eitaa logo
آشپزخانه من 👩‍🍳
16.8هزار دنبال‌کننده
7.6هزار عکس
27هزار ویدیو
2 فایل
کانال تبلیغات 👇 http://eitaa.com/joinchat/4068671501C5a5c494ab3 آیدی آدمین: @felfeli96
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزخانه من 👩‍🍳
کوفته بلغور ترکیه مواد لازم برای8 نفر مواد اصلی بلغور ریز گندم 1.5 لیوان آب 2 لیوان تخم مرغ 2 عدد آرد 1 قاشق غذا خوری آرد سمولینا 1.5 قاشق غذا خوری نمک 1 قاشق مربا خوری فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری فلفل قرمز 1 قاشق چای خوری مواد داخل کوفته : گوشت چرخ کرده 200 گرم گردو خرد شده 1/2 لیوان جعفری خردشده 1/2 لیوان نمک 1 قاشق چای خوری فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری فلفل پاپریکا 1 قاشق چای خوری پیاز 1 عدد ادویه 1 قاشق چای خوری طرز تهیه 1- پیاز را در تابه ریز خرد میکنیم بعد از کمی تفت دادن گوشت چرخ شده رو بهش اضافه میکنیم گوشت و پیاز رو چند دقیقه تفت میدهیم کمی فلفل دلمه و ادویه ها را به مایه گوشتی اضافه میکنیم 2- بعد از کمی تفت دادن جعفری خرد شده را اضافه میکنیم. من کمی رب گوجه برای خوش رنگ شدن اضافه میکنم .در آخر گردوی خرد شده را اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم و از روی حرارت برمیداریم. 3- بلغور گندم و آرد سمولینا را در ظرفی ریخته میزان آبی که در دستور داشتیم رو اضافه میکنیم وبا هم مخلوط میکنیم و به مدت ده دقیقه کنار می‌ گذاریم (به نظرم حدود 2 تا 3 ساعت بمونه خیلی بهتره بلغور حسابی خیس میخوره). 4- آرد،تخم مرغ،ادویه ها و یک قاشق رب گوجه را اضافه میکنیم خمیری چسبناک بدست میاد.اگر احساس کردید خیلی خیلی چسبنده است کمی آرد اضافه کنید 5- برای فرم دادن از در آبمیوه گیری استفاده کردم. داخل حفره را پلاستیک بذارید دستتون رو خیس کنید و از مایه بلغور آماده شده داخل حفره بذارید و با انگشت مایه رو به دیواره فشار بدید تا گود شود. داخل حفره رو با مایه گوشتی پر میکنیم. 6- مقداری از مایه بلغور روی مواد گوشتی گذاشته و فشرده میکنیم سپس به آرومی خارج میکنیم داخل بشقابی که کمی آرد پاشی کردید بذارید و حدود 10 دقیقه در فریزر قرار بدید تا کاملا چسبندگیش از بین بره و فرم خودش رو حفظ کنه 7- و بعد در روغن داغ و شناور سرخ کنید به هیچ عنوان از هم پاشیده نمیشه بسیار عالی و خوشمزه.
ماش پلو
. (قاطی پلو) مواد لازم: برنج 2 پیمانه ماش 3/4پیمانه سینه یا ران مرغ(فیله شده)1 عدد کشمش مقداری پیاز 1 عدد زعفران،نمک و فلفل و زردچوبه مقداری کره آبغوره طرز تهیه :1/ابتدا ماش ها را خیس کنید 10 دقیقه و سپس بپزید تا زمانی که نرم شود ولی له نشود 2/مرغ را میتونید به دو روش تهیه کنید یا مثل من مکعبی برش بزنید و با روغن زیتون و زعفران و ادویه مزه دار کنید و سپس در تابه با کره و زعفران و آبغوره با حرارت بالا سرخ کنید ولی زیاد نه که مرغ خشک نشود و آبدار باشه زمانش خیلی کوتاهه،یا میتونید مرغ رو آبپز کنید و بعد ریش ریش کنید و با کره و زعفران در تابه تفت بدید،فرقی ندارد. 3/کشمش ها را هم تفت بدید و کنار بگذارید4/پیاز را خلالی برش بزنید و سرخ کنید5/برنج را طبق معمول آبکش کنید و سپس ماش پخته که آبش را کاملا خالی کردید را به برنج آبکشی اضافه کنید و مخلوط کنید 6/سپس کف قابلمه مورد نظر مقداری سیب زمینی که زعفرانی کردیم را میچینیم و روی سیب زمینی ها برنج مخلوط شده با ماش را میریزیم و در آخر مقداری آب و زعفران و کره روی برنج میدهیم و دم میکنیم7/برای سرو هم برنج را در دیس کشیده و‌روی برنج را با مخلوط مرغ و پیاز داغ و کشمش تزیین میکنیم. درست کنید و از طعم بینظیرش لذت ببرید پ ن:بچه ها آبغوره خیلی طعمشو خوب میکنه پس حذفش نکنید😍
آشپزخانه من 👩‍🍳
دسر
اندازه لیوان مورد استفاده 200 لیتر است. ‌‌ مواد لازم:👇 4 لیوان شیر 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری آرد 1 پیمانه شکر نصف ق چ وانیل ️1 عدد تخم مرغ ️1 بسته پنیر لبنه‌ ‌ طرز تهیه:👇 همه مواد بجز لبنه مخلوط شوند و روی گاز پخته شوند. وقتی گرم شد ، لبنه اضافه و مخلوط شود. با گوشکوب برقی میتونید هم بزنید. ‌ برای لایه زردآلو (میوه های دیگه مثل هلو هم میشه) 8 عدد زردآلو بزرگ را به قطعات کوچک خرد کرده و به تابه اضافه کنید. 4 قاشق غذاخوری شکر اضافه کرده و به مدت 3-4 دقیقه بپزید. 1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت به 2 لیوان آب اضافه کرده و مخلوط کنید و روی زردآلوهای پخته شده ریخته ، مخلوط کرده و بجوشانید. یک قاشق چایخوری کره اضافه کنید. می توانید به صورت اختیاری نصف قاشق چایخوری زردچوبه اضافه کنید. از اجاق بردارید. کرم سفید را 2-3 دقیقه مخلوط کنید. ️اول یک قاشق مایه زردآلو را به کاسه های شیشه ای اضافه کنید. دوباره پودینگ و مایه زردآلو را اضافه کنید. توصیه می کنم آن را سرد بخورید. شما می توانید همین دستور را با هلو تهیه کنید