eitaa logo
آشپزخانه من 👩‍🍳
16.7هزار دنبال‌کننده
7.6هزار عکس
27هزار ویدیو
2 فایل
کانال تبلیغات 👇 http://eitaa.com/joinchat/4068671501C5a5c494ab3 آیدی آدمین: @felfeli96
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
6.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم: 500 گرم آرد 2 قاشق شکر 1/2 قاشق چایخوری نمک 100 میلی لیتر روغن 200 میلی لیتر آب 10 گرم مایع خمیر 10 برش پنیر 300 گرم مرغ 1عدد گوجه فرنگی 100 گرم زیتون . پیازچه به مقدار لازم. ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰کیک مرغ . برای تهیه این کیک به نون تست برای پایه کار نیاز داریم . نصف سینه مرغ با 1 دونه پیاز و 1 حبه سیر نمک ، فلفل و زردچوبه بپزید بعد از پخت ریز کنید . دو تا سه قاشق غذاخوری جعفری خرد شده ، 2 ،3 ساقه پیازچه ، نصف لیوان خیار شور خرد شده ، فلفل سیاه ، کمی پودر سیر و سس مایونز نیاز داریم همه رو با هم مخلوط میکنیم من از یک قالب گرد متغیر استفاده کردم شما با هر قالبی میتونید درستش کنید . نون ها رو کف قالب چیدم یه لایه مواد میانی دوباره نون ، منتها روی نون تست ها رو با شیر مرطوب کردم شیر هیچ تاثیری روی طعمش نداره فقط به نرمی و لطافت کیکتون کمک می‌کنه بعد از آماده شدن 1 تا 2 ساعت یخچال گذاشتم و بعد اطرافشو سس مایونز زدم و با خرده های نون دورشو تزیین کردم . در پناه خدا 🙏🌺 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
سیب زمینی پخته رنده شده 2عدد تخم مرغ کوچک 1عدد سینه مرغ پخته و ریش شده نصف پیازچه ریز خورد شده چندعدد پنیر خامه ای 2تا 3 قاشق غذاخوری زردچوبه. فلفل. نمک. به میزان دلخواه پودر سوخاری کنجد روغن سرخ کردنی همه مواد و باهم مخلوط میکنیم. پنیر هم له میکنیم و خوب ورز میدیم. سپس به اندازه گردو از مواد برداشته توی دست حالت میدیم و به دلخواه تو پودر سوخاری یا کنجد میغلتونیم و تو روغن فراوون سرخ میکنیم. وقتی سرخ شد روی حوله کاغذی میزاریم تا روغن اضافه اون گرفته شه. ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
آب هویج 2 لیوان پودر ژلاتین 25 گرم (حدودا 2/5 ق غ) شکر 2 تا 3 ق غ بستنی 1 لیوان (می تونید از خامه هم استفاده کنید میزان دل به خواهی ) وانیل مقداری آب سرد نصف لیوان پودر ژلاتین رو روی آب سرد پاشیدم و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش حل بشه . داخل مخلوط کن آب هویج و شکر (میزانش کاملا بستگی به ذایقه خودتون داره ) و ژلاتین خنک و بستنی و وانیل رو اضافه کردم و میکس کردم . قالب من پلاستیکی هست اینجا خیلی جزیی با روعن مایع چرب کردم و مواد رو ریختم و گذاشتم یخچال تا دسر خوب بسته بشه . من یه شب تا صبح گذاشتم . بعد از بسته شدن دورش رو با چاقو آزاد کردم و وقتی خوب از جاش آزاد شد ، روش یه دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم . پ.ن : سوال های تکراری چه طور دسر که کج بود صاف شد . دیس مرطوب همیشه باشه که وقتی دسر اون محلی که در نطر دارین نیفتاد بتونید با دست بکشید تا محل مورد نطرتون قرار بگیره . پودر ژله با پودر ژلاتین فرق داره ، جایگزین نمیشه و پودر زلاتین در سوپر مارکت ها و لوازم قنادی هاهستش . جنس قالب هر چی می تونه باشه . این قالب پلاستیکی ها ارزونن و من از پلاسکوفروشی چند مدت قبل خریدم . ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
کیک قاشقی
مـواد لازم... ◀️تـخم مرغ...یڪ عدد ◀️شڪر...نصف لیوان ◀️وانـیل...یڪ چـهارم ق.چ ◀️زعـفران غلیظ...یڪ ق.غ ◀️ارد قنادے...یڪ لیوان ◀️بیڪینگ پودر...یڪ ق.چ سرپر ◀️مـاست.... نصف لیوان طرز تـهیه... ⏪تـخم مرغ همراه شڪر و وانیل بـه مـدت پنج دقیقه با هـمزن دستی بـزنـید تا حجیم و کرمی رنگ بشه اگه با دسـت براتون مشڪل با همزن برقی سه تا چهاردقیقه میتونید بزنید ⏪نـصف لیوان ماست اضافه ڪنید و خـوب بهم بزنید تا یڪدست بشه جایگزین ماست میتونید نصف لیوان شیر یا نصف لیوان آب جوش استفاده ڪنید موقع ریختن آب جوش حتما تند بهم بزنید تا تخم مـرغ شما بسته نشه ولی ماست بافت ڪیکتون پوڪ و سبڪ میڪنه حتی الامڪان سعی ڪنید از ماست اسـتفاده ڪنید ⏪ارد و بیڪینگ پودور الڪ ڪنید طی دو مرحله اضافه ڪنید دورانی بهم بزنید تا پفش نخوابه عزیزاے دلم اگه از شیر یا آب جوش استفاده میڪنید آرد مصرفی باید یڪ و یڪ چهارم لیوان باشه به آرد بیشترے نیاز داره ⏪بعد یڪدست شدن مواد ڪیکتون یڪ ق.غ زعفران اضافه ڪنید ⏪داخل تابه روغـن بـریزید اجازه بدید داغ بشه اندازه یڪ قاشق از مواد داخل روغن بریزید شعله رو روے ڪم بزارید تا مغز پخت بشه یڪطرف ڪامل سرخ شد برگردونید سمت دیگشم سرخ بشه ⏪برای پف ڪیڪ قاشقی حتما موقع سرخ شدن از تابه روغن داغ روے ڪیکهاتون بریزید اینڪار باعث میشه ڪیڪهاے ڪوچیڪتون پف ڪنه
سبزی پلو و کوکو سبزی
سبزی پلو و کوکو سبزی یه غاتی مکمله؛پس من هردو رو باهم درست کردم 🤩 جاااتون خالی تهچین سبزی پلو هم خیلی عالیه😄 ماهی رو از شب قبل توی زنجبیل و سیر رنده شده ،آب لیمو ترش تازه،نمک و فلفل و زعفرون مزه دار کنید.‌ قبل پخت توی آرد سفید بغلتونید و سرخ کنید.‌ ‌من مقدار برنج رو برای 6 نفر مینویسم:‌ برای تهچین سبزی پلو‌ ‌ 3 پیمانه برنج رو به همراه 250 گرم سبزی پلویی و نمک مخلوط کنید و مثل کته بزارید آب برنج کشیده بشه(آب و برنج که به قل قل افتاد سبزی پلویی رو اضافه کنید) ‌‌ 2 پیمانه برنج رو هم جداگونه بزارید مثل کته، آب برنج کشیده بشه.‌ 5 عدد زرده و با یدونه سفید تخم مرغ جدا کنید.‌ دو لیوان ماست ترجیحا پرچرب رو با چنگال بزنید و زرده و سفیده ای که جدا کردیم رو اضافه کنید.‌ در اخر زعفرون دم کرده و نمک و فلفل و یک لیوان سرخالی روغن مایع بریزید.‌ ‌‌ مواد تخم مرغی رو نصف کنید؛نصف مواد رو با برنج ساده و نصف دیگه رو با برنج سبزی دار ترکیب کنید.‌ ‌ ته قالب یا قابلمه رو چرب کنید و لایه زعفرونی رو بریزید و بعد لایه سبزی دار بریزید و بین لایه سبزی دار سیر ورقه ای بزارید.‌ در آخر اگه توی فر میزارید با فویل بپوشونید و سوراخ کنید.‌ ‌ تقریبا یک ساعت ربع زمان میبره تا آماده بشه.‌ دما برای فر 180 درجه باشه.‌ ‌ برای کوکو سبزی:‌ ‌ نیم کیلو سبزی کوکویی پاک شده و ساطوری شده رو با 6 تا تخم مرغ هم زده و نمک و فلفل و سیر رنده شده و دو قاشق آرد مخلوط کنید.‌ کف قابلمه رو چرب کنید،نصف مواد رو بریزید و وسط کوکو گردو خورد شده و زرشک بزارید و مابقی مواد رو بریزید.‌ یک طرف کوکو که پخته شد،طرف دوم رو هم برگردونید تا پخته بشه.‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر شیر موز مواد لازم: موز بزرگ 3 عدد شیر پرچرب 2 لیوان پودر ژلاتین 2و 1/2 قاشق غذاخوری وانیل 1/2 قاشق چایخوری آب 1 استکان شکر 120 گرم خامه صبحانه نصف پاکت طرز تهیه: پودر ژلاتین را داخل آب ریخته و روی بخار کتری قرار دهید و هم بزنید تا به صورت غیر مستقیم حرارت ببیند (روش بن ماری). وقتی ژلاتین در آب حل شد، آن را برداشته و کنار بگذاریدتا خنک شود شیر و شکر و موزهای رسیده راداخل مخلوط کن بریزید وانیل وخامه رو هم بهش اضافه وخوب مخلوط کنید ژلاتین حل شده را اضافه کنید و مجدد دکمه مخلوط کن را بزنید تا یکدست بشه. داخل گیلاس مورد نظر بریزید وبزارید یخچال تا خودشو بگیره با هر چیزی که دوست داشتین تزیین و سرو کنید.