eitaa logo
آشپزخانه من 👩‍🍳
16.8هزار دنبال‌کننده
7.6هزار عکس
26.9هزار ویدیو
2 فایل
کانال تبلیغات 👇 http://eitaa.com/joinchat/4068671501C5a5c494ab3 آیدی آدمین: @felfeli96
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزخانه من 👩‍🍳
#نان_خرما_و_گردو 👆👇
این نون رو من با خمیر جادویی درست کردم برای 16 تا 17 عدد تخم مرغ 1 عدد شیر ولرم 120 میلی (نصف لیوان) شکر 30 گرم(2 ق غ) روغن مایع 30 میلی (3 ق غ) پودر خمیر مایه 6 گرم (1 ق م) آرد سفید تقریبا 225 گرم ( حدودا یک و نیم لیوان) (مقدار آرد تقریبی ممکنه بیشتر و یا کمتر لازم باشه) نمک نصف ق چ مواد میانی : خرما 10 عدد، گردو ( دلخواه) ، پودر دارچین 1 ق م (به دلخواه) ، گلاب 1 ق غ یه قاشق شکر رو با شیر ولرم مخلوط کردم و بهش پودر خمیر مایه اضافه کردم ، گذاشتم ده دقیقه تا به عمل بیاد . توی یه ظرفی تخم مرغ و مابقی شکر و روعن و نمک رو ترکیب کردم . خمیر مایه به عمل اومده رو هم اضافه کردم و ارد رو کم کم ریختم . میزان آرد خیلی خیلی تقریبی هست برای من اینجا کمی بیشتر از این مقدار استفاده شد ارد تا زمانی اضافه بشه که خمیر به دست نچسبه اما حواستون باشه ریختن آرد زیادی باعث میشه که نونتون لطافتش از بین بره و سنگین و سفت بشه همیشه این نکته مهمه در پخت نون ها . خوب خمیر رو ورز دادم دو سه دقیقه ورز دادم و بعد 100 بار روی صفحه کار کوبیدم . داخل طرف تمیزی جزیی چرب کردم و خمیر رو قرار دادم و روش رو خوب پوشوندم و جای نسبتا گرم یک ساعت استراحت قرار دادم . بعد پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم و خمیر رو دو قسمت کردم و با وردنه باز کردم شکل دایره برش دادم و بعد به صورت کلیپ . پیچیدن کاملا دلخواه هست من مدل کروسان پیچیدم . برای مواد میامی مواد کاملا دل به خواهی هست . من پوست و هسته خرماها رو گرفتم و له کردم . پنج شش دونه گردو رو هم نیم کوب کردم و گلاب و دارچین و اگر دوست دارین هل هم می تونین بریزین . بعد لای خمیر قرار دادم و پیچیدم . داخل سینی فر چیدم و 20 دقیقه استراجت دوم قرار دادم . بعد از استراحت رومال یه زرده تخم مرغ و زعفران 1 ق م شیر رو ترکیب کردم و رومال زدم و توی فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار دادم . ظرف حاوی اب هم توی فر فراموش نشه تا نون هاتون لطیف بشه . نون هاتون رو بعد از خنک شدن توی طرف درب بسته توی محیط خنک قرار بدین تا چهار پنج روز با کیفیت می مونه . 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥟 😋 مواد لازم تخم مرغ ۱ دونه ماست پرچرب ۱/۲ پیمانه آرد تا جاییکه بدست نچسبه بکینگ پودر ۱/۲ ق م گلاب ۱/۴ پیمانه روغن جامد آب شده و به دمای محیط رسیده ۱ پیمانه روغن و ماست و تخم مرغ و بکینگ پودر و گلاب و مخلوط کرده بعد آرد و کم کم اضافه میکنیم تا خمیر لطیفی بدست بیاد مواد داخل قطاب پودر گردو پودر قند دارچین یا هل کمی گلاب که از حالت پودری در بیاد اندازه یه گردو از خمیر برداشته توش کمی مواد گردویی گذاشته و میپیچیم تو روغن سرخ میکنیم 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
با عطر و طعمی غیر قابل وصف 👌 آرد قنادی 200 گرم (1.5 پیمانه ریختم) شكر 140 گرم (دو سوم پیمانه ریختم) كره 50 گرم خامه صبحانه 75 گرم روغن مايع 90 میلی لیتر (یک چهارم پیمانه ریختم) آب دو سوم پیمانه زعفران دم کرده 3 ق غ گلاب 1/4 پیمانه هل 1/4 ق چ در تابه‌اي روغن مايع و كره را ريخته و روي حرارت قرار مي‌دهيم، كمي كه با هم مخلوط شدند خامه را افزوده و مخلوط مي‌كنيم. آرد را در كاسه‌اي الك كرده، سپس به يك‌ باره همراه پودر هل به مواد تابه اضافه و سريع مخلوط مي‌كنيم. بهتر اين كه با پشت قاشق چوبي به مخلوط كردن ادامه دهيم تا گلوله‌هاي آرد كاملا باز شوند، سپس حرارت را ملايم كرده و به همزدن ادامه مي‌دهيم تا آرد در مخلوط خامه، روغن و كره سرخ شود (حدود یک ربع تفت دادم). وقتي بوي آرد سرخ شده بلند شد و كمي رنگ آن برگشت از رو حرارت برمیداریم شهد حلوا را کم کم همراه با زعفران اضافه میکنیم و هم میزنیم و بعدم گهواره میکنیم. طرز تهيه شربت يا شهد: شكر و آب و گلاب را روي حرارت قرار داده تا شكر حل شود در حد حل شدن کافیه 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
7.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میوه آرایی جذاب و دیدنی تقدیم عزیزان با ذوقم👌 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 👨‍🍳
10.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۱۰ مدل تاحالا دستت واسه درست کردن یه طعم جدید تو غذاهای گوشتی باز نبود؟؟😌 این پست ده مدل،طعم جدید یادت میده😊 👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
13.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خمیر پیتزا . ✅مواد لازم خمیر پیتزا آرد سفید ۵۰۰گرم آب ۲۵۰گرم روغن مایع یا زیتون ۴۰گرم شکر ۵ گرم نمک ۸ گرم بکینگ پودر ۳گرم مخمر ۳ گرم ابتدا کل مواد خشک رو با هم ترکیب میکنیم آب رو در چند مرحله اضافه میکنیم وقتی خمیر منسجم شد حدودن ۴ یا پنج دقیقه زمان میبره روغن رو در چند مرحله اضافه میکنیم اگه دستگاه دارید ۶ دقیقه کافیه ورز بدین اگه مثل من نداشتین تمام مراحل رو با دست انجام بدین فقط اینکه زمان ورز دادن با دست بیشتره روی خمیرها رو با چنگال سوراخ بزنید تا پف زیاد نکنه و بعد روش رو سس بزنید و پنیر پیتزا و بعد مخلفات پیتزا هر چی دوست دارید بریزید و دوباره پنیر و بعد اماده فر .حدود ۱۵ تا ۳۰ دقیقه نسبت به دمای فرتون زمان می بره .باید قبلا لم فرتون دستتون باشه تا نسوزه. روش رو هم گریل یک دقیقه یا کمتر تا طلایی بشه بزنید‌ 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
6.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‌ پیاز، 1 عدد تره‌فرنگی، 1 شاخه پیازچه، 1 شاخه زردچوبه، 1 پنس فلفل، 1 پنس کدو سبز، 1 عدد رب، 2-1 ق.غ تخم‌مرغ، 4-5 عدد ‌ 🌟