يك ساندويچ سريع و خوشمزه
مواد لازم برای دو نفر:
_پیاز 1 عدد
_فل
ل دلمه ای 1 عدد
_سیر رنده شده 2 حبه
_گوشت چرخکرده 250گرم
_پنیر پیتزا یا چدار 150 گرم
_زردچوبه نصف قاشق چایخوری
_آویشن یک قاشق چایخوری
_نمک و فلفل به میزان لازم
در ابتدا پیازها را خرد کرده و تفت داده تا طلایی رنگ شود سپس زردچوبه ، سیر و فلفل دلمه ای را اضافه کرده و کمی که تفت داده شده ،گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت داده تا طلایی شود سپس نمک ، فلفل و آویشن را اضافه کرده و شعله را کم کرده و پنیر را اضافه کنید و در ماهیتابه را ببندید تا پنیر آب شود. از اين مواد داخل نون بذاريد و با خيارشور و گوجه و كاهو سرو كنيد؛
پ.ن : می تونید به مواد قارچ هم اضافه کنید و همچنین می تونید به جای گوشت قرمز از گوشت مرغ هم استفاده کنید
نوش جان😋😍
مرغ با سس سیر
.
موادلازم :
ران مرغ 1 کیلو
فلفل سبز
گوجه گیلاسی
.
موادلازم برای سس
آب لیمو نصف عدد
عسل 1 ق م
رب گوجه 1 ق غ
فلفل سیاه 1 ق م
فلفل قرمز 1 ق م
پودر آویشن 1 ق م زیره 1 ق م روغن زیتون نصف پیمانه
سیر له شده 3 حبه
نمک به مقدارلازم .
.
طرزتهیه .
.
همه ی مواد سس رو رو باهم مخلوط کنید و ران مرغ در سس بغلتانید و در ظرف مورد نظر ورق روغنی پهن کنید مرغ هارو بچینید و 1 پیمانه هم آب روش اضافه کنید بینشون هم گوجه فلفل سبز بذارید و روش رو هم با فویل کامل ببندید و در فر بادمای صد و هشتاد درجه تا نرم شود بپزید و در آخر هم فویل رو هم بردارید پانزده دقیقه بدون فویل بپزید بعد از فر در بیارید .
#بشقاب_سبزیجات 🥘 😋
_سیب زمینی پخته شده 300 گرم
_گوجه گیلاسی 200 گرم
_قارچ 300 گرم
_اسفناج 200 گرم
_سیر رنده شده 2 الی 3 حبه ( یا پودر سیر )
_پیاز یک عدد
_آواکادو (به دلخواه) یک عددد
_آویشن یک قاشق چایخوری
_پاپریکا یک قاشق چایخوری
_روغن زیتون به میزان لازم
_نمک و فلفل به میزان لازم
🔸ابتدا سیب زمینی ها را آبپز کنید و با پودر آویشن ، پودر پاپریکا، روغن زیتون، نمک،فلفل مزه دار کنید ، و به مدت 30 دقیقه در فر قرار داده همزمان گوجه های گیلاسی را در ظرفی دیگر به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که کامل پخته شوند با دمای 180 درجه در فر گذاشته(یا در ماهیتابه گریل کنید) ،سپس یک ماهیتابه روی حرارت متوسط گذاشته و با مقداری روغن پیاز و سیر را تفت دهید. سپس قارچ ها و اسفناج را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و طلایی شود در آخر سیب زمینی و گوجه های گریل شده را به ماهیتابه برگردانید و در صورت تمایل در کنار پوره آواکادو سرو کنید.
9.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترفند_روزمره
ترفند های کاربردی در آشپزی و آشپز خانه👌😊😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ميخواهم هر صبح كه🌺
پنجره را باز ميكني🍀
آن درخت روبرو من باشم
فصل تازه من باشم🌺
آفتاب من باشم🍀
استكان چاي من باشم
من باشم ، تو باشي🌺
و چقدر شيرين است
كه با تو روز را آغاز كنيم🍀
بفرمایید صبحانه😊☕️
آچما پنیری🥐🥖🧀
نان ترکیه
مواد لازم:
2 لیوان شیر گرم (440 میلی لیتر)
1 لیوان روغن (200 میلی لیتر)
1 پاکت خمیر مایه تازه ترکی (تقریبا معادل 1.5 قاشق غذا خوری خمیر مایه فوری)
2 سفیده تخم مرغ (زرده ها برای رومال)
2 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق چایخوری نمک
تقریبا 6 لیوان آرد (750 گرم)
مواد میانی👇
کره
پنیر فتا
طرز تهیه:
همه مواد به جز آرد را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید،سپس آرد را به تدریج اضافه کنید و خوب ورز دهید تا یک خمیر یکدست و نرم داشته باشید(خمیر کمی بدست میچسبد)1 قاشق غذاخوری روغن مایع روی خمیر ریخته و آن را جمع کنید و حدود 45 دقیقه روی آن را گذاشته ،استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود، سپس روی سطح کار آرد بپاشید و هوای خمیر استراحت داده شده را بگیرید، به 16 قسمت (به اندازه نارنگی) تقسیم کنید،قسمت ها را به صورت چانه در آورده،1 قاشق چای خوری کره هم دمای محیط را روی هر چانه بمالید و مانند فیلم با دست، کامل چانه را باز کرده(ترجمه از آشپزی_خلاق)،پنیر فتا بریزید، رول کنید و کنار بگذارید،همه چانه ها به همین صورت رول کنید،سپس از خمیری که اول رول کردید شروع کنید ،رول را بکشید و بچیپانید تا مانند بافت شود،دو طرف رول ها را به هم بچسبانید و کف سینی فر که با کاغذ روغنی پوشاندید و چرب کردید بگذارید، نیم ساعت دیگر روی آن را بپوشانید و استراحت دهید، در یک کاسه زرده تخم مرغ و 1 قاشق چایخوری شیر را مخلوط کنید و با برس روی اچما بمالید ،کنجد بپاشید و در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه قرار دهید تا روی نان برشته و طلایی شود به محض بیرون آمدن از فر،روی آنها را با یک پارچه آشپزخانه تمیز بپوشانید تا بافت نرمی داشته باشند(10-15 دقیقه کافی هست) نوش جان🤗