eitaa logo
آشپزخانه من 👩‍🍳
16.7هزار دنبال‌کننده
7.6هزار عکس
27هزار ویدیو
2 فایل
کانال تبلیغات 👇 http://eitaa.com/joinchat/4068671501C5a5c494ab3 آیدی آدمین: @felfeli96
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مي‌خواهم هر صبح كه🌺 پنجره را باز مي‌كني🍀 آن درخت روبرو من باشم فصل تازه من باشم🌺 آفتاب من باشم🍀 استكان چاي من باشم من باشم ، تو باشي🌺 و چقدر شيرين است كه با تو روز را آغاز كنيم🍀 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌ بفرمایید صبحانه😊☕️
آچما پنیری🥐🥖🧀 نان ترکیه مواد لازم: 2 لیوان شیر گرم (440 میلی لیتر) 1 لیوان روغن (200 میلی لیتر) 1 پاکت خمیر مایه تازه ترکی (تقریبا معادل 1.5 قاشق غذا خوری خمیر مایه فوری) 2 سفیده تخم مرغ (زرده ها برای رومال) 2 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق چایخوری نمک تقریبا 6 لیوان آرد (750 گرم) مواد میانی👇 کره پنیر فتا طرز تهیه: همه مواد به جز آرد را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید،سپس آرد را به تدریج اضافه کنید و خوب ورز دهید تا یک خمیر یکدست و نرم داشته باشید(خمیر کمی بدست میچسبد)1 قاشق غذاخوری روغن مایع روی خمیر ریخته و آن را جمع کنید و حدود 45 دقیقه روی آن را گذاشته ،استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود، سپس روی سطح کار آرد بپاشید و هوای خمیر استراحت داده شده را بگیرید، به 16 قسمت (به اندازه نارنگی) تقسیم کنید،قسمت ها را به صورت چانه در آورده،1 قاشق چای خوری کره هم دمای محیط را روی هر چانه بمالید و مانند فیلم با دست، کامل چانه را باز کرده(ترجمه از آشپزی_خلاق)،پنیر فتا بریزید، رول کنید و کنار بگذارید،همه چانه ها به همین صورت رول کنید،سپس از خمیری که اول رول کردید شروع کنید ،رول را بکشید و بچیپانید تا مانند بافت شود،دو طرف رول ها را به هم بچسبانید و کف سینی فر که با کاغذ روغنی پوشاندید و چرب کردید بگذارید، نیم ساعت دیگر روی آن را بپوشانید و استراحت دهید، در یک کاسه زرده تخم مرغ و 1 قاشق چایخوری شیر را مخلوط کنید و با برس روی اچما بمالید ،کنجد بپاشید و در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه قرار دهید تا روی نان برشته و طلایی شود به محض بیرون آمدن از فر،روی آنها را با یک پارچه آشپزخانه تمیز بپوشانید تا بافت نرمی داشته باشند(10-15 دقیقه کافی هست) نوش جان🤗
پیده گوشت و پیراشکی سبزیجات
پیده گوشت و پیراشکی سبزیجات
پیده گوشت و پیراشکی سبزیجات مواد لازم: مواد خمیر👇 1 لیوان آب گرم 3.5 تا 4 لیوان آرد 9_12 گرم خمیر مایه (تقریبا معادل 1 قاشق غذاخوری) 1/2 قاشق چایخوری نمک و شکر از هر دو 2 قاشق غذا خوری روغن مایع مواد پیده گوشت👇 300_500 گرم گوشت چرخکرده 1_2 عدد پیاز خرد شده 1_2 عدد گوجه فرنگی خرد شده 1 قاشق غذا خوری رب گوجه مقداری جعفری و گشنیز تازه خرد شده مواد میانی پیراشکی سبزیجات👇 1 پیاز خرد شده 1 عدد بادمجان خرد شده 1 فلفل دلمه ای 1 عدد گوجه فرنگی 100 گرم پنیر موزارلا یا پنیر پیتزا نمک و فلفل سیاه و ادویه دلخواه طبق ذائقه طرز تهیه: برای اماده کردن خمیر در یک کاسه آب گرم ،خمیر مایه، شکر،نمک را با هم مخلوط کنید، روی ظرف را بپوشانید برای 10 دقیقه تا خمیر مایه به عمل بیاید،سپس روغن و آرد را کم کم اضافه کرده،خمیر را جمع کنید و ورزر دهید تا دیگر به دست نچسبد و یک خمیر لطیف داشته باشید،بعد خمیر را برای مدت 40 دقیقه تا یک ساعت در یک محیط گرم استراحت دهید،در این فاصله در یک ماهیتابه مواد گوشت را مانند فیلم بپزید و کنار بگذارید(ترجمه از آشپزی_خلاق)،در همان ماهیتابه مواد پیراشکی سبزیجات را نیز درست کنید،سپس خمیر استراحت داده شده را به دو قسمت تقسیم کنید،یک قسمت را برای پیده با وردنه پهن کنید و کف سینی فر که کاغذ روغنی یا فویل پوشانید گذاشته و مواد گوشت را وسط خمیر بگذارید و لبه ها را تا کنید و با زرده ی تخم مرغ رومال کنید و در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه برای مدت 15_20 دقیقه یا تا زمانیکه روی پیده برشته شود،قسمت دیگر خمیر را به چانه مساوی تقسیم کنید با وردنه پهن کنید و از مواد سبزیجات و پنیر وسط خمیر گذاشته و تا کنید و لبه های پیراشکی را با چنگال فشار دهید و با زرده ی تخم مرغ رمال کنید و در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه برای حدود 15_20 دقیقه یا تا زمانی که روی پیراشکی ها برشته و طلایی شود،نوش جان🤗 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔸مواد مورد نیاز نیم کیلو اسفناج 1 عدد پیاز 1 حبه سیر 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون 5 قاشق غذاخوری ماست ( من طبق دستور نوشتم شما میتونید بسته به سلیقه خودتون ماست بریزید) نمک مواد روی بورانی 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری بادام زمینی 🔸طرز تهیه 1- اول از همه اسفناج را خوب خوب شسته و آبکش کنید و اسفناج ها رو مقداری خرد کنید. 2- پیاز و سیر را نیز خرد می کنیم و با سه قاشق غذاخوری روغن زیتون سرخش کنید. 3- اسفناج ها رو هم در تابه بپزید تا نرم بشن ، اسفناج های پخته را با پیازو سیر داغ تهیه شده و نمک و فلفل خوب مخلوط کنید . 4- حالا ماست رو به دلخواهتون اضافه کنی. 5- بادام زمینی ها رو با روغن زیتون در یک ماهیتابه کوچک برشته کنید و اگر دوست داشتید در آخر کمی فلفل قرمز را اضافه کنید و روی مواد ترکیب شده قبل بریزید.
شیرینی نعل اسبی از خوبای شیرینی☺️ . . . آرد قنادی170تا200گرم پودر قند40گرم زرده تخم مرغ1عدد کره گیاهی(مارگارین)100گرم وانیل1/4قاشق چایخوری کره حتما از قبل در دمای محیط قرار دهید.سپس با پودر قند با دور تند همزن بزنید تا حجیم و روشن بشه.زرده و وانیل رو هم اضاف کنید و 2دقیقه دیگه با دور تند بزنید. آرد الک شده را کم کم اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا آرد به خورد مواد برود.با دست ورز ندهید چون کره با دمای دست ذوب میشه. آرد رو کم کم اضاف کنید چون ممکن هست 2قاشق کمتر یا بیشتر مصرف شود،خمیر منسجمی باید داشته باشید،کمی با دست بردارید و گلوله کنید اگر صاف و بدون ترک بود آرد کافیه. خمیر رو به صورت نعل اسب در بیارید و در سینی فر قرار دهید با دمای180درجه به مدت 12تا15دقیقه،کف شیرینی کمی تغییر رنگ داد یعنی آمادس،بیشتر در فر بماند خشک میشود. از فر در آوردین شیرینی نرم و شکننده هست بزارید خنک شه بعد جدا کنید و در شکلات تلخ بن ماری(ذوب)شده بغلتانید و میتونید با پودر نارگیل یا پودر پسته تزئین کنید.