#ناگت_مرغ 😍😍
سینه مرغ پانصد گرم
پنیر پیتزا صد گرم
پنیر پارمسان صد گرم
سس خردل دو ق.غ
پیاز یک عدد متوسط
پودر سیر نصف ق م
نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و روغن مقداری
پودر سوخاری یک لیوان
تخم مرغ سه عدد
سینه مرغ رو به همراه پیاز چرخ کردم. بهش پنیر پیتزا، پارمسان، سس خردل، ادویه و یه تخممرغ اضافه کردم و خوب میکس کردم تا خمیر چسبناکی بدست بیاد.
تخممرغهای باقی مونده رو تو یه ظرف جدا کاملا هم زدم تا زرده و سفیده مخلوط شن.
با دستکش مقداری از خمیر ناگت رو برداشتم و تو دست شکل دادم (اگه دوس دارید با قالب شکل بدید)
ناگت رو اول به تخممرغ همزده و بعد به پودر سوخاری آغشته کردم و بعد توی روغن داغ سرخ کردم
18.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هر چی خیارشور درست کردی نرم میشه یا کپک میزنه؟
پس تا اخر ویدئو حتما ببین تا یکی از خوشمزه ترین خیارشورها رو درست کنیم🤌🤌😍😍
✅حتما تا سرخیارها آب بریزید تا داخلش پوک نشه.
✅نخود حتما بریزید باعث تردی خیارشور میشه 😍.
✅اگر خیارشور تند دوست دارید روز فلفل ها چند شیار ایجاد کنید.
✅نمک یه ازای هر یک لیوان آب، یک قاشق غذا خوری
✅برای سه لیوان آب، نصف قاشق چایخوری شکر کافیه
✅مقدار سرکه برای هر سه لیوان اب یک لیوان سرکه لازمه
با کمترین هزینه یه خیارشور ترد خوشمزه درست کن🤌😍
#خیارشور#خیارشور_خونگی
6.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ژله_میکس
مواد لازم :
شیر ............................ یک لیوان یا دو تا بستنی وانیلی لیوانی
خامه ........................... 50 گرم
ژله توت فرنگی ................. چهار بسته
نکته. این مقدار برای چهار بسته ژله هست شما با توجه به اندازه قالبتون کم و زیاد کنید.
طرز تهیه :
شیر و خامه را در یه ظرف آهسته به هم بزنید تا حالت مایع بشه بعد دو بسته از ژله ها رو با دو لیوان آب جوش درست کنید و وقتی خنک شد. به مایع شیر و خامه اضافه کنید. مواد رو در قالب بریزید و اجازه بدید خوب ببنده.(حدود یک سوم قالب رو پر کنید که جا برای ژله روکش بمونه) بعد از بسته شدن دو بسته دیگه ژله توت فرنگی رو با یک و نیم لیوان آب جوش درست کنید و به روشی که در کلیپ می بینید اطراف ژله رو از دیواره قالب جدا کنید و زیرش ژله رو که خنک شده بریزید. طوری که ژله بسته شده شناور بشه. و سپس در یخچال قرار دهید تا ببنده
15.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مرغ_ترش_شمالی
از چیزی که همیشه تو ذهنمون هست درست کردنش راحتره🥰🥰خیلی راحت تو تابه میتونیم مرغ ترش رو درست کنیم
طرز تهیه درست کردنش 👇
سینه مرغ ۱عدد🍗
۱پیاز درشت🧅
رب انار ۳ق غ
روغن زیتون ۱ق غ
جعفری و گشنیز تازه ۲ق غ
نمک و فلفل به میزان لازم
مراحل درست کردنش تو فیلم مشخصه
آشپزخانه من 👩🍳
#دونر_خانگی
#دونر_ خانگی
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده با چربی کم 1 کیلو
پیاز 1 عدد
سیر 2 حبه
ماست 3تا 4 ق غ
ایرمیک 3 ق غ (آردسمولیناکه لوازم قنادی فروشی ها دارن)
نمک ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز پرک شده ، زیره و آویشن (هر کدام 1 ق م)
روغن دنبه150 گرم (اگه گوشت چرخ کردتون پر چرب است اضافه نکنید) چربی دنبه یخ زده رودر غذاساز یا چرخ گوشت چرخ کنید و به بقیه مواد اضافه کنید🤤🤤🤤 طرز تهیه:😁😁😁
تمام مواد را داخل غذاساز بریزید و مخلوط کنید. اگر دستگاه غذاساز شما کوچک است میتوانید در 3_2 مرتبه انجام دهید. و یا میتوانید بقیه مواد را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و با دست ورز بدید (پیاز رو رنده کنید)😉😉😉😉
سپس مخلوط آماده شده را روی سلفون بریزید و با دست شکل بدید و با سلفون بپوشانید و از دو طرف فشار بدید و ببندید تا داخل مواد هوا نماند. میتوانید مواد را به 2 یا 3 قسمت تقسیم کنید. سپس داخل فریزر بذارید و تا وقتیکه کاملا یخ بزند نگه دارید(میتوانید یک روز قبل در فریزر بذارید). سپس بیرون آورید 15_10 دقیقه بعد سلفون را جدا کنید و با چاقوی تیز خیلی نازک برش بزنید. هر چقدر نازک تر باشد خوشمزه تر میشود
آشپزخانه من 👩🍳
شیرینی مرنگ
"مرنگ"
سفیده تخم مرغ 2 عدد
هر سفیده حدودا 30 تا 35 گرمه بستگی به اندازه تخم مرغتون داره
شکر 130 گرم
شکر همیشه وزنش باید دو برابر سفیده ها باشه بهتره از ترازو استفاده کنین
شکرتون حتما باید دانه ریز باشه اگر شکرتون دانه درشت بود آسیابش کنین یا از لوازم قنادیا شکر دانه ریز بگیرین
اب لیمو ترش تازه بدون لرد و پالپ از صافی رد شده
یک قاشق چایخوری
وانیل شکری 1/4 قاشق چایخوری
میتونین از اسانس های روغنی وانیل هم استفاده کنین
اگر از اسانس های روغنی استفاده کردین مقدارش رو کم کنین چون رگ تلخی دارن
قیف و ماسوره
کاغذ روغنی
برای رنگ کردن حتما از رنگهای پودری و یا ژله ای باید استفاده کنین
اول ازهمه از سفیده های تازه استفاده کنین و حتما 30 دقیقه سفیده را در دمای محیط قرار بدین تا با محیط هم دما بشه
مواظب باشین که اصلا زرده قاطی سفیده ها نباشه
ظرف و پره های همزن حتما تمیز و خشک و عاری از چربی باشند
سفیده هارو داخل ظرف پیرکس یا ظرف خود همزنتون بریزین فر را با کمترین درجه حدود 100 تا 120 روشن کنین از 1 ساعت قبل بزارین گرم شه
در فرتون نباید بسته باشه یه قاشق چوبی چیزی بزارین لاش که کامل بسته نباشه به این کار میگن فر سرد
خب حالا سفیده هارو ابتدا با دور کند بعد با دور تند همزن خوب میزنیم تا پف کنه به حدی که وقتی ظرفتون رو برگردوندین سفیده ها ازش نریزن
بعد شکر را کم کم به صورت بارانی اضافه میکنیم در تمام مراحل یک لحظه هم نباید همزن خاموش بشه وقتی خوب کشدار و فومی شکل شد وانیل و آبلیمو را اضافه کرده و به همزدن ادامه میدیم تا حدی که عین خامه فرم گرفته قنادی که اماده تزئینه بشه توی قیف میریزیمش و روی کاغذ روغنی شکوفه میزنیم نیاز به چرب کردن نداره و در فر قرار میدیم حواستون باشه در فر رو کیپ نکنین و سینی فر در دور ترین طبقه از شعله فر باشه حدودا 1 ساعت باید بمونه بعد از یکساعت بدون اینکه در فر رو باز کنین شعله فر رو خاموش کنین و بزارین 30 دقیقه شیرینی ها تو همون حالت تو فر بمونه و بعد خارج کنین و بزارین خنک شه از کاغذ جدا کنین
در جای خشک و خنک در ظرف در بسته نگهدارین که هوا نکشه
🌟
آشپزخانه من 👩🍳
#غذا_با_نان_تست
غذا با نان تست
سلام امروز یه غدای راحت و سه سوته با نون تست آوردم . مواد میانی دل به خواهی هر چی دوست دارید می تونید استفاده کنید 😊🌹
پیاز 1 عدد
گوشت چرخ کرده 150 تا 200 گرم
گوجه فرنگی 3 تا 4 عدد
جعفری خرد شده 2 تا 3 ق غ
پنیر پیتزا به میزان لازم
نان تست یک بسته
نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا و آویشن به میزان لازم
رب گوجه 1 ق غ
پیاز رو خرد کردم و تفت دادم . گوشت چرخ کرده ریختم و تفت دادم . گوجه فرنگی رو رنده کردم و اضافه کردم . نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا و آویشن هم ریختم و رب گوجه اضافه کردم و تقت دادم . جعفری خرد شده رو هم اضافه کردم و از حرارت برداشتم .
ظرفم رو کمی چرب کردم یکلایه نون تست چیدم ( یک کم شیر ریختم که نرم بشه قابل حذف ) و روش از مواد گوشتی ریختم و کمی پنیر پیتزا ریختم و به همین شکل لایه بعدی رو چیدم . در آخر کمی روش پنیر پیتزا ریختم و در فر 180 درجه ، 20 تا 25 دقیقه قرار دادم و بعد روش کمی سس گوجه ریختم .
🌟
آشپزخانه من 👩🍳
#نون_خامه_ای
#نون_خامه_ای
آب یک لیوان
شکریک قاشق غذاخوری
روغن جامدیاکره ۵۰گرم یادوقاشق غذاخوری
آرد یک لیوان
وانیل نصف قاشق چایخوری
بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
تخم مرغ بین ۳تا۴عدد
خامه زده شده ۳۰۰تا۴۰۰گرم
آب وشکروروغن رومیزاریم روی حرارت وقتی شروع کردبه ریزجوش زدن آردروبه یکباره اضافه میکنیم خمیرروچندباربازوبسته میکنیم (داغ زدن) حدودابین ۵تا۸دقیقه زمان میبره میزاریم تایکمی سردبشه تخم مرغها رودونه دونه اضافه کرده بهش وانیل وبکینگ پودررو هم میکنیم تخم مرغ آخرروبایدبااحتیاط اضافه کنید برای من ۳تاونصفی تخم مرغ مصرف شد اگرخیلی خمیرتون سفت بودتخم مرغ اخررواضافه کنید اگرخیلی شل بودنزنین موادروداخل قیف که ماسوره گزاشتین بریزین (نوع ماسوره مهم نیست) داخل سینی کاغذروغنی میزاریم موادرو روی کاغذپایپ میکنیم داخل فرازقبل گرم شده میزاریم ۱۵دقیقه اول با حرارت بالا وبعدازاون حرارت روکم میکنیم واجازه میدیم تاپخت نونها کامل بشه ازفردرمیاریم میزاریم کاملاسردبشه پشت نونهارویک سوراخ کوچیک ایجادمیکنیم وداخلشوباخامه فرم گرفته پرمیکنیم روی نونهارومیتونیدباشکلات آب شده تزیین کنید
حرارت اولیه فرخیلی مهمه فرروازقبل بادرجه ۲۰۰بمدت یکربع گرم میکنیم سینی روداخل فرمیزاریم باهمون حرارت ۲۰۰یکربع باشه بعدحرارت روکم میکنیم
🌟