6.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ماکارونی_آشیانه_ای
قارچ ۲۰۰ گرم
سینه مرغ ۳۰۰ گرم
نمک وادویه(پاپریکا،فلفل سیاه،زردچوبه،پودرسیر،)
پیازیک عدد
جعفری خردشده یک قاشق غذاخوری
خامه یگ قاشق غذاخوری
شیر ۱ لیوان
آب دولیوان
ماکارونی آشیانه ایی نصف بسته
پیازروخلالی برش میدیم تفت میدیم بهش مرغ ریزشده رواضافه میکنیم اجازه میدیم مرغ آبش کشیده بشه وگفت بخوره تواین مرحله قارچ،آبلیموونمک وادویه هارواضافه میکنیم آب قارچ که گرفته شدبهش خامه وشیررواضافه میکنیم ودراخرماکارونی روروش میزاریم بهش آب جوش رواضافه کرده درب تابه رومیزاریم یک طرفش که نرم شدماکارونیهاروبرمیگردونیم وهمه روباهم مخلوط کرده دوباره درتابستان رومیزاریم باحرارت پایین میزاریم تا آبش کامل تبخیربشه ماکارونی پخته بشه درانتهاجعفری خردشده روش میریزیم
🌟
5.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_اسفنجی_لیوانی
🥳🥳🥳🥳
😊کیک اسفنجی لیوانی ، راحت و بی دردسر
🔶️مواد لازم و توضیحات :
- تخم مرغ : 3 عدد
- شیر : ۲ قاشق غذا خوری یا ۳۰ گرم
- پودر کیک وانیلی : ۱ لیوان یا ۱۵۰ گرم
- روغن مایع : ۲ قاشق غذاخوری یا ۳۰ گرم
- کمی کنجد( اختیاری )
درست کردن این کیک سه مرحله ی ساده داره :
1- تخم مرغ ، شیر ، پودر کیک رو در یک ظرف ریخته و باهم زن هم بزنید تا جایی که شکل 8 که با خمیر ایجاد کردید( تصویرش توی فیلمه ) به راحتی محو نشود.
2- روغن رو به خمیر اضافه کنید و در یک جهت با قاشق هم بزنید.
3- خمیر رو توی لیوان کاغذی ریخته ، ۸ دقیقه استراحت دهید .
سپس لیوان هارو مثل تصویر تکون بدید تا حبابها خارج بشن .
روی اونها کنجد بپاشید و بذارید در دمای 140 به مدت 35 دقیقه بپزه .
7.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دیزاین زیبای هویج برای سفره آرایی
👨🍳
5.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوکوی_پیازچه
باورتون میشه ۲۰ دقیقه درست میشه
اول از همه پیازچه یه دسته رو همراه یه دسته جعفری و یه دونه سیبزمیمی همه رو پوره میکنیم
و با نمک نصف قاشق
فلفل سیاه نصف قاشق
زردچوبه نصف قاشق با هم مخلوط میکنیم
سه دونه تخم مرغ و سه قاشق زعفرون دم شده رو بهش اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم و کف تا به پهن میکنیم و دو طرفش رو میزاریم بپزه
برای هر طرف ۳ تا ۴ دقیقه کافیه
به همین سادگی این کوکی پیازچه خوشمزه رو درست میکنیم
🌟
8.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ماست_کباب_یا_شیش_کباب😍😋
سینه مرغ ۱ کیلو
ماست ۱ ونیم پیمانه
روغن زیتون ۱/۴ پیمانه
نمک ۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری
سیر ۳ الی ۴ حبه
جعفری ۲ قاشق غذا خوری
سماق ۱ قاشق چایی خوری
قارچ ۲۰۰ گرم
گوجه
سینه مرغ با مواد مرینیت کنید نیم ساعت تو یخچال بعد در بیارین لیمو تازه رو اضافه کنید دوباره ۱ ساعت تو یخچال ،حالا به سیخ بکشین ،تو مواد مرینیت قارچ بریزین و دوباره به سیخ بکشین ،بعد رو تابه گریل کنید،تو ظرف فویل روغن بریزید یه ذغال داغ بزارید در تابه رو ببندید
🌟