هدایت شده از سابقه گسترده سکه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خونه جدید رفتم ولی انقدر آشپزخونه و حمام و کف اتاقش داغون بود نمیشد نگاهش کرد😫
خودم دست به کار شدم با 100تومن حسابی نونوارش کردم😝 آموزش #رایگان
هرکی دیده پسندیده🤪دنبال طراحشن🙊
http://eitaa.com/joinchat/1471807498C917ff2a6b2
هدایت شده از تبلیغات خانومانه⭐
هر چی #لباس_زیر کهنه داری بردار بیا اینجا #نوش و #خوشگلش کن 😉😉
آموزش #لباس_زیر #کریستالی 🔮♥️
گذاشتیم زود بدو تا لینک باطل نشده 😍💃
http://eitaa.com/joinchat/1471807498C917ff2a6b2
اگه یه تکه پارچه دور ریزم داری بیار یه
ست لباس زیر #خوشگل درست کن
#لباس_گرون درست کن با #پارچه_دورریز ♥️
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انسانهایی هستند که دیوار بلندت را میبینند
ولی به دنبال همان یک آجر لق میان دیوارت هستند:
تا تو را فرو بریزند.....!
تا تو را انکار کنند.....!🌸🍃
تا از رویت رد شوند....!
مراقب آدم هایی که به آنها اعتماد میکنی باش!
بزرگترین ضربه را از اعتماد میخوریم!!!
دست روزگار هلت میدهد;
ولی قرار نیست تو بیفتی؛
مراقب خوبی هایت باش....!
اگر بی تاب نباشی و خودت را به آسمان گره زده باشی،
اوج میگیری.... به همین سادگی..🌸🍃
روزتون سراسر شادی♥️
🌟
41.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بیسکو_حلوا
آرد حدود ۲/۳ لیوان
زرده تخم مرغ ۱ عدد
وانیل نوک ق چ
پودر قند یا پودر شکر ۲ ق غ
بکینگ پودر نوک ق چ
کره ۵۰ گرم
طرز تهیه
کره همدمای محیط رو داخل کاسه بریزید و پودر قند رو روش الک کنید
هم بزنید تا حالت کرمی پیدا کنه
زرده تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید، هم بزنید تا یکدست بشه
نصف آرد رو بریزید و بکینگ پودر رو هم اضافه کنید با قاشق یا لیسک آروم مخلوط کنید بقیه آرد رو کمکم اضافه کنید و با نوک انگشت خمیر رو جمع کنید
♦️به هیچ وجه ورز ندید چون به روغن میفته
روی خمیر رو بپوشونید و یکساعت توی یخچال بزارید
بعد بین دو تا مشما به ضخامت ۳-۲ میلیمتر پهن کنید و با کاتر دلخواه برش بدید
در سینی چرب نشده با کمی فاصله از هم بچینید
طبقه وسط فر گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بزارید بپزه
بعد حلوای دلخواهتون رو بین دو تا مشما به ضخامت ۵-۴ میلیمتر پهن کنید و با همون کاتری که بیسکویت رو برش دادید حلوا رو برش بدید و روی بیسکویت بزارید
به همین راحتی بیسکو حلوا شیک و خوشمزه
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_الویه
دستور تهیه سس از ترکیب ماست چکیده یا ماست خامه ای ، سس مایونز ، فلفل سیاه و کمی ابلیمو
تریین : از چوب شور ، کلم بروکلی، گوجه گیلاسی و پنیر خامه ای ، بِه دانه براى چشم
این مدل تزیین را ۲الی۳ ساعت قبل از سرو انجام بدید تا چوب شور نرم نشود ، تزیینش هم زمانبر نیست.
مواد لازم و نكات الویه :
مرغ : مرغ را با چوب دارچين، برگ بو و پياز آبپز كنيد و ادويه به آن نزنيد، بعد از پختن و سرد شدن آن را ريش ريش كنيد.
سيب زمينی : سيب زميني را با يك قاشق غذا خوري نمك آبپز كنيد، سپس آبكش كنيد و در آب سرد بذاريد تا كاملاً سرد شوند، سپس نگيني كنيد و پس از سس زدن در يخچال قرار دهيد.
خيارشور : خيارشور را نگيني كنید ( رنده نكنيد).
تخم مرغ : ١ الي ٢ عدد تخم مرغ را بعد از آبپز كردن و سرد شدن نگيني كنيد.
نخود فرنگی : نخود فرنگي (كنسرو )را با تخم مرغ نگينی مخلوط كنيد و سس بزنيد.
در صورت تمايل( سليقه اي) از ژامبون نگيني، هويچ آبپز نگيني، كمي تره فرنگي يا پيازچه ريز خرد شده مي توان استفاده كرد.
همه مواد را كم كم با هم مخلوط كنيد و سس بزنيد.
طعم و مزه اصلي يك الويه خوشمزه به سس آن است. البته شما مي توانيد مايونز را با ماست خامه ای چكيده مخلوط كنيد.
🌟
هدایت شده از 💕خانومانه💕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عصرتون بخیر ♥️
آشپزخانه من 👩🍳
#اکبر_جوجه 👆👇
#اکبر_جوجه
مرغ کوچک ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
لیمو ترش ۳ عدد
زعفران دم کرده ۲قاشق غذاخوری
رب انار ۱ پیمانه
روغن مایع ۱ لیوان
زردچوبه به مقدار کافی
فلفل سیاه به مقدار کافی
نمک به مقدار کافی
تخم گشنیز
فلفل دلمه ای
دستور پخت و طرز تهیه
در رستوران های اکبر جوجه برای تهیه این غذا از جوجه های حدودا یک ماهه استفاده می شود. اگر نتوانستید جوجه پیدا کنید می توانید از یک مرغ کوچک استفاده کنید. ابتدا باید مرغ را مزه دار کنیم برای این منظور مرغ را خوب می شوییم.
و در یک ظرف مناسب قرار می دهیم. آب ۲ لیمو ترش را می گیریم و به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه ،زعفران ،فلفل دلمه ای به مرغ اضافه می کنیم. توجه داشته باشید باید تمام نقاط بدن مرغ را با آب لیمو ترش آغشته کنید تا بعد از آماده شدن غذا نتیجه مطلوبی بگیرید.
پس از اینکه مرغ را طعم دار کردیم یک سلفون روی ظرف حاوی مرغ می کشیم و آنرا به مدت ۸ تا ۱۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا مرغ بخوبی طعم دار شود
در مرحله بعدی پیاز را به صورت حلقه ای خرد می کنیم و به همراه سیر به قابلمه اضافه می کنیم..حالا برای چاشنی و رنگ غذا، 1 قاشق چایخوری زعفران رو همراه با کمی آب جوش دم می کنیم و بعد نمک، زردچوبه، کمی فلفل اضافه میکنیم. من کمی پودر تخم گشنیز هم برای عطرش اضافه کردم شما اگر دوست ندارین اضافه نکنین.به روغن اضافه می کنیم
۱ لیوان روغن مایع به قابلمه اضافه می کنیم. حرارت را زیاد می کنیم تا روغن به جوش بیایند ، سپس حرارت را ملایم می کنیم تا مرغ به آرامی سرخ شود و تغییر رنگ بدهد.
حدودا ۱ ساعت برای پخت اکبر جوجه زمان نیاز است. در میانه پخت غذا جوجه ها را در قابلمه می چرخانیم تا هر دو سمت شان کاملا سرخ و طلایی رنگ شود.
نکته اگر از مرغ با وزن بیش از ۸۰۰گرمی استفاده کردید اول مرغ را نصف کنید بعد در همان سسی که مزه دار کردید نیم ساعت بپزید بعد در روغن سرخ کنید
در این مرحله باید سس اکبر جوجه را آماده کنیم. برای این منظور رب انار را با کمی کره یا روغن تفت می دهیم تا غلظتش کم شود و نرم شود. پس از آماده شدن اکبر جوجه ، آنرا به همراه سس رب انار و پلو زعفرانی سرو می کنیم.
🌟