#کلم_پلو_شیرازی
مواد برای 5 نفر
پیاز 2 عدد
روغن و نمک و فلفل و آبلیمو به مقدار لازم
سبزی خرد شده (تره-ترخان-شوید-ریحان) نیم کیلو
برنج (یا 1 کیلو) 6 پیمانه
کلم خرد شده 1 کیلو
گوشت چرخ کرده 300 گرم
روغن و ادویه به مقدار لازم
پیاز 1 عدد
آرد نخودچی 4 ق غ
برنج را با مقداری نمک چند ساعت قبل خیس می کنیم، کلم ها را پوست کنده و به صورت خلال خرد و با نمک و فلفل و زرد چوبه سرخ می کنیم و در حین سرخ شدن دو قاشق آبلیمو به آن اضافه می کنیم.
سبزی را شسته و خوب خرد می کنیم
برنج را با نصف ق م زردچوبه می جوشانیم، آبکش می کنیم، سبزی و کلم سرخ شده را در صافی با برنج مخلوط می کنیم و در قابلمه می ریزیم و دم می کنیم.
#کوفته_ریزه
پیاز را روی گوشت چرخ کرده رنده می کنیم. آرد نخودچی، نمک، فلفل و زرد چوبه را اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم. و آنها را به صورت کوفته ریزه در می آوریم و سرخ می کنیم. پیاز را هم خرد و سرخ می کنیم.
کوفته ها را وسط پلو می گذاریم تا همراه پلو دم بکشد. وقتی پلو دم کشید آن را در دیس می کشیم و با پیاز سرخ شده تزیین می کنیم.
🌟
5.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مرغ_رستورانی زعفرونی 😍😋
بهتون قول میدم این مدلی مرغ بپزین طعمش تا آخر عمر زیر دندونتون میمونه 😍❤️
قبل آموزش بگم که من این مرغ مجلسی رو با زعفرون حلما درستش کردم براتون نگم از عطر و رنگ و طعمش حتما بهتون پیشنهاد میکنم اگه زعفرون مصرف دارین برین به این آیدی که براتون اینجا تگ کردم و با خیال راحت سفارش بدین👇👇
#مرغ_مجلسی
مواد لازم؛
ران مرغ ۲عدد
آبلیمو ۵ ق غ
سس مایونز ۲ ق غ
سویا سس ۲ ق غ
کره ۲ ق غ
فلفل دلمه ای و پیاز هر کدام ۱ عدد متوسط
فلفل قرمز نمک زرد چوبه به میزان لازم
تو فیلم کامل آموزشش هست
🌟
#کیک_ماست_گردو 🥮 😋
▫️تخم مرغ : ۳ عدد
▫️شکر : نصف لیوان
▫️ماست چکیده : ۱ لیوان(از هر نوع ماستی میتونید استفاده کنید اما ماست چکیده بهتره)
▫️آرد سفید : یک لیوان و نیم
▫️روغن مایع : نصف لیوان
▫️گردو خورد شده : نصف فنجان
▫️بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
▫️وانیل نوک قاشق چایخوری
🔸ابتدا قالب را با روغن جدا کننده چرب کنید
تخم مرغها رو با وانیل و شکر مخلوط کنید و با همزن خوب هم بزنید تا کشدار بشه ماست را اضافه کنید بعد روغن مایع رو به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید.آرد رو با بکینگ پودر قاطی کنید و دو بار الک کنید و کم کم به مواد اضافه کنید نصف گردو را به مایه کیک اضافه کرده و مخلوط کنید و با لیسک هم بزنید مایه را داخل قالب ریخته و روی کیک را کنجد بپاشید و گردوی خورد شده بریزید. در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بمدت ۴۵دقیقه بزارید تا بپزه.
♦️اندازه ی قالب با طول ۱۸ سانت و عرض ۱۰ سانت
🌟
هدایت شده از آموزش و ایده💞
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شبتون آرام♥️
6.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عصرتون بخیر
لحظههاتون
پر از مهـر و امیـد
روزگارتون پر از مهربانی
جاده زندگیتون همیشه هموار
و به سوی روشنایی و نور باد
6.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هر روز آغازی دوباره است
مُشتی امید در جیبهایت بریز
و زندگی را دوباره از سَر بگیر
بی خیالِ هر چیز که تا امروز نشد...🍃❤️
عصر بخیر🌻
7.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_ماست_و_مارمالادی😍😋
3 عدد تخم مرغ
2 پیمانه شکر
1.5 پیمانه روغن مایع
2 پیمانه ماست
4 پیمانه آرد سمولینا نرم(لوازم قنادی ها دارند)
2 ق م سر پر. بیکینگ پودر
کمی وانیل
👈برای تزیین
مارمالاد زردآلو ((هر مارمالادی میتونید جایگزین کنید))
خلال پسته
، تخم مرغ، روغن مایع ، شکر و ماست را در ظرفی بریزید و خوب همه را هم زده و مخلوط کنید. آرد سمولینا ، بکینگ پودر و وانیل را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مایه کیک صاف و یکدست شود.
قالب کیک را چرب و آردپاشی کرده و مایه کیک را در قالب بریزید و قالب را چند بار اروم روی کانتر بزنید تا هوای اضافی مایه کیک خارج شود و در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه به مدت 25 دقیقه تا بپزید. بعد از پخت کیک بزارید کیک سرد شود و سپس
با مربای زردآلو و خلال پسته تزئین کنید
🌟
15.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_پنجره_ای #بدون_فر 😍😋
تخم مرغ ۳ عدد
شیر ۲/۳ لیوان
گلاب ۱/۴ لیوان
نشاسته گل ۱/۲ لیوان
آرد سفید ۱ لیوان
وانیل ۱/۲ ق.چ
🔴نشاسته، شیر و گلاب رو مخلوط میکنیم تا نشاسته کاملا باز بشه تو یه ظرف دیگه 3 تا تخم مرغ با وانیل میزنیم و به ترکیب قبلی اضافه میکنیم، آردو روی مایع الک و خوب هم میزنیم میزاریم نیم ساعت تو محیط استراحت کنه بعد از صافی رد می کنیم.
داخل یه قابلمه کوچیک و گود تا نصفه روغن میریزیم و قالب مخصوص رو داخلش میزاریم تا با حرارت نسبتا بالا داغ بشه قالب رو درمیاریم و سریع روغن اضافیش رو دستمال میگیریم و داخل مایع میبریم طوری که مایع با بالای قالب فاصله داشته باشه و در روغن داغ میزاریم تا طلائی بشه
شیرینی ها رو روی کاغذ روغنی یا دستمال آشپزخونه به صورت تک تک میچینیم تا روغن اضافه اش گرفته بشه بعد از خنک شدن روشُ پودر قند و در صورت تمایل پودر هل بریزید
⭕️قالب به کف قابلمه برخورد نکنه
⭕️موقع سرخ کردن بعد از کمی ضربه کوچک شیرینی از قالب جدا میشه
⭕️بعد اینکه چند تا از شیرینی ها رو آماده کردین، مواد مایع رو هم بزنید تا ته نشین نشه
♥️