eitaa logo
آشپزخانه من 👩‍🍳
16.8هزار دنبال‌کننده
7.6هزار عکس
26.9هزار ویدیو
2 فایل
کانال تبلیغات 👇 http://eitaa.com/joinchat/4068671501C5a5c494ab3 آیدی آدمین: @felfeli96
مشاهده در ایتا
دانلود
‌ صبح زیباتون بخیر🌞 آرزو می کنیم ❄️ در این روز زیبا دلتون پر از محبت ❄️ یکشنبه تون پُر از رحمت زندگیتون پر از برکت لحظه‌هاتون پر از موفقیت ❄️ و عاقبتتون ختم به خیر باشه 🎀 🌸 🎀 ✨
گویند ســلام صبح طلایی ترین کلید برای ورود به تالار قلبهاست پس صمیمی ترین سلام تقدیم به شما عزیزان صبح بهاریتون بخیر دلتـون شـاد لبتـون خندون تنتون سالم روزتون پر از اتفاقات خوب🌺 ‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزخانه من 👩‍🍳
#نون_کره_ای_نوتلایی 👆👇
مواد لازم👇 آرد قنادی ـــــ370گرم تخم مرغ 55 گرم باپوست ــــ 2 عدد ریز شکر ـــــ65 گرم شیر ـــــ65 گرم کره حیوانی ـــــ65 گرم نمک ــــ نوک قاشق چ خ وانیل ــــ نوک قاشق چ خ خمیر مایه ــــ یک قاشق غ خ بیکینگ پودر ــــ نوک قاشق چ خ مواد میانی👇 کرمفیل به میزان لازم نوتلا به میزان لازم مواد لازم کرمفیل 👇 شیر ـــــ200گرم شکر ــــ 4 قاشق غ خ نشاسته ذرت ــــ 4قاشق غ خ کره ـــــــــ 30گرم وانیل نصف قاشق چ خ طرز تهیه کرمفیل 👇 شیر و شکر و نشاسته ذرت و کره رو با هم مخلوط و روی شعله گاز با حرارت ملایم با همزن دستی هم میزنیم تا وقتی به غلظت مناسب شبیه فرنی بشه بعد حرارت خاموش و وانیل می ریزیم کنار میزاریم خنک بشه می ریزیم داخل قیف یکبار مصرف طرزتهیه👇 ➊تخم مرغ ها شکر و وانیل رو با همزن بزنید تا کاملا کرمی و یکدست بشن کره نرم شده رو هم اضافه کنید و بزنید تا مخلوط بشه بعد شیر ولرم رو با یه قاشق چایخوری شکر و خمیر مایه مخلوط کنید بزارید عمل بیا بعد به مواد اضاف کنید و مخلوط کنید ➋نمک و آرد و بکینگ پودر رو باهم الک کنید و کم کم به مواد اضافه کنید با لیسک هم بزنید باید یه خمیر به دست بیا که به دست تمیز نچسبه ارد اضافه به خورد خمیر ندید چون نون بعد پخت سفت میشه اگه دستگاه خمیرگیر دارید با دستگاه بزنید تاخمیرشکل بگیره وبعد10 دقیقه ورز بدین خمیر رو داخل ظرف بزارین روش یه دستمال حوله ای بکشید بپوشونید و در جای گرم 1 ساعت استراحت بدین ➌ خمیرتون رو سه قسمت کنید روی میز کارتون کمی آرد بپاشید و یک قسمت از خمیر رو روی میز کار بزارید گوله ۴۰ گرمی از خمیر رو با وردنه به صورت یک مستطیل به عرض ۱۲ و طول ۱۶ سانت قطر خمیر نیم سانت باشه باز کنید و دورش رو کمی برش بدید که صاف بشه وبعد روی خمیر رو کرمفیل بزارید بعد رول کنید و فیکس کنید با چاقو روی خمیر برشهایی بزنید مانند فیلم بعد برای رومال یک عدد زرده تخم مرغ یک قاشق شکر و زعفران دم کرده غلیظ مخلوط کنید رومال بزنید شکر بپاشید خمیر به شکل گرد جمع کنید فیکس کنید داخل قالب پای کپسول بزارین خمیر بزارید داخل قالب پای یک ربع استراحت کنه بعد بزارید داخل فر از قبل گرم شده با حرارت 180 به مدت 25تا30 دقیقه بمونه بعد گریل بزنید تا رنگ بگیره برای خمیر بعد گوله ی ۶۰ گرمی از خمیر با وردنه باز کنید روش نوتلا بمالین بعد رول کنید و فیکس کنید بعد خمیر رو برش سه قسمت بزنید بعد ببافید رول کنید و رومال بزنین کنجد بزنید بزارین داخل قالب پای یه ربع استراحت کنه بعد بزارید داخل فر از قبل گرم شده با حرارت 180 بمدت 25تا30 دقیقه تا پختش کامل بشه بعد گریل بزنید قسمت دیگه ی خمیر گوله ی ۶۰ گرمی با وردنه باز کنید تا نصف خمیر باز شده رو نوتلا بمالید بعد تا نصف خمیر رول کنید انتهای خمیر رو با چاقو برش بزنید مجدد مانند فیلم رول کنید رومال بزنید شکر بپاشید بعد خمیر بشکل گرد جمع کنید خمیررو فیکس کنید بزارید داخل قالب پای یک ربع استراحت بدین بعد بندازین داخل فر از قبل گرم شده با حرارت 180 بمدت 25تا30 دقیقه تا پختش کامل بشه بعد چند دقیقه گریل بزنید ➏از فر بیرون اوردین روشون رو با شربت بار یا عسل رومال بزنید بعد از خنک شدن داخل ظرف دربسته نگه داری کنید نکات: خمیر داخل قالب پای سایز ۷ تا ۹ سانت باشه 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزخانه من 👩‍🍳
#کیک_رولی_شکلاتی 👆👇
کیک رولی شکلاتی مواد لازم برای تهیه کیک: 4 عدد تخم مرغ 1 استکان شکر (استکان کمرباریک ترک ، 70 گرم) 3 قاشق غذاخوری آب گرم 1 استکان آرد (استکان کمرباریک ترک ، 50 گرم) نصف استکان نشاسته ذرت (استکان کمرباریک ترک ، 20 گرم) 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) 1 قاشق چایخوری بکینگ پودر 2 قاشق غذاخوری پودرکاکائو طرز تهیه: زرده و سفیده های تخم مرغ ها را در ظرفهای مختلف، جدا کنید. ظرفی که سفیده را میریزید باید خشک باشد و حتی 1 قطره آب و یا زرده تخم مرغ نباید قاطی شود. نصف شکر را به سفیده ریخته با هم زن برقی روی دور تند هم بزنید. تا وقتی کف های آن ثابت شده و سفت شود (حدود 5_6 دقیقه هم بزنید) نصف لیوان شکر باقیمانده را داخل زرده ها ریخته باز هم 3_4 دقیقه هم بزنید. آب گرم و مواد خشک را به زرده ها اضافه کنید. مواد خشک را با الک کردن اضافه کنید. دوباره با هم زن برقی هم بزنید. قوام آن تا حد زیادی غلیظ میشود. درآخر سفیده های تخم مرغی که کف کرده اند را اضافه کرده بدون اینکه زیاد له کنید با کیک مخلوط کنید(یعنی پف سفیده گرفته نشود). مطابق ویدئو وقتی ظاهر یکدستی به خود گرفت داخل سینی که کاغذ روغنی پهن شده بریزید. در فر 170 درجه از قبل گرم شده بپزید. چون کیک نازک است زود میپزد. فر من در 6 دقیقه پخت. بعد از اینکه کیک پخت وقتی گرم است در کاغذ روغنی دیگری پیچیده رول کنید و کنار بذارید سرد شود. برای کرم: 1 پاکت پودر کرم شانتی(75 گرم ، همان پودر خامه است که بهش اسانس اضافه شده است) نصف پاکت خامه صبحانه (100 میلی لیتری) 100 گرم پنیر لبنه 80 گرم شکلات تلخ آب شده و سرد شده طرز تهیه: تمام مواد بجز شکلات را 4_3 دقیقه با همزن برقی هم بزنید. درآخر شکلات را اضافه کرده دوباره هم بزنید. کمی داخل یخچال نگه داشته روی کیک بمالید. برای روی آن: نصف پاکت خامه صبحانه(100 میلی لیتری) 80 گرم شکلات تلخ طرز تهیه: خامه را گرم کنید وقتی به قوامی رسید که شکلات در آن حل شود زیر آن را خاموش کنید و شکلات ها را اضافه کنید. مدام هم بزنید تا شکلاتها آب شوند. درآخر روی کیک بریزید. مثل فیلم کیک را از وسط برش بزنید روی کیک کرم بمالید و سپس در قسمت کناری موز بذارید و رول کنید. روی کیک رولی سس شکلاتی بریزید سپس برش بزنید و سرو کنید. نوش جان 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
19.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تره فرنگی.....۳شاخه سیب زمینی .....۱عدد پودر تخم گشنیز،اویشن،فلفل سیاه.....۱قاشق چای خوری اب مرغ.....۱لیتر سوپ جو آماده .....۱بسته تره فرنگی حلقه ای برش بزنید.داخل اب خیس کنید تا گل و لای آن بیرون بیاید.روغن داخل قابلمه بریزد. تره فرنگی اضافه کنید.کمی تفت دهید تا سبک بشه.ادویه ها رو اضافه کنید.بعد سیب زمینی خرد شده را بریزد.اب مرغ یا اب گوشت اضافه کنید.اجازه بدید تا سیب زمینی پخته بشه بعد با گوشتکوب یا هر وسیله ای که دارید اون رو پوره کنید. بعد یه بسته سوپ جو مگی داخلش بریزد.اجازه بدید حدود نیم ساعت روی حرارت بمونه.روشو با خامه تزیین کنید. 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا