eitaa logo
آشپزخانه من 👩‍🍳
16.7هزار دنبال‌کننده
7.6هزار عکس
27هزار ویدیو
2 فایل
کانال تبلیغات 👇 http://eitaa.com/joinchat/4068671501C5a5c494ab3 آیدی آدمین: @felfeli96
مشاهده در ایتا
دانلود
29.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یکی از راحت ترین و سریع ترین کوکی هایی که می تونید درست کنید 😍☺️ با ۳ قلم مواد ، ساده و راحته ، سه سوته آماده میشه 😊، بدون همزن ، می تونید بدون فر هم درست کنید که توی کپشن توضیح دادم . شکلات صبحانه یا نوتلا ۱۶۰ گرم (حدود ۴ ق غ) تخم مرغ ۱ عدد آرد سفید ۱۰۰ گرم (حدود ۲/۳ لیوان) شکلات صبحانه و تخم مرغ رو با هم مخلوط کردم و بعد آرد رو اضافه کردم و ترکیب کردم . آرد همین میزان کافی هست ، ارد زیادی بهش ندید . یک ربع در یخچال استراحت قرار دادم . بعد از خمیر به اندازه ۱ ق غ (اندازه ۴۰ گرمی هر کدوم رو برداشتم ‌ ، (البته که سایز و اندازه دست خودتون هست )توی دست گرد کردم و یک کم پهن کردم . در سینی با فاصله از هم چیدم . کمی هم شکلات چیپسی روش ریختم . در فر از پیش گرم شده قرار دادم . ⬅️فر برقی ۱۶۰ درجه ، طبقه وسط ، المنت پایین روشن ، حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه ⬅️ فر گازی ۱۷۰ الی ۱۸۰ درجه ، طبقه وسط ، حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه ⬅️ بدون فر در تابه دو طرفه ، کف تابه کاغذ روغنی بندازید ، روی شعله که شعله پخش کن هست با حرارت ملایم رو به کم قرار بدید ، تابه رو از قبل گرم کنید و بعد بزارید کوکی بپزه ،تایم حدود ده دقیقه ، اما باز حتما چک کنید . از دما افتاد از سینی جدا کردم . ⬅️ برای من به این مواد ، ۷ تا کوکی شد 🌟
آشپزخانه من 👩‍🍳
#تهچین_بدون_فر 👆👇
تهچین بدون فر با برنج کته این تهچین با این دستور العمل و مقدار مواد فوق‌العاده لذیذ میشه نکته ی مهم برای اینکه تهچین خوشمزه بشه اینه که پر ملات باشه😅 توی درست کردن تهچین نباید خسیس بازی در بیاریم باید دست و دلباز باشیم تا تهچین خوشمزه بشه، این اولین نکته شه. مواد لازم :👇 (برای چهار تا پنج نفر) برنج ایرانی ..... دو لیوان ک دو سه ساعت با دو لیوان اب و نمک خیس میکنیم و بعد کمی روغن اضافه و به شکل کته روی حرارت میذاریم وقتی آبش کشیده با باقی مواد مخلوط میکنیم ماست سفت ..... یک لیوان سر پر زرده ی تخم مرغ ..... سه تا اگر کوچیک بود ۴ تا (من ۴تا ریختم) زعفران ..... دم کرده ی غلیظ ب مقدار دلخواه مرغ با استخوان ..... ۴۰۰ تا ۵۰۰ گرم (مرغ رو با پیاز و ادویه و نمک میپزیم بعد با چنگال به قطعات کوچک خردش میکنیم) بادمجان ..... دو عدد (به صورت حلقه ای برش زده و سرخ شده پیاز داغ ..... یک عدد متوسط زرشک ..... تفت داده شده مقدار دلخواه دارچین ..... کمی روغن یا کره ..... چهار ق غ . دستور تهیه :👇 زرده، ماست، زعفران، کمی نمک و دارچین، روغن رو مخلوط میکنیم بعد برنج رو اضافه و مخلوط میکنیم. سپس کف یک قابلمه نچسب چهار پنج ق غ روغن میریزیم، نصف مواد برنجی رو داخلش میریزیم و با پشت قاشق صافش میکنیم حالا پیاز داغ بعدمرغهای خرد شده و بعد زرشک و بادمجانها رو روی اون میچینیم حالا باقی مواد برنجی رو روش میریزیم و خوب صافش میکنیم و روی حرارت میذاریم حدود یکساعت تا دم بکشه دیواره ها که برشته شد مطابق فیلم آماده ست، حرارت را خاموش، چند دقیقه صبر کنید سپس در ظرف سرو برگردانید. . نکات مهم :👇 ۱_برای تهچین هیچوقت سفیده تخم مرغو استفاده نکنید به دو دلیل یکی اینکه بوی ضخم به ته چین میده و دوم اینکه باعث میشه تهچین خمیری بشه. ۲_نکته بعدی مقدار ماست هست یعنی نباید مقدار ماست کم باشه و اینکه ماست باید پرچرب و سفت باشه مثل ماست سون، اگر ماست ابکی بود یکی دوساعت در کیسه نخی بریزید تا اب اضافیش بره و کمی سفت بشه. ۳_حتما به مواد کمی دارچین بزنید چون طعم ته چین رو عالی می‌کنه تهچین رو در تابه دو طرفه رژیمی هم میتونید درست کنید هیچ فرقی نداره فقط تهچینتون باریک تر میشع 🌟
7.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃 دستور یه مافین نرم، شکلاتی وخوشمزه دیگه مافین موز شکلاتی😋 ✔️این میزان مواد ۱۵ عدد مافین بهتون میده اگر قالب مافین نداشتین داخل کپسولهای کاغذی مافین که جنس محکم‌تری دارند بریزید ✔️برای شکلات داخل مافین از شکلات سکه ای تلخ خرد شده استفاده کنید یا خرد کنید وداخل مایه مافین بریزید یا اینکه نصف مایه را داخل هر کپسول که ریختین یه شکلات سکه ای وسطش قرار بدین بعد بقیه مایه رو روی اون بریزید به اینصورت احتمال چسبیدن کاغذ به کیک ها هم کمتر میشه موز نرم ورسیده ۲ عدد (با پوست ۳۵۰گرم) تخم مرغ ۲عدد به دمای محیط رسیده شکر ۲/۳ پیمانه سرخالی (۱۲۰گرم) وانیل ۱/۴ ق چ روغن ۱/۲ پیمانه (۱۰۰گرم) شیر به دمای محیط رسیده ۲/۳ پیمانه پر (۱۶۰گرم) آرد قنادی ۱ و۲/۳ پیمانه (۲۵۰گرم) پودر کاکائو ۱/۲پیمانه سرخالی (۳۰گرم) بکینگ پودر ۱ ق س سر صاف(۸گرم) شکلات تلخ سکه ای خرد شده ۱۰۰ گرم (اگر خواستین شکلات را حذف کنید شکر را بیشتر بریزید حدود ۱۵۰ گرم بریزید) 👈موز را له کنید ، تخم مرغها شکر ووانیل را اضافه کنید با همزن دستی حدود دو دقیقه خوب مخلوط کنید روغن مایع وشیر را اضافه وکمی مخلوط کنید درنهایت مخلوط الک شده آرد،پودر کاکائو وبکینگ پودر ، هم بزنید شکلات خرد شده هم اضافه وفقط مخلوط کنید از مایه کیک ۲/۳ قالبهای مافین را پرکنید با شکلات های چیپسی تزیین کنید ودر فری که از نیم ساعت قبل روی حرارت ۲۰۰ درجه گرم شده طبقه وسط به مدت ۱۵ نهایتا ۲۰ دقیقه قرار بدی 🌟
9.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 چی لازم داریم: کنجد 100 گرم(کمی روی حرارت متوسط تفت بدید ) شکر 75 گرم آب 20 گرم گلوکز 15 گرم کره 40 گرم جوش شیرین 1.5 گرم(1قاشق چایخوری سر صاف ) . ابتدا آب، شکر و گلوکز را دریک قابلمه بریزید وبزارید روی حرارت متوسط و هم نزنید فقط ظرف رو تکون بدید تا کاراملی به رنگ کهربایی در بیاد. با کم کردن شعله (میتونید کمی نمک اضافه کنید) کره و سپس کنجد ( تفت داده شده) را اضافه کنید و سریع هم بزنید و در آخر جوش شیرین را اضافه و کاملاً مخلوط کنید و از روي حرارت بردارید. 4. میتونید طبق ویدئو از قالب سیلیکونی استفاده کنید و یا سریع روی یک سلفون تا داغ هست پهن کنید ویک سلفون دیگر بزارید و با وردنه پهن کنید و روی آن برش ایجاد کنید و بزارید تا سفت شود. 🌟
6.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه نکته بدون قالب هم می تونین توی یه ظرف بریزین و بعد برش بدین. پودر ژله نصف بسته پودر ژلاتین نصف ق غ (لوازم قنادی ها و سوپری ها دارند ) گلوکز ۱ ق م (لوازم قنادی ها دارند . می تونین نریزین و حذف کنین ولی توی کشدار کردن موثره) آب سرد یک سوم لیوان . من از سه تا رنگ در واقع سه نوع پودر ژله استفاده کردم و همش رو نصف بسته از هر کدوم استفاده کردم . خواستین یه بسته و یه رنگ درست کنین همه مواد بالا رو دو برابر کنین . من نصف پودر ژله لیمو سبز رنگ ، نصف پودر ژله انار قرمز رنگ و اون یکی هم پودر ژله کولا نوشابه هست که خیلی طعم پاستیل نوشابه های بیرونی شده بود . پس هر کدوم رو جدا گانه درست کردم نصف بسته پودر ژله هر رنگ که خواستین و پودر ژلاتین و آب سرد رو با هم داخل ظرفی ریختم و روی بخار کتری قرار دادم تا ذراتش حل بشه و وقتی حل شد بهش گلوکز اضافه کردم و خوب هم زدم و بعد از حرارت از روی بخار کتری برداشتم . قالب سیلیکونی توی این مورد خیلی خوبه راحت بیرون میاد ازش ولی اگه قالب های ریز پلاستیکی مثل قالب یخ هم میشه ولی در آوردن سخته ازش . یه کم قالبم رو با روغن مایع چرب کردم و داخل قالب از مواد ریختم و توی فریزر حدود یه ربع تا ۲۰ دقیقه قرار دادم و بعد به راحتی بیرون آوردم . برای اینکه پاستیل ها هم بهم نچسبن کمی دستتون رو آغشته به روغن مایع بکنین و کمی به پاستیل ها رو توی دستتون بغلتونین . این هم از پاستیل های رنگی و شکل های مختلف بنده 🌟
16.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی با سه قلم مواد فوری 😍😋 فقط با سه قلم مواد و در عرض ده دقیقه یه شیرینی خوشمزه و دلچسب درست کن ! با کوک مگ همرا شو👌 به پانصد گرم خرما احتیاج داریم. هسته هاشو دربیارید و با چاقو کمی خرد کنین. بعد داخل میکسر بریزین تا پوره بشه. سیصد گرم بادام زمینی پوست کنده و تفت داده شده رو هم داخل میکسر خرد کنین . مواد رو داخل ظرفی بریزین و دو قاشق کاکائو بهش اضافه و کاملا یکدست کنین. کف ظرف مناسبی کاغذ روغنی بندازین و مواد رو بریزین و صاف کنین و روش نایلون بکشین . چند ساعت داخل یخچال استراحت بدین تا منسجم بشه. کاغذ رو جدا کنید بعد هم به اینصورت برشش بزنین. از طعم عالیش نگم براتون که واقعا محشره و خیلی هم مقویه مخصوصا برای بچه ♥️
14.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لواشک خونگی به ازای هر کیلو گوجه سبز ربع کیلو زردآلو کافیه من‌میوه‌هایی ک میشه هستشون رو جدا کرد اول جدا می کنم بعد میپزم‌ اما گوجه سبز رو نمیشه بنابراین جدا نکردم. اگر‌میوه‌ای باشه ک‌آب بندازه خیلی نیازی ب آب نیست اما چون زردآلو خیلی آب نمیندازه من نصف لیوان آب اضافه کردم. بعد از اینکه میوه‌ها پخت و ب حدی رسید ک راحت له میشه و از هسته جدا میشه از صافی ریز باید رد بشه. ب غلظتی ک توی فیلم رسید باید از روی حرارت برداریم. کف سینی رو کیسه فریزر پهن میکنیم لواشک‌رو روی کیسه ریخته و سطحش رو ب صورت یکنواخت صاف می‌کنیم. نحوه خشک‌کردن👇🏻 من جلوی کولر خشک‌کردم میتونین از نور آفتاب هم استفاده کنید ♥️
21.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‍. طرز تهیه: ابتدا یک بسته ژله قرمز با طعم دلخواه رو با یک لیوان آب جوش حل کنید و بعد از اینکه سرد شد بهش نصف لیوان بستنی نرم شده بزنید و خوب مخلوط کنید تو سینی چرب شده بریزید و بذارید تو یخچال تا سفت بشه با استفاده از ماسوره یا هر کاتر گرد دیگه ای که دارید ژله بستنی رو تو دو سایز مختلف کاتر بزنید هر بسته ژله با طعم کولا (نوشابه ای) رو با یک و نیم لیوان اب جوش حل کنید و در صورت دلخواه بهش کمی رنگ خوراکی مشکی بزنید و بذارید کنار خنک بشه ژله بستنی های گرد رو کف و دیواره قالب بچینید و مقداری از ژله مشکی تو قالب بریزید و بذارید نیم بند بشه تو چند مرحله اینکارو انجام بدید تا ژله بستنی ها از دیواره قالب جدا نشه به همین ترتیب پیش برید تا قالب پر بشه بعد 8 ساعت بذارید تو یخچال بمونه و وقتی ژله کاملا سفت شد قالب و چند ثانیه تو آب گرم نگهدارید و ژله رو تو سینی مورد نظرتون برگردونید کمی از ژله مشکی وسط ژله که خالیه بریزید و بذارید تو یخچال سفت بشه بعد تاپر دختر کفشدوزکی که از لوازم قنادی میتونید تهیه کنید رو وسط ژله قرار بدید نکته:برای اینکه رنگ لباس دختر کفشدوزکی و ژله متفاوت باشه رنگ ژله رو مخالف رنگ لباسش درست کردم ‍ 🌟
آشپزخانه من 👩‍🍳
#شیرینی_برنجی 👆👇
آرد برنج ۵۰۰ گرم ( تقریبا سه لیوان به اضافه یک سوم لیوان) روغن جامد ۲۵۰گرم (تقریبا یک لیوان) ( یا روغن صاف قنادی یا روغن جامد حلبی همون نباتی(نیمه جامد) و یا بهتره نصف روغن صاف و نصف روغن نباتی باشه ) پودر قند ۱۴۰ گرم(تقریبا یک لیوان) زرده تخم مرغ ۲ عدد سفیده تخم مرغ ۱ عدد پودر هل ۱ ق م گلاب ۴ ق غ من خودم نصف روغن نباتی (نیمه جامد) و نصف روغن حیوانی استفاده کردم بسیار روغن کرمانشاهی خوشمزه اش می کنه . ابتدا روغن جامد رو روی حرارت قرار دادم و آب کردم ، بعد گذاشتم کنار تا خنک بشه . پودر قند رو الک کردم و روغن و پودر قند رو همون با همزن دستی کمی زدم ، بعد تخم مرغ رو اضافه کردم در واقع یک تخم مرغ کانل همراه یک زرده و یا میشه کفت دوتا زرده تخم مرغ به اصافه یک سفیده ،با همزن دستی زدم . هل و گلاب رو هم ریختم و مخلوط کردم . حالا آرد برنج رو که الک کرده بودم یه کم ریختم و کمی هم زدم و مابقی رو با دست مخلوط کردم نیاز به ورز دادن نداره فقط نوک انگشت .(آرد تقریبی تا زماتی که خمیر به دست نچسبه . ارد زیادی باعث ترک خوردن و سفت شدن میشه .) دو قسمت کردم به یک قسمت زعفران غلیظ ریختم و یک قسنت رو همون طور گذاشتم اگر یک رنگ درست می کنین و زعفرانی میخواید قبل ریختن ارد باشه که چه بهتر . بعد خمیرها رو داخل کیسه فریزر گذاشتم و توی محیط خنک بیرون از یخچال ، اما خنک باشه ( اگر هیچ جای خنکی نیست یخچال بزارید) قرار دادم یه شب تا صبح بمونه برای استراحت . بعد از خمیر به اندازه ۱ ق م برداشتم خمیر پودریه الان و حسابی هر گوله ای رو که بر می دارید توی دست ، با کف دست مثل شستن رخت ورز بدین و خیلی خوب بعدش قل بدین و گرد کنبن و بعد روش مهر بزنین . هر جوری هر شکلی بخواین . بعد هم روش تخم خرفه ریختم . فر رو از یک ربع قبل روشن کردم توی فر با دمای ۱۵۰ درجه طبقه وسط به مدت ۲۰ دقیقه قرار دادم . شیرینی ها خنک شد از سینی بردارین زود دست نزنین تا له نشه حدودا ۷۰ عدد شیرینی میشه . ماندگاری در ظرف درب بسته ۳ ماه در محیط خنک با کیفیت می مونه . بدون فر هم توی فر دست ساز میشه 🌟
14.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
باسلوق شیره وگردو😍👌 1 کیلوگرم گردو 3 فنجان شیره انگور 4 فنجان آب 1 فنجان نشاسته (فرقی نمی کند چه نشاسته ای باشد) نصف فنجان آرد نصف فنجان شکر . برای اینکه گردوها موقع سوزن نخ کردن خرد نشه را به مدت 1 ساعت در آب گرم خیس کنید. بعد آب آن را تخلیه و خشک کنید. بعد شیره انگور را داخل ظرفی بریزید وروی حرارت بزارید و آب وشکررو بهش اضافه کنید ودرآخر آرد و نشاسته را با کمی آب رقیق کنید و به آرامی به بقیه مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید.(از یک قاشق چوبی استفاده کنید). تا زمانی روی حرارت بماند که قوام بیاد. نباید زیاد سفت بشه.بعد گردو هارو از سوزن نخ تمیز رد کنید و داخل شیره آماده شده فروببرید و این روند را 3 بار با فاصله 20 دقیقه تکرار کنید. وبعد به دو روش که در ویدیو میبینید. آماده کنید بزارید خشک بشه . بعد دیگه باسلوق خوشمزه آماده اس و می توانید حدودا تا 4 ماه آن را نگه دارید.😉👌 🌟