eitaa logo
آشپزخانه من 👩‍🍳
16.7هزار دنبال‌کننده
7.6هزار عکس
27هزار ویدیو
2 فایل
کانال تبلیغات 👇 http://eitaa.com/joinchat/4068671501C5a5c494ab3 آیدی آدمین: @felfeli96
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
9.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 ۴عدد بادمجان را نصف کرده و داخل آب نمك مي خوابانيم ۱عددپياز خرد شده و۲۰۰گرم گوشت چرخ كرده را تفت ميدهيم سپس پوره گوجه فرنگي و سير خردشده و نمك و فلفل سياه و زرد چوبه را اضافه مي كنيم وميگذاريم مواد خوب مزه هم را بگيرند و اواخر جعفری خرد شده میریزیم. بادمجانها را از آب نمك خارج كرده وخشك كرده و داخل روغن با شعله كم سرخ مي كنيم. وبا چنگال وسط بادمجونارو کمی خالی میکنیم از مواد گوشتي داخل بادمجانها گذاشته و روی بادمجانهای پر شده پنیر پیتزا ریخته كمي سير رنده شده و پوره گوجه فرنگي را داخل كمي روغن تفت مي دهيم و فلفل سياه و زردچوبه و یک عدد قرص عصاره مرغ اضافه مي كنيم نمك سس را هم اندازه مي كنيم سس را روی بادمجونها وته ظرف میریزیم وکمی اب میریزیم و روی ظرف را فویل کشیده در فر ۱۸۰ درجه ۶۰ دقیقه میگذاریم بپزد وابش کشیده شود وده دقیقه آخر فویل را خارج کرده و روی بادمجونارو گریل میکنیم 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
14.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 با این مقدار مواد حدود ۱۰۰ عدد خرمای قالبی داریم. 🌈خرما بدون هسته و شیره ۷۵۰ گرم 🌈کنجد تفت داده شده نصف پیمانه 🌈پودر نارگیل یا گردو ۳ قاشق پر 🌈پودر بيسکوئيت یا آرد تفت داده شده نصف پیمانه 🌈پودر زنجفیل و پودر هل نصف قاشق چ 🌈ارده ۲ الی ۳ قاشق 🌈کره ذوب شده (برای اینکه دستتون چرب کنید)۲۵ گرم ☀️بهتره که خرما بدون شیره باشه تا انسجام خوبی داشته باشه من از خرمای کبکاب استفاده کردم.خرمای رطب نمیشه چون نرم هست.میتونید به جای چرخ کردن خرما اون رو بکوبید فقط قبلش حتما با یه مقدار کم آب بذارید بجوشه و نرم بشه.کنجد رو حتما روی حرارت کم تفت بدین تا رنگش قهوه ای روشن بشه و بوی خامیش گرفته بشه مواظب باشین نسوزه تا تلخ نشه.حین مخلوط کردن دستتون رو مدام با کره ی ذوب شده چرب کنید .قالب های سلیکونی نیاز به چرب کردن نداره.در آخر یک ربع بذارین داخل فریزر بعد به راحتی از قالب جدا کنید.من از بيسکوئيت پتی بور کاکائویی استفاده کردم میتونید از آرد تفت داده شده هم استفاده کنید. 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
10.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 800 گرم فیله مرغ 1 عدد فلفل دلمه ای 1 عدد پیاز 2 حبه سیر 2_3 قاشق غذاخوری سس مایونز 2_3 قاشق غذاخوری سس کچاپ 5 عدد نان ترتیلا یا پیتا یا تافتون 300 گرم پنیر نمک،فلفل سیاه،اورگانو،ریحان خشک برای فیکس کردن لبه های نان👇 1 قاشق غذا خوری آرد 30 میلی لیتر آب مرغ را با نمک و ادویه پخته و ریش ریش کنید،سیر و پیاز را در روغن تفت دهید بعد فلفل دلمه ای را اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر تفت دهید،سپس ادویه، فیله مرغ، سس مایونز و سس کچاپ را اضافه کنید هم مواد را با هم مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید،برای فیکس کردن لبه نان در یک کاسه آرد و آب را با هم مخلوط کنید، نان ها را طبق ویدیو کنار هم بچینید و لبه ها را روی هم فیکس کنید،سپس وسط نان پنیررنده شده بگذارید و بعد مخلوط مرغ را اضافه کنید و مجدد پنیر گذاشته و نان ها رو جمع کنید و کف سینی فر بذارید و سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 180درجه به مدت 15_20 قرار دهید 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکم پاره با مرغ و پنیر😍😋 موادلازم: ۶عدد بادمجان قلمی نیم کیلو سینه مرغ بدون استخوان ۱ عدد پیاز ۱عدد فلفل سبز ۱عدد فلفل قرمز ترکیه ای ۲ عدد گوجه فرنگی پنیر پیتزا ادویه ها اختیاری اعم از(فلفل سیاه،پول بیبریا فلفل پرک،آویشن،پودر نعنا،نمک) سیر یکی دوحبه اختیاری و در صورت علاقه ۱ قاشق غذاخوری رب ۱ لیوان آب روغن برای سرخ کردن طرز تهیه: بادمجانها را بصورت نواری پوست گرفته و از جایی برش زده واز آن‌محل مختصرا داخلش را خالی میکنیم،سپس سرخشان کرده و میگذاریم کنارتا سرد شوند،گوشت را ریز قیمه ای خرد کرده و تفت میدهیم سپس پیاز و فلفل ها و ادویه هارا افزوده و باهم تفت‌میدهیم،در انتها گوجه فرنگی خرد شده را اضافه میکنیم‌.داخل بادمجان هارا با مایه گوشتی پر کرده در ظرف مخصوص فر چیده و مخلوط آب و رب را در کف ظرف ریخته و روی بادمجانها پنیر پیتزا رنده شده ریخته و در فربا دمای ۱۸۰درجه به مدت ۲۵ دقیقه تا نیم ساعت 🌟