10.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مرغ_شکم_پر_سوخاری😍😋
اول یه مرغ زیر دو کیلو انتخاب کنید داخلش رو خوب تمیز کنید و با فلفل دلمه پیاز و زردچوبه یه ربع بزارید بپزہ تا باد کنه آبکشی کنید و با مخلوط روغن زیتون و سیر له شدہ و نمک و زعفران کل مرغ و ماساژ بدین ھمچنین لیمو ترش ھم بزنید سپس کف ظرف مورد نظر چند حلقه پیاز بزارید مرغ و بزارید روش سیب زمینی و ھویج ھم دورش بچینید حالا بریم سراغ مواد داخلش که یه پیاز نگینی رو تفت بدید به ھمراہ زرشگ آلو بی ھستہ گردو پودر شدہ و رب انار سبزیجات معطر نمک و فلفل خوب که تفت خوردن شکم مرغ و از این مواد پر کنید نمیخواد بدوزین فقط پاھای مرغ و ببندید تا موقع پخت وانرہ بعد ھم دو تا سه ساعت با حرارت ملایم داخل فر بپزید اگه دیدید پخته ولی پوستش طلایی نشدہ چند دقیقه گریل کنید و تمام.
(با قلمو در حین پخت از آبگوشت روی مرغ بمالید که عالی میشه)
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ژله_بستنی😋
شاید درست کردن ژله ها زمان بر باشه وقتی که مهمون داری و می خوای زود کارت رو انجام بدی😌دیگه نیازی نیست زمان بدی و هر مرحله لایه لایه بریزی
مواد لازم🔻
۱۰ رنگ نیاز داشتم .ژله ها و طعم هایی که استفاده کردم👇
ژله های آلوورا ( سفید)
بلوبری ( آبی کم رنگ)
بلوبری ( آبی تیره ، برای اینکه تیره بشه به بلوبری دو قطره رنگ خوراکی ریختم)
لیمو (سبز)
موز (زرد)
پرتقال(نارنجی)
هندوانه (صورتی کم رنگ)
انار ( قرمز تیره تر)
انگور ( بنفش)
لواشک ( قهوه ای)
طرز تهیه🔻
هر نصف بسته ژله رو با نصف لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم ( بن ماری) حل کردم تا خوب ذراتش حل بشه .بعد توی محیط گذاشتم از دما بیفته .به هر کدوم حدودا ۲تا ۳ ق غ بستنی وانیلی نرم اضافه کردم و حسابی مخلوط کردم .
قالب روبا دو سه قطره روغن مایع چرب کردم و ژله های رنگی رو به ترتیب ریختم .
داخل یخچال یک شب تا صبح قرار دادم تا خوب بسته بشه .بعد دورش رو با چاقو آزاد کردم و دیدم که از جاش آزاد شده و روش یک دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم .می تونین یک کم سشوار روش بگیرین تا از جاش آزاد تر خوب بشه و راحت روی دیس بیفته .حواستون باشه گرمای زیاد ندین آب میشه.اگر بستنی استفاده کنین داخل ژله راحت از قالب بیرون میاد و نیازی نداره که توی آب ولرم هم بزارین .
🌟
6.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پاستیل_خونگی
با صدا ببینید🔈
پودر ژله ۱ بسته(طعم دلخواه)
گلوکوز ۲قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری
آب ۱ فنجان
اول پودر ژله دلخواه و دو قاشق پودر ژلاتین رو داخل یک ظرف مناسب بریزید و سپس یک فنجان آب رو بهش اضافه می کنیم و یه مقدار هم می زنیم تا پودر ژله و آب ترکیب و یکدست بشه.بعد ژله رو رو کتری میزاریم تا با بخار آب به روش بن ماری ذرات ژله کاملا حل بشه.بعد 2 قاشق گلوکوز رو اضافه کنید و اون رو خوب با مواد حل می کنیم.بعد کف هایی که سطح ظرف به وجود اومده رو به کمک یک قاشق خارج می کنیم تا مایه شفاف بشه.در آخر مواد مایع رو با یک قاشق داخل قالب های سیلیکونی بریزید و به مدت 30 دقیقه داخل فریزر قرار بدید تا پاستیل های ما آماده
👨🍳
14.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جوجه چینی با سس تارتار😍😋
مواد لازم:
۱-فیله یا سینه مرغ ۶۰۰ گرم
۲-آرد سفید ۱۶۰ گرم
۳-دلستر ساده ۱ لیوان
۴-جوش شیرین ۱٫۴ ق.چ
۵-زعفران دم شده ۱ ق.غ
۶-نمک، فلفل، پودر سیر به میزان لازم
سس:
۱-سس مایونز ۱ پ
۲-خیار شور ۲ عدد
۳-ترخون خشک ۱ ق.چ
۴-آبلیمو ۱ الی ۲ ق.غ
۵-نمک و فلفل به میزان لازم
نکات:
۱- غلظت خمیر بنیه باید به اندازه غلظت ماست باشه نه خیلی شل و نه خیلی سفت.
۲- نباید خمیر را زیاد هم بزنید، چون از حالت پفکی خارج میشه و به فیله ها نمی چسبه.
۳- فیله یا سینه های مرغ آغشته به خمیر بنیه را یک به یک در داخل روغن داغ سرخ کنید، حتما باید دو طرف فیله ها را در روغن برگردونیم تا به خوبی بپزن ، زمانی که مرغ ها طلایی رنگ شدند، اون ها رو روی دستمال روغن گیر آشپزخانه بذارید تا روغن اضافی شون گرفته بشه
🌟
8.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پلو بادمجان 😍😋
بادمجان ۵ عدد
گوجه ۷_۸ عدد
فلفل قرمز و نمک و زردچوبه (نصف ق م)
آبغوره حدود نصف استکان یا غوره تازه حدود ۱ استکان
____
1️⃣ بادمجان هارو برش بزن بذار تو آب نمک نیم ساعت بمونه بعد بشور و بذار کامل خشک خشک شه و سرخشون کن
2️⃣ گوجه هارو ۳_۴ تکه کن یکم تفت بده تو همون تابه بعد نصف ق م زردچوبه اضافه کن یه تفت ریز بده و برش دار
3️⃣ تو قابلمه گوجه هارو بریز نمک، فلفل قرمز و نصف استکان آبغوره یا غوره تازه و بادمجان سرخ شده و اول بذار ۱۰ دقیقه با شعله متوسط بعد با شعله ملایم ۱ الی ۱/۵ ساعت بذار بپزه
4️⃣ ۳ پیمانه برنج خیس کن بریز تو قابلمه ۳/۵ پیمانه آب بهش اضافه کن و یکم نمک و روغن، آبش که گرفته شد کره و زعفران حل شده بریز ۱۰ دقیقه با شعله متوسط و حدود ۴۰ الی ۴۵ دقیقه
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذای_فوری که بی نظیره زمان هم نمیبره
#کوکو_مرغ فوری🍕
مواد لازم برای چهار نفر
سینه مرغ دو عدد
جعفری خرد شده دو ق غ
فلفل دلمه ای یک عدد
ذرت پخته دو ق غ
تخم مرغ دو عدد
آرد دو ق غ سر پر
نمک دو ق چ
فلفل سیاه پودر سیر .آویشن. پودر پیاز و فلفل پول بیبر به میزان لازم
مواد کوکو رو خرد کنید
تخم مرغ رو با ادویه ها خوب بزنید بعد آرد رو اضافه کنید و به مولد کوکو اضافه میکنیم
روغن رو میزاریم خوب داغ بشه و مواد کوکو رو قاشق قاشق داخلش می ریزیم
نوش جان♥
10.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سالاد خوشمزه آسیایی
❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈
مواد لازم:
گوشت گاو 🥩 300 گرم
فلفل دلمه ای🫑 200 گرم
گوجه فرنگی🍅100 گرم
پیازچه🌱
گشنیز🍀
پودر سیر خشک🧄
پاپریکا
روغن نباتی 4-5 قاشق غذاخوری
سس سویا ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
کنجد
🌟