كيسه ى پخت مخصوص فر قرار ميديم وان را به مدت ١:٢٠در دماى ١٨٠درجه در فر قرار ميدهيم نوش جان 😋😋
5.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مناسب برای 2 تا 4 نفر . 🔷مواد لازم 🔹1 عدد پرتقال 🔹خلال دندان بزرگ 🔹1 پیمانه چیپس شکلات نیمه شیرین 🔹½ پیمانه ترافل رنگی 🔹½ پیمانه توت‌فرنگی خشک و خرد شده 🔹½ پیمانه بادام خرد شده 🔹½ پیمانه نمک دریا . ♨️طرز تهیه پرتقال را پوست کنده و پرهای آن را از هم جدا می‌کنیم. بعد خلال دندان‌ها را داخل پرهای پرتقال فرو می‌کنیم. چیپس شکلات را در کاسه‌ای ریخته و در فواصل زمانی 30 ثانیه‌ای در مایکروفر حرارت می‌دهیم تا آب شود. پرتقال‌ها را تا نصف داخل شکلات آب شده فرو کرده و سپس به رویه مورد علاقه‌مان آغشته می‌کنیم. اگر دیدید شکلات روی پرتقال‌ها بیش از حد شل است، می‌توانید آن‌ها را به مدت 5 دقیقه در فریزر بگذارید تا سفت شود. نوش جان
8.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 یه ترشی بی نظیر که اگه یه بار امتحانش کنی، عاشق طعمش میشی 😋 گل کلم 1 عدد کوچک هویچ 2 عدد خیار 3 عدد ساقه کرفس 1 عدد پیاز ترشی 2،3 عدد سير چند حبه فلفل تند 2،3 عدد سرکه 1 لیوان آب جوشیده 1 لیوان نمک، زردچوبه، سیاه دونه، تخم گشنیز و پودر گلپر از هر کدام 1 ق چ سر پر 💞سیاه دونه سردی ترشی رو میگیره. 💞تخم گشنیز برای طعم بهتر و تردی ترشی هست. 💞زردچوبه برای خوش‌رنگ شدن ترشی هست. 💞بعضی‌ها توی این ترشی از سبزی معطر هم استفاده میکنن. سرکه قرمز صد در صد بهتر از سرکه ی سفید هست مواد ترشی و ظرف ترشی کاملا خشک باشن که ترشی کپک نزنه و همچنین در طرف کاملا کیپ و سفت باشه به طوریکه هوا وارد شیشه نشه درجای خنک نگهداری بزارید
میتونید مواد رو نصف کنید شکر یک لیوان کره پنجاه گرم خامه صبحانه یک دوم لیوان شکر رو بریزید تو قابلمه کف قابلمه پخش کنید رو هم انباشته نشه شعله خیییلی کم باشه وگرنه شکر زود میسوزه حدود بیست دقیقه شاید بیشتر طول میکشه تا شکر کم کم اب بشه و طلای بشه نباید هم بزنید وقتی شکر آب شد وطلای شد کم کم بزنید تا مثل عسل روان بشه شکر باید کاملا آب بشه وقتی که شکر آب شد کره که به دمای محیط رسیده بهش اضافه میکنیم مدام هم میرنیم تا شکر واب با هم مخلوط بشه سپس خامه رو اضافه میکنیم ومدام هم میزنیم تا سس غلیظ ویکدست بشه عزیزان توجه کنید خامه باید به صورت بن ماری حتما گرم بشه بن ماری( بزارید رو بخار کتری) کدبانوهای عزیز اگه شکر خوب آب نشه بعد از اضافه کردن کره وخامهدونه هاش سفت میشه و قابل خوردن نیست بعد از اضافه کردن خامه شکر دوباره کمی سفت میشه با زدن مداوم دوباره آب میشه اگه بعد از غلیظ شدن سس دیدید دونه های شکر هنوز کنی آب نشده وزیر دندون میاد از الک رد کنید مشکلی نیست حتما از قابلمه ضخیم استفاده کنید مواظب دستتون باشید بعد از اضافه کردن خامه سس بالا میاد بعد از آماده شدن سس را تو شیشه بریزد وبزارید یخچال تا یک هفته ماندگاری داره موقع استفاده به روش بن ماری گرم کنید چون بعد از سرد شدن کمی سفت میشه 🌟
7.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گل رز با سیب زمینی بعد از اینکه سیب زمینی ها روبا چاقو ورق کردم یه ربع داخل آب نمک بذارین که ورقه هاتون نرم بشه بعدا مطابق فیلم به شکل گل دربیارین بعد گلها رو بعد از شستن داخل آبکش بزارین که خشک بشه و بعد داخل ظرف گودی روغن رو داغ کنید و سرخ کنید میتونید موقع سرو خلال دندون رو جدا کنید چون گل ها تکون نمیخورن. من با چاقو ورق کردم شما میتونید با رنده یا هر وسیله ای که راحتین ورق کنید.
6.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👨‍🍳😍😍 مواد لازم : آب پرتقال ۱۵۰ میلی لیتر تخم مرغ ۲ عدد شکر ۴ ق غ کره ۱ ق غ نمک نشاسته ذرت ۲۴۰ گرم ( 1.6 پیمانه) بیکینگ پودر ۱ ق غ پرتقال آب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
0 دیگه دستوری از این راحت و سریع تر برای درست کردن بستنی نداریم🙃 حتما ذخیره اش کن که داشته باشیش👌🤗 موادلازم : موز ۳عدد شیر نصف لیوان شکر ۳ق غ خامه صبحانه ۲ق غ در ابتدا موز ها رو خرد کنید و به همراه شکر شیر و خامه صبحانه میکس کنید داخل ظرفی بریزید و سلفون بکشید و ۷ساعت داخل فریزر استراحت بدید بعد از این مدت اسکوپ بزنید و نوش جان کنید😍