آشپزخانه من 👩🍳
#مینی_کورابیه_ترد 👆👇
#مینی_کورابیه_ترد
مواد لازم:
250 گرم کره
یک استکان روغن مایع
دو قاشق غذاخوری سیاهدانه
دو عدد تخممرغ(سفیدهها برای داخل خمیر و زردهها برای رومال)
دو قاشق مرباخوری محلب(نوعی ادویه مخصوص نان و شیرینی، می تونید حذف کنید و از وانیل استفاده کنید)
یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر
دو قاشق غذاخوری پودر شکر
دو قاشق غذاخوری سرکهی سیب
1/5 قاشق مرباخوری نمک
4_5 لیوان آرد
طرز تهیه:
داخل کاسهای همه مواد به جز آرد را مخلوط میکنیم.
آرد را کمکم اضافه میکنیم تا خمیر نرمی که به دست نمیچسبد تهیه شود.
(با کف دست خمیر را ورز ندهید چون به روغن میافتد و سفت و بدمزه میشود)
توپکهای کوچکی از خمیر جدا کرده و در سینی فری که کاغذ روغنی انداختهایم میچینیم.
با زرده رومال زده و سیاهدانه میپاشیم.
در فری که روی 160_170 درجه گرم شده تا طلایی شدن روی قرابیهها میپزیم.
👆
آشپزخانه من 👩🍳
#باقلوای_کادایف_رولی 👆👇
باقلوای کادایف رولی
کادایف : 250 گرم
کره ذوب شده : 5 ق غ
بیسکوییت کنجدی : 100گرم
شکر : سه قاشق غ
شیره انگور یا عسل : یک ق غ
اب : دوسه ق ع
✅مواد برای شربت:
شکر : ۲لیوان
اب: ۲لیوان
اب لیمو نصف
ابتدا در قابلمه ایی شکر و اب را به مدت ده دقیقه بجوشانید و بعد نصف لیمو لیمو را میریزیم . پنج دقیقه هم بجوشه خاموش کنید بزارید تا سرد بشود.
✅طرز تهیه:
دوستان رشته کادایف رو از لوازم قنادی ها بگیرید اگر دیدید خیلی خشکه با اب پاش روش اب بپاشید بعد سلفون بکشید یا لای دستمال تمیز بزارید نرم بشه بعد کار را شروع کنیم.دوستان اگر در دسترس بود بجای بیسکوییت کنجدی میتونید فقط گردوی خرد شده بریزید
🌟
7.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#شام_سبک
مواد لازم
800 گرم سینه مرغ
1 کدو
1 پیاز
2 سیب زمینی
200 میلی لیتر ماست
2 قاشق غذاخوری سس مایونز (اختیاری)
150 گرم پنیر
فلفل و نمک
جعفری
روغن زیتون
آماده سازی
پیاز ، پیاز و سیب زمینی را به برش ها خرد کنید. مرغ را به قطعات بلند خرد کنید.
تابه را روغن کنید ، سیب زمینی ها را بگذارید ، روغن آن را بریزید ، نمک و پیاز را توزیع کنید. مرغ را بگذارید ، فلفل ، جعفری را بپاشید ، پیاز را توزیع کنید و روغن بیشتری بریزید. مرغ باقیمانده را قرار داده و ماست را بهمراه مایونز پهن کنید.
به مدت 45 دقیقه در دمای 180 درجه بپزید. بعد ، پنیر را توزیع کرده و به مدت 5 دقیقه دیگر بپزید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
دیگه بستنی نمیخری !
🍨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در اردیبهشت
بویِ بهشت میآید!
عطر شکوفهها و خاکِ بارانخورده
هوش از سرِ رهگذرانِ شهر
پرانده!
اردیبهشت
شوخی بردار نیست!
همه را عاشق میکند!
صبح بخیر
♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💐🍃صبح است...
خروس اقبال شما میخواند
او فراخوانده شما را از سوی خدا که
سر از بالین شبش بردارید
چشم خود باز کنید شکر نعمت گویید
و تمنای خود آغاز کنید ... 💐🍃
☀️سلام، صبحتـون بخیــر ☕️
#سوئیس 🏞
♥️
آشپزخانه من 👩🍳
#جوجه_فسنجونی 🌟
.
سلام به همراهان عزیز ✋ با آموزش جوجه فسنجانی در خدمتتونم که خیلی خشمزس و خیلی سریع آماده میشه 👌
سینه مرغ : نصف یک عدد
رب انار: دو قاشق غذاخوری
پیاز رنده شده :یک عدد
گردوی آسیاب شده : ۴قاشق غذاخوری
زعفران دم کشیده : یک قاشق غذاخوری
آب : نصف لیوان
نمک ، فلفل ،ادویه : به میزان لازم
شکر : یک قاشق غذاخوری
سینه مرغ را مکعبی خرد کنید پیاز رنده شده ، نمک ،فلفل ،ادویه ، گردوی پودر شده ،رب انار، زعفران دم کشیده ، آب را اضافه کنید مخلوط کنید بهتر که این ترکیب در یخچال دو ساعت استراحت دهید بعد در ماهیتابه کمی روغن بریزید مواد اضافه کنید کمی تفت دهید در ماهیتابه بگذارید حرارت ملایم کنید اجازه بدید یک تا یک ساعت ونیم بپزه و جا بیفته و به روغن بیفته هر دفعه سر بزنید نسوز چون آبی کم داره حرارت حتما کم باشه
اگر رب انار تون ترش کمی شکر اضافه کنید که غذاتون ملس باشه خوشمزه 🥰
🌟
11.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آش_ماست_ارومیه😋
مواد لازم🔻
سبزی آش(گشنیز ؛جعفری؛تره؛اسفناج و ریحون و برگ چغندر حتی برگ گوجه فرنگی و فلفل)۱کیلو
روغن برا پیازداغ
نخودِ پخته ۱ لیوان
لوبیا چیتی یا قرمز ۱لیوان (حتما از شب قبل آب بزارین)
بلغور گندم نصف لیوان
برنج ۱سوم لیوان
گوجه فرنگی ۱عدد بزرگ
رب۲ق غ
فلفل سبز تازه چندعدد.نمک به میزان لازم
ماست چکیده ۵۰۰گرم
سیرچند حبه نعنا داغ و پیاز داغ براتزیین(من نعناع داغ نمیزنم)
طرز تهیه🔻
ابتدا پیاز هارو خرد میکنیم و توی روغن داغ سرخشون میکنیم همین که کمی سبک و طلایی شدن زردچوبه بهش اضافه میکنیم. (خیلی ها رب رو داخل آش میزنن که باید تو این مرحله اضافه بشه من خودم رب رو داخل پیاز داغ میزنم وبرا تزیین روش میریزیم وخوشمزه تروخوش قیافه ترم میشه )
بعد بلغور و نخود ولوبیا رو بهش اضافه میکنیم آب جوش میریزیم وشعله رو کم میکنیم.مواد نیم پز که شد ۴،۵قاشق عدس خیس شده رو میریزیم ومیزارم کامل بپزه و لعاب بده بعد پخته شدن (حدود ۱ساعت) سبزی آش خرد شده وشسته شده اگه دوست داشتین.آب قلم رو هم میریزم یه همی میزنیم اگه آبش،کم بود یه کم آب میریزیم.زیاد نریزین چون سبزیها خودشون آب میدن.
یه کم که سبزیها پختن فلفل و برنج وگوجه فرنگی خرد شده ومیریزیم و هم میزنیم نمکشوچک میکنیم و میزاریم تاسبزی بپزه (حدود۱۵ دقیقه) وغذا جابیوفته بعد شعله روخاموش میکنیم.درظرف دیگه برا روی آش پیاز داغ میکنیم رب وفلفل قرمز وسیاه میزنیم وتفت میدم سیرهارو له میکنیم ماست رو آماده میکنیم وآش رو درظرف سرو میکشیم ماست وسیر میزنیم وخوب قاطی میکنیم (خونه ی ما سیر رو هر کس تو بشقاب غذای خودش میزنه)و با پیاز داغ و رب تزیین میکنیم.