45.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام خانم گل این نون خوشمزه رو نیم ساعته بدون خمیرمایه درست کن😳😍
فوری ترین و خوشمزه ترین
#نون پنبه ای برای صبحانه 😋💯
مواد لازم
ماست : ۱ لیوان
روغن مایع : ۴ قاشق غذاخوری
شکر : ۴ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر : ۱ قاشق غذاخوری
آرد نونوایی یا قنادی : ۲ لیوان
کشمش : نصف لیوان به دلخواه
پرک بادام یا کنجد : برای تزیین
رومال نون👇
زرده تخم مرغ
مقداری زعفرون
✅نکته ها
برای بدون فر دمکنی و شعله پخش کن حتما بزارید به مدت ۳۰ دقیقه
برای داخل فر یا تستر با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه
خمیر نیازی به استراحت نداره
در نهایت خمیر چسبناکی بدست میاد به هیچ عنوان آرد اضافی به خوردش ندین
بجای کشمش میتونید مغز گردو بریزید
میتونید شکر و کلا حذف کنید بجاش کمی نمک بزنید.
به دلخواه میتونید مقداری پودر زنجبیل هم اضافه کنید.
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•موکتل تابستونی😋😍
تو این هوا فقط همین جوابه🥰
~موادلازم:
_سیروپ بلوکاراسوئا
_لیمو
_یخ
_آب پرتقال
_تخم شربتی(اختیاری)
#موکتل_تابستونی
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دمی بادمجون با نیمرو
.
اول یدونه پیاز رو با ادویههای زیر بریزید تو روغن
زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری(سرخالی)
زیره سیاه: ۱ قاشق چایخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
بعد از ۶-۷ دقیقه یدونه سیبزمینی مکعبی رو به ترکیب پیاز اضافه کنید،
اون طرف داخل یک ماهیتابه، بادمجون رو بُرش بدید و سرخ کنید و بزارید روی دستمال جذب روغن.
یک لیوان برنج شسته شده رو به ترکیب پیاز و سیبزمینی اضافه کنید، مخلوط کنید، بادمجونهارو هم اضافه کنید و به آرومی مخلوط کنید. آب بریزید، تست نمک بگیرید اگه نیاز داشت بزنید و اجازه بدید تا بجوشه و آب تبخیر بشه.
آب که رفت در رو ببندید تا روی حرارت کم دم بکشه.
بعد از حدود ۴۰ دقیقه که آماده شد، یک نیمرو هم برای هر بشقاب بزنید و نوش جون کنید.
#دمی_بادمجون_با_نیمرو
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک مربای به😍😋
مواد لازم:
آرد🥡 دو لیوان
شکر🍚 نصف فنجان چایخوری
آب مربای به یا همون شیره باقی مونده
تخم مرغ🥚 چهار عدد
شیشه مربا یک فنجان
شیر🥛 نصف فنجان چایخوری
وانیل 🌸یک قاشق چایخوری
کره آب شده🧈دویست گرم
بیکنیک پودر🥄 دو قاشق مربا خوری
نمک🧂 نوک قاشق چایخوری
مربای به🍎 سه قاشق غذا خوری
تکه های مربا به داخل این کیک عالیه عالی بشدت پیشنهاد میکنم
فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۵۰ دقیقه بذارید بپزه
و در آخر با سیه چوبی تست کنید
#کیک_مربای_به
🌟