فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برش هندوانه شیک
مخصوص دورهمی و مهمونیهاتون😍
.💓
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند_آشپزخانه
نحوه از قالب در اوردن تارت ویا کیک بدون چسبندگی 👌☝️
.💓
9.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلاب_ساندویچ
مواد لازم
تخم مرغ دوعدد ،یک هشتم یه کلم برگ متوسط ،یک هویج متوسط رنده شده،نمک وفلفل سیاه وقرمز ،پنیر ورقه ای ،نان تست ،سس کچاپ
طرز تهیه......کلم را بدون روغن کمی تفت داده تا ابش بخار بشه بعد کمی روغن وهویج را اضافه و نمک وفلفل سیاه اضافه وکمی تفت داده از روی حرارت برداربد تا سرد بشه بعد تخم مرغ را اضافه با کمی فلفل قرمز ومخلوط کنید تابه نچسب را کمی چرب و مایه تخم مرغ را بریزید وبهش شکل مستطیل بدین کمی خودشو گرفت تقسیم کنید ویک طرف که طلایی شد برگردونید طرف دیگش هم طلایی بشه
یک طرف نان تست را با کمی روغن یا کره برشته کنید از همون سمت برشته اول پنیر بعد تخم مرغ وبعد سس دلخواه ومجددا از سمت برشته نان را بذاربد وتوی تابه با کمی روغن یا کره یا دستگاه اسنک ساز برشته کتید من توی تابه درست کردم چون ممکنه همه دستگاه اسنک ساز نداشته باشن وتا گرمه سرو کنید خیلی خوشمزه وعالیه
🌟
8.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#جوجه_چینی خوشمزهه😍
برای سس:
۱ عدد تخم مرغ
۵ ق غ آرد
۱ بطری آب گازدار
۱ ق غ بکینگ پودر
نمک و فلفل سیاه و قرمز
۵۰۰ گرم فیله یا سینه ی مرغ خورد شده
ابتدا آرد و بکینگ پودر و فلفل سیاه و قرمز و نمک و تخم مرغ و آب گازدار رو با هم مخلوط کرده و فیله یا سینه ی مرغ رو درون مواد میریزیم و سلفون پیچیده و در یخچال ۳ الی ۴ ساعت گذاشته و بعد در روغن داغ سرخ میکنیم
🌟
9.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خیلی دلبری کرده بود این شربت 😍
باید بگم که واقعا خوشمزه و خنکه🍃
و یه شربت متفاوت برای روزهای گرم بهار و تابستون
خیلی هم درست کردنش راحته✋
مواد لازم:
۱ کیلو نعنا
۱و نیم کیلو شکر (تا ۲ کیلو هم میتونید بریزید)
۴ لیوان آب
آبلیمو به مقدار دلخواه خودتون (من ۴ ق غ زدم)
رنگ خوراکی سبز (قابل حذف)
بعضی ها کمی عرق نعنا هم میریزن که من پیشنهاد نمیکنم چون طعمش و عوض میکنه .
۴ لیوان آب و شکر و میزاریم روی حرارت تا به جوش بیاد و شکر حل بشه حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه زمان میبره ،
بلافاصله نعنا های پاک شده رو اضافه میکنیم ( ساقه های نعنا رو نیاز نیست کامل بگیرید ).
و زیر قابلمه رو خاموش میکنیم و درش رو میزاریم .
۲۴ تا ۴۸ ساعت میزاریم نعنا داخل شربت بمونه تا طعم دار بشه.
بعد از این تایم شربت رو از صافی رد میکنیم ابلیمو و رنگ خوراکی میزنیم و تمام .
این شربت به مدت طولانی داخل یخچال قابل نگه داریه و شکرک نمیزنه .
موقع استفاده به مقدار لازم داخل لیوان میریزم و روش آب و یخ میریزم و اگر دوست داشتید کمی ترش تر بشه کمی آبلیمو همون موقع اضافه کنید
.💓