7.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاناکوتا شکلاتی 😍😋
شیر 3لیوان
شکر3/4لیوان
شکلات رنده شده 80تا100گرم
پودر کاکائو 2قاشق غذاخوری
خامه صبحانه 3/4پاکت
پودر ژلاتین 2قاشق غذاخوری
وانیل 1/2قاشق چای خوری
اول پودر ژلاتین رو با یک لیوان شیر مخلوط کرده و روی بخار کتری بن ماری ميکنيم.
بعد داخل قابلمه ای جدا شکر و پودر کاکائو و وانیل وشکلات تخته ای خرد شده و شیر رو با هم مخلوط کرده و روی شعله قرار میدیم تا شکر حل بشه و مواد خوب با هم مخلوط بشن.(در اینجا دسر رو بچشید اگر شیرین تر دوست داشتید کمی شکر اضافه کنید)بعد ژلاتین روان شده رو اضافه میکنیم و هم میزنیم ومیذاریم مواد کمی سرد بشن خامه ی صبحانه رو با مواد شکلاتی کمی روان میکنیم و اضافه میکنیم. میریزیم داخل قالب و میذاریم داخل یخچال برای 12ساعت تا خوب ببنده به راحتی لبه های دسر رو از قالب جدا میکنیم و دسر رو برمیگردونیم احتیاجی به چرب کردن قالب نیست
#پاناکوتا_شکلاتی
🌟
6.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بمب انرژی
27 اکتبر، 2024
مواد لازم۱۴ عدد پروتئین بار
_پودر کاکائو ۱/۲پیمانه
_پروتئین وی (ارد بادام یا ارد جو دوسر پرک) ۱/۴پیمانه
_کره بادام زمینی ۱/۴ پیمانه
_عسل به مقدار شیرینی دلخواه من دو قاشق ریختم
شکلات تلخ ۸۰ درصد هم برای کاورش دلخواهه
#بمب_انرژی
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایـده
#ترفـندکاربردی
ترفند برای آشپزخونه
ریزو کاربردی👌
💓
6.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی برنجی 🥯 😋😍
▫️کره ۱۲۵ گرم
▫️پودر قند ۷۰ گرم
▫️یک عدد زرده تخم مرغ
▫️نصف یک عدد سفیده تخم مرغ
▫️یک قاشق سوپخوری گلاب
▫️۲۵۰ گرم آرد برنج ارگانیک پرتوفود
🔸اگر برای هر شیرینی، به اندازهی یک گردوی متوسط خمیر بردارید، این مقدار مواد حدود ۲۵ تا ۳۰ عدد شیرینی به شما میدهد.
🔸دمای فر: ۱۸۰ درجه
🔸زمان پخت: ۱۰ الی ۱۵ دقیقه
♦️قالب شیرینی برنجی را از فروشگاههای لوازم قنادی تهیه کنید.
♦️ قالب شیرینی نیازی به چرب شدن ندارد. اگر خمیر را خوب ورز داده باشید، چون خود خمیر کره دارد، به قالب نمیچسبد.
#شیرینی_برنجی
🌟
5.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوکی نارگیلی بسیار پر خاصیت
مواد لازم:
کره ۵۰گرم
شکر ۵۰گرم
تخم مرغ ۱عدد
وانیل ۱/۲ق چ
آرد ٧٥گرم
پودر نارگيل ۴۵گرم
بینکینگ پودر ۱/۲ق چ
#کوکی
🌟
33.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم برای یک کیلو گوشت برای کوبیده👇👇👇
سردست گوساله ۶۰۰گرم
قلوه گاه گوسفند ۴۰۰گرم
پیاز ۴۰۰گرم(اگه زرد بود حتما آبش رو بگیرین)
نمک ۱۳گرم
فلفل سیاه ۲گرم
فلفل قرمز ۱گرم
تخم گشنیز ۲گرم
زنجفیل سلیقه ای هست اگه زدین ۲گرم
زعفران هم به اندازه دلخواه
زعفران اگه میزنید دقت کنید مایع کباب نمونه و همون روز تمام بشه
چون گوشت رو سیاه میکنه و بریده میشه دقت کنید گوشت رو خیلی زیاد ورز ندین که بافت خودش رو از دست میده 🧑🍳🧑🍳
با این رسپی بهترین کباب رو میتونی درست کنی و لذت ببری
راستی اگه تازه کاری جوش هم برای یک کیلو گوشت تا ۲گرم مجاز هست
این ویدیو رو بفرست برای دوستات تا اونا هم لذتش رو ببرن 🌹🌹😉
#کباب #کباب_کوبیده #آموزش_آشپزی
#آشپزی
💓