12.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خورش ناردونی یکی از غذاهای خوشمزه مازندران است
🥣موادلازم:
مرغ کامل آب پز شده
رب انار ۳ قاشق سوپخوری
پیاز داغ ۱ پیمانه
ناردون پودر شده ۲ قاشق چایخوری
شکر ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
آب انار ۱ پیمانه
آب جوش ۲ پیمانه
آلو جنگلی به مقدار لازم
روغن مخصوص سرخ کردن به مقدار لازم
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد زیتون سبز 😍😋
مواد لازم:
زیتون سبز🫒
پیازچه ریز خرد شده🌱
جعفری ریز خرد شده🍀
2 فلفل کاپیا کبابی و ریز خرد شده🌶
5-6 گوجه فرنگی خشک🍅
دانه انار
یک مشت گردوی درشت خرد شده
برای سس:
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون🫒
2 قاشق غذاخوری سس انار 🥣
آب نصف لیمو🍋
نمک طبق ذائقه🧂
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
رسپی کوکی موز با چیپس شکلات
🍪
15.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیتزا لقمه ای تو قالب مافین
❇️مواد اولیه برای ۳نفر(قالب مافین۱۲عددی):
-سیب زمینی متوسط ۲عدد
-ژامبون گوشت یا مرغ یا پولدبیف ۱۵۰تا۲۰۰گرم
-پنیر پیتزا یا موزارلای واقعی۱۵۰تا۲۰۰گرم
-فلفل دلمه ای نگینی شده حدودا ۱۰۰گرم برای تزئین
-اگر دوست داشتی آویشن بپاش-یا مثل من فلفل و زیتون بذاراین مواردو رعایت کنی نتیجه بهتری میگیری:
-سیب زمینی دفعه اول باید برشته بشه حدودا۸۰درصد-کامل نپزش-
-دفعه دوم بین ده تا پونزده دقیقه بپزش تا پنیر طلایی و آب بشه
-میتونی بجای ژامبون از گوشت مرغ پخته شده،پولد بیف یا گوشت آبپز رشته شده با ادویه و یا هر مواد میانی مورد علاقت استفاده کنی
-اون فلفل هالوپینو هم قول میدم درست کن
🌟
آشپزخانه من 👩🍳
. #جوجه_چینی_با_خمیر_بنیه 👆👇
#جوجه_چینی با خمیر_بنیه
آرد.نصف لیوان
آرد سوخاری.نصف لیوان
آرد ذرت.نصف لیوان
بکین پودر.یک قاشق سرخالی
فلفل قرمز، نمک، پاپریکا، زرددچوبه، پودر سیر.کمی
ماالشعیر ساده.یک و نیم لیوان
تخم مرغ.1عدد
ماءالشعیر ساده رو به آردها اضافه کرده و کاملا هم میزنیم یک عدد تخم مرغ را خوب میزنیم و به مایه قبلی اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست بشود،غلظتش هم باید مثل ماست باشد،نه شل باشد و نه سفت. سینه ی مرغ را برشهای نازک طولی میزنیم و با پیاز خلالی و سیر و اویشن و کمی آبلیمو برای دوساعت یا بیشتر مزه دار میکنیم. از تیکه های مرغ برمیداریم و داخل خمیر می غلتانیم و در روغن شناور سرخ میکنیم.ابتدای کار باید روغن داغ باشد وگرنه خمیر پف نمیکند و ترد نمیشد. پیاز و قارچ را هم میتوانیم با همین خمیر پفکی کنیم
#سس_تاتار
خیار شور.5عدد
آب لیموی تازه.یک قاشق غذاخوری
سس مایونز.500 گرم
پیازچه.گ50 گرم
زرده تخم مرغ آب پز.2 عدد
سیر.یک حبه
جعفری 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
خیار شور را رنده کنید و آبش را بگیرید.پیازچه را ساطوری خرد کنید.تخم مرغ را رنده کنید (استفاده از تخم مرغ، اختیاری است).همه مواد را با هم مخلوط کنید.
🌟
5.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥩🥩🥩🥩🥩🥩🥩🥩🥩🥩🥩🥩🥩🥩
گوشت چرخشده رو همراه فلفل دلمه،پیاز، سیر،جعفری خرد شده، نون تست و ادویه ها داخل میکسر بریزید و کاملا میکس کنید.
گوشت رو کف تابه پهن کنید و با دستتون به شکل کوبیده فرم بدید.کمی زعفران و کره اضافه کنید.
روی شعله بزارید در تابه رو ببندید تا گوشت آب بندازه و با آب خودش پخته شه.
هر طرف کوبیده ها رو حدود ده دقیقه با شعله کم سرخ کنید و غذای فوق العاده لذید ما آماده است.
❤️❤️❤️❤️❤️نوش جان❤️❤️❤️❤️❤️
پارت دوم✅✅🌹
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👇👇کوبیده رو این مدلی درست کن👇👇
مواد لازم:
300گرم گوشت چرخ شده
فلفل دلمه سبز و قرمز از هرکدام یک عدد کوچک
پیاز متوسط یک عدد
دو ق غ جعفری خرد شده
نون تست یک عدد یا دو ق غ آرد سوخاری
ادویه ها شامل (پولبیبر،نمک،زردچوبه پودر زعفران)
یک تا دو حبه سیر
۵۰ گرم کره
🥩🥩🥩🥩🥩🥩🥩🥩🥩🥩🥩🥩🥩
پارت اول ✅🌹
🌟
5.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شام_فوری خوشمزههه😍
نان لواش
پنیر پیتزا
سس کچاپ
خامه صبحانه
ژامبون
قارچ
گوجه
فلفل دلمه
نان لواش رو مستطیلی برش بزنید و تا کنید و داخل تابه خشک گذاشته و پنیر و سس کچاپ و خامه بزنید و ژامبون هاروبچینید و قارچ و گوجه و فلفل و ژامبون گذاشته و فلفل دلمه ریخته و در تابه رو میذاریم تا پنیر ذوب شه نووش جان
♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه شیک موز و توت فرنگی
🍓🍌🍓🍌
مواد لازم برای ۲ نفر👇🏻
🍌موز نصف پیمانه
🍓توت فرنگی نصف پیمانه
🍦بستنی یک و نیم پیمانه
🥛شیر یک سوم پیمانه
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام مهربونا
🌿🔻((شربت آبلیموی دو رنگ ))
مواد لازم :
پنیرک چهارقاشق
شکر دوقاشق
لیمو تازه یک عدد
یخ و آب به مقدار لازم
چهارقاشق پنیرک رو داخل نصف لیوان اب بخیسانید تا رنگش در بیاد بزارید کنار .آبلیمو رو بگیرید با دو قاشق شکر مخلوط کنید بزارید کنار .یخ هارو داخل لیوان بریزید مخلوط ابلیمو و شکر ک درست کردید رو بریزید چندتا تیکه لیمو هم برش بدید بزارید کنار یخ ها بعد اب رو اضافه کنید دوباره یخ بریزید باید اونقدری یخ بریزید ک وقتی گل پنیرک رو اضافه کردید با ابلیمو مخلوط نشه وگرنه رنگش صورتی میشه وقتی یخ هارو اضافه کردید به ارومی کل پنیرک رو اضافه کنید نوش جان
╰─ঊঈঊঈঊঈঊঊঊঈঊঈ─╯
18.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جوجه کباب خیلی آبدار🤤🍗
خوووش عطر و طعم
بدون منقل توی تابه درست میشه خیلی هم راحته😍😋🤌
🌟